Läst i tidningen

1) Födda: Hillevi har fått en lillebror. Välkommen Sanfrid!
OMFG. Vad säger man åt detta? Nog för att det är kul att folk äntligen börjar välja namn som inte är så vanligt så att inte alla ungar heter kalle och anna och allt annat som är vanligt.... Men Hillevi och Sanfrid?? Stackars ungar...

2) Linköpingsflyg till Stockholm läggs ner.
Det va fan på tiden. Att de ens flög mellan Linköping och Stockholm över huvudtaget innan. det tar fan 1,5 timme att köra dit. Varför skita ner världen ännumer för en flygning på typ 20 minuter? Så jävla onödigt. Man kan ju hoppas att de tänkte på miljön när beslutet togs!!

3) Hon gifter sig i protest.
Hmm... gifta sig i protest? Brukar det inte vara så att man kanske protesterar mot giftemålet? Men den här bruden är fan skön alltså. Och jävligt smart. Bruden, som är från Norge, ska göra allt hon får lov att göra när hon fyller 18: ta banklån, supa sig redlös, byta namn och gifta sig med en man hon aldrig träffat. Allt detta i protest då hon anser att hon och alla hennes jämnåriga kamrater är alldeles för unga för allt det ansvar man får över en natt då man fyller 18. Och jag håller med henne totalt. Vem är det som avgör att man är mogen nog att göra alla dessa sakerna bara för att man fyller 18? Jo det va en lagstiftare för x-antal hundra år sedan som kom på det. Men samtidigt... skulle man ta bort detta och att myndigheten skulle individbeprövas så skulle det strida mot de mänskliga rättigheterna till fria val och det är ju inte heller bra. Men jag förstår den här brudens tänk alltså. Ska bli spännande att se om hon genomför allt :)

Kommentarer
Postat av: cornelia

http://pengargratis.se/?r=3406

bli gärna medlem här!

2008-10-06 @ 20:54:51

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0