Bilder från firandet

aHär kommer lite bilder från pappafirandet i helgen.

  
Pappa och jag var ute och gick medans mamma och systrarna packade in i bilen. Vi gick i skogen och vid vattnet, åkte lianen. Som ni ser är han väldigt lycklig över att äntligen kommit upp på lianen. Det finns ett antal bilder som visar vägen upp på pinnen. Men det är en helt annan rolig historia ;)

   
Pappa var storbonde och iklädd morfars gamla blåa arbetsdräkt och en mössa från tennisveckan i Båstad. Första bilden syns han med min lillkusin Jonna.  Första tävlingen - snida en skruvmejsel och med den försöka få upp en skruv ur en träbit. På bilden jobbar mamma och moster stenhårt med snideriet. Andra tävlingen - frågsport. Här några ur killaget. Tävlingarna 3 och 4 fotades inte då de gjordes samtidigt med lagen på olika ställen. Tävling fem - labyrint där vi skulle flytta stora plastdunkar från en sida till en annan. Här sliter mamma och jag.

   
Tävling sex - Stor gunga där man tog fart uppe på en ansats och sen skulle pricka några hål på väggen med en boll. pappas min här är oslagbar =P Tävling sju - den roligaste av dem alla: Mekanisk tjur =) På bilden ser vi älsklingen, som även vann. satt kvar nästan en hel minut medans de allra flesta åkte av efter 17 sek. Tävling åtta - Hinderbana. Pappa har problem mellan två däck. Tävling 9 fotades inte heller, det va gåtlösning. Sista tävlingen va att köra en skottkärra på en planka över vattnet. Här ser ni precis när pappa tappar balansen och älsklingen flyger i =P


Underbar helg :)


Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0