Fredag igen.

Det är inte klokt va veckorna går fort. Det är redan fredag. Underbart. Idag är jag ledig och har tagit en skön sovmorgon, eller ja, sov iaf til halv 10. Försöker att inte sova för länge så jag vänder på dygnet. Imorgon blir det upp betydligt tidigare, då börjar jag jobba kl 10 och jobbar till kl 15, både imorgon och på söndag. Ska bli kul. Och nästa helg bär det av till Skåne, rättare sagt på insdag eftermiddag sticker vi. Ska bli så underbart =) Få komma hem och träffa familjen och Oscars familj och Nicole. Bästis, jag saknar dig.

Imorgon är det som sagt jobb, sen på kvällen vet jag inte vad jag ska göra. Vet iaf att jag inte vill vara hemma. Oscar kommer ha två kompisar över och då kommer de att ockupera tv:n hela kvällen och titta på en massa dåliga filmer, så då vill jag inte va där. Kommer få sitta i köket hela kvällen isf och det är inte riktigt så som jag vill spendera min lördagkväll. Någon som har tips på vad jag kan göra??

Nu blir det frukost och sen ska jag ut i det fina vädret tror jag. Ska promenera bort till campus och lämna böckerna och sen gå och sätta mig vid strömmen och läsa lite ur den norska versionen av Samtal med barn. Jag har ju läst Vildanden på norska (högläsning med Stina på biblioteket) innan och det gick ju bra ;P hahaha. Vilken dag det va. Skitkul =)

Frukost va det ja.

Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0