Rätt outfit för moppen?

Kom nyss hem från en sväng med bilen. Körde och hämtade Sofia hos Marcel och tog sedan vägen förbi TastyHouse och köpte lite nötter och majskorn. Nu sitter vi alla tre i soffan och kollar Sorority boys. Den är grymt rolig. =)

När jag stod och väntade på Sofia så kommer det en brud på en moppe körande. Hon måste varit i 16års åldern eller liknande. Hon körde i kortkort och pumps. "Hallååååå" Det såg både dumt och obekvämt ut. Folk får klä sig precus hur de vill, de är bara roligt med folk som klär sig annorlunda. Men detta var nog ett undantag.  Inte speciellt praktiskt att köra moppe i pumps.. Anyway. Det såg ganska roligt ut och den första tanken jag fick var: fjortis. Men så var säkert inte fallet. Det är ganska intressant att man kan komma på sig själv med att döma andra utifrån deras kläder. Det är vi dumma människor i ett nötskal.


Monday Cravings





Denna veckans cravings kommer från TopShop och det är Kate Moss eget märke och design
Den är verkligen jättesöt! Lite 60-tals inspirerad med stjärnor och tunnt knyt i midjan.

Måndag

Ännu en måndag är över, 9 timmar på jobbet men det gick faktiskt ganska fort. Dock trist att vara där själv, va roligare när Malin va där. Men så är det ju att vara assistent. Det är ju bara 5 veckor kvar ;P Men det har gått riktigt bra för att vara första dagen, har nog inte gjort några misstag. Hoppas jag iaf.

Nu ska jag och systeryster ställa oss och göra mat. Blir rödspättafileér, potatis och hollandaisås. Smaskens. Typ samma sak som jag gjorde till min brukare idag fast hon fick lax. Det skulle jag nog hellre vilja ha än rödspätta, men det är gott det oxå. Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ska hämta andra syrran lite senare men innan dess och efter det ska jag bara ligga med fötterna högt och softa. En Monday craving kommer senare oxå.

Nu. Mat.

@ work

Tänka sig. Det fanns trådlöst nätverk i huset. Nu är det självklart inte meningen att jag ska sitta här och surfa på arbetstid utan endast kolla mailen emellanåt möjligtsvis. Men det är skönt att veta att möjligheten finns en regnig dag när hon sover. Idag är det dock hyffsat väder så jag ska se om hon är vaken och isf ta med henne ut på en liten promenix. Hoppas alla får en bra dag!

Sista dagen i juni

30 juni. Sista dagen i månaden. Hyran ska betalas, likaså räkningarna. Ingen rolig dag för plånboken alltså. Men o andra sidan är det första dagen på jobbet, iaf ordentligt. Ska köra om ca 20 minuter och här sitter jag och försöker äta frukost samtidigt som jag ska blogga. Lite nervös är jag. Känner hjärtat slå den oroliga takten. Men det går nog bra.

Jag saknar dansen har jag kommit på. Eller det har jag egentligen vetat hela tiden men vissa dagar blir det mer påtagligt. Jag hatar att jag inte hittatnågot bra ställe i Norrköping än. Vet att det säkert finns men de tre jag har testat har inte varit bra, så jag gick ju över till gymet istället. Men det gör inte så mycket, de har ju dansklasser på gymet också och det gillar vi =) Att gå från att dansa 4 gånger i veckan till... ingenting, det sätter sina spår vill jag lova. Både på kropp och själ. Inte konstigt att jag ofta får höra att jag har gått upp i vikt.  =/ Men nu har jag gått ner ett kilo, så bara fyra kvar. Jag SKA ner till 55.

Katten jamade utanför köksfönstret precis. Tyckte det var konstigt, för hon hoppar alltid upp på fönsterbläcket om hon vill in. Nu satt hon bara nedanför och jamade. Med all rätt. Med en fågel i munnen. Fy va äckligt. Den får hon definitivt inte släpa in här. Åh, jag ryser i hela kroppen. Stackars lilla fågel, såg så liten ut - säkert en unge. Dumma katt.

Nej, nu hinner jag inte sitta här längre. Måste förbereda mig mentalt ;P

John Blund

Nu är det snart dax för kudden. Börjar som sagt 9 imorgon vilket betyder att jag måste köra ca 20 minuter innan det. Så klockan kommer väl att ringa kl 8. Inte så himla tidigt ändå och nu har jag ju bilen vilket betyder att jag slipper ta bussen 07.50 som jag behöver göra annars. =) Skönt det!

Spanien vann precis EM-guld och jag är supernöjd med det. Nu slipper vi de kaxiga tyskarna =)
Nattinatti!

Ännu fler!!

Jag är omringad av bäbisar. Eller, blivande bäbisar. Bäbisar in the making, helt enkelt. Och även födda bäbisar. Alla är gravida eller nyblivna mammor i min omgivning för tillfället och alla är i min ålder. Herregud. Det är jätteroligt verkligen för alla som blir gravida, lite utanför känner jag mig faktiskt men jag vet om att det inte är tillfälle för det än, varken Oscar eller jag är redo för det. Men tänk så mysigt det hade varit med en liten skrutt att lukta på, hihi. Det får bli ett senare projekt det. Fast jobb och bättre boende först. Så om kanske 5 år? Då e jag 27, det borde vara lagom ;P haha. Här sitter jag och spekulerar och har ingen aning om vad min kära sambo anser om saken. Eller jo det vet jag. Han vill vänta tills jobb och boende och sånt, precis som jag. Jag vet att han kommer bli världens bästa pappa!

Fick precis reda på att min gamla bästa vän är gravid i 12e veckan. Stort grattis till dig verkligen! Hoppas att det kommer gå väl och att det blir en frisk liten söt pojke eller flicka :)
Annars har jag ju 3 blivande bäbisar i min gamla gymnasieklass (vad jag vet om iaf ;P). Fick tillökning i vår tidigare 2-barniga BF-skara, med en liten flicka för två månader sedan. Så nu är det tre barn i vår klass och alltså tre kommande.
Två av mina kusiner fick barn i vintras och en av oscars kusiner fick barn för några månader sedan oxå så det är bäbisar överallt. Men det är ju så underbart kul med små sötnosar. Eller jag ska väl egentligen inte säga något för jag träffar väl dem mest när de är lugna och söta och slipper byta på dem eller vara uppe halva nätterna :P Men det är klart att jag längtar. Jag är ju inte mer än tjej och det är klart att jag sitter och dagdrömmer om min alldeles egna lilla familj som jag kommer få en vacker dag.



Vill ha

Dagens vill ha kommer från Ellos där det just nu är superduperrea. Det är en tunika som finns i många olika fina färger och kostar just nu bara 125:- Jag vill ha en i gult och en i vitt. Ska se om man kanske kan få någon att beställa med? ;)


Imorgon gäller det...

Imorgon börjar jag jobba på allvar. Då är det heltid hela juli som gäller. 9 timmars arbetsdag men bara 4 dagar i veckan, vissa veckor 5. Jobbar inga helger eller kvällar så det är grymt skönt. Börjar 9 och slutar 18. Skönt att ha bilen denna veckan också så jag slipper gå upp så tidigt och komma hem så sent. Lite nervöst är det allt. Har ju gått bredvid tre dagar men det är helt annat när man ska vara där själv. Eftersom hon inte kan prata så får jag ingen hjälp av henne om jag skulle behöva det. Måste kunna allt i huvudet. Men det ska nog gå bra. Har ju hjälppärmen där så det är bara att kolla i den. Och vi är alltid två vid alla lyft. Har dock två frågor som jag måste skriva upp och ta med och fråga den som jobbar natt som jag träffar i morgon bitti.

