So long bitches ;)

Så då mina kära läsare. Nu drar älsklingen och jag till Skåne. Så det kommer att vara ganska dåligt med blogginlägg frånmin sida de kommande dagarna tyvärr. Idag, imorgon och på fredag kommer jag inte kunna blogga någonting för vi är iväg med familjen då och är upptagna. Lördag återkommer jag med en resumé av veckan.
Som ni kanske förstår blir det då inte något onsdagsskvaller idag. Det hinns tyvärr inte med. :(

Hoppas ni får en bra valborg, hoppaas vädret är bättre i Skåne än det är här i Norrköping idag.
Ha det så bra.
Puss på er.



Mysig tisdagkväll

Nu är jag hemma igen efter en händelserik kväll. Oscar är ju på verkstaden, eller ja, på väg hem just nu, men har varit borta hela dagen. Så jag åkte iväg och tränade Funk med Sofie på WorldClass, ett roligt danspass med väldigt annorlunda rörelser, vissa va jättesvåra och det tog lång tid innan jag fick in det i huvudet. Jag är så van vid jazzen och dansa på räkningen 1,2,3,4 men här va det en del halva takter och sånt så innan jag fattade det så hoppade jag runt som en kråka och kände mig jättedum. Men det var kul och till slut så fattade jag nästan hela dansen, så jag hoppas det blir bättre nästa gång jag är där. Nu missar jag ju både Afrikansk dans och Funk nästa vecka eftersom jag är hemma i Skåne så det får bli veckan efter det. Kanske går på afroexpress på onsdagen när jag kommer hem istället, eller poweyogan på torsdagen. :)

Efter träningen stack Sofie hem för att duscha, jag duschade på gymet och gick ner till stan. Tryckte snabbt i mig två hamburgare på McDonalds, promenerade bort till Sofie och hämtade henne och sen gick vi och mötte Emma, Emma och Helén på Papa Grappa där de åt och jag och Sofie tog oss en jordgubbsdrink :) väldigt mysigt. Mycket tjejsnack blev det. Riktigt trevligt. Men nu är jag alltså hemma igen. Borde sätta igång och packa eftersom vi sticker redan halv 12 imorgon. Blir till att packa det sista då. Kan åtminstone plocka fram allt jag ska ha med mig, slå in pappas present och ta fram skor o så. Och sen hämta ner väskan imorgon och packa ner allt. Mmm, så blir nog bra. Sorry, tänker högt ;P eller ja. Ni förstår vad jag menar. =P

Jag har grymt ont i ryggen efter att ha släpat min dator fram och tillbaka idag. Får be mamma massera när jag kommer hem på torsdag :) Men nu ska jag plocka fram alla grejjor, pussa Oscar som precis kom innanför dörren och sen soova.

Puss på er.


Dagen före..

vi åker hem till Skåne :) Jag längtar tills imorgon :) Vi sticker halv 12 härifrån imorgon förmiddag, hämtar upp två tjejer i Linköping och sen drar vi söderut. Tills dess ska jag åka och träna med Sofie, idag blir det Funk, sen efteråt ska vi gå till tapasbaren som ligger bredvid gymet och där sitter Emma, Emma och Helén och käkar, så vi ska våldgästa dem lite och ta nåt att dricka :) Myspys. Oscar kommer inte hem förens efter 22 ändå eftersom han är på verkstaden. Så nu borde jag gå och göra kycklingsalladen och packa väskan till träningen för sen ska jag sticka. Pusshej :)

Monday cravings




Klänning Forever21
Väska Forever21
Röda pumps Ellos

Måndagkväll med fotboll

Sitter just nu och lyssnar spänt på radiosportens websändning från Olympia där HIF just nu leder med 2-1 mot Malmö FF i årets första Skånederby. HIF tog ledningen efter redan 55 sekunder, Omotoyossi såklart. Malmö kvitterade i 9' minuten, men HIF tog tillbaka ledingen efter 25 minuters spel. Just nu pågår andra halvlek och HIF har haft många bra chanser, leder även i hörnstatistiken med 7-0. Önskar att jag vore där. Få uppleva ett derby är något av det mäktigaste jag varit med om. Speciellt mot Malmö en skön sommarkväll. Fullt med folk, hett tempo, bra stämning. Underbart.  Hoppas att HIF håller ställningarna nu. Vi behöver verkligen 3 poäng. Då går vi från 10e till 6e plats.

Och nu gjorde HIF 3-1 =D Lycka. Henrik Larsson gör sitt andra mål för kvällen :)
Uppdatering kommer.



Uppdat: 3-2, crap.
Uppdat. 4-2, straff - Marcus Lantz =D







Susanna för HIF, i Norrköping

Jäkla bajs! :(

Ja det kan man lugnt säga. I dubbel bemärkelse.
1. När jag gick till spårvagnen innan idag, skulle till stan, så ser jag att det är någon som slängt en hundbajspåse på vpr bilruta och smetat ut innehåller över halva rutan, sen satt fast påsen i vindrutetorkaren... Så nu är Oscar iväg och tvättar bilen. Vaf*n får folk att göra sånna saker? Så totat onödigt. och äckligt :(
2. Glömde totalt bort tiden. Skulle tränat om en kvart - afrikansk dans. Men här sitter jag i godan ro och tänker att det börjar ju 17.30, då tar jag spårvagnen 17.40 så hinner jag i tid. Så trög man är vissa dagar. Otur när jag tänker helt enkelt. Men men, skickade mess till Sofie och sa att jag inte kunde komma varpå jag fick til svar att hon också glömt bort tiden och inte skulle hinna. Så det blir nog funk imorgon för vår del. och sen kanske powerpilates efter det?

