Fix-söndag

Idag är det verkligen en fixarsöndag. Har hållit på att tvätta sedan 7 imorse, ska hålla på några timmar till. Ska börja städa alldeles strax oxå. Lägenheten ser verkligen ut som fan. Oscar kom precis upp med en kasse nytvättat så det är väl likabra att börja vika det med en gång annars blir det bara mer som ska städas senare. Är verkligen trött idag. Efter frukosten så gick vi tillbaka till sängen för att sträcka ut oss lite, bara några minuter som vi brukar göra på helgerna. Mysigt att bara ligga där och hålla om varandra och prata lite. Slutade med att jag somnade och oscar fick gå ner till tvätten ;P haha.

Har sån himla lust att gå en vända på stan sen och shoppa upp pengarna jag fick igår. Jag har väldigt dåligt med tröjor och nu när det börjar bli höst så behövs ju verkligen det. Ska nog försöka boka en klipptid också i veckan. Kanske försöka få en på onsdag eftermiddag efter jag varit hos naprapaten. Nacken är fortfarande inte bra. Nästan värre på vänstersidan.. :/ Ahwell, nån gång släpper det väl.

Ännu en liten BF-pojke har tittat ut. Stort grattis till Maggan som blev mamma strax innan kl 5 imorse =) Nu väntar vi bara spänt på att Vevves lilla ängel ska titta ut också. Just nu är vi uppe i två flickor och tre pojkar i BF-kullen. Får vi se vad storken kommer med till Vevve =)

Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0