Helgen har varit bra. Oscar kom hit i fredags, somnade direkt när han kom och sov i 1,5 timme. Schysst. Där satt jag, superpigg och bara..tråkade medans han sov. När han vaknade hade jag gjort mat; kyckling i ugn med pasta och pestoröra. Gott som satan. Efter det skulle vi bestämma något att göra men ingen hade något bra förslag. Plötsligt så ringer telefonen och det är hans pappa som ringer. "Kom till Båstad och spela bowling med oss?" Vi satte oss och körde till båstad. Sen stannade vi där och va ute på utflykt på lördagen i skogen och myste med god mat på kvällen och sånt. Det var ju tänkt att vi ändå skulle åka dit på lördag eftermiddag så vi kunde likagärna åka tidigare eftersom vi inte hade något kul att göra. Onödigt att sitta och tråka hemma lixom.

Idag åkte jag hem till Nicole efter frukosten hos Oscar. Vi har spenderat dagen med att färga både hennes och mitt hår. Mitt hår blev som det skulle men vi hade lite problem att få till Nicoles hår, men det blev helt okej till slut. Kanske inte direkt som hon ville ha det men sånt får man ta ibland ;P Att blont hår blir grönt när man färgar det är ju inte så lätt att färga över sen ;P Men det var trevligt med en bästis dag och vi käkade tacos och kollade lite tv oxå. Myspys.


Nu sitter jag återigen och lagar mat till systrarna. När blev jag kock? ;P Jag gör det gärna, är så van att va den som lagar all mat hemma så det är lugnt. Ganska skönt att hålla igång det oxå så jag inte helt glömmer bort hur en stekpanna ser ut när jag kommer hem sen =P Idag blir det bara väldigt enkelt eftersom ingen har tagit ut något ur frysen och tänkt på vad vi kan äta medans jag varit borta ;P Oxå något jag är van vid... haha. Men det fanns en stinas kyckling i frysen som jag lagar nu. Hoppas det blir något över till mig som jag kan ha med mig imorgon oxå annars får jag ställa mig och laga ytterligare mat sen.

Ikväll är det final i fotbolls EM och jag hoppas verkligen att Spanien vinner för tyskarna kommer bli så jääääkla kaxiga om de vinner och kaxiga tyskar är fan det värsta som finns. Har faktiskt inte hört någon av de jag pratat med som håller på Tyskland. Om vi fortsätter på fotbollsämnet så såg jag Henke Larsson häromdagen. Han körde i en söt liten silvrig audi, likadan som Oscar och jag har fast vi har guldig. HIF spelar sin första hemmamatch på torsdag och jag hoppas att jag får möjlighet att gå på den. Ska fråga runt lite och se om jag kan få med mig någon. Så tråkigt att gå själv.

Det blev ett långt inlägg idag. Vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga i veckan, blir nog bara på kvällarna när jag kommer hem och då vet vi ju hur jäääkla långsamt vårt internet är så vi får väl se. Ska ta med mig datorn imorgon faktiskt och se om det finns trådlöst nätverk i hennes hus men jag tvivlar på det.

En sista fråga: Spelas det inte om bronset i detta EM???


Vi har återfått kontakten med Razak

Haha. Detta är ett underligt inlägg som kommer nu. För några dagar sedan fick vi HIF-fans höra att Razak Omotoyossiv ar försvunnen. Ingen visste var han var eller varför han höll sig undan och inte kontaktade någon. Men nu skriver hif.se att han återuptpagit kontakten med styrelsen och anledningen till hans frånvaro är mer än giltig. Han har nämligen legat inne på sjukhus i hemlandet Benin för malaria. Samma vecka födde hans fru tvillingar. Vi kan ju förstå varför han inte hört av sig och vi hoppas självklart att han kryar på sig så han är med till start den 3e juli när matcherna drar igång igen.

Vissa dagar..

Vissa dagar spelar det ingen roll hur vädret är när man vaknar, hur mycket pussar man får av den personen som ligger bredvid eller hur bra man lyckas få till håret. Vissa dagar är allt bara skit och inget kan ändra på det. Man går och håller tillbaka tårarna hela tiden och önskar att ingen ska se hur dåligt man mår eller önskar att ingen ska fråga hur man mår för det finns inget svar på det. Man har själv ingen aning om vad det är som är fel, men något fel är det för ledsen är man. Jag hatar såna här dagar. Jag hatar att vara ledsen för ingenting, att inte veta varför man vaknade ledsen just denna dagen. Det finns inte en möjlighet att förutspå vilka dagar som är bra eller vilka som är dåliga och jag hatar det. Vissa dagar vaknar man glad, men så plötsligt..så är det som att gå rakt in i en vägg och det gör ont i kroppen när man försöker hålla tillbaka alla tårarna som egentligen bara vill spruta ut. Fan va jag hatar livet ibland.


Updaterat. 16.03
Nu har jag fått gråta av mig lite och allt känns bättre. Ibland kanske man bara måste få lätta på trycket... Anyway, nu är det utflyktsdax med svärmor, lillebror, älskling och Pettsson. :)

Jäklar.. jag glömde mitt stop o väx hemma :S

Hört i nöjesvärlden

Aftonbladet skriver att  amerikanska filmkritiker vill ge skådespelaren Heath Ledger, som dog av en överdos tidigare i år, en Oscar för sin insats som psykopaten Joker i den kommande Batman-filmen "The Dark Knight". Filmen har inte ens haft premiär än men det talas redan om Oscar för filmen. Enligt filmkritikerna är Ledgers insats i filmen briljant och får han en Oscar för rollen så blir han den förste som får den postumt sedan 1976 då Peter Finch fick det. Susanna nickar instämmande! =)


Gurkmeja för kroppen :)

Efter att ha kollat på Rachael Ray idag och hört att Gurkmeja av alla kryddor skulle vara bra för kroppen gjorde jag lite research på egen hand kring ämnet. Och mycket riktigt: Gurkmeja har en bevisad effekt att vara antiinflamatorisk, detta för att kryddan, till 5 %, består av färgämnet curcumin som motverkar inflammation genom att hämma cellernas utsöndring av en signalmolekyl som är central vid inflammatoriska processer. Gurkmeja är även en mycket kraftig antioxidant, tio gånger starkare än vitaminer. Antioxidanter ger skydd mot fria radikaler, de instabila syremolekyler som kan skada celler och viktiga molekyler i kroppen.

Laboratorieförsök visar att kryddväxten kan stoppa sjukdomsförloppet hos möss med alzheimer loch har också visat sig hejda tillväxten av olika sorters cancertumörer, bland annat bröstcancer, lungcancer, hudcancer och prostatacancer.

Gurkmejan är billig, lätt att få tag i och ofarlig för människan även i stora mängder. I det indiska köket är den ett måste, en genomsnittlig indier äter 80-200 milligram om dagen. I Sverige är det mest curryälskare som får i sig gurkmeja - det är den som ger curryblandningen dess gula färg.

