Sjukisar.

Idag är både jag och Oscar hemma och är sjuka. Det är supermysigt ;P Inte nog med att vi har båda på oss myskläder vilket gör att vi båda blir mycket mera kramiga, dessutom så får vi spendera en hel dag tillsammans. Detta är underbart! Tänk o vi kunde vara sjuka tillsammans lite oftare ;)
Han började känna av halsen någon dag efter mig men har gått i skolan hela veckan hittills ändå. men igår kväll precis när vi lagt oss blev hans hals värre och stackaren har knappt sovit på hela natten, så han valde att vara hemma idag och det tyckte jag va en alldeles ypperlig idé :) Så nu sitter vi båda i köket och pluggar och snyter oss ikapp. Kan det bli mysigare? ;)


Btw. Kan någon ge mig ett sommarjobb? Tack!


Vinröd tunika

image35

Dagens windowshopping online

image34
Kjol och solglasögon från Forever21 
Scarf och solglasögon från H&M
Kan det inte bli sommar snart???

Kväll

Har laddat ner Juno, så nu sitter jag coh kollar på den i soffan med täcket över benen och käkar kebabrulle :)
Måste ju göra något för att trösta mig i min ensamhet och när jag tycker synd om mig själv :P
Ååh va jag älskar denna filmen. :)

Skotävling hos Shopaholicmamman

Nu har Shopaholicmamman startat en skotävling där man kan vinna ett par valfria skor från Steve Madden =)
Själv har jag siktet inställt på ett par bruna mockastövlar (Tianna - Brun Mocka ) Ursnygga!
Med hopp om att vinna, en fattig students dröm ;)


image33

http://shopaholicmamman.blogg.se/1203931175_t__v_l_i_ng__vinn_ett.html

Rännstensungar

Ligger i soffan med täcket uppdraget till öronen och myser mig frisk. SVT1 visar Rännstensungar just nu. Har inte sett den tidigare men det är ju en svensk klassiker så den bör man se, och den är faktiskt bra för att vara från 70-talet. Min kära Cornelis spelar en av huvudrollerna =) Det va längesen jag spelade hans skivor, kanske ska ta o göra det sedan. "Sommarkort" är ju den allra bästa.

Har även gjort klart första uppgiften på tentan som jag ligger efter med, känns skönt att ha kommit igång lite med det iaf. Måste snart börja på juridiken oxå, är en del som ska göras där med.
Men resten av dagen ska jag bara försöka vila mig frisk.

Jag är såå shoppingsugen, fick mersmak av shoppingen i söndags med Monika.


Sjukis.

Igår efter träningen började jag känna mig lite halvdassig, gjorde egentligen det tidigare på dagen oxå men det gick över och jag åkte o tränade. På kvällen sen började jag frysa nysa och få ont i halsen och huvudet. Så inatt har jag inte sovit speciellt bra. Halsen är alldeles rispig och huvudet värkte + att jag frös o svettades om vartannat, men enligt vår febertermometer (som förövrigt är helt knas, måste köpa en ny) så hade jag ingen feber. Oscar hade oxå ont i halsen men han åkte till skolan ändå. Tur för mig så har jag inga lektioner förens på fredag så jag kan sitta hemma och plugga. Men hur orkar man plugga när man mår dåligt? Behöver inbilla mig att jag har någon med en piska bakom mig som hotar att slå mig om jag inte pluggar tror jag ;P hmm,, men vänta..det där låter ju ganska bra ;) haha. Nejnej.
Typiskt att det är tisdag idag...det betyder ju att oscar ska till verkstaden och sen sova i linköping så då måste jag sova själv. Och det vet vi ju alla att jag hatar, och speciellt när jag är sjuk. Då vill jag att han ska va här och ta hand om mig jue... Hoppas jag kan övertala honom och komma hem istället.
Anyway, nu måste jag trotsa snörvlandet och halsontet och sätta mig och plugga. Men innan jag går, vad sägs om lite fler bilder från Egypten? ;)
      Bild 1: Från hotellrummet, solnedgången bakom bergen.
Bild 2: Framsidan på hotellet, på ena sidan är havet, längre bort ser vi staden Hurghada och ill vänster är det baaaara öken.
Bild 3: Stranden :)
Bild 4: Familjen (+en norsk familj) i vår jeep när vi skulle på "safari" i öknen
Bild 5: I öknen, här ser vi en hägring :) skittufft
Bild 6: Väl framme i öknen red vi på dessa sötnosarna - dromedarer

