Back in south

Igårkväll strax efter kl 22 kom Malva och jag tillbaka efter 1,5 dygn Mölndal/Göteborg :) En härlig liten tripp som bjöd på riktig sommarvärme, härliga släktingar och massa annat. Vi körde upp på tisdagen strax efter kl 13 och landade hos farmor ungefär 15.30. Fikade lite när Jenni och Marcus kom med barnen, faster kom också över. Jättemysig kväll  blev det. Malva älskade att stå på farmors balkong och hålla koll på vilka som gick nedanför.

På onsdagen gick jag och Malva en morgonpromenad uppe i Kikås, sen åkte jag ensam till Jenni för några timmar med henne och barnen. Vi promenerade ner till Allum och åt lunch utomhus på torget, bara tshirt behövde vi och det var såå jäkla skönt. Vi promenerade sedan hem och jag begav mig tillbaka till lägenheten för att ta ut Malva på en runda, vi gick bort till Långvattnet och satt och solade på klipporna lite, Malva sprang i vattenbrynet och lekte :) Tog bilder med mobilen men hittar inte bluetoothadaptorn så kan inte lägga in dem :( Ska se om kanske Fija har på sin dator eller möjligtvis pappa :)

På vägen hem stannade vi till hos Oscars familj för en kvällspromenad med Viktor och Monika. Malva tyckte det var sååå himla roligt att vara på landet. Hon nosade och spårade och ville så gärna komma av kopplet så hon kunde springa efter alla fåglar och harar, men det tyckte inte Matte var en bra idé ;P

Härligt dygn med andra ord. Idag, ja då blir det plugg!!

Kommentarer
Postat av: Maria svarar

http://www.designadinblogg.se/2008/may/dropdownmeny-for-lankar-arkiv-osv.asp



Om du kollar på länken ovan så hittar du nog vad du söker!

2010-04-15 @ 11:34:39
URL: http://headoverheals.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0