Vad väntar ni på? Enligt Stig Bengmark som är professor är den rekomenderade dagliga dosen av Gurkmeja 1 matsked. Kom igen, boosta kroppen mot cancer och alzheimer nu!


Friday nigh out(fit)




Top - Forever21
Jeans - Forever21
Örhänge - Forver21
Skor - Asos
Armband - Forever21

Mjo

Det är konstigt att man vissa dagar kan sova längre än andra dagar, och helt ostört, utan att vakna. Igår natt sov jag som sagt 3 timmar. Inatt sov jag oavbrutet från halv 1 till halv 11 :P 10 timmar. Kanske va välbehövligt :)
Idag är det fredag, äntligen! Oscar kommer hit när han slutat jobba kl 4, sen kanske det blir Åstorp om vi känner för det. Det är ju såna dära torpardagar, med öltält och marknad och musik och sånt. Säkert inte det roligaste man kan hitta på men vi kommer ju ut iaf. Oscar har en arbetskompis som bor i Åstorp och tyckte vi skulle komma dit och hälsa på så det gör vi kanske. Får se hur det hela blir.

Annars är dagen ganska oplanerad. Jag har dock en hel del saker som jag måste göra, och det innefattar att åka och handla, städa och kanske tvätta lite. Oj va roligt man kan ha. =P Kanske ska åka och träffa Therese också, se hennes lägenhet och catch up lite. Va så längesedan.

Ooooh Nu är det Make-over time på Oprah =)

My precious

Den här puddingen har jag spanat in i flera månader. det är en tubtoppsklänning i svart med rosa hjärtan från Åhlens. Kostar 249:-. Tänk er svarta pumps, kuvertväska, rätt smycken och snygg håruppsättning. Perfekta sommarfestoutfiten :) Kanske ska ta och köpa den ändå... ;)


History

Your shadow
I will show you something different
I will only stop you drifting so far

People, get down on your knees for the crowd

You're no one
I connect a little in disguise
I reflect a little in your eyes

You wake up
Set your distances miles apart
When you go I'll be there anyway
Your head up
Up above where you put your love out of reach
But I'm there anyway


Min absoluta favoritlåt för tillfället.
Thirteen Senses - History


Hur lyckas hon? :O

Alla har väl sett bilder på J-LO under hennes graviditet med tvillingarna Max och Emme. Under de sista månaderna hade, den normalt trådsmala, sångerskan gått upp nästan sin dubbla vikt. Nu har nya bilder släppts på Jennifer och Marc efter deras diet. Man blir ju avundsjuk och undrar: Hur fan lyckas hon?

          

Det sötaste jag någonsin sett!

Började nästan gråta när jag såg detta som min syster skickade till mig. Ni måste se den, det är så underbart gulligt. Och glöm inte att ha ljudet på!!!!


Fortfarande trött torsdag

Har jobbat 9-13 idag. Varit förvånatsvärt pigg hela dagen ända tills jag kom hem och satte mig i soffan, somnade ganska fort och det var jäkligt skönt. Nu hoppas jag bara att jag kommer kunna sova ikväll.Fick världens sötaste videoklipp av syster. Försökte publicera den här på bloggen men internetfan och datorhelvetet här hemma gjorde det tyvärr omöjligt. Ska göra det imorgon bitti istället när internet fått sova och vila sig lite. Hoppas det blir bättre då.Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket just nu, det kommer nog något smart och intressant inlägg sedan när jag bestämt vad jag vill blogga om. Att blogga på ingenting är bara tråkigt och onödigt. =P


Sömnig torsdagsmorgon

Kl. är 07.46 och jag har precis kommit ur duschen. Börjar jobba kl 9 och ska jobba fram till 13 idag. Vädret suger och jag är trött som få. Har sovit ca 3 timmar inatt. Inte riktigt den utvilningen som jag skulle behöva inför en jobbedag. Åkte till Oscar igår och sov där. Viktor och jag gjorde pasta-och kycklingsallad till kvällsmat och vi kollade sedan på matchen allihopa. Monika kom hem vid 9.30-tiden och det va jättekul att se henne. Inte träffat henne på över två veckor se det var kul =) Matchen slutade 3-2 till Tyskland olyckligt nog, eftersom vi alla hejade på Turkiet och de var faktiskt det bättre laget i stort sett hela matchen. 23.30 låg vi i sängen, helt slut båda två och gosade in oss i varandra och försökte somna. Men icke. Jag va vaken fram till strax innan 3. Vad jag än tänkte på, hur mycket jag än slappnade av så kunde jag inte somna. Då är det gnagande att veta att man ska upp kvart över sex och köra hem då för att sedan inte få lägga sig igen utan göra sig iordning för att åka till jobbet. Nu är jag nyduschad och ska äta frukost, hyffsat pigg med tanke på sömnbristen, eller är det kanske så pigg man kan vara på grund av sömnbristen?

När jag såg dig på stan igår stannade mitt hjärta av rädsla. Jag skakade i flera minuter efteråt. Du passerade precis förbi mig och jag hoppas att du inte såg mig. Hade verkligen inte velat prata med dig. Du har förstört många år för mig och jag hoppas verkligen att jag aldrig behöver se dig igen och påminnas om de åren. FY.


----


Hihi. Så du chockade mig igår ;)


Baj for now

Nu ska jag in till stan och luncha med bästis :) Vi ska äta kinamaaat. Vår favorit. Sen blir det nog en sväng på rean. Måste ha lite tröjor och t-shirtar och annat sånt. Är så trött på min garderob och den är inte moderiktig för fem öre. Har typ 4 plagg som är "inne" just nu. Det är konstigt det där alltså. Tidigare så va jag sån som: Har på mig det jag vill och skiter i om det är modern eller inte. Sån är jag fortfarande, men nu tycker jag det är mycket roligare att shoppa och klä mig snyggt och moderiktigt. Jag struntar fortfarande i om folk gillar det jag har på mig, det är jag som ska ha på mig det och inte andra. Men samtidigt är det kul när folk säger att man har snygga kläder på sig. En kommentar som jag inte får så ofta, haha. Så jag antar att jag klär mig fult i andras ögon? ;P haha. Nej, men en uppdatering av garderoben är ju aldrig fel. =)

Efter min date med bästis så ska jag åka till Oscar. Behöver verkligen träffa honom och prata med honom. Kanske få gråta lite. Det hade varit skönt. Så kan jag känna ibland. "Åh, va skönt det skulle vara att gråta lite. Gråta ur alla bekymmer och tankar som kretsar i huvudet". Och så gråter jag en stund, gärna i Oscars famn, och så brukar det vara bra sen. Allt släpper för en stund och man kan få bolla lite med honom om ens tankar. Se hur han ser på saker och ting. det är skönt. han är den enda jag kan gråta inför känns det som. Beror iof på vad det är ;P Men ni vet säkert vad jag menar.


Ojoj, nu går bussen om 10 min. Måste dra. Pusshej


Onsdagsskvaller




En bild säger mer än tusen ord.
Josh Hartnet är det nya namnet för Emporio Armanis Diamonds parfym for men.
Han är perfekt. Snygg, sexig, porrig ;)
Tänk om ens pojkvän kunde se ut (läs lukta) så ;)

Mardrömmar, tv-fel och sopgubbar.