Das was alles fur denna gången.

Trötthet

Det finns inte så mycket och säga idag. Trötthet är ett ord som beskriver precis ALLT.

Tillbaka till verkligheten

Då va man hemma igen. I Norrköping. Jag svalde gråten i en timme efter det att vi körde från Förslöv idag. hatar att åka från skåne. Längtar alltid tillbaka dit. Längtar till sommaren då jag får vara där i 2,5 månader!! Det ska verkligen bli underbart. Vara nära Nicole, familjen, oscars familj och alla andra underbara vänner som finns där.

Anyway. Det har varit en jättemysig helg. Fick träffat Jonna och sett hennes lägenhet på stattena. Hade sleepover med bästis = underbart!!! Pizza, filmmys och skitsnack halva natten! Resten av natten snarkade Nicole ;P haha
Dagen efter åkte jag till Oscar. Underbart att träffa honom igen efter över en vecka ifrån varandra och att träffa hans familj. Trivs så bra där. Idag va vi på Väla med hans familj. Killarna gick på Micro och rusta medans jag och Monika va på din sko och Gina tricot bland annat. Köpte mig en tröja, en klänning och ett par skor :)

Imorgon börjar civilrättskursen. ska bli jättekul men jobbigt. 5 veckor juridik är alltid stressigt men kul + att jag har den stora hemtentan från förra kursen kvar att skriva. hann ju inte göra den eftersom jag va i egypten. men det löser sig. har 15 veckor på mig att skriva den ;P det är ingen panik. än är man ung ;P
Nu väntar sängen. börjar tidigt imorgon. Köss

Stormigt värre

Fasiken va det blåser. Lamporna blinkar, så mycket blåser det. Snart går väl strömmen skulle jag tro. Men jag ska ju spendera kvällen hos världens bästa Nicole =) det blir mat, film och skitsnack =) wee. ska bli så jälva kul. behöver verkligen träffa henne. va ju ett tag sen :( väntar bara på att hon ringer o säger att hon är hemma så ska jag köra, och hoppas på att vinden inte välter omkull bilen :P lite orolig för oscar som sitter i en buss på väg till skåne nu, skulle varit framme nu...men han är minst en halvtimme försenad. får se när han kommer fram. jag skulle ha mött honom nu och sagt hej och sen åkt till nicole, men det är ju inte lönt eftersom han inte är där nu :P
men men. får träffa honom imorgon. =) som jag saknat min lilla älskling, helt sjukt.

Här är några bilder från egypten. inte alla, men jag valde ut några stycken. fler kommer =)
   Detta är på hotellet + när pappa röker vattenpipa :P fler bilder kommer som sagt

Skåne-land

Nu är jag hemma igen. Eller ja, Skåne-hemma =) Underbara Skåne. Sååå skönt att vara här lite. Ska få träffa min älskade bästis ikväll, sova över där och ha det ordentligt mysigt =) Men ni vill väl säkerligen höra lite om Egypten kan jag tänka mig ;) ? Bilder kommer att komma inom en snar framtid.

