Imorgon blir det julklappsjakt

Jupp, imorgon är det dags för årets första julklappsjakt. Oscar och jag har planerat att vara i stan när de öppnar kl 10, gå och strosa och reka lite klappar under några timmar, äta lite lunch och sedan kl 14 är det dags för Schlaget. Olika spexgrupper från universitetet som ska tävla, så vi ska gå dit och titta och rösta på dem som är bäst :) Blir nog en trevlig eftermiddag. Om det inte pågår allt förlänge så blir det nog lite mathandling också. För på söndag då är det lussebak och adventspynt och mys som gäller =D Har längtat ett helt år efter denna dag :)



Nu är hemtentan inskickad också. Blev egentligen klar med den redan igår men har gått och dragit hela dagen på att skicka in den. Deadline är inte fören kl 19 ikväll men jag kunde inte vänta längre, ville bara bli av med den, så nu är den inskickad och förhoppningsvis får jag ett bra betyg på den. Vi får väl se hur det blir. Hoppas kan man!

Nu är det dags för fredagsmys. Blir klyftpotatis och schnitzel ikväll efter Oscars önskan. Vad gör man inte för sin prins? :)


Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0