Mysig helg till ända..

Therese åkte hem för någon timme sedan. Eller snarare, hon tog en välfärtjänt paus hos Madde när hon kört 3 minuter ;P hehe. Lite fika är alltid bra när man ska köra långt sedan. Vi satte ihop ett band till henne med gamla goda låtar eftersom hon inte har någon cd i sin bil, utan bara bandspelare.

Vi har haft en jättemysig helg bara vi två. I fredags kom hon strax innan åtta, vi mös i soffan till På spåret och Idol, åt chips och dippade och pratade. På lördag körde vi till Norrköping efter frukost och shoppade och åt underbart god lunch på Golden bankok, älskar den restaurangen. Therese shoppade på som bara den, mest julklappar till sig själv och hon fick ihop en massa fina saker :) Jag shoppade ett par örhängen och en tunika till mig själv och lite julklappar. Efter 4 timmar i Norrköping stack vi till IKEA, där vi shoppade lite mer ;P

Vi va helt slut när vi kom hem efter att ha gått på stan mellan 11 och 17 så vi pös ihop i en hög i soffan och där låg vi kvar resten av kvällen. Vi hade planer på att gå ut och skaka våra lurviga men vi orkade verkligen inte. Så det blev filmer istället, och godis och tacos.

Även idag tog vi oss in till stan, vi gjorde först ett stopp på julmarknaden i Gamla Linköping. Sedan blev det mer julklappsshopping och lite fika innan vi åkte hem, och Therese packade ihop sina saker och körde härifrån.
En helt underbar helg som jag aldrig ville skulle ta slut. Underbart med Skånebesök :)
Bilder kommer...senare. Håller på att tvätta just nu så har inte riktigt tid med bilduppladdning, plus att jag vill invänta bilderna av Therese eftersom det var hon som fotade ;P Svårt annars.

Julkalendern kommer också :) Både lucka 4, 5 och 6 :)

Nu tillbaks till tvätten. Suck.


Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0