Jag har varit vaken i ca 40 minuter och allt har redan gått fel ;P haha. Men jag har ändå modet uppe idag och inget ska få förstöra min dag. Vaknade 02.15 inatt av världens mardröm. Drömde något om att jag bodde själv i en jättefin lägenhet som var i tre plan, ungefär som en trappa. Högst upp så fanns det en dörr som ledde till vinden och mitt eget förråd. Genom den dörren kom det in en man som förföljde mig och försökte döda mig i min egen lägenhet. Jag gick till polisen men de ville inte hjälpa mig. Pratade med min mamma men hon sa att jag hallucinerade. Ingen ville hjälpa mig. Så jag gick tillbaka till lägenheten och somnade, vaknade av att mannen står bredvid sängen med en dammsugare och sa att jag hade lånat den utan att fråga och då skulle jag dö för det. Det blev en kamp på liv och död och jag vet inte hur det slutade för jag vaknade. Livrädd. Kunde inte ligga kvar ute i rummet i gästhuset, va tvungen att gå in och lägga mig. Min minsta syster skulle sova hon en kompis, trodde jag. La mig där och somnade ganska fort efter att hjärtat lugnat ner sig lite. En timme senare kommer min syster plötsligt hem, blir skiträdd för att någon ligger i hennes säng. Jag fick snällt gå och lägga mig i mammas säng och där sov jag till kl 11. Det va längesen jag sov så länge kan jag säga. Grymt skönt men jag är lite seg i skallen nu.

Fick mig en liten chock eller nåt när jag insåg att inga tv-kanaler fungerade. Great, tänkte jag. Toppen att de slutar fungera när pappa är i Italien och jag har ingen aning om vilket abbonemang eller något de har. Sökte på internet om det var några driftstörningar eller något som låg bakom problemet, men hittade ingenting. Sen helt plötsligt så funkade det igen. Wierd.

Plötsligt insåg jag att, fan det är ju torsdag, tunna 1 ska ut så sopgubbarna ska ta den. Då va sopgubbarna redan där och jag fick springa ner med tunnan i pjamas till dem. Hade glömt att jag skulle ställa ut den igårkväll. Men ärligt trodde jag det var nästa vecka. Trodde inte den 25e skulle komma så snabbt ;P haha. Ganska kontigt tänk eftersom mamma och pappa åkte den 23e ;P Ja, jag vet inte hur jag tänkt.

Händelserika 45 minuter av denna dagen alltså. Fyfan, den mardrömmen. Har ni drömt något som gjort er sömnlösa eller jätterädda efteråt?

Tråkig tisdag.

Gud vilken tråkig tisdagskväll. Är det verkligen ingen som vill göra något??

Underbara Forever21

Forever21 har länge varit en av mina favoriter och jag skulle mer än gärna vilja beställa därifrån. Men med tanke på att frakten och tullavgiften blir så hög så känns det inte som om det lönar sig. Men jag spanar ändå på hemsidan och önskaar att jag hade oändligt med pengar för då hade jga köpt upp massor därifrån. Här är några av de toppar och tunikor som de har fått in nu och som jag tycker är underbart söta. Vilken är er favorit?


Naptime

Gäsp.
Precis vaknat efter en halvtimmes sovstund i soffan. Blev plötsligt väldigt trött och somnade hur enkelt som helst när jag la huvudet på soffans småkuddar. Skönt att ha tv:n på i bakgrunden och slumra till dess ljud.  Nu är jag vaken, lite småtröttis och seg i huvudet, men ändå betydligt piggare än tidigare. Synd bara att jag inte har något att göra ikväll. Hade hoppats på att få åka till Oscar men han hade annat att göra så det blev inte så. Trist. Hade behövt en kram av honom. Något gnager mig, vet inte vad det är, men sånt brukar komma fram så småningom och väldigt ofta när jag är med Oscar. Han får mig att känna mig trygg och oftast så släpper allt när jag ligger i hans famn. Det tycker jag om. Inte att gråta, men att jag känner mig så trygg att jag kan gråta inför honom utan att egentligen inte veta varför.

Jag är hungrig.

Ooo, nu är det Roomservice på tv =D

Tisdag

Nu har IT-Christer precis åkt och det är ingen förändring på internetproblemen. Tydligen så va det inget fel på routern utan det handlar om det abbonemanget som vi har hos Telia. När vi har på tv:n så funkar internet sämre, när man lyfter telefon funkar inte internet alls, samma när det ringer. Men det ska tydligen komma någon teliasnubbe hit v. 30 och dra kablar och grejjer och fixa problemet. Men nu är det typ v. 26 så det är ju åtminstonne en månad kvar. Lagom till att jag flyttar hem ungefär.. men men. Får väl tacka för att vi har kommit en liten bit på väg iaf. Schysst av honom att komma hem hit och kolla på det.

Vet inte riktigt vad jag ska syssla med resten av dagen. Hoppas på att få ett samtal från älskling som vill att jag ska komma till honom, men förmodligen blir det väl så att han kommer hit imorgon istället. Detta betyder att jag kommer ha en grymt tråkig tisdagseftermiddag/kväll. Vår dvd-spelare är ju trasig så vill jag kolla film så blir det på min lilla dator och hur kul är det? Någon som har något annat förslag på vad jag kan göra för något kul ikväll?

Blåsigt värre

Det har blåst något fruktansvärt hela natten så mitt lilla hus utanför vår villa har skakat av vinden. Men den vaggade mig till sömns och jag har inte vaknat en enda gång. Nu har vinden avtagit lite, thank god. Vädret är fortsatt molnigt, med någon liten strimma av blå himmel, det vi alla längtar efter. Men något regnmoln har jag inte sett, regnade väl tillräckligt igår hoppas jag. Jag vill ha tillbaka sommarvädret som vi hade i början av månaden. Men denna sommaren har börjat precis likadant som förra året med jättevarmt och fint i slutet på maj o början på juni för att sedan regna bort resten av juni. Kan ju hoppas att det kommer en vändning snart.

Idag har jag inga planer alls. Måste bara vara hemma när IT-Christer kommer och fixar vårt bredband. Skulle komma runt 11-tiden. Så får vi väl se hur länge han stannar och om det finns något kvar av dagen att hitta på något..

Här kommer äntligen några till bilder från Göteborg. Inte många, men ni får nöja er med det ;P

   

Trötthet

Gud, så trött jag är hela tiden. Förstår inte varför. Men jag skyller på vädret, lika bra.
Imorse släppte vi av mamma och pappa på flygplatsen inför deras resa till Florens. Snacka om att jag är avundsjuk. Jag vill också komma iväg en vecka eller två med den jag älskar och bara få njuta av värme, sol, bad, god mat och gott vin. Men det blir ingen semester för oss i sommar som jag nämnt tidigare. Blir nån tur med motorcykeln till mormor men så mycket längre än det blir det nog tyvärr inte. Kanske om vi tar en vecka eller weekend i höst och åker iväg. Så jag hoppas verkligen att jag vinner tävlingen om spa-behandlingen för två. Vi skulle verkligen behöva komma iväg och få mysa.

