Jahapp...

Så klädde man på sig och fyllde vattenflaskan och traskade hela vägen bort till idrottshallen och så är innebandyn inställd. Han som håller i det hade glömt sms:a Oscar. Kul. Så vi fick traska hem igen mitt i all blötsnö som singlade ner runt oss.

Vad ska man då ta sig till? Jag har ju inget projekt som Oscar har. Han pillar ju och bygger hela tiden. Jag väntar på att mina foton ska komma från framkallningen så att jag kan börja med mitt fotoalbum/scrapbook om resan. Rensa garderoben gjorde jag när jag packade upp min väska så det behöver jag inte. Storstäda gjorde jag igår. Baka kan jag inte för äggen är slut. Kan fortfarande inte börja sy på mina klänningar för jag har ingen symaskin. Suck. Kan man hyra en symaskin? Typ gratis?

Sitter och lyssnar på Helsingborg som är i Stockholm och spelar mot Djurgården. Söndagarna är nu räddade. Allsvenskan tillbaka. Äntligen. Hösten går så sakta när det inte pågår någon fotboll och jag har ju inte varit hockeyintresserad tidigare. Fått upp ögonen för det mer nu iom volontärandet. Är sugen på att söka till London. Men jag känner ingen där så det blir svårt då, måste ju ha någon att bo hos.

Nej nu ska jag....äsch, jag vet inte..Tråååkigt.

Kommentarer
Postat av: Jenni

Kolla med Minna, Marcus fd. Dom bor ju visserligen några mil utanför London men...

2010-03-21 @ 18:19:02

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0