Anyway. Vi landade vid 14-tiden (egyptisk tid, de är en timme före oss) och åkte direkt till vårt hotell - Makadi Palace. Ett underbart hotell, gigantiskt stor och med en jättevacker innergård. Stora pooler som snirklade sig fram mellan palmerna och alla de hundratals solstolar som fanns där. Tyvärr badade vi inte i vår pool nånting, det var alldeles för kallt i den :S Däremot badade vi i havet, snorklade och såg fina fiskar, och vi badade även i hotellet bredvids pool som var uppvärmd. När vi checkat in så gick vi en snabb rundtur på hotellområdet, eller ja - snabb o snabb, eftersom hotellet är så stort så hade vi (efter en hel vecka) fortfarande inte varit överallt. Vi bodde högst upp på 5e våningen och hade en mysig balkong där vi kunde ligga och sola när det blåste för mycket nere på innergården, och det gjorde det tyvärr väldigt mycket. Det blåste nog hälften av tiden vi va där, eller till och med mer, vilket gjorde att det blev lite kyligt i luften. Men där det va lä där var det grymt varmt.
Det fanns inte så himla mycket att göra på hotellet mer än att sola, bada och äta massor med mat. För resturanger fanns det i massor. Gott gott =) Jag ääälskar mat. Mat är farligt gott. ;)

Vi gjorde några utflykter iaf, kunde ju inte bara ligga i solen. En annan blir ju väldigt rastlös efter ett tag ;P Vi åkte från makadi till hurghada, ca 25 minuter med buss, först på en stadstur där vi fick åka runt o titta på staden, vi kom bland annat till en papyrusfabrik, en moske och vi fick röka vattenpipa :P Andra gången åkte bara vi i familjen in till hurghada på en ren shoppingtur. Jag kom därifrån med en väska. Ordentligt fejkad pradaväska, men wtf lixom :P Sen köpte jag även en puff :) Sofia köpte en kamelväska. Nej, den ser inte ut som en kamel och den har inte kameler tryckta på den utan det är riktigt kamelskinn. Luktar skit, men snygg är den ;) Lisa köpte ett par skor och en väska :P och de köpte oxå en puff till tv-rummet.
Det dumma med Egypten är egyptierna. De är de mest jobbiga personer jag någonsin stött på. För det första så jobbar det bara män på hotellen och i affärerna. De glor hela tiden, flörtar och fäller oanständiga kommentarer. Ligger man i bikini eller går förbi i bikini så synar de verkligen en från topp till tå. Skiträligt. Ska man in till hurghada o shoppa så flyger de på en hela tiden, drar i en för att få med oss in i deras affärer. det är riktigt obehagligt ibland. hade sån lust att slå till dem flera gånger eller be dem dra dit pepparn växer. Men till vår förvåning så blev pappa aldrig erbjuden några kameler för oss, däremot frågade en snubbe sofia om hon hade någon pojkvän, hon sa: ja, därhemma. Varpå han frågade; så du är inte ute efter en egyptisk romans? haha.
En snubbe gick på mig och frågade om jag ville ta med honom hem till sverige och leva ett lyckligt liv. bläää. räliga jävla egyptier.

En annan utflykt vi gjorde var jeepsafarin ut i öknen. Skumpigare utflykt får man fan leta efter. emellanåt var det tiktigt otcäkt, kändes som om jeepen skulle välta flera gånger där han körde fram bland alla sandbanker. "Yalla yalla" var en standardkommentar för att få honom att köra fortare...blää. Illamående - javisst! Så småningom kom vi fram till ett beduinläger där vi fick rida dromedarer, se solnedgången uppe från ett berg och äta god mat. Dock blir det jääävligt kallt i öknen när solen går ner. en sisodär max 8 grader kanske. sviiiinkallt. jag hade på mig min yllejacka i öknen. det trodde jag aldrig!! :P

I övrigt så har vi solat, badat, snorklat, ätit och ätit ännu mer. Underhållningen på hotellet ska vi inte prata om, det var uruselt. Men trots detta så har vi haft en underbar vecka, men det är skönt att vara hemma igen =)
Bilder kommer inom en snar framtid.
Ha det najs