Idag har jag träffat Nicolina :) Vi fotade lite, snackade skit och va en sväng på Familia. Ska träffa henne på onsdag igen. Underbart att få vara hemma och få chansen att träffa henne när jag vill =) Underbar känsla att bara veta att hon är ca 20 min bort och att jag kan köra dit när som helst i stort sett. Mwah ;D

Ikväll ska jag faktiskt inte göra något alls. Bara slappa i soffan och kolla på alla dåliga program det finns på tv. Är så trött på det satans vädret. Vill ju en varm och solig sommar, ingen regnig som förra året :(

Tävling hos ShopaholicMamman



Jag är självklart med och tävlar om en spa-behandling för två.
Det är precis vad vi behöver älskling.
Håll tummarna.

Monday cravings (2)

Idag kommer det en bonuscraving. Men denna har egentligen inget med mode att göra över huvudtaget. Men ven har sagt att det måste göra det varje måndag? Haha. Jag lägger ut det jag cravar för just den måndagen och idag råkade det vara Carries klänning och den här kameran. Svärmor har en sådan och den tar kanonbra bilder. Hade jag haft en bra kamera hade jag uppdaterat bloggen oftare än vad jag gör nu med bilder. Min mobilkamera är såå dålig.

Denna cravar jag efter idag. Vad har du för kamera?


Monday Cravings

Vad är inte mer passande än att skriva ett inlägg om måndagens craving och då koppla dett till Sex and the city? =) Klänningen som jag suktade efter hela filmen är den som Carrie har på sig precis i inledningen. En vit kreation med en stor blomma på ena axeln. Grymt snygg med guldiga detaljer och Sarah Jessica är otroligt snygg i den!! Efter lite research så har jag fått reda på att klänningen är vintage från 80-talet och var till en början betydligt längre. Vad tycker ni?


Recension

igår va jag som sagt och såg Sex and the city på bio. Självklart gick jag in med höga förväntningar för att se uppföljaren till den serie som jag så länge följt och älskat. Jag vet att många tjejer ser upp till huvudrollsinnehavarna och att mycket av pratet kretsar kring deras kläder och hur modeinriktat allt är. Men det gör inte jag, inte på det sättet. Visst är det kul att se hur de satt ihop olika outfits och matchat med skor och väskor och smycken i alla färger och former men jag såg filmen för att få ett avslut på serien. Ett lyckligt slut mellan Carrie och Mr. Big. Och det fick jag ju också. Jag hade mina tvivel i mitten av filmen och var besviken för att jag inte trodde att någon skulle få ett lyckligt slut men som tur är hade jag ju fel och filmen kunde inte slutat bättre än va den gjorde. Jag är grymt nöjd med filmen, den fick mig att skratta och gråta, den fick mig att tänka efter och känna, bearbeta sådant jag själv gått igenom. Hur svårt det är att möta den man älskar efter att ha blivit lämnad. Jag vet precis hur Carrie kände sig när hon såg Big i den speciella scenen som jag inte kan glömma. Som tur är slutade den scenen bättre än vad min egen scen gjorde..

Till er som inte har sett filmen - vad väntar ni på? Detta är en film för alla. Något tjejig möjligtvis men jag tror inte att de få killar som faktiskt satt i biosalongen igår ångrade att de gick dit. Jag såg leenden på allas läppar efteråt. Nöjda ansikten. Tjejer som kramade om sina killar extra mycket och killar som kramade tillbaka extra mycket. Love is in the air.

Jag vill uppmärksamma en väldigt speciell tjej i filmen. A star on the rising, om man vill uttrycka sig så. Jennifer Hudson spelar Carries assistent Louise från Saint Louis. Otroligt duktig skådespelare och otroligt söt. "I'm feeling it".


Sex and the city =)

Ikväll ska jag och minisyrran gå på Sex and the city. Ska bli himla roligt faktiskt. Hoppas den är så bra som alla säger, men jag har en tendens att tycka att alla såna filmer är bra oavsett vad andra säger så jag kommer nog gilla den. Till och med mamma ska gå och se den idag =P Konstigt med tanke på att hon alltid sagt att det är skräp, haha. Men även hon kan väl komma på andra tankar :)

Helgen har varit underbar. Spenderat mestadelen av den hemma hos Oscar. I fredags (midsommarafton) va det bara vi två hemma och vi lagade mat och tittade på film och bara mös vi två. Det har vi inte gjort sedan vi flyttade ner till Hbg för sommaren så det va på tiden att vi fick lite ensamtid tillsammans. Kollade på Chocolat och den var faktiskt riktigt bra. Jag är inget stort fan av Johnny Depp, eller jo, han är självklart en briljant skådespelare men jag tillhör inte den skaran av typ hela världens alla tjejer som avgudar honom och tycker han är snyggast i världen.. men i denna filmen såg han riktigt bra ut. Jag har nog bara sett honom i filmer där han spelar ovårdad och äcklig så det är väl kanske därför. Och det var precis som tv-hallåan sa innan filmen började: Ni kommer bli väldigt sugna på choklad. Och det blev jag. Det såg grymt gott ut.

Igår så va det Förslövskarnevalen och jag, Oscar och Viktor begav oss ner för att titta på tåget. Många av vagnarna hade anamat filmtemat och där va bland annat Pirates of the caribbean och söderkåkar och Rännstensungar med. Efter det gick Viktor och jag ner till karnevalsområdet och tittade på Brandsta city släckers och Måns Zelmerlöv. Finns det någon snyggare än honom? ;P haha. det är något visst med honom.
Kvällen spenderades i soffan där vi kollade på Holland - Ryssland. Vet inte riktigt hur jag ska kommentera det... men jag känner att jag nog måste skriva ett helt inlägg om fotbolls EM och där kan jag kommentera allt, för ingenting är vad jag förväntade mig att det skulle bli =P

Idag har jag varit med bästis. Och det var underbart, trots att vi bara låg däckade i soffan och kollade film och inte sa så mycket. Bara att få vara med henne ger mig styrka. Vi ska ses imorgon också och då hoppas jag vi kan hitta på något kul och göra sådant som vi brukar göra när vi träffas. Fota, ha bästissnack och bara umgås. <3

Nej, nu ska jag gå och duscha och göra mig iordning innan syster och jag ska gå på bio :) Bled med ens väldigt sugen på en Cosmopolitan ;)

och ni som väntar på fler bilder från göteborg: De kommer, väntar bara på att sofia ska skicka dem till mig!

Friday night out(fit)

Denna fredagens outfit är en midsommarspecial som innehåller både kläder, sminkning och frisyr. Ibland måste man lyxa till det och det gör jag såhär på midsommarafton!



Klänning Forever21
Hår och smink Sofis mode

Bilder från veckan (1)

         
Marcus och hans söta son Isac. Ulrika och hennes son Viktor. Farfars grav

 Lite fotokonst från min mobilkamera. Lekte lite med fel färger.

Suzy's back in town

Hemma i Helsingborg igen efter några dagar i Göteborg. Det har varit händelserika dagar vill jag lova, träffat släkt och barndomsvänner, shoppat loss och sett Sverige åka ur EM. Besvikelse självklart men så som de spelade mot Ryssland så förtjänade de inte ens att gå vidare. Det hade svidit mer om det hade blivit en förlust som den mot Spanien till exempel. Men mot Ryssland hade Sverige ingen kämparglöd, man såg väldigt lätt vilket lag det var som verkligen ville vinna, och inte va det Sverige iaf.

