Bröllopshelg

Nu är vi tillbaka i snöiga Norrköping igen efter en helg i regniga Göteborg. Det har varit en fantastiskt mysig helg tillsammans med älsklingen och släkt och vänner. Vi bodde hos Oscars morbror med familj, spelade lite guitar hero och wii fit, asroligt :) Va på loppis med Eva på lördagen och köpte tre små miniatyrer av soppskålar, liknande den som Emil satte huvudet i ;P fast mycket mindre och med små sopprecept på, jättesöta!! Kommer bilder på de sen...nångång.

Bröllopet var helt jättemassa mysigt :) Vi samlades i lokalen (inomhusstranden) strax innan kl 16, bevittnade en jättemysig och fin vigselakt på stranden följt av en underbar middag vid tavernan, gott vin och trevlig sällskap. Underbart att få träffa släkten och bevittna bröllopet. Det va såå mysigt :) Pappa spexade som vanligt och fick stående ovationer, speciellt av en rödkindad brudgum ;P haha. Riktigt roligt. Fick gosa med världens sötaste lilla Nora också. Min två veckor gamla kusinbarn. Hennes händer...de va så små så ja..så himla gulligt.

Idag fikade jag och Oscar med världens sötaste Stina inne i stan. Va så längesedan som jag träffade henne och det va jättekul att prata lite :) Sen bar det av hem till moster för att titta in i deras bygge :) Huset blir kanonfint!
Nu är det kväll och vi ska mysa framför tv:n, om kanalerna vill komma igång. Är det någon mer än jag som upplever störningar på digitaltvkanalerna???

        

Kommentarer
Postat av: Nic

NOOOOOOOO!!! Nu är Marcus förlorad för all framtid när han gift sig på riktigt! Oh no! ;/

2009-03-10 @ 09:58:30
URL: http://nogg.se/siimplicity

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0