Halsning fran Egypten

Nu ar jag i Egypten :) Harligt harligt. Det ar jattefint vader, dock lite blasigt sa det ar lite kyligt och nu pa kvallen ar det jattekallt. Men hotellet ar underbart och jattestort och vi trivs jattebra. Kommer att lagga in bilder nar jag kommer hem. Ville bara skriva ett inlagg o saga att jag overlevde flygningen :P ha det bra alla som laser. puss

Vår i luften

Idag vaknade jag till fågelkvitter och klarblå himmel. Det är underbart. Åkte in till stan strax efter tolv för att göra lite sistaminuten ärenden innan tåget går till göteborg idag. När jag kom ut så kvittrade fåglarna ännu mer, och solen riktigt värmde i ansiktet. Det har den inte gjort alls denna vintern så nu känns det verkligen som om våren är på väg. Underbart :) Fast det känns ju även lite konstigt eftersom det bara är februari =P Det till och med luktade vår!!

Nu ska jag slänga i mig lite mat, packa ner det allra sista och sen sticka till Göteborg. Flyget lyfter från Landvetter vi 7-tiden imorgon bitti :) Betyder att vi landar runt 12 i Hurghada. Ska bli så skönt att komma fram :)

Ni får ha det så bra här hemma, så hörs vi när jag kommer hem igen :)

Kramar


Tävling hos Modeakuten

Nu är det ny tävling hos Modeakuten där man kan vinna dessa urgulliga röda satinpumpsen eller ett valfritt örhänge!
All info du behöver för att vara med finns på bloggakutens sida. Tävlingen hittar du här http://modeakutens.blogg.se/1202795842_skotvling.html

image22

Ensamheten är det värsta som finns.

Här sitter jag nu, ännu en tisdag kväll, utan Oscar. Det är ju inte vilken tisdag som helst heller utan min sista kväll i Norrköping innan jag åker. Jag har haft en jättebra dag och kväll. Varit och tränat, fått lite plugg gjort, haft mysig filmkväll med Emmie =) Men nu sitter jag här ensam igen och det är inte roligt. Hatar att gå från lycka till ensamhet på bara några sekunder. Det är en chockartad känsla. En våg som bara rullar över en. Hemskt är det. Hatar att vara ensam här. Speciellt idag. Det är min sista dag och han är inte här. Som jag grät imorse när han åkte, lika mycket kommer jag gråta innan jag somnar. På ett sätt vill jag verkligen inte åka, samtidigt som jag bara vill härifrån.

älskling

Imorse fick jag säga hejdå till min älskling. ser inte honom förens jag kommer hem från Egypten om lite mer än en vecka. Jag grät som en bebis när han hade gått, där jag låg kvar i sängen och kramade hans kudde. Jag hatar att säga hejdå till honom. Är alltid så rädd att det var sista gången jag såg honom. Jag har alldeles för destruktiva tankar. Men jag vill bara vara med min bejbi. Det finns ingen som honom. Ingen som älskar mig som han gör. Känns skönt att veta det, och ännu bättre är det att veta att han finns här med öppna armar när jag kommer hem!!

Jag känner av mina magmuskler idag kan jag säga ;P haha älskar träningsvärk! och idag blir det mer träning. sen kommer emmie förhoppningsvis hit och kollar film ikväll =)
Nu ska jag äta färdigt min gröt och sen göra mig iordning för att åka till skolan. Har ca 20 minuter på mig :P

Vi har en frysdisk i vårt hus

Nu har vi varit och handlat, och ja fyfan vad vi har handlat. 1700 kronor fattigare och med en hel frysdisk i frysen.
Såhär mycket kött har de inte ens på Ica ;P massvis med kotletter och asmycket köttfärs. studentmat ;P (glöm inte alla snabbnudelpaket ;) ) Det tog ca 1 timme och 15 minuter att handla. Att packa upp alla mat och lägga allt kött i separata påsar tog minst 45 minuter. Jag är helt slut. Har ju tränat 1,5 timme innan dess oxå. Nu har jag gjort mig välförtjänt av en veckas semester ;P