Idag va jag som sgat på stan, sprang på Katta så vi gick ihop en stund. Köpte en gul lite slapp t-shirt och sen ett gul/vittrandigt jättegulligt linne :) Får mig att känna mig lite Madicken :) Ska försöka få fina kort på dem och sen lägga ut här :) Köpte även två tröjor till Nicole som hon ville ha =)

Dagens citat kommer från den störtsköna Summer i OC.
"Frack that. He wants a game of chicken, he's gonna get it. I'm going Bridezilla on his ass."

Måndag morgon/förmiddag

Nu har jag precis kommit hem från skolan, och klockan är bara 11.15 =P
Elin och jag sågs en snabbis och gick igenom hur vi skulle lägga upp resten av b-uppsatsen och vem som skulle skriva vad och så. Så nu kan vi börja skriva. Men jag väntar tills imorgon så jag får höra vad Ellnor har att säga om vårt upplägg. Känns onödigt att börja skriva massor om hon ändå säger att vi måste ändra det. Så idag tänkte jag faktiskt ägna dagen helt åt mig själv. Ska rensa garderoben, hämta sommarkläderna och sen åka och inköpa sådant som måste handlas till sommargarderoben :) Trist att behöva göra det själv dock. Sen blir det Afrikansk dans med Sofie :)

Ikväll spelar Hif hemmamatch mot Malmö FF. Mitt älskade lag har spelat otroligt bra de senaste matcherna men har ändå svårt att ta tre poäng. De släpper in onödiga mål trots bra spel. Men pga skadorna i backlinjen så blir det lite kaotiskt på plan tyvärr. Malmö ligger 3a i tabellen och HIF 9a... det lär bli en tuff match. Men derbyn brukar vara kul och jag önskar att jag va en av de drygt 15000 som kommer att ta sig till Olympia ikväll. Matchen börjar 20.00. Uppdatering kommer när matchen är slut. Här kommer dagens matchposter:


Ännu en helg förbi

Vet att jag säger det ofta, men herregud va fort veckorna går. Tyckte det var måndag bara för någon dag sedan, och nu är det redan söndag kväll och jag ska strax gå och sussa. När jag vaknar är det måndag igen. Men denna veckan är början på de nästan 3 veckorna som vi har ledigt för att skriva klart b-uppsatsen. Så det blir bara skrivande ända fram till den 16 maj. Denna veckan blir det skriva måndag-onsdag, sen på onsdag eftermiddag sticker jag och Oscar till Skåne - Äntligen. Längtar hem så otroligt mycket.

Men nu är det faktiskt dax för mig att traska i säng, ska träffa Elin kl 9 imorgon och jag har inte fått sova mkt denna helgen. Är jättetrött, så det passar bra att gå och lägga mig redan. Har varit duktig och jobbat hela helgen + tvättat från 16-21 idag, så huvudet är alldeles slut nu. Tänderna är färdigborstade och sminket är borttaget. Nu väntar en liten kissepaus och sen kudden. Natti natti.

Söndagens "vill-ha"

Här kommer söndagens "Vill-ha"-objekt. Vad tycker ni??



Uppdaterat: Observera att det inte är tjejen som är "Vill-ha"objektet (även fast hon är grymt snygg) utan bikinin ;)

Wooops Gwyneth

Gwyneth Paltrow håller saker och ting intressanta på premiären av Iron Man. En liiite för kort klänning, och inga trosor?
Min kommentar: Woops! =O


Bilden tagen från Perez Hilton

Jobbdag 1: avklarad

Nu är jag hemma från jobbet. Otroligt skönt att komma hem såhär tidigt. Känner att jag behöver ha halva dagen ledig sen också i fortsättningen med tanke på att det är så mycket att göra i skolan just nu. Är aldrig ledig och får ta det lugnt längre. Ska prata med chefen på jobbet och berätta läget och be att få kortare pass så jag inte bränner ut mig.
Nu tänkte jag först äta någon macka, ta en huvudvärkstablett och andas lite. Sen blir det nog en runda på stan. Liiite saker jag behöver till garderoben bland annat. Får se om jag kan få någon med mig kanske. Så tråkigt att gå själv.

