Halvlek

Helgen över. Men Skåneresan är bara i halvlek än. Vi åker inte hem förens på onsdag morgon, tidigt. I Förslöv är det just nu en helt fantastisk solnedgång. Himmeln sprack upp runt 17tiden efter att ha vara dimmigt och tråkigt hela dagen. Gårdagen va ju helt fantastiskt. Det var varmt och skönt och vi lekte och hade skoj :) Idag har jag varit lite trött och hängig, lite smådepp sådär som man kan bli ibland. Va en jobbig förmiddag och jag låg mest och läste för att inte fundera så mycket. Men jag läste inte många meningar, satt istället och messade med mina två änglar som alltid ställer upp. Ni är underbara. Filippa, jag vet inte vad jag ska göra utan dig till hösten!? Därför känns det skönt att flytta från gatan, du är ju inte där ändå.

Jag är på otroligt shoppinghumör. Men pengarna räcker inte till det. Jag är så dum och spenderar alla mina shoppingpengar precis vi löning, och nu har det gått 5 dagar på månaden och inte mycket finns kvar. *Suck* Jag blir så trött på mig själv. Jag vill ha nya jeans, de från Cubus som jag provade, jag vill ha en klänning, en tröja, en väst och så vill jag klippa mig. Sen skulle jag vilja ha skor, nya möbler, nytt smink, ny väska och ännu mer kläder. Men icke. Det blir till att vänta. Jönköpingsdagen kommer ju snart förhoppningsvis och då blir det nya jeans iaf =)

Nej, nu ska jag väl kanske gå och... umgås?

Kommentarer
Postat av: Emma

De låter ju inte helt fel :) man får hoppas att du får det . Jepp jag jobbade på dagis men va bara tim anställd så de finns ju inga garantier på att man får vara där igen .. Jag tycker absolut att de e kul o jobba med barn .. men vet inte om jag vill bli förskolelärare .. har så många andra yrken jag hade kunnat tänka mig och eftersom de e så spritt skilda har jag ingen nytta av att börja plugga till nått av de och sen byta .. men ja .. har ju lite tid på mig att tänka som tur e . Vill heller inte att Alvin ska börja dagis och ha för långa dagar direkt när han e så liten ..

2009-04-06 @ 07:57:16
URL: http://ostis.blogg.se/
Postat av: Flippiss

Vad snäll du är bejb!:) Men du vet även om jag inte bor på samma gata som dig så är jag bara ett telefonsamtal bort! Vi har många fiiina helger o kvällar kvar tillsammans innan jag flyttar, o du vet om ett år så har vi inte så långt ifrån varandra ändå! Jag har hittat en fin vän i dig som jag verkligen kan lita på, o jag hoppas att vi aldrig tappar kontakten! Ses snart, puss puss!:)

2009-04-06 @ 22:53:02
URL: http://flippiss.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0