Tillbakaskickat till Nelly?

Njae. Jag var inte särskilt nöjd med sakerna från Nelly så det blir till att skicka hem det. iaf byxorna ska tillbaka. Har inte bestämt mig om skjortan ännu, men jag tror att den får åka också faktiskt. Det var ett impulsköp som inte gick hem denna gången. Så kan det va.

Det är otroligt skönt med lördag. En lördag som jag spenderat med att göra absolut ingenting. Oscar och jag sov till elva, så oerhört skönt. Vi trängdes hela natten i hans lilla 80säng, men ingen av oss blev utputtad ellerinträngd. Vi bara mös i varandras famn hela natten. Mysigare natt får man leta efter :) Efter frukosten körde jag hemmåt och lämnade Oscar begravd i arbete. Han jobbar och jobbar med sitt konsultprojekt så våra helger blir tyvärr lidande. Men å andra sidan är det pengar och vad är viktigare än det när man ska försöka hitta och behålla en lägenhet. Har satt upp oss på några stycken nu så jag hoppas att det lossar snart. Sen hoppas jag också att det lossnar jobb för mig också efter nyår. Har inte råd att vara arbetslös om jag ska ha en lägenhet. Blir väl till att gå med i akassan antar jag...

Jag har legat i soffan och tittat på One tree hill sedan kl 15. Underbart skönt faktiskt. Ikväll blir det mys med syster, hoppas jag. Om hon kommer hem någongång snart :P Mat med föräldrarna också och känner jag mig själv rätt så kommer jag slockna vid 11 ;P Jepp. Jag börjar bli gammal.

Hemklickat från Nelly

Fick ett mail om rea på Nelly :) Gick självklart in direkt och aktiverade den. Det blidde två inköp. Ett par jeans och en skjorta :) Kanske något att ha på sig på personalbowlingen om några veckor :) Hoppas nu det passar


Det börjar gå åt rätt håll

Oscar har fått jobb! Han fick beskedet i onsdags, så jag åkte dit direkt efter jobbet för att fira med honom och hans familj. Det blev kinamat på krogen i Ängelholm. Mumsigt värre. Innan jag åkte hann jag skicka in fyra intresseanmälningar på lägenheter. Dock har jag inte hört något om dessa ännu. Jag hoppas dock att vi kan få en lägenhet snart nu, så vi kan börja vårt liv igen. Jag längtar efter sambolivet, närheten och mitt eget hem. Ett hem där jag kan få göra som jag vill. Jag vill inreda, tapetsera, inhandla och fixa och dona. Ett eget hem att komma hem till efter jobbet.

Just nu sitter jag i pappas morgonrock i soffan. Den luktar pappa. Den är stor och mysig i fleece. Jag trivs i den. Har suttit i den nu i ett par timmar i soffan och bara varit. Sov till 11, vilket jag inte gjort på flera flera veckor. Något jag behövde, efter flera veckor av 6.15 alarm och 9 alarm på helgerna. Sköönt. Kroppen är sliten. Huvudet är inte riktigt vaket ännu, kan vara ett resultat av de drinkar jag drack igår hos Nicole. Vi hade tjejkväll med pizza och god dricka, framför Idol.  Det blev tjejsnack, headbanging, 8 och massa skratt. Precis vad jag behövde. Dock följde inte kameran med :( Kanske dyker det upp något foto från Nicole senare.

Idag ska jag spela bowling med Oscar och hans familj. Lillebror Viktor fyller år på tisdag så vi ska fira honom idag. Bowling står först på schemat alltså, sen blir det hem till dem på lite middag och mys :)

Nu måste jag ta tag i mig själv. Byta om från morgonrock till kläder, städa mitt rum och sen bege mig iväg till väla för inhandlande av present till lillebror. Trevlig helg allihopa!!

Göteborgshelg med älskade

Det blev en väldigt spontan resa för mig och Oscar till Mölndal/Göteborg i fredags. Det bestämdes sent i torsdags följt av en rastlös fredag ända till jag fick lämna jobbet och bege mig mot Oscar. Hämtade upp honom runt 18tiden och vi begav oss på en liten roadtrip med mys i bilen ända upp till Mölndal. Där gjorde vi ett pitstopp hos farmor för att fylla på bränsle. Det serverades goda smörgåsar och thé innan vi begav oss upp till lägenheten.

