What's my name again?

det har varit lite ont om bloggande de senaste dagarna på grund av skola och flytt. Vi har bara två dagar kvar i vår lägenhet och vi bor bland massa lådor och skit överallt ;P haha. Imorgon ska vi bli opponerade på och det ska bli spännande, är inte alls lika nervös (än) som jag var när vi skulle opponera på madde och amelie. Hoppas det kommer gå bra :) Det kommer bli väldigt dåligt med bloggande överlag nu den kommande veckan eftersom vi kommer bo hos oscars mormor och morfar som inte har trådlöst internet. Hoppas jag kan hitta en sladd att plugga in.

Igårkväll ringde dem från olympiska kommittén i vancouver :) blev en 20 minuter lång intervju på engelska med massa konstiga frågor, men samtidigt riktigt roligt. Jag är glad att de ens ringde, trodde inte det. Även om jag inte får det så är jag glad att bli intervjuad. 25000 volontärer ska det vara, och jag antar att det är det dubbla som söker. Men jag har kommit ett steg längre nu och jag hoppas verkligen jag får det!! Blev så paff när de ringde att jag knappt ens kom ihåg va jag hette :P och när jag skulle bokstavera mitt föräldrahems adress där jag ska bo i sommar höll jag på att skratta på mig ;P det va svårt, men gick bra :P K-R-U-A-R-E-L-I-D-E-N , haha.

Vinnaren i tävlingen är Cornelia. Tråkigt att bara två ville vara med ;P Så det var nog den sista tävlingen jag hade.

Nu ska jag iväg och äta middag med barnen och deras föräldrar. De flyttar till stockholm imorgon så vi ska säga hejdå. Igår grät jag som en tok på kvällen och kommer säkerligen att göra det ikväll också. Men först blir det gos med barnen :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja va roligt självklart kommer vi ut :D när ska ni vara på gullhäll? för ni ska väl flytta möbler och sånt va

2009-05-28 @ 18:35:11
Postat av: cornelia

det var jag som skrev ;P

2009-05-28 @ 18:35:56
URL: http://cornelialarson.blogg.se/
Postat av: cornelia

okej det låter bra ;D

2009-05-29 @ 21:48:24
URL: http://cornelialarson.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0