Snart vår


Igår hade jag en riktig pissdag. Inget ville som jag ville. Och med allt som hänt i veckan var tårarna aldrig långt borta. Man är lite för känslig om man börjar gråta på Willys för att de inte hade det jag ville ha. Jag var bjuden på socionomfest men var verkligen inte sugen på att träffa folk och dricka. Kände att alkohol säkerligen skulle förvärra allt. När jag vaknade och såg mig själv i spegeln och såg min hemska utväxt kom tårarna första gången. Därför inhandlades snabbt hårfärg på willys. När vi kom hem hoppade jag ner i ett bubbelbad med håret nerkladdat av hårfärg, mysig musik från datorn och Narnia-boken som jag ska läsa till kursen. Låg i badet säkerligen 45 minuter och bara njöt av värmen och ensamheten. Och när jag var färdig och tittade mig i spegeln och såg att hårfärgen inte bara hade tagit bort utväxten utan även gett håret i stort sett samma färg överallt blev jag mycket nöjdare. Jag bytte från lugn musik till lite mer uptempomusik och blev genast på bättre humör. Kläderna åkte på, sminket likaså, drickan blandades (San Fransisco, muuuums) och jag traskade iväg för att möta Maria. Det blev en jättetrevlig kväll hemma hos Daniel med kebab, musik, dricka, mycket skratt, singstar och Buzz. Är riktigt glad att jag beslutade mig för att gå! Tack Maria för att du drog med mig :)

Idag ska jag läsa läsa läsa och åter läsa. Jag är ingen läsmänniska längre, tycker det är ganska tråkigt med böcker emellanåt. Och nu har jag börjat en läsarkurs. Vi får väl se hur det kommer att gå. Jag ska lägga ner mycket tid på att få upp läsintresset igen, tyvärr är det ju inte bara barnböcker som ska läsas utan även en del facklitteratur om hur böckerna analyseras och är uppbyggda. Men jag ska ta mig igenom denna kursen iaf. Kommer ju ha något att göra om inte annat. Åh vad jag vill ha ett jobb. Sommarjobbet är redan fixat om det är så att jag inte skulle få något fast jobb, vilket är skönt. Även timanställning till hösten där är möjligt. Men såklart hoppas jag ju på ett heltidsjobb.

Nu är det sommartid. Ljusare tider. Snart vår. Snart sommar. Snart Helsingborg. Nu läsa.


Kommentarer
Postat av: inourcloset

Hej!



Vi är 3 tjejer som har startat en bloppis. Vi säljer skit snygga kläder och skor från hm, gina, zara, topshop, nelly mfl.FYNDA NU :)



Fin blogg :)

2010-03-28 @ 17:59:30
URL: http://inourcloset.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0