Tack Henrik Larsson

Tv4Sport visade precis den avslutande intervjun med Henrik Larsson. "17 år med Henrik Larsson". Fantastiska bilder från en fantastik karriär och jag måste erkänna att det i slutet var svårt att hålla borta tårarna. Det känns i hjärtat när man ser bilder på Henkes avsked på Olympia och alla hans vackra mål och hyllningar från spelare och fans världen över. Det finns ingen spelare i Sverige som har betytt mer för svensk fotboll än Henrik Larsson. Han är symbolen som svensk fotboll ska satsa på. Zlatan, släng dig i väggen - du kommer aldrig ens komma i närheten av Henkes talang och spelskicklighet. Henke är en lagspelare till skillnad från Zlatan. Därför älskas Henke av alla. Alla som känner mig vet att jag inte är ett dugg förtjust i Zlatan. Skulle kunna säga mycket men det tänker jag inte göra. Detta inlägg handlar om Henke. Helsingborg kommer att sakna honom och landslaget kommer verkligen att sakna honom. Glädjen i det hela är ju att Henke meddelat att han ska gå tränarutbildning och jag hoppas vi får se honom som förbundskapten en vacker dag. Jag hoppas att han vill ta emot det erbjudandet när det kommer.

Ett annat ljus i mörket är de ljusen och talangerna som vi såg födas under U21em i somras. Många nya spelare i rampljuset och vi hoppas att de når upp till henkes nivå och kan lyfta det svenska spelet till nya höjder.
Jag önskar Henke ett stort lycka till i sin framtida tränarkarriär. Vi kommer att sakna din aktiva spelarkarriär men väntar med spänning på vad du kan åstadkomma som tränare. Du har all kapacitet i världen att ta landslaget till VM-slutspel och förhoppningsvis nya medaljer :) Tack. <3

Kommentarer
Postat av: karin

jag vill att han ska träna HIF! ;(

2009-11-10 @ 00:26:25

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0