Ikväll blir det nog pizza. Har varit mycket sådant på sista tiden, inte bra. Men vad göra man ;) Det är ju så gott =D

Lördag morgon kl 09.03

Då är det egentligen inte meningen att man ska vara vaken. Man ska ligga i sängen och sova brevid sin snutte och bara gosa in sig i hans varma och mjuka famn och somna om. Men inte denna lördagen. Börjar jobba om 55 minuter så jag borde sätta fart. Har duschat och klätt på mig men måste äta en ordentlig frukost om jag ska stå mig hela dagen + sminka mig och och allt annat sånt där tjejigt som man gör innan man går iväg någonstans. Ja, packa väskan, fixa håret osv osv. Det sköna är att jag bara jobbar 10-15 både idag och imorgon. Måste hinna vila lite och kanske ta en runda på stan idag också. Har ju pengar nu, då kan man unna sig något litet fint :)

Frukost ja.

Fredagens önskade partyoutfit

Denna fredagens önskeoutfit kommer från Haléns.
En bild säger mer än tusen ord och idag blir det just bara en bild.
Men i den bilden vill jag ha allt!



Klänning. Väska. Skor. Underbart.

Dagens - "What!!!"


What?

Fredag igen.

Det är inte klokt va veckorna går fort. Det är redan fredag. Underbart. Idag är jag ledig och har tagit en skön sovmorgon, eller ja, sov iaf til halv 10. Försöker att inte sova för länge så jag vänder på dygnet. Imorgon blir det upp betydligt tidigare, då börjar jag jobba kl 10 och jobbar till kl 15, både imorgon och på söndag. Ska bli kul. Och nästa helg bär det av till Skåne, rättare sagt på insdag eftermiddag sticker vi. Ska bli så underbart =) Få komma hem och träffa familjen och Oscars familj och Nicole. Bästis, jag saknar dig.

Imorgon är det som sagt jobb, sen på kvällen vet jag inte vad jag ska göra. Vet iaf att jag inte vill vara hemma. Oscar kommer ha två kompisar över och då kommer de att ockupera tv:n hela kvällen och titta på en massa dåliga filmer, så då vill jag inte va där. Kommer få sitta i köket hela kvällen isf och det är inte riktigt så som jag vill spendera min lördagkväll. Någon som har tips på vad jag kan göra??

Nu blir det frukost och sen ska jag ut i det fina vädret tror jag. Ska promenera bort till campus och lämna böckerna och sen gå och sätta mig vid strömmen och läsa lite ur den norska versionen av Samtal med barn. Jag har ju läst Vildanden på norska (högläsning med Stina på biblioteket) innan och det gick ju bra ;P hahaha. Vilken dag det va. Skitkul =)

Frukost va det ja.

Susanna vill ha



Ellos 179:-

Överaskning

Oscar kom hem precis. De blev klara lååångt före de egentligen skulle. Bara tur för mig. Nu slipper jag sitta själv ikväll. =) Den här innebrännaren som jag har på läppen gör mig svinförbannad snart. Den har suttit där i flera dagar och gör så helvetes ont. Försökte sticka hål på den med en nål men då blödde det bara... Jag vill bara att den ska bli färdig så jag kan klämma den och kunna börja prata normalt utan att det gör ont, och framförallt: kunna pussa Oscar utan att det gör ont ;P

Oscar sa att det var 17,5 grader ute när han körde hem. =) Underbart. Han ska ut och mekka lite med bilen, tror jag ska följa med och hålla honom sällskap en liten stund och få lite sol på mig. Senare ikväll är det So you think you can dance och Dirty Sexy Money =) Nice torsdag med andra ord :)

Fick mess från Susanne tidigare, blir jobb i helgen ;D Asnajs. 10-15 båda dagarna. Money money =)

That's it

Det var det det. Idag hade vi vår sista basgruppsträff och sista föreläsning för denna terminen och på väldigt länge också. Nästa termin är vi ute på praktik heeela terminen och då blir det inte många föreläsningar och träffar. Vet inte om det blir några alls faktiskt. Vi avslutade dagen med lunch med basgruppen på resturang Peking. Kinabuffét. Mumsmums. =) Sen blev det en snabb sväng med Ludwig på stan. Va och kollade på Akademibokhandeln efter studentpresent till Oscars bror och sen kollade vi vidare på Åhlens där vi fastnade vid barn-dvd-hyllan och hade en liten nostalgitrip. Beppes godnattsagor, Sunes Jul, Ebba och Didrik, Felix och Fenix mfl mfl. Lilla Ludde gick därifrån med Beppe i ryggsäcken =) hihi. Sen blev det en glass på pressbyrån innan vi steg på vars ett tåg/spårvagn och åkte åt vars ett håll. Väl hemma ställde jag mig och diskade hälften av berget, resten är Oscars. Han kommer hem sent ikväll eftersom de har labb ikväll. Fattar inte varför ingenjörsutbildningarna förlägger lektioner till kl 21 på kvällen. Stört. Nu är jag så gott som ledig i tre veckor...eller ja, egentligen inte. Vi har en B-uppsats att skriva klart. Men jag hoppas inte vi kommer behöva sitta varje dag. Jag kommer ju åka hem på onsdag och vara hemma nästan en vecka, superskönt. Så innan det och efter det ska vi lägga ner massor med tid på att få klart uppsatsen =) Vet inte riktigt vad jag ska göra nu fram tills Oscar kommer hem. Träna kanske?

