"Januari - månaden då alla skiljer sig"

När jag scrollade ner på Aftonbladets hemsida nyss så va den rubriken som fångade mitt intresse "Januari - månaden då alla skiljer sig". Egentligen va det nog inte rubriken jag fastnade för utan det faktum att de, bredvid rubriken, hade satt in en bild på Let's Dance - tillika Idoljurymedlemmen - Laila Bagge när hon är i full färd på dansgolvet... Tyckte att det va en otroligt konstig kombination så jag klickade mig in på artikeln som kommer från Aftonbladets nya sida "Wendela". Där står det att Laila nyss gjort slut med sin pojkvän. Inte att hon skiljt sig. Otroligt konstig kombination...


Kommentarer
Postat av: linda

Det är som sagt aftonbladet det kommer från, man får ju ta allt med en nypa salt. När dagismassakern skedde så skrev de Stochholm/(orten där det skedde). Det var ju så att man trodde att det var i sthlm. Så jäkla dåligt. Det gör allt för att det ska se så "hemskt" ut som möjligt.

2009-01-28 @ 12:38:33
URL: http://lolinas.blogg.se/
Postat av: linda

Inte så mkt, fastnat vid bloggen.. Måste egentligen kolla en kort film i pingpong + nå föreläsning. Samt läsa o stryka under ett gäng pdf-filer. Typ det, du då?

2009-01-28 @ 12:54:38
URL: http://lolinas.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0