There's only one guy out there for me

Alltså, jag måste ha lekt rövare i sängen inatt för när jag vaknade så hade jag ont på baksidan av låret och jag kände igen det direkt - sträckning. Vetefan va jag gjort haha. Men sträckt baksidan av låret i sömnen iaf ;P

Jag ligger fortfarande i nästan samma position i soffan som jag gjort hela dagen. Har sett bland annat Våra bästa år, project runway, how i met your mother, twilight, one tree hill och nu John Tucker must die. Kl 20 är det Mammas pojkar och efter det är det Glee :D Äntligen, väntat en hel vecka på det ;P haha. Fan va beroende man är av tv och sånt. Urk.

Oscar är iväg på verkstan ikväll också,så det blir en kväll i soffan...vad annars? :P haha. Vad patetisk man känner sig ibland, hahaha. Jag tänker iaf inte ställa mig och laga någon mat ikväll utan det blir scones och varm choklad. Är sugen på att testa ett nytt sconesrecept men har inte så mycket ingredienser hemma så det blir nog de vanliga. Får se vad jag kan hitta. Mums. Nu blev jag hungrig.


Kommentarer
Postat av: Cissi

Hej!

Jag undrar bara om du skulle vilja hjälpa mig att rösta fram min designade klänning på http://www.yourmoda.se/klanningar/Show.aspx?id=1781

Mer info hittar du på min blogg.



Om du inte gillar att jag gör reklam, så ber ja så mycket om ursäkt.



Kram/Cissi

2009-11-19 @ 19:01:28
URL: http://iissic.blogg.se/
Postat av: anne

sv: åh tack :D haha ja, det är nog faktiskt rätt fräckt ;D eller kommer att bli iallafall!

2009-11-19 @ 20:27:52
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Postat av: Jouline

Hej tjejen du har väl inte missat min tävling där du kan vinna en jätte bra hårprodukt? Kika gärna in i min blogg och va med :) Du hittar tävlingen i mina tävlingar under kategorier.

2009-11-20 @ 01:51:41
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0