HIF-Kalmar

Igårkväll väntade en tuff bortamatch för mitt älskade HIF. De mötte Kalmar, som just nu är serieledare. Det blev en tufft match för HIF och den slutade 4-2 till Kalmar. Väldigt väntat eftersom Kalmar just nu är riktigt bra! Men jag är säker på att HIF kommer igen =) Bara att ta nya tag. Nu ska jag iväg till skolan. Puss

Prima ballerina

Idag gick jag en snabb sväng med söta Emmie på stan. Vi kollade efter studentpresent till min syster, Oscars bror och Emmies kompis. Hittade...inte så mycket ;P haha. Inte till dem iaf. Jag hittade däremot jättefina skor. Köpte ett par svarta ballerina på DinSko för 149:-. Har även varit och provat de svart och blåa tygskorna från Skopunkten som jag bloggade om igår. Vill verkligen ha båda två. De kostar bara 199:-, frågan är om det är värt att köpa båda två eller om jag ska satsa enbart på något av dem? Nu köpte jag ju svarta ballerina idag, kanske ska köpa enbart de blåa tygskorna då? fast de svarta kan ju också vara bra och ha i sommar. Så det blir nog faktiskt båda skulle jag tro. Men jag får vänta några dagar så jag har pengar. CSN kommer ju på fredag, hoppas på att få lön för min första arbetsdag också. Blir väl runt 600:- skulle jag tippa på.

Vad tycker ni? De blåa eller svarta eller båda två?
image93

Och här är mina söta ballerina som jag köpte idag :)

image94

Godmorgon

Jag är väldigt stolt över mig själv måste jag säga. Går upp kl 9 på en ledig dag. :) Jag tror jag börjar bli vuxen =)
Brukar alltid vilja sova länge när jag är ledig men de senaste veckorna har det varit lättare att gå upp när jag varit ledig. Skönt det. Det kanske har att göra med att vädret är så underbart soligt utanför mitt fönster och jag bara längtar efter att få komma ut och fånga solens strålar. Gud va poetiskt det blev. ;P


Sitter fortfarande i pjamas, iof bara varit vaken i en halvtimme.. Ska äta frukost och göra mig iordning och sen kommer Elin. Vi ska gå igenom intervjuerna och böckerna och se vad vi ska använda oss av, samt göra stolpar till det som ska lämnas in imorgon. Hoppas jag kommer ut i solen också. Hade varit underbart att ta med en filt bort till Himmelstalund och lägga sig när och plugga till scenariot imorgon. Det ska jag nog göra. Måste ändå bort till skolan och lämna bandspelare och böcker, så då kan jag gå bort till Himmelstalund efter det =)

Nu blir det frukost. Puss


Träningsdax igen

Idag gjorde Elin och jag vår andra intervju. Denna gång i Finspång med två jättetrevliga socialarbetare som vänligt tog emot oss och snällt besvarade våra frågor. Det kändes mycket mer äkta och ärligt denna gången, vi va riktigt glada när vi åkte därifrån, till skillnad från förra intervjun när vi va riktigt deppiga. Men denna gången kändes det bra.

Hela eftermiddagen har jag spenderat i soffan. Riktigt skönt. Men jag har faktiskt inte sovit som jag brukar ;P har tittat på tv, pratat med underbara vänner och njutit av en skön och stilla eftermiddag. Borde egentligen varit ute och njutit i det vackra vädret - man vet ju aldrig när det regniga kommer tillbaka. Nu sitter jag mest och väntar på att Oscar ska komma hem, sen ska jag bege mig till träningen. PowerPilates står på schemat idag. =)
Igår sprang jag på Sofie på gymet, hon skulle också gå på afrikansk dans. Visste inte ens att hon tränade där. Riktigt kul, så nu har jag en till att träna med. Och en att ha med på afrikansk dans ;) Hon kanske skulle komma ikväll om hon hann.


Här ser förjävligt ut. Ska plocka undan lite innan Oscar kommer. Elin kommer hit imorgon och pluggar B-uppsats. Ska lyssna igenom våra intervjuer och göra lite stolpar till resultatdelen. Stolparna ska lämnas in på torsdag. Blir även att plugga lite barnsamtal och BBIC till basgruppen. Vilken tur att det är det vi skriver uppsats om, så vi kan ju det ;)

hmm?

Hittade denna bild på en bilddagbok.. Min kommentar? Hmmmm.....

image91image90image92

Dagens kändisskvaller

Det är otroligt roligt att sitta och diskutera kändisskvaller. Dagligen hör man nyheter från Hollywood där man hör det ena skvallret efter det andra om kändisar som kör rattfulla, tar droger, gifter sig och skiljer sig, kändisar som är för smala eller för tjocka. Och senast i raden med kändisnyheter står Mr Will Smith. Han har, enligt Aftonbladet, blivit för känd för att plocka upp bajset efter sina fyra rottweilers och har nu anställt någon som dagligen går i hans trädgård och städar upp efter byrackorna. Daily Star skriver att mannen tjänar 500:- per dag. Frågan är ju: Hur känd och högfärdig får man bli?? Jag trodde att Will Smith va en av de där kändisarna som inte låtit kändisskapet stiga honom åt huvudet. han verkar vara en genuin och älskvärd man som sätter familjen i främsta rummet, men han är tydligen för känd för att plocka upp efter sin kära husdjur. Det är typiskt kändisbeteende som man förväntar sig av tex Lindsey Lohan som verkligen är högfärdig av all "fame", men hon väljer ju droger istället =P
Nädu, "Mr. Smith", skärpning tack.