Vi åkte upp med pappa tiiidigt på tisdagmorgonen och släppte av honom på jobbet innan vi körde till farmor och fick frukost. Min stackars farmor har haft ryggskott, bäckenbenet har fått sig en rejäl smäll och sitter förmodligen lite fel så hon har så himla ont. Tycker så synd om henne. Efter frukosten stack syster och jag till vår kusin Marcus som blev pappa till Isac i november. Fick gosa lite med världens sötaste lilla pojke. Ja Isac fick sig några kramar oxå ;P haha.
Efter det stack vi ner till Allum en snabbis, käkade lunch och kollade lite affärer. Sen br det av hem till Ulrika och småpojkarna Jonathan och Viktor. Ulrika är också en kusin till oss och hennes söner är 3 år resp. 9 månader.

På onsdagen åkte vi först och hälsade på farfar och leif på kyrkogården. Har inte varit där på hur länge som helst, lite dåligt samvete har jag allt för det. Alltid lika jobbigt att åka dit, vill så gärna kunna prata med farfar och berätta om mitt liv och allt annat som händer... men det är lite svårt. Jag pratar och hoppas att han lyssnar iaf. Saknar honom så.
Efter det åkte vi till stan för en shoppingrunda. Hittade ingenting mer än ett linne och lite underkläder. Va grymt besviken, för jag hade ju förväntat mig att shoppa loss.. Men det gjorde jag igår (torsdag) istället. Eller, jag shoppade egentligen inte så mycket. Köpte en myströja, en bh och en klänning igår. Bilder kommer =)

Det var de dagarna. Bilder kommer som sagt. Sofia tog en del med sin kamera och ska be att hon skickar över dem till mig så fort som möjligt. De bilderna jag tagit med min mobil kommer om en liten stund.

För övrigt så har jag fått prakitkplats och jag är så lycklig just nu. Vi har hört väldigt länge nu att inga skolkuratorer vill ta emot oss eftersom vi är för unga (jag och två andra tjejer). Bullshit säger jag då. Är man gammal nog att komma in på en universitetsutbildning så ska man fan va gammal nog att få en praktikplats där man vill vara. Helt sjukt. Har blivit dissade av hur många ställen som helst. Jag sökte skolkurator, familjerätten, ungdomsmottagningen, familjehem och alla de ställena ska man vara över 25 år. Helt sinnessjukt. Detta kallar dem en universitetsutbildning och så får vi som är under 25 nöja oss med restplatser på försäkringskassan, försörjningsstöd och såna ställen. Såå dåligt.
men när jag öppnade min inkorg imorse så låg där ett mail från min handledare där hon skrev att hon hade hittat en praktikplats till mig hos en skolkurator i Norrköping. Jag är så glad nu så ni fattar inte!!!! Men samtidigt så blir jag ledsen för Emma och Elins skull som också ville ha det. Jag hoppas verkligen att ni två också får bra platser och att ni kommer att trivas bra!

Nu ska jag ladda upp bilderna och sen göra något annat än att sitta här tror jag. ;P

Göteborg imorgon

Imorgon drar Sofia och jag till underbara Göteborg för några dagars shopping, hälsa på släkten, kolla fotbollen och bara ha det mysigt. Man får ju passa på när man har ledigt och det har ju jag nu i två veckor. Underbart skönt att bara få ta det lugnt, även fast jag gärna hade tjänat lite pengar istället. Vill ju tjäna mycket så vi kan åka ut o resa jag och älsklingen. har suttit och kollat på resor nu i några veckor men det verkar inte som om vi får ihop något denna sommaren. Förhoppningsvis tar vi en weekend i höst eller precis innan skolan börjar. Håller tummarna och hoppas att det går vägen. Vi får hitta på små utflykter under sommaren istället som Liseberg, Köpenhamn och lite annat. Får göra det bästa av sommaren vi har. Pratade om att bara ta motorcykeln över en helg och kanske köra neråt Västervik eller uppåt Stockholm eller vad som helst. Bara vi kommer iväg vi två är jag nöjd. Vi behöver verkligen det.

Har haft en mysig eftermiddag med bästis. Såg 27 dresses och skrattade, drack cola och käkade chokladbollar. Filmen var inte alls som jag trodde den skulle vara, men den va bra. Underbart att bara få vara med Nicole. Saknat henne som fasiken. Även fast det bara va några timmar idag så va det ändå underbart.

Nu ska jag snart packa väskan för imorgon. Ska bli så kul att komma iväg =) Sofia kommer förhoppningsvis ha med sin kamera så vi kan fota lite. Så dokumentation av resan blir det ;) Ni får se bilderna på torsdag eller fredag =)


Inlägg dedikerad till Nicole ;)

Detta inlägget dedikerar jag till Nicole. Och det är nog endast hon och jag som förstår varför ;)


Monday cravings



Marinblå Heiress Jacket från Forever21.
Wide 3/4 sleeve cotton jacket with a wide umbrella-like bodice with side pockets,
5 button front closure, and outline stitching.



Bilder från helgen

   
Petters student. Oscar fick köra den fina bilen =)

 
Inför matchen i lördags. Vet inte vad det är för flin Oscar sitter inne med ;P
   
3,5 års dagen igår. Jag gjorde ett försök att äta med pinnar..men det gick väl sådär.
maten var svingod. jag åt en currygryta med oxfilé och oscar åt tigerräkor.

Dåligt med bloggandet

Inte konstigt att antalet läsare på min blogg har droppat, jag skriver ju aldrig nuförtiden. Men denna veckan har varit totalt kaos. haha. Började ju jobba i tisdags och jobbade sedan även onsdag och va på utbildningn i torsdags. Efter utbildningen stack jag till Förslöv och blev satt i arbete inför Petters student dagen efter. En underbar dag, med mycket folk och de hade faktiskt tur med vädret =) Det sprack upp precis när de skulle springa ut. jag har nog aldrig sett Petter så glad :) Underbart att se.

Hela helgen har jag spenderat i Förslöv med Oscar och hans släkt. Har varit en mysig helg med många skratt. Igår firade Oscar och jag 3,5 år och vi gick ut och åt japanskt på kvällen. Supergott. Sen åkte vi hem och kollade fotbollen med far min.

En liten kort resumé av en lång vecka. Men nu är jag ledig i två veckor så nu blir det npg en hel del bloggande. fast iof drar jag till Göteborg tisdag-torsdag... men ja, ska försöka blogga ändå ;)

Till alla sällskapsresanfans

Det kommer en ny film om Stig-Helmer =D Fatta vilken lycka när jag läste detta. Filmen kommer att handla om Stig-helmer i det förflutna, alltså innan han åkte till Mallorca och Nueva Estockolmo ;) detta blir Lasse Åbergs första film på 10 år och den kommer att ha premiär på juldagen 2009, vad säger du Petra - bänkad på premiären? ;)

Lalalalala

Idag är det dags för min liftlicenceutbildning för jobbet. Ska bli spännande. Tar inte så lång tid, bara 1,5 timme så det kan jag nog ta mig igenom. Vet inte hur många vi kommer vara på utbildningen, men jag antar att det inte bara är jag. Efter utbildningen är det dags att packa in mig i bilen och köra till Förslöv. Oscars bror tar studenten imorgon så jag ska dit ikväll och hjälpa till med det sista. Lovade att ta med mig några madrasser så de har jag tryckt in i bilen ;P Ska bli kul med lite festligheter och träffa deras släkt och så igen. Har inte träffat Oscar på en vecka och vi har inte pratat särskilt mycket sen dess.. känns lite konstigt och obehagligt. Vet inte riktigt varför vi inte pratat så mkt, han har inte haft någon tid direkt... eller jag vet inte. Får prata med honom, för det känns inte så bra...