Jag hade då fixat lite med Oscars födelsedagspresent och gav honom den uppe i lägenheten. Vi mös sedan lite i soffan med film innan vi slöt våra blå under det gosiga duntäcket.

Lördagen började med mysig frukost innan vi tog på oss ytterkläderna och steg utanför lägenheten till fantastiskt höstväder. Helt klarblå himmel, vindstilla och härlig temperatur. Vi tog bilen in till stan där vi strosade på gatorna, kikade i lite affärer och åt god kinamat. Utanför kinarestaurangen fick vi sedan syn på en frisörsalong och Oscar klev in och fick sig en rejäl klippning :)

Sen till hans födelsedagspresent. 90 minuters thaioljemassage. Vi låg sida vid sida med bara ett skynke mellan oss och fick underbar massage av två thailändskor (såklart). Jag låg där på min bädd och drömde mig tillbaka till thailand och dess fina stränder och njöt. Ända tills jag fick vända på mig... Jag har fått många oljemassager i mina dagar men aldrig någon som innefattade massage av brösten! Det var lite awkward kan jag ju säga, men hon fortsatte upp mot axlarna och sen va det inget mer med det :P Tydligen hade Oscar också fått en påhälsning i ljumskeområdet :P haha.

Efter massagen begav vi oss på middag hos faster där även farmor, kusin och kusinbarn fanns. Mysig timme med dem innan vi körde tillbaka till lägenheten och proppade i oss chips och godis och mös i soffan :)

På söndagen tog vi en mysig sovmorgon, lite frukost och sen en höstpromenad runt mitt gamla kvarter och bort mot sjön innan vi begav oss tillbaka mot Skåneland. Underbar helg med underbara mannen.




Planerar för en liten trip

Oscar och jag fick för oss att dra till Göteborg i helgen. Vi åker imorgon när jag slutat jobba och får en hel helg alldeles ensamma. Med bortsett från matstopp hos farmor på fredagkväll ;) Men sånt mottages tacksamt. Roligt att träffa henne, kanske någon mer om tiden räcker till. Planerna är iaf att bara mysa och ta det lugnt. Det kommer säkert bli en runda på stan på lördagen och kanske en överaskning till Oscar ;) Åh vad jag längtar. Vill iväg nuuuu. Men måste jobba imorgon först =/

Nytt i garderoben

Ett tillskott i garderoben.

Susanna goes Madicken and likin'it


lazy tuesday

När klockan ringde imorse var det inte alls särskillt uppskattat. Jag sov otroligt gott och trots att min dröm inte va någon hit så ville jag ändå inte öppna mina blå. Men vad gör man? Man måste ju gå upp. Idag kom jag dock inte av mig på samma sätt som igår då jag totalt missade klockan och därmed fick köpa frukost på väg till jobbet. Nej då idag hade jag god marginal! Nu är jag på bussen på väg till jobbet och lyckades få syn på Justins bilder från vancouver. Guud va jag saknar det stället och de personerna. Det är inte ofta man träffar så mycket härligt folk på så kort tid. Vill verkligen tillbaka!!!

Kanelbullens dag

Antal kanelbullar ätna idag: 1 + 2 kanelgifflar. Ganska dåligt om jag får säga det själv. Men jag tryckte i mig min enda kanelbulle för dagen till frukost iaf på väg till jobbet ;)

Måndagar innebär ju Zumba för mig, mamma och Sofia. I vanlig ordning tog vi oss till träningslokalen och svettades satan i en timme. Riktigt skönt. Känner dock att jag skulle vilja zumba mer än en gång i veckan. Kanske ska ta och köpa tvåpasskort nästa termin?

