Mot Skaune


Nu är det dags. Om en timma lite drygt sitter jag på bussen för att åka de långa 4,5 timmarna ner till Skaune. Himmeln är tråkigt grå och har avgett som droppar hela förmiddagen. Trist att åka förbi vättern på den vackra vägen när det regnar utanför fönstret. Men å andra sidan behöver jag inte få solen i ögonen.

Ipoden är laddad, böckerna packade, datorn ska ner och väskan är nyss färdigpackad. Tänk vad mycket saker man ska ha med sig för bara en vecka. tre par skor, två jackor, laddningssladdar, neccessär och massa skit. Inte konstigt man packar så mycket skor och jackor när vädret ändras för varje dag. Jag längtar till sommaren nu. Vill ha värme så att jackorna kan slängas långt upp på vinden.

Jag hoppas innerligt att jag hamnar på en av de modernare swebussarna som har trådlöst internet och eluttag. Då kommer bussresan gå så mycket fortare. Om inte, kommer jag väl säkert att ha läst ut alla mina böcker till veckans seminarium innan jag är framme. Det vore ju bra det också. It's a win win situation =)


Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0