Har packat ner lite olika outfits till morgondagens studentfest. Först är det klänningen som jag hade på min systers student. Mina vita jeans och en röd top eller en laxfärgad..(hmm...) top. Vi vet inte alls hur vädret kommer vara imorgon så det gäller att vara förberedd. Alltid redo! Man är väl gammal scout ;) Just nu känns det som att det blir de vita jeansen och någon av topparna, känns inte alls som klänningväder.. trist att sommaren försvann. Hoppas den kommer tillbaka snart.

Skrev precis ett litet brev till farmor. Ska skicka hennes lisebergskort som jag lånade och glömde ge pappa.. Skrev med någon form av bläckpenna och nu har jag blått bläck på 3 av 5 fingrar på högerhanden ;P snyggt. Hoppas det går bort.

Jag är på shoppinghumör, men jag hittar ingenting i de vanliga affärerna för tillfället. Ska bli nice att dra till Götet med syrrorna på måndag och shoppa loss på Rut :) Hoppas de har kvar rean.


Anyway. Nu ska jag...ehm... göra något annat än sitta här o ruttna.

Tja ;)


Onsdagsskvaller

Alla minns vi den underbare skådespelaren Heath Ledger och hans underbara karriär. Lika mycket minns vi hans succéfilm Brokeback Mountain. En enormt stark film, med otroligt bra skådespeleri från både hans och Jake Gyllenhals sida. Nu blir succéfilmen opera, uppger usmagazine.com. Filmen drog in tre Oscars, hur kommer det gå för operan tro?


Idag kom den..

Idag kom min bikini, eller ja, iaf överdelen. Pratade med H&Ms kundcenter oh de hade delat upp den i två försändelser vilket jag tycker är otroligt konstigt. Vilken nytta har man av bara en bikiniöverdel? Då hade jag hellre väntat en vecka och fått båda samtidigt. Men men. Har provat överdelen iaf och den är jättefin :) Hoppas bara att  underdelen oxå passar =)



Nu har jag haft två av mina tre bredvidgångar. Pratade med enhetschefen och valde att lägga in en till strax innan jag börjar om två veckor. Det känns lite konstigt att ha en bredvidgång så långt innan jag börjar så därför valde jag och Malin att prata med enhetschefen och be henne sätta in mig på en till. Har så kul med Malin så det gör absolut ingenting. :)

Imorgon har jag liftlicenceutbildning mellan 14-15,30 på Jordbodalens vårdboende. Innan det ska jag ta mig en liten sovmorgon, städa rummet och packa min väska inför helgen hos Oscar. Sen efter utbildningen sticker jag till Förslöv. Petter tar ju studenten på fredag så jag lovade att komma imorgon och hjälpa till att fixa det sista. Måste bestämma mig vad jag ska ha på mig oxå. Får se hur vädret blir ju. Nu har det varit dåligt ett par dagar så jag får nog packa både en riktigt sommaroutfit och en lite mer våraktig, om det skulle vara dåligt väder.

Mamma hämtade mig från jobbet idag och vi åkte och köpte pizza. NU sitter vi och kollar tv. Blir nog en tidig kväll för mig, är så satans trött. Längtar tills imorgon då jag får träffa min baby igen. Inte setts sen i fredags. :S Känns lite konstigt med tanke på att vi annars är sambos. =P

Nu ska jag va social med mor min ;)


Ibland är det skönt att ha fel :)

Som tex när mna tippar vinst till Grekland med 2-0 och det blir istället Sverige som vinner med det resultatet. Då är det skönt att ha fel! Vilken match det va :) Sverige spelade otroligt bra och vann rättvist. Grekerna hade inte en chans. Underbart att se Sverige krossa det laget som vann EM 2004. En helt fantastisk start för Sverige i detta EM. Nu har vi till ochmed chans att gå vidare ur gruppen ;) Förhoppningsvis.

Vårt internet la av igår, som vanligt, så det blev inte så mycket bloggande som jag hade velat. Igår va det nämligen exakt 3 år sedan jag tog studenten. Och efter all avundsjuka på min systers student i torsdags så får jag lov att drömma mig bort till min egen dag, höra allt jubel - alla rop, alla visslingar, alla glada stunder. Delar med mig av lite bilder från min studentdag. Dröm er bort till er egen.

Nehe, det skulle jag tydligen inte... såklart är det något fel på blogg.se uppladdningsprogram och det fungerar inte... självklart. NU när internet funkar såhär på morgonkvisten så funkar det inte att lägga upp bilder i blogginläggen. Suck. Har jag någonsin sagt att jag hatar tekniska prylar? För det gör jag. De fungerar aldrig när man behöver dem som mest.

Anyway. NU ska jag käka upp frukosten och sedan bege mig till jobbet. Jag är trött idag.

Första dagen

Första dagen på jobbet idag. Gick jättebra. Personalen är superbra, speciellt Malin som jag jobbade med idag. Underbar tjej. Men det är bland annat henne som jag kommer vikariera för så vi kommer inte stöta på varandra så himla mycket. Men jag tror att det kommer att bli jättebra. =)

Snart spelar Sverige. Sitter här bänkad framför tv:n och väntar på att det ska dra igång. Är spänd som bara den på vad resultatet kommer bli. Jag tippar 2-0 till Grekland... tyvärr.

EM är igång

Äntligen är EM igång. Som jag har längtat och imorgon är det Sveriges tur att kämpa mot Grekland. Jag tror att Sverige kommer ha det väldigt tufft i gruppen och tippar faktiskt att de inte kommer gå vidare över huvudtaget. Låter inte som om jag tror på mitt lag, men det gör jag. Däremot så tror jag att de andra lagen i gruppen är mycket starkare än va Sveriges lag är. Men jag kommer sitta bänkad vid tv:n varje match och hejja på mitt lag, som den äkta supporter jag är!

Sitter just nu och tittar på matchen mellan Holland och Italien. Står just nu, efter 37 minuter, 2-0 till Holland. Väldigt rättvist. De spelar otroligt bra och 2-0 målet av Wesley Sneider var otroligt snyggt. Matchen är otroligt spännande men jag är övertygad om att Holland kommer vinna den väldigt rättvist.

Jag tippar Holland eller Portugal som vinnare i årets EM. Vi får väl se hur det går =)

En dag i Malmö

Då var man hemkommen från en dag i Malmö med mor och syster. Eller egentligen bara systern för mamma va på möte medans vi sprang i stan och shoppade. Kom hem med ett par svarta crockerjeans. Äntligen!! Hittade dem som jag ville ha, som jag letat efter jättelänge. Modellen Crocker Cobra med guldig dragkedja på fickorna på rumpan. Rea till och med - 299:- Susanna blev riktigt glad! Lisa shoppade två snygga t-shirtar. Jag hade vela handla så otroligt mycket mer men hittade inget jag ville lägga pengarna på. Behöver t-sirtar, linnen, tröjor, klänningar och kjolar. Allt vill säga. Men det blir Göteborg nästa vecka med syrrorna och då ska vi shoppa loss på Rut mfl.!!!