image89


Nästa kändis till rakning... roligt att jag skulle använda mig av det ordent faktiskt. Ni kan ju gissa vem det hela handlar om. --- Just det, Britney Spears. Håret verkar växa ut i samma takt som hon åker in och ut från rehab och kämpar för att återfå vårdnaden av barnen, men tydligen finns det saker som verkar viktigare än det - nämligen hennes kändisskap. Brittan gjorde ett inhopp i serien "How I met your mother" där hon spelade receptionist och tydligen blev USA så betuttade i hennes insats att hon nu ska göra ännu ett inhopp. Det ska bli spännande att se detta när det väl kommer till Sverige. Serien är grymt rolig och bra men det lär dröja innan det kommer nya avsnitt kan jag tänka mig. Jag personligen tycker inte att Britneys skådespelarkarriär är en höjdare, och även fast Crossroads är en av mina favvisfilmer så är det inte pga hennes insats i den iaf. Jag tycker att hon borde lägga krutet på att bli "sober" och återfå balansen i livet så att hennes söner kan växa upp med en stabil mamma. Stackars pojkar.

Det var allt skvaller jag hade att bjuda på idag. Återkommer med mer ;)


Den behövande

Jag har kommit på att jag behöver ganska mycket nya saker. Det är väldigt dumt, eftersom min ekonomi är ganska begränsad. Nu har jag iof fått ett sommarjobb så jag kan slösa lite. Men jag är osäker på om jag får pengarna varje månad eller om jag inte får lönen fören i slutet av sommaren. Isf kan jag inte shoppa något under sommaren och då måste jag verkligen hålla i pengarna nu. Ska prata med min chef när jag träffar henne om två veckor.

Men shoppa är ju så otroligt roligt. Fast när man väl vill ha saker så har man antingen inga pengar eller så hittar man inget som är just det man letar efter. Sådant kan vara otroligt störande. Men jag har iaf hittat lite saker som jag vill ha som jag verkligen behöver. Jag vill så gärna ha grejjerna från Forever21 men det blir nog inte så tyvärr. Frakten och tullen är alldeles för dyr för att jag ska ha råd med det. Så det får bli kläder och skor från de olika butikerna här hemma i Sverige. Jag fullkomligt älskar Navy-modet. Det är underbart sött. Jag har redan införskaffat mig ett blått linne med ankar på från Gina Tricot och näst i tur står nog jackan på H&M och skorna från Skopunkten. Även kjolen från Gina är så himla gullig. Har hittat en jättesnygg jeanskjol på New Yorker som jag hoppas kunna köpa och jag måste även leta efter ett par nya svarta jeans, mina är ju sönder... Finns även en annan snygg jacka som jag också skulle vilja ha men den fanns inte på bild på hemsidan. Men jag tror att det blir den. 
                      image88


Hoppas även på att vinna en fin lila tunika från Gina på Tradera imorgon. Budet ligger just nu på 16 kronor och mitt maxbud är lååångt över det. Har kollat på den klänningen flera gånger och köpte en sådan brun till min syster i julas. Vill verkligen ha denna klänningen så jag ska hålla koll på budgivningen som slutar kl 10 imorgon bitti. Tyvärr är jag i skolan då så jag hoppas att mitt maxbud räcker. Får kanske höja budet imorgon bitti innan jag drar iväg på intervjun.


Helgens bravader

Tänkte att jag skulle delge alla hur min helg tillsammans med mina föräldrar och Oscar har varit. Berättade lite i tidigare inlägg men det va ju inte så utförligt. Vi kör dag för dag, så får ni se hur en helg kan se ut med familjen Jakobsson ;)

Fredag: Va i skolan fram till kl 15. Åt en mysig lunch tillsammans med Petra och Ludwig och hade sedan en kanonbra föreläsning om barnsamtal. Elin och jag fick ut mycket information som vi kommer att ha användning av i vår b-uppsats vilket är superbra. Däremot sa de emot sig själva på ett par punkter. Vi va ju på intervju med en kvinna på socialkontoret centrum i måndags och en av föreläsarna arbetade även på det kontoret. Därför fick vi lite dubbeluppgifter, men även detta är ju bra för vårt arbete - att kritiskt kunna granska den data vi får in via intervjuer.

Väl hemma efter en förvånandsvärt rolig och lätt dag i skolan, efter alla dagar i veckan som varit jobbiga och tråkiga, så åkte jag hem för att ta tag i storstädning av lägenheten. Blev klar ca en timme innan mamma och pappa kom körande från Helsingborg. Oscar kom hem nästan samtidigt som dem och han satte då på grillen där han grillade hel fläskfilé som legat i marinad ett dygn. Till det åt vi rotfrukter i ugn, stor sallad, lite småplock i form av marinerade vitlöksklyftor och lite annat, och vi drack ett gott vin :) Jättemysig kväll hade vi och vi tittade även på film.

