Vill du ha mer besökare till din blogg?

Genom att trycka här kommer du till en medlemssida som hjälper dig att få fler besökare till bloggen. Det fungerar på följande sätt: När du blivit medlem så får du en länk, ett tips är att sätta denna länken som startsida på internet, för varje gång du öppnar internetfönstret så får du en besökare. När du öppnar ditt fönster kommer du till en blogg, på samma sätt så sitter någon och öppnar sitt fönster och kommer då till din blogg. Fler instruktioner finns på hemsidan.

Så vill du ha mer trafik till din blogg - gå in på mer-trafik.se och bli medlem :)

Kommentarer
Postat av: Ellie

<b>svar:</b> tack! och ja, jag har gjort den själv i nåt program som heter photodraw (ungefär som photoshop), tycker det är roligare med nåt personligt, ;)

fast din design var ju oxå skithäftig..

2008-09-07 @ 18:05:42
URL: http://emeraldrox.blogg.se/
Postat av: cornelia larson

jag hade tängt att tona, det är nog bäst att börja så som du säger. coolt att du kanske ska färga blont.. du skulle passa i det ;)

2008-09-08 @ 10:23:02
Postat av: Ellie

om det är det att det är fel filformat på designen du gjort så går det att ändra, även i paint, om du när du ska spara ändrar i det där lilla fältet där det står "safe as type" eller likande, ändra så det står "JPEG" eller "GIF", sen är det bara att göra som vanligt, :)

2008-09-08 @ 15:11:22
URL: http://emeraldrox.blogg.se/
Postat av: Ellie

*save

2008-09-08 @ 15:11:46
URL: http://emeraldrox.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0