Busy busy

Idag har jag en fullspäckad dag framför mig. Det blir plugg, packning, träning och förhoppningsvis ska vi få följa med filippa och walle och handla. det kan behövas för det ekar verkligen i vårt kylskåp :P haha
Egentligen skulle jag ha föreläsning mellan 13-15 men jag tror jag skiter i den, känner inte att dne har med kursen att göra och jag behöver fokusera på min hemtenta, har inte kommit så långt på den än och jag vill få så mkt som möjligt gjort innan jag åker till göteborg på onsdag eftermiddag.
Först och främst ska jag skriva en packlista och sen upp på vinden och hämta ner sommarkläderna och börja packa lite smått. Sen bär det av till skolan där jag ska plugga fram till 16 för att sedan börja träna 16.30-17.30.
Först blir det CoreExpress och sen BootyExpress. Tänk er tre eller fyra såna dubbelpass i veckan ända fram till sommaren - förhoppningsvis snyggast på stranden ;P haha
Sen ska jag möta Oscar på busshållplatsen kl 18 och gå tillsammans hem. Hoppas Filippaoch Walle ska åka o handla efter kl 6 så vi kan hänga med. Men vi får väl se hur det blir.

Nu ska jag käka frulle, duscha och sen upp på vinden och hämta ner grejjerna och börja packa inför Egypten. 3 dagar kvar ;D

Sega söndagen

Söndagar är alltid sega, oavsett vad man gör eller hur mycket man gör så är söndagar alltid sega.
Vi började iaf med en shoppingtur på stan, jättemysigt :) tyvärr tog vi fel på tid - trodde att affärerna öppnade elva men de öppnade tolv så egentligen började vi med en fika på mcdonalds ;P haha
se inhandlade vi en stekpanna, en lampa till fönstret i vardagsrummet, en badrumsvåg, lite glödlampor, lite sladdar och annat smått o gott.
Sen hem och tvätta kl 14-21 + städa hela lägenheten, segt men det blev väldans fint :)

Nu sitter jag och kollar på älskade One Tree Hill =D underbara serie.
Kl 21 kommer Filippa och Walle över och kollar på "I am Legend". ska bli spännande och se vad den filmen går för. många säger att den är skitbra, men lika många säger att den suger, så jag vet inte riktigt vad jag ska tro.

Imorgon börjar träningen :D


Och det är bara sisådar 5 dagar kvar till egypten ;)


Nej!

Nej, jag kan inte sluta tjata om den. Jag måste bara påpeka att Michael Cera är världsbäst på att spela supersöt nörd. Han är så himla go i denna filmen. Han är även med i supersugen och spelar ungefär samma sorts nörd där :P

Nu börjas det

Jajemen, det gör det. På måndag börjar vi som sagt träna =) Det blir både CoreExpress och BootyExpress, och så ska jag försöka träna måndag-torsdag, så många av de dagarna i veckan som jag bara orkar. Det är beach 09 som gäller nu. I sommar ska jag återigen känna mig bekväm i bikini, det har varit dållit med det de senaste två åren. Jävla sambokilon ;P

Oscar ringde precis, nu är han på väg hem =)
Jag ska snart börja göra lite mat. Idag blir det potatisgratäng, nån köttbit och grönpepparsås. förhoppningsvis finns det lite grönsaker oxå ;P jag SKA bli mer nyttig. Nyttig mat i kombination med träning har man ju hört ska vara sunt och bra ;) haha

Måste bara lägga in några citat från filmen igår. Bättre dialog får man fan leta efter! =D

Juno MacGuff: I could like, have this baby and give it to someone who like totally needs it.
Leah: You should look in the PennySaver.
Juno MacGuff: They have ads for parents?
Leah: Yeah! 'Desperately Seeking Spawn.'

