Torsdagen

Idag vaknade jag med en Oscar i mina armar. Underbar känsla att vakna upp bredvid någon. Dessutom stod klockan på halv 10 eftersom vi båda hade sovmorgon. Vi låg och gullade och pratade i en timme innan vi bestämde oss för att gå upp, åt en mysig frukost tillsammans innan han drog sig till skolan och jag fick eld i baken när jag bestämde med Filippa att vi skulle dra till IKEA. På med kläder, smink och ut och för att skrapa rutorna. Väl på Ikanohuset köpte jag mig en jättefin svart kjol med lite hög midja och skärp på Gina för 49 (!!!!!!) kr samt ett halsband som också va på rean. Sen blev det en hårfärg och lite saker på IKEA till lägenheten. Filippa fick sig en jättefin klänning. Nu är vi båda all set till festen på lördag ;) Ska bara komma på vad jag ska ha till kjolen och mitt nya fina halsband... hmm. Kanske miss F har nåt att låna ut till mig ;)

Efter det drog jag ut till Lindö för att hjälpa mamma E med att hämta barnen på dagis. Ska hämta två gånger i veckan och hon ville att jag skulle se vart dagisen låg såklart samt träffa lite personal och presentera mig så de vet vem jag är när jag kommer nästa vecka. Det är ganska lång bit att gå mellan dagisen men det blir sköna promenader, hoppas bara inte det regnar, då blir det blött :P

Nu ska jag laga lite kvällsmat till mig innan jag springer över till Filippa igen. Ska fota lite av hennes kläder och lägga ut på tradera åt henne :) Imorgon är jag ledig igen men jag ska försöka plugga lite ändå. Har lite texter att läsa och få lite mer kött på benen om statistiken samt kolla upp grejjerna till basgruppen. Har ju även köpt en ljusbrun hårfärg idag så jag ska lägga i den i håret oxå. Hoppas hoppas det blir bra denna gången!!!


Mat var det.


Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0