Tillbaka på jobbet idag efter nästan fyra dagars ledigt. Känner mig hyffsat utvilad och redo för en ordentlig arbetsvecka. Trivs bra på jobbet och barnen är ju så himla söta. En pojke förra veckan när vi spelade Uno:
- Jag har inget grönt kort!
- Nehe va synd, då får du ju plocka upp tre kort.
- Fast jag kan lägga mitt päron!!! =)
Det sistnämnda med ett finurligt leende på läpparna. Så söt :)



nytt i garderoben

Det som är bra med att ha ett jobb och få en härlig månadslön är ju att man kan handla. Det som är dåligt med att ha ett jobb och få en härlig månadslön är ju att man kan handla... för mkt. Det har blivi en del shopping för min del den senaste månaden. Men normalt sett brukar jag inte shoppa mycket och efter fyra år som student så tycker jag att jag har förtjänat detta. Det har blivit en del skor, klänningar, jeans och tröjor. Ja det mesta helt enkelt.

Jag har inte fotat något av mina inköp men de jag kunde hitta på nätet lägger jag upp här :) Börjar med en:



klänning/tunika från Serious Sally. Så nu vill jag festa så jag kan få chansen att använda den ;) nästa helg någon?

Taking back saturday

Det är inte ofta man ligger i sängen och blundar av obehag av en fotbollsmatch. I detta fall handlade det om de första 10 minuterna av HIF-GAIS där kameramannen verkade vara full. Han svängde med kameran, zoomade, zoomade ut så jag mådde rent illa. Nu i efterhand mår jag också illa. Av HIFs dåliga prestation. Det blev bättre på slutet men de hade inte turen med sig idag.

Igår va jag hemma från jobbet. Tanden värkte och tryckte, hela käken gjorde ont och domnade av. Dumma jäkla tand. Det känns inte kul att vara borta från jobbet, men samtidigt vill jag inte vara där när jag har så fruktansvärt ont. Det är inte rätt mot barnen eller mot personalen. Jag vill komma tillbaka när jag känner mig bättre.

På kvällen var det släktträff med Oscars styvpappas släkt. Vi samlades på ett vandrarhem i Röstånga, åt god mat och pratade. Väldigt trevligt.

Kvällen ikväll blir bara mys. Matchen slutade nyss och nu sitter vi och slötittar på Taking Woodstock. Ska åka bort o köpa oss lite pizza och chips. Sen film och mys i soffan. Malva ska väl få sig en runda också :)

Härlig löööörda' med älskling




Kanske dags att återuppta bloggen?

Nu tycker jag att bloggen vilat alldeles för länge. Vi kan ju börja med en uppdatering av mig själv just nu.

Jag bor (fortfarande) hemma hos föräldrarna. Min anställning just nu som elevassistent är ju bara ett tremånadersvikariat så det tillåter ju inte att jag kan ha en lägenhet, tråkigt nog. Och Oscar söker jobb på sitt håll så inte heller han har råd med en lägenhet just nu. Så vi kämpar på, men träffas dessvärre bara på helgerna vilket är jobbigt eftersom vi bott ihop i fyra år.

Men det är oerhört skönt att ha kommit hem till Skåne igen. Jag vantrivdes aldrig i östergötland, men jag trivdes inte heller riktigt. Det var inte hemma liksom. Det var ett tillfälligt hem. Men jag känner väl ungefär samma nu när jag bor hemma hos mamma igen :P haha. ingen större förbättring direkt :P

Mina barn på jobbet är helt underbara. Jag älskar mitt jobb även fast sötnosarna ibland driver mig till vansinne haha. Kollegorna är underbara och ja. jag älskar mitt jobb helt enkelt. jag vill verkligen inteatt dessa tre månaderna ska ta slut. Vill inte gå tillbaka till arbetslöshet eller personlig assistent.

Just nu ligger jag hemma med världens tandvärk. Min dumma dumma visdomstand har gett mig en kraftig infektion så jag har fått penicillin. sen blir det väl att ta bort tandfan.

jag är sugen på att göra lite bloggdesigner igen. dock jobbar jag ju 8-16.30 varje dag så har inte mkt tid. men om det är någon som vill ha litta hjälp så hojta så kanske vi kan fixa något. det är ju designer av det lite enklare slaget, typ min. så om det duger så hojta :)

har ju börjat dansa zumba :) och det är så satans roligt. svettigt som tusan men riktigt riktigt roligt :)


det va väl en liten uppdatering.