---

Punk Receptionist: Would you like a free condom? They're boysenberry.
Juno MacGuff: No, thanks. I'm off sex right now.
Punk Receptionist: My boyfriend wears them every time we have intercourse, it makes his junk smell like pie.

---

Juno MacGuff: I'm just gonna go ahead an nip this thing in the bud. Cuz you know, they say pregnancy often leads to, you know...
[brief pause]
Juno MacGuff: ...infants.



Så jälva ägig film alltså.
SE den se den se den.

Nu ska jag sluta tjata om den! ;P


Lördag i min ensamhet

Även på en lördag åker Oscar till Linköping för att plugga. Jag måste säga att jag beundrar honom för hans kämparglöd öven fast jag tycker det är jättetråkigt att behöva sitta ensam på en lördag. Men han behöver ju plugga nästan varje dag för att inte hamna på efterkälken. Är stolt över honom. Han har ju motivationen iaf, till skillnad från mig. Men han kommer ju hem så småningom och det finns säkerligen hur mkt som helst för mig att göra idag. Borde verkligen städa och jag borde plugga. Tvätta ska jag göra imorgon, men skulle gått ner o kollat om jag kan göra det idag istället så jag kan ha hela dagen med oscar imorgon. Men jag betvivlar att det finns någon ledig tid nu, det är ju trots allt lördag. Men men...
Ska kolla på lite filmer jag laddat ner också. så det går nog ingen nöd på mig ;P

Min kamera har fått sitt första bud på tradera så nu är jag minst 400:- rikare :) känns gött!


Ikväll är det melodifestivalen, nice nice. Hoppas verkligen att Amy Diamond spöar skiten ur Christer Sjögren för en sån gammal avdankad dansbandssångare vill inte jag se i finalen iaf. Vet inte hur det är med er, men jag tror inte att våra chanser att gå vidare till finalen i eurovision är så stora om vi skickar honom ;P hahaha


Världens roligaste!!

Hahahahaha, denna gjorde oscar till mig precis ;)
Sexigt ;P
http://www.jibjab.com/sendables/preview/4PbW6gFqzPp6A3hchKBYTyrF

Juno <3 och Oscar <3 såklart

Asså, det är nog en av de bästa filmerna jag någonsin sett i mitt liv. Jag rekomenderar den verkligen.
Den hade allt; glädje, sorg, kvicka repliker. Underbar :D
Se den se den!!!
http://www.moviezine.se/filmsidor/juno.shtml
Ni vet ju hur kritiker är, här står massa negativt, men lyssna inte på dem - bara kolla in trailern!

Dagens kommentar: (Oscar i telefon med sin pappa)
"Jamen så är det ju att ha alla eld i järnen"

Bara för att jag älskar min underbara pojkvän så jävla mycket. Tack för en underbar kväll :)

Lite bilder från kvällen får vi väl ta och lägga in :P Inte de snyggaste kanske, men ack så roliga ;P
  

Kvällens outift

Detta blir kvällens outfit på resturangen och bion - godkänt?


Godkänd på Hel2

Så skönt. Fick tillbaka min tenta idag från Hel-kursen och jag är godkänd. Blev så himla glad för min handledare har skrivit många fina kommentarer om mitt arbete och om min insats i grupper och samtalsövningen och det värmer verkligen. skönt att få höra positiva saker om mitt pluggande, behöver allt jag kan få!! =)

Har precis kommit hem efter några timmar i skolan med basgruppen och samtalsövning. Sedan var Elin och jag och fixade våra träningskort på World class så vi börjar på måndag! ska bli så jäkla gött att komma igång :D

Ikväll blir det bio och middag med älsk. Vi behöver en utekväll och lite mys. va längesen vi gjorde något sådant ihop. älskar min pojk äver allt annat. hans kärlek håller mig vid liv. skulle inte klara av att bo här utan honom.

Måste även sända en tanke till Emmie idag. Tänker på dig vännen!

Och sen även till bästis. hoppas det går bra på nya jobbet idag. du är världsbäst. älskar dig!!

