Blondinbella lägger ner bloggen

Isabella "Blondinbella" Löwengrip kan komma att lägga ner sin blogg, kanske redan i höst. Anledningen till detta säger hon, till DI Weekend, att hon inte alltid vill bli förknippad med rollen som Sveriges största bloggare och alltid bli identifierad som BlondinBella. Till hösten börjar hon på juristlinjen och vill då bli tagen på större allvar.... hmm.

- Jag vill inte alltid ha den här karaktären. När jag blir jurist vill jag skriva om mer seriösa saker och tror inte att jag bara kan byta inriktning på bloggen. I så fall får jag lägga ned den och starta något nytt, säger hon till tidningen.

Jag tror Sverige klarar sig ändå ;P


Kommentarer
Postat av: Kan Dee - Drawings & Designs

Hahaha, så sant så! Vi klarar oss nog ändå Bella! Kolla gärna in min konstnärsblogg. Postar mina teckningar och säljer just nu t-shirts/toppar med egendesignade tryck på! Lägg till mig på bloglovin så lägger jag till dig ;) Kram!

2009-01-30 @ 18:12:26
URL: http://kandyart.blogg.se/
Postat av: Kan Dee Drawings

Haha ja precis. Tycker att det är alldeles för mycket fokus kring bella. Jag menar är Sveriges folk så torra att att dom tycker hon är så himlans intressan? Då finns det fasiken så mycket fler människor som har mycket mer intressantare personlighet och bloggar än hon! Kram!

2009-01-30 @ 19:10:02
URL: http://kandyart.blogg.se/
Postat av: Kan Dee Drawings

Tusen tack, blir enormt glad! För det första så ritar jag alla motiv och tryck för hand. Med blyerts, sen hittade jag den där sidan och blev medlem :)

2009-01-30 @ 19:11:13
URL: http://kandyart.blogg.se/
Postat av: nelly

jag tycker att det är smart av henne, hon kanske vill bli tagen som en vuxen:)?

2009-01-30 @ 20:29:57
URL: http://nelliz.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0