Nu har jag även skickat iväg de plaggen som blev sålda på Tradera. De slutade egentligen för en vecka sedan men jag har haft en otroligt hektisk vecka med studentförberedelser, kalas och Canadabesök så det har verkligen inte funnits någon tid. Men nu är de ivägskickade iaf. Känns skönt!

Hahaha, måste ju även göra en liten rättelse. Kommer ni ihåg den dikten som jag la in som Oscar hade skrivit i 5e klass? Fick en kommentar av Sanna som berättade att det inte alls va Oscar som hade skrivit den. Och mycket riktigt. Det är Robert Brobergs låt Öken. Haha. Det ska han få höra! ;)

Imorgon börjar jag jobba, skönt att komma igång. Lite nervöst också. Men det blir nog bra!

Morgonallergier??

Finns det något som heter så? För jag nyser som fan på morgonen, det gör jag alltid. Sen är det bra lixom. Inget mer under dagen om inte någon stoppar en fjäder i näsan på mig ;P Kan man vara allergisk mot morgondamm kanske? Haha, jag vet inte.

Idag har jag verkligen inga planer. Det är väldigt skönt faktiskt. Ska iof göra iordning ute i mitt rum eftersom jag aldrig hann fixa det ordentligt när jag kom hem. Hade så mycket att göra så just nu ligger det kläder lite överallt, ska fixa med lite lådor och sånt. Sen får vi se vad som händer. Ganska skönt att bara sitta hemma och inte göra så mycket, har varit grymt busy de senaste dagarna. Måste iof iväg och väga lite av kläderna till traderaauktionerna. Så det ska jag nog sätta igång med nu. Men först blir det duschen.

Monday cravings

Kolla vilken underbart söt klänning från Forever21. Love it. Finns även i rött!


Längesen..

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade igen. Det beror ju på att jag är nyss hemkommen till mitt älskade Skåne och har haft fullt upp hela veckan. Min syster tog studenten i torsdag med buller och bång, en underbar dag med mycket skratt, trevligt sällskap och underbart väder. Det va kul att (nästan) hela släkten var samlad för att fira henne, många vi inte träffat på ett tag. Vi hade även besök av vår fjärdekusin Daniel från Canada och hans kompis Owen, som för tillfället gör sin utlandspraktik i hannover i Tyskland. Mycket trevligt. Har precis varit och släppt av dem på knutpunkten nu. Trist att helgen gick så fort, vi har haft jätteroligt. I fredags låg vi på stranden hela dagen med Nicole, Tobbe, Pada, Snecker, sanna och det gänget. Spelade volleyboll och fotboll och badade massor. Igår stack jag och Daniel och Owen till Göteborg. Var på IKEA där vi åt svenska köttbullar, sen bar det av till farmor för liten fika. Sen vidare till stan för lite shopping och avslutade dagen på Liserberg =) Mycket rolig dag. Köpte vars en sverige tröja som vi gick omkring med ;P Idag har vi varit på stranden och sedan en snabbis på Väla. Nu har de som sagt åkt hem och jag sitter i soffan med halvöppna (väldigt sömniga) ögon och tittar på EM med pappa. Väldigt trött efter helgen, ska bli skönt att ta det lugnt imorgon. 


Lovar att bättra mig med uppdatering. Internet här hemma i Skåne suger verkligen, bara kopplar upp o ner hela tiden.. blää. Men vi hoppas kunna fixa det. Hörs sen. Puss


Gamla bilder

Sitter och författar på Oscars dator just nu och hittade en mapp med en massa gamla bilder på mig och på oss. Himla roligt att se faktiskt. Han har mer bilder på mig än vad jag själv har ;P Därför är det extra roligt att kolla igenom mappen. Tänkte visa några av dem för er ;) Lova att inte skratta ;)

         

Skåneland

Nu är vi i Skåneland. Äntligen. Bilresan igår va seg som fasiken, vi va framme runt 22 skulle jag tro att det va. Idag har vi möblerat om i Oscars rum, rensat alla hans garderober och under sängen , en massa onödigt skit som legat och samlat damm. Men längst in i garderoben hittade vi en papperskasse med Oscars gamla skolgrejjer. Massa gamla skrivböcker och biler från klassresor etc. Jag måste dela med mig av en dikt som Oscar skrev i 5an. Jag höll på att trilla av stolen när jag läste den. Jag skriver exakt som Oscar skrivit, alltså med den kassa stavningen och allt ;P

Jag drömde mig tillbaka till min egen förlåsning
då tänkte jag nu ska det bli roligt och hoppa ut och ropa morsnin
plötsligt så var det någon som slet och drog
jag skrek så morsan nästan dog!

Jag klarade det =)

Jag blev godkänd på människans utveckling. Inga kompletteringar fick jag!!!!! Såå skönt! Nu kan jag släppa det och njuta av mitt sommarlov =) Egentligen skulle ju den tentan varit inlämnad i februari, men då va jag ju i Egypten så det gick ju inte. Och sen dess har det gått i ett hela tiden med alla uppgifter som vi skulle göra i skolan så det har inte blivit av. Så förra veckan lämnade jag in den sista av de 4 frågorna. Och nu är jag alltså godkänd. Såå otroligt skönt.

Nu är jag mitt uppe i städtagen. Städar, tvättar och packar om vartannat. Förhoppningsvis så blir vi klara tidigt så vi kan komma hem i tid idag. Men Oscars rygg sinkar oss lite eftersom han inte kan lyfta så bra. Har masserat honom med zon i flera omgångar både idag och igår, han har legat med värmedyna och tagit voltaren så det borde ju försvinna snart. Men det är klart, att han lyfter och böjer sig så mycket nu gör ju inte ryggen bättre... Men men, han får väl vila i bilen sen så får jag väl köra. Vi ser hur det blir. Tvätten är snart klar iaf. Har tre småmaskiner kvar á 15 min vardera. Men det är sånt som torkar fort. Det blir ju inte kul om vi får ha med oss blöt tvätt i bilen =S


Idag är det ju måndag, men jag vill inte garantera att det kan komma någon Monday cravings idag. Det beror lite på hur mycket tid vi har på oss när vi är klara med tvätten. Jag ska hoppa in i duschen nu iaf, när jag väntar på tvätten. Underbart väder idag oxå så det hade ju varit nice om vi hann vara ute lite oxå. Drömma går ju =P


Hej vänner

Hej mina vänner. Förlåt förlåt att jag inte uppdaterat på länge. Jag håller nömligen på med flyttstädningen eftersom vi flyttar ner till Skåne för sommaren imorgon. Har även varit ute på landet under helgen och solat och badat med Oscars familj och där finns inget internet. Men nu är vi tillbaka i lägenheten och i full färd med att packa och städa. Jag kommer att börja uppdatera som vanligt när vi kommer hem. Ligger ju lite efter nu. Hoppas att ni står ut. Ha det fint. Kramar.