Order!

Jag har på order av Martina beslutat mig för att lägga in lite bilder här på bloggen. Hon tyckte minsann att det var lite dåligt med det, haha. kan jag väl hålla med om. Så här kommer några iaf =)

     

Så typiskt..

Så typiskt. Tjejerna har blivit magsjuka så det blir inget barnvaktsjobb imorgon.
Stackars tjejerna, och stackars stefan och ewa som äntligen skulle få komma ut och göra något roligt.
Men det kommer fler tåg. Hoppas tjejerna blir bättre snart!


har suttit och pluggat med elin i skolan i flera timmar idag. kändes skönt att komma igång även fast jag inte kommit jättelångt  så är det ändå en bit på vägen. Har bestämt mig för att ta Montessori och Freire som pedagoger. Tänkte göra klart de två först och sen gå över på de utvecklingspsykologiska teoretikerna, där blir det nog Eriksson och Freud....eller nåt sånt. Sen har vi de sociologiska kvar och de har jag inte bestämt mig om än.


7 dagar kvar ;D


förakt.

Det finns vissa människor som jag verkligen föraktar. Du är en av dem. Jag förstår verkligen inte hur du tänker. Hur kan du vilja ha det såhär? Det var du som sa att du ville, att det var så himla viktigt för dig, men nu vet jag inte längre vem du är. Det är som att du medvetet har gått ur mitt liv. Du lovade. Men du höll det inte. Oväntat?
Det här är det sista jag någonsin kommer att skriva om dig. Kan inte säga att jag inte kommer sakna det, för det kommer jag säkert. Men det är du som har valt detta. Det här beslutet är grundat på dig.

Gaah :/

Jag känner verkligen paniken stiga inför hemtentan i Människans utveckling. Jag har gått omkring och tänkt att jag kan detta eftersom jag läste det på gymnasiet och det kan jag väl oxå, hyffsat, jag vet typ vad de olika gubbarna står för men jag kan inte placera in dem i psykologiska, pedagogiska eller sociologiska teorier om människans utveckling. Dessutom har jag en vecka på mig och resten av klassen har två, + att jag måste göra ytterligare en uppgift för att jag missar seminariet... blir galen. Men ska sitta med Elin i skolan imorgon och försöka reda ut allt.


Ewa mailade precis och vill att jag ska vara barnvakt på fredag :) money money =) wee. barnen är så himla söta oxå, så det ska bli riktigt kul att passa dem igen!
förövrigt 8 dagar kvar till Egypten. tror jag räknade fel och skrev 8 igår, men då va det 9 och idag är det 8 =) jag är ju inget mattegeni lixom ;P

=D

Kolla kolla kolla vad jag hittade!!!! mwah =D

http://www.youtube.com/watch?v=uHmLMNWeb9g

jag tänkte först klistra in hela videon här, men jag vetefan hur man gör det, så det fick bli en länk istället ;P

Ensam kväll

Ikväll är jag ensam hemma. Oscar sover i Linköping. det är öppen verkstad på skolan på tisdagar och torsdagar så han ville passa på att få pilla lite med sånt han tycker om eftersom han inte får chansen att göra det annars.
Jag förstår honom och unnar honom det verkligen... men nu sitter jag här alldeles ensam och har svintråkigt.
och jag vet exakt hur det kommer bli sen när jag ska sova, usch. hatar att sova ensam. men men, jag är väl vuxen ;P haha

så om någon inte har något för sig så är ni välkomna över ;)

Pedagoger och 8 dagar kvar

Idga har vi haft vår andra föreläsning i kursen Människans utveckling. Idag handlade det om pedagogiska perspektiv på utveckling och föreläsaren (förövrigt en av vår utbildnings favoritförfattare!!) pratade om Freire, Vygotskij, Piaget, Freinet, Steiner, Neill medfleramedflera. Ganska mycket upprepning från gymnasiet men det är ganska skönt att jag har lite kunskaper i bagaget med mig till denna kursen med tanke på att jag kommer missa en hel vecka.
Vi hade även första träffen med nya basgruppen och det kändes riktigt bra! kommer bli en kanongrupp =)
Anette är gravid igen och ska få bebis i juni :D stort grattis till dig!!

