Upp som en sol...

... ner som en pannkaka. Så föll hoppet om att jag skulle få sommarlov innan min systers studentbal den 27e. Vi har slutseminarium den 29e med opponering på vår B-uppsats så då måste jag vara i skolan. Helskotta. Ville verkligen va med och se Sofia i sin klänning. Men men, man kan inte få allt. Oscar slutar skolan den 2 juni så vi sticker hem den 3e juni. Förhoppningsvis kommer Monika och gänget upp till oss den 29e då det är Norrköping International Horseshow. tror Vitlök ska tävla då så Micke ville vara där och kolla :) Det är samma helg som vi ska packa ihop lägenheten och fixa så hoppas det inte blir allt för rörigt då =P haha.

Idag har jag och minisystern varit på stan en snabbis och köpt mellansysterns födelsedagspresent, fyller år imorgon :) Sen träffade jag Nicolina och vi fikade lite och sen stack vi hem till henne och kollade på filmer; Prinsessas dagbok 2 och Music & Lyrics :) Den sistnämnda var riktigt söt :)

Känner att jag har sån otrolig bloggtorka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om numera. Men det är nog för att jag är hemma och inte är så bloggintresserad just nu. Men jag skulle kunna berätta om min morgondag:
Sofia fyller som sagt år, 19 år för att vara exakt. Så det blir att gå upp och sjunga redan vid 6.15 imorgon eftersom hon ska till skolan och förbereda för slutproduktionen. Kl 11.30 ska jag vara ute på Maria Park och träffa enhetschefen för att gå igenom schema och sånt inför sommaren. kl 14 ska jag klippa mig, så då ska jag möta Nicole i stan så hon får följa med mig. Sen vid 18.30 är det slutproduktionen som gäller. Mellan allt detta kommer Mormor och Bertil så jag ska väl hinna umgås med dem oxå antar jag.


Jag och syster

Kommentarer
Postat av: Em

Underbar bild... Ni ser verkligen så glada ut, det strålar om er. Kram...

2008-05-06 @ 00:50:12
URL: http://delaem.blogg.se/
Postat av: Em

Underbar bild... Ni ser verkligen så glada ut, det strålar om er. Kram...

2008-05-06 @ 00:51:11
URL: http://delaem.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0