@ Linköping

Nu är jag tillbaka i Östergötland igen, men inte hemma riktigt ännu. Ska sova i Linköping några nätter först eftersom Oscar tentapluggar fram tills fredag. Då flyttar vi hem ihop och ska ha helgen till att fixa iordning lägenheten och komma tillbaka till alla rutiner. Ska bli härligt.

Imorgon har jag dock en heldag i skolan planerad. Först ska jag träffa min handledare på praktiken kl 9 och prata lite. Sen kl 13 ska jag ha komplettering för den dagen jag missade i våras med de kreativa seminriumen. Vi blir typ 4 stycken så det kommer ju inte vara så ansträngande skulle jag tro. Schemalagt till kl 16 och därefter bär det av tillbaka till Linköping tror jag. Ska väl hinna en snabbis till lägenheten och kolla till den också under dagen. Se så den står kvar ;)
Torsdagen har jag faktiskt inte planerat än. Jag hoppas på få träffa Oscars mamma en stund men just nu verkar det inte bli så, så isåfall blir det nog en tur till Norrköping och börja fixa i lägenheten. Kanske handla lite och så. Får se hur det blir, vill inte bestämma något fören jag vet om jag ska träffa Monika eller inte. Hoppas det.

Men det blir upp tiiidigt imorgon. Oscar börjar skriva sin tenta redan kl 8 så vi måste köra senast halv 8 och det innebär att jag måste gå upp halv 7 =O Måste hinna duscha och packa en väska att ha med mig och lite så. Får lägga fram kläder redan ikväll, om jag kan bestämma vad jag vill ha på mig imorgon ;P Hmm....får nog vänta och se hur vädret blir, men jag antar att det är som idag = regn regn regn regn. Varför blir man inte ens förvånad?


Kommentarer
Postat av: Becky

Svar: Tack det var kul att höra =) Beställningar haha, riktigt så duktig är jag nog inte ;p

2008-08-12 @ 23:20:03
URL: http://rebeccatherese.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0