Förövrigt så är det 8 dagar kvar tills jag åker till Egypten, bara för att skryta lite ;P
image5

söt liten en

Minibanan

Minibananer

Jag och Johanna var på Maxi innan idag och där hittade jag dessa - minibananer. Sååå jäkla söta.
det var väl typ 6 st i en klase och det kostade typ 20 spänn :P hahaha, alltså jag skojjar inte, bananerna va typ 10 cm långa :P

sprang hem till oscar och berättade! hans svar på detta: "De måste ha glömt att växa" ;P

Sexologi

Måste ju bara skriva några rader om den härliga kursen som vi precis har avslutat - Sexologi
Det har varit så satans roligt att läsa detta och det är grymt tråkigt att kursen bara vr två veckor för det har nog varit den hittills roligaste kursen på hela utbildningen. En integrationskurs där vi läser tillsammans med sjuksköterskor, läkare, at, sjukgymnaster osv - så kallat "interprofessionellt lärande".
det har varit otroligt givande att läsa tillsammans med andra utbildningar och detta ämnet är ju alltid lika aktuellt för oss inom vården. Hoppas bara jag blir godkänd på tentan ;)

Omstart, omstart, omstart

Det är väl ungefär så som jag tänker angående den här bloggen.
För jag är verkligen superkass på att uppdatera här. Kan va för att jag vet att typ ingen läser den, så varför ska jag skriva?? men det kanske är så att någon läser den, vad vet jag?

Nu är jag iaf hemma igen från Göteborg. Åkte ner i fredags, 5 timmars bussresa *suck*, pappa hämtade mig på stationen och så åkte vi hem till lägenheten där mammsen väntade med thaimat =D gott gott.
På lördagen åkte jag in till stan för att träffa Johanna Kanold, henne har jag inte träffat på flera år så det var jätteroligt verkligen. Tjôtade och så, som man säger på ren göteborgska ;) Fick shoppat mig två tröjor också =)
Sen hämtade parenteserna mig och vi åkte tillbaka till lägenheten, gjorde oss iordning och stack till farmor som hade födelsedagskalas. Det roliga va att hon inte visste om att vi skulle komma och ännu roligare va det att se hennes min när hon såg oss :P haha, obetalbart ögonblick. Så där va vi några timmar och umgicks med släkten, myspys. Sen hämtade Jenni mig och vi stack på förfest på Hisingen hos hennes arbetskompisar. Säger inget så har jag ingenting sagt. Men jag var så himla trött så jag orkade verkligen inte följa med ut, ville gärna. Har ju aldrig varit ute i göteborg så tyckte det var på tiden, men är man trött så är man. =(
På söndagen träffade jag min älskade Stina! oxå väldigt längesen jag träffade henne. alltid lika glad och underbar!
Sen var det dax för ytterligare fem timmar på bussen hem. Såg verkligen inte fram emot det, men denna gången träffade jag Emmie, jättego tjej som oxå pluggar i Norrköping fast till byggnadsingenjör (tror jag :S)
Så hoppas få träffa henne fler gånger =D

Vi började en ny kurs idag också, Människans utveckling. Och nej, det handlar inte om homo sapiens frammarch genom historien utan om individers utveckling. Teorier om människans utveckling, psykogoligska och pedagogiska. Jätteintressant, mycket av det har jag redan läst på gymnasiet så det känns skönt :)

Så ligger det till.
Får avsluta detta inlägg med gårddagens oslagbara citat:
"Ni kan gå ut och ta en bensträcka" (Busschauffören på vägen hem, ett stopp på ca 2 minuter i Jönköping, söt liten brytning :P haha)