Lördag: Vi gick upp vid 9 tiden och åt frukost. Pappa hjälpte mig och Oscar med deklarationen, verkar som om jag får 1600 tillbaka i december. Alltid något ;P Men jag känner ett par stycken som får betydligt mer tillbaka och det redan nu i vår. Men eftersom jag hade enskild firma i somras och inte tjänade så mycket så stämde inte min primärdeklaration med den slutgiltiga. Tjänade ju under strecket för vad man ska tjäna för att skatta så jag får tillbaka det :)
Efter det bar det av till Linköping där vi först träffade Oscars mormor och morfar och mina föräldrar fick en rundtur i deras fina lägenhet. Sen gick vi 4 till domkyrkan och tittade, gick lite på stan, fick jättefina pumps av pappa, åt en god lunch och sen åkte vi den vackra vägen ut till Gullhäll så att mamma och pappa fick se deras sommarhus. Mamma blev grymt sugen på en sommarstuga återigen så pappa lär få höra en del tjat kan jag tänka mig :P
Efter det åkte vi hem, fikade, tittade på film och sen körde vi pappa till stationen där han tog tåget till Stockholm. Åkte imorse till Mallis på studieresa med jobbet i tre dagar. Mamma, Oscar och jag gick upp till Vezuivo och käkade och tittade sedan på film och spelade Set innan vi gick och la oss.

Söndag: Åt en lite senare frukost än lördagen. va färdiga runt 11 och då tog mamma och jag bilen bort till kapellen i folkparken och promenerade runt strömmen i det underbart vackra och sköna vårvädret. Åkte även ut till Abborreberg och tittade för att sedan återvända in till stan och äta en jättegod lunch. Sen åkte hon hem och Oscar och jag åkte faktiskt till halvars och åt en asgod glass :) Det lär bli vårt nya stammisställe kan jag lova. Väl hemma igen med en chipspåse i handen la vi oss i soffan och kollade på underbart spel från Helsingborg som tog emot Norrköping. Men till vår besvikelse slutade matchen 2-2. HIF hade otrolig otur i början på första halvlek. redan efter 11 minuter hade två av våra spelare burits ut på bår, en med en fraktur på näsbenet och den andra (Skúlason!!!) med skadat knä, förhoppningsvis är det inte korsbandet. Men jag tycker att båda lagen kämpade enormt bra och trots att HIF borde ha vunnit med tanke på övertaget så kämpade Norrköping till sig 1 poäng.


Nu har jag läst igenom de båda texterna till etikseminariet imorgon och väntar på att få gå och lägga mig. Men tyvärr lär det nog dröja ett tag, för jag är inte trött alls.

Usch vilket långt inlägg detta blev. Avslutar med en bild på mina fina pumps som jag fick av min käre far.


image87

Helgen redan förbi

Herregud va dagarna går fort när man har roligt. Det känns som om det var för någon timme som föräldrarna kom hit men egentligen va det för 2 timmar sedan som mamma körde hem. :( Pappa åkte ju redan igårkväll till Stockholm eftersom han skulle till Mallis på studieresa, så han sitter nog i en solstol där just nu och dricker drink och har det härligt i den 28gradiga värmen... Men mysigt har vi haft medans de har varit här iaf :)

Ikväll är det match. HIF tar emot Norrköping på hemmaplan. Spännande spännande. Här kommer dagens matchposter:

image85

färdigstädat

Nu är lägenheten färdigstädad och fin :) Bort med alla dammtussar och skräp. Sängen är bäddad, maten är förberedd och soffa är rullad. Nu väntar jag bara på att Oscar kommer hem och att föräldrarna kommer. De ringde precis och de passerade då Linköping så jag räknar att de är här om ca 20 minuter :) De lär nog komma före Oscar faktiskt. Sen ska han ställa sig och göra rent grillen så vi kan grilla :) Det har slutat blåsa nästan helt nu så jag hoppas att han slipper stå och frysa därute ;P haha. Men men, nu ska jag plocka undan det sista och stänga ner här. Kommer nog inte vara så duktig på att uppdatera bloggen under helgen. Men då vet ni ju varför :)
Trevlig helg allihopa!

Äntligen fredag

Godeftermiddag mina läsare. Hoppas allt är bra och att ni njuter av en skön fredagseftermiddag med underbart vårväder, för det gör jag. Nyss hemkommen från en dag i skolan med handledning, kommunikationsövning och en föreläsning om barnsamtal. Väldans trevligt. Dagen bjöd även på en mysig men hastig lunch med Petra och Ludwig på Golden Bankok. Mycket gott. Susanna älskar thaimat.
Kan även meddela att jag blev godkänd på juridiken. Weee. Underbart. Så nu kan jag äntligen släppa det och fortsätta med b-uppsatsen och med människans utveckling som jag fortfarande inte gjort klart. Illa illa.
Pratade även med min ena handledare idag och hon försöker få en skolkuratorplats till mig på praktiken och har bland annat pratat med kuratorn på Hagaskolan :) Det tar ca 4 minuter att gå upp till skolan från mig så det hade ju verkligen varit det ultimata stället att vara på. Däremot så hade hon satt mig på låg-och mellan vilket egentligen inte är det jag vill men jag tar det jag får. Kan ju kanske vara bra att börja med de mindre barnen och sedan jobba mig uppåt. Men jag är nog hellre på högstadiet, för jag vill så gärna starta lite tjejgrupper och antimobbingteam och så. Hade varit så intressant och roligt.

Mamma och pappa kommer om ca 2,5 timme så jag tänkte ta tag i att börja städa lägenheten så här är rent och snyggt när de kommer runt 7snåret.  Så det ska jag roa mig med nu tills Oscar kommer hem, sen är det hans tur ;)

Ny straffmiss

Helt ofattbart. Henke missade ännu en straff. Han börjar verkligen tappa greppet nu. Dags att någon annan tar över straffarna hädanefter. Första förlusten för året kom idag när Hammarby vann med 2-1. HIF va det klart bästa laget genom större delen av matchen och hade många målchanser som de tyvärr inte satte. Men sånt är livet. Säsongen första förlust måste ju komma någon gång. Det går inte att gå obesegrad genom allsvenskan.  Hoppas bara att de spelar bättre på söndag. Nu har vi fått tv4sport oxå så jag kommer sitta bänkad framför tv:n hemma =) Nice.

Ny straffmiss

Helt ofattbart. Henke missade ännu en straff. Han börjar verkligen tappa greppet nu. Dags att någon annan tar över straffarna hädanefter. Första förlusten för året kom idag när Hammarby vann med 2-1. HIF va det klart bästa laget genom större delen av matchen och hade många målchanser som de tyvärr inte satte. Men sånt är livet. Säsongen första förlust måste ju komma någon gång. Det går inte att gå obesegrad genom allsvenskan.  Hoppas bara att de spelar bättre på söndag. Nu har vi fått tv4sport oxå så jag kommer sitta bänkad framför tv:n hemma =) Nice.

HAIF-HIF


Ikväll smäller det på Söderstadion i Stockholm när HIF möter.. H(A)IF. Ska bli grymt spännande och jag kommer sitta bänkad framför radion och heja på mina boys. Hammarby har ett reducerad lag eftersom Rami Shaaban är sjuk, de har två till som är skadade som normalt brukar ingå i startelvan. Förhoppningsvis ger detta HIF ett övertag, men det får vi vänta och se på :) Ska bli härligt att höra fotbollen. Älskar det. och på söndag tar HIF emot Norrköping på hemmaplan. Där skulle jag gärna vilja vara då.

Torsdag i stillhet


Idag är det torsdag, imorgon är det fredag och då kommer mamma och pappa hit. Underbart =)
Men idag är det fortfarande torsdag och jag skulle egentligen varit i skolan hela dagen idag. Men så blir det inte. Jag är så otroligt stressad och mår inte alls bra, kroppen klarar inte av stressen så bra, allt går ut över mitt humör och jag har varit jättedeppig den senaste veckan och gråtit för minsta lilla. Så i samrådan med mina underbaringar Ludwig och Petra så kom vi överens om att jag ska vara hemma idag och ta det lugnt. Bara vila, titta på film, äta ordentligt, sova ut och bara vara för mig själv i en lugn och trygg miljö. Ni är underbara, tack <3
Så dagen kommer gå åt till att ligga i soffan, titta på film, sova och förbereda lite inför helgen. Ska sortera tvätten som fortfarande ligger i sina kassar sedan i söndags och så ska jag marinera fläskfilén som vi tänkte grilla när mamma och pappa kommer imorgon. Ska bli så skönt att ha dem här hela helgen, få tänka på annat än skola och jobb, bara umgås och prata och mysa. Hoppas det blir fint väder så vi kan ut och promenera lite. Jag kanske ska ta bilen en sväng idag och hitta någon sjö vi kan promenera runt. Vi får se.

Nu ska jag äta frukost, kolla klart på våra bästa år och sedan sätta på en mysig och lugn film, vilken det blir vet jag inte. Men vi har ju hundratals filmer på mediacentret och i hyllorna så jag har ju några att välja på. Känner på mig att det kommer bli riktiga chickflicks idag. Sen blir det en god lunch, gjorde världens godaste köttgryta igår - så stolt jag är. Blev riktigt jäkla gott :)

Nu, köket. Pusshej

Punktering


Jag va lite uttråkad på rasten i skolan idag.. såå jag valde att punktera Dolly Parton ;)
Det gjorde rasten liite roligare - eller hur Ludwig och Petra? ;)

image84

(förövrigt så måste jag ha mig en ny kamera, för min mobilkamera suger verkligen)

Beställning

Nu verkar det som att det nog blir beställning från Forever21 inom en snar framtid. Johanna och Malin va intresserade av att beställa också =) Så det är ju skönt att ha någon att dela frakt och tullavgifter med. Om det är någon annan som vill vara med och beställa så är det bara att hojta :) Detta är va jag förmodligen kommer att beställa =)


image83


Kjolen och linnet har jag bloggat om tidigare och tycker det är så himla gulligt.
De andra två klänningarna är nyfunna kärlekar =)
500:- för dessa 4 tillsammans. Som hittat =)

Skola

Sitter med Petra i skolan just nu. Hade 45 minuters onödig handledning i B-uppsatsen tidigare, nu har vi skrivit ut alla texterna till etikseminariet som vi ska ha på måndag och jag kan säga att det är en del papper. Den ena texten är 20 papper och då är det dubbelsidigt, den andra texten som oxå är två sidor på ett papper är 15 sidor.... jag blir så trött. Kommer verkligen inte orka läsa dessa ordentligt utan det blir till att skumma igenom dem och ta med det viktigaste. Känner att all den kraften som jag har kvar måste gå till B-uppsatsen och inte till något annat. Det är ändå det som är det viktiga just nu. Så då får det andra hamna i skymundan lite.

Köpte mig en cola och en påse godis som tröst. Ska sitta och snaska på det medans jag läser texterna sen. Om jag hade varit pigg så hade det inte varit några problem att plöja igenom texterna men nu är jag så otroligt trött. Har inte fått sova ut på flera veckor. Va längesen jag hade en sovmorgon...

Jag är ledsen att alla mina blogginlägg handlar om skolarbetet och min oro över utbildningen just nu. Jag lovar att skräpa mig. Men all ork går just nu till att orka med skolan. Det kommer bli bättre snart :) uppsatsen ska lämnas in om en månad och efter det är det inte mycket som ska göras innan vi slutar. Ska bli så otroligt skönt =)

Min blogg kommer att byta skepnad inom en snar framtid =) Lite nya färger och en ny bloggdesign som jag fått hjälp med. Är totalt oduglig på photoshop o alla de andra programmen. Men den kommer bli väldigt fin iaf och då kommer jag verkligen börja blogga på allvar och inte bara skriva om skolan. Det är tråkigt att läsa om och det är lika tråkigt att skriva om kan jag ju berätta ;P

Nu ska Petra, Ludwig och jag gå och äta lunch i tornet och sen ska jag försöka läsa texterna utan att somna. Men det blir svårt, för de är sååååå långa och tråkiga. *suck* Dagens i-landsproblem att lära sig nya saker ;P

Ohno

Jag hoppas verkligen att klockan inte är så mycket som jag tror att den är. Säg mig att jag inte sovit i mer än 2 timmar. Ohno, detta är inte bra. Nu kommer jag definitivt inte kunna sova ikväll. Crap.

Trötthet

Jag är så otroligt trött nuförtiden. Har lust att lägga mig och sova resten av dagen. Igår när jag kom hem från skolan så sov jag 1 timme. Tänk va skönt det skulle vara att göra det nu oxå.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här.. har tappat skrivlusten en del. Men det är nog bara för att jag är så trött.
Ska lägga mig i soffan och kolla på lite tv, sen ska jga skumma igenom handledningsgruppens arbeten till imorgon. Pusshej.

Can't touch this..

Nyss hemkommen från dansträningen. I<3Afrikansk dans. Det är så himla härligt, frigörande rörelser i häftigt tempo till trummor och afrikansk musik. Underbart roligt, men väldigt tröttsamt. Det roliga är att när vi kör igenom dansen en sista gång så kör vi alltid till Can't touch this. Hihi. Det blir lite roligt :P
Nu väntar wok och mys i soffan. Kanske en dusch oxå ;P haha

image82

Motivation?

Idag är verkligen ingen bra dag. Jag har ingen motivation, har gråten i halsen hela tiden. Jag vet inte om jag vill bli socionom längre, känner inte någon stark längtan till det. Känner inte längtan överhuvudtaget. Jag vill bara komma hem till Helsingborg och stanna där. Vet inte om jag vill gå klart utbildningen. Men samtidigt vill jag inte hoppa av nu när jag gått mer än halva. det är bara 1,5 år kvar nu. Jag måste orka stå ut. Men vad gör jag med utbildningen när jag är klar sedan om jag inte vill jobba som detta? Är det 3,5 år av mitt liv som kommer vara totalt bortkastat? Dumma mig som sökte till socionomprogrammet när jag egentligen ville bli lärare. Det var bara en impuls. Satt med ansökningspapprena i handen och skulle skriva i lärarprogrammet, men tack vare eller på grund av dokumentärserien Det handlar om ett barn så skrev jag i socionom och skickade in. Trodde verkligen att detta va något för mig, men nu är jag osäker på om det verkligen är rätt. Om jag verkligen är rätt person för detta. Vill jag verkligen sitta i en stol hela livet ut och lyssna på folks problem? Nej, det vill jag inte. Det är inte så jag vill jobba. Så hur ska jag göra? Ska jag gå kvar och hoppas på det bästa? Hoppas att jag hittar något inom yrket som är intressant och som jag vill jobba med. Eller ska jag hoppa av och göra något annat? Men vad skulle det va? Det känns onödigt att börja på lärarprogrammet här i norrköping nu, då kommer jag aldrig komma härifrån ju.
Men det handlar inte om att socionomyrket inte är intressant, för det är det verkligen. Jag vet bara inte om jag vill göra detta för resten av mitt liv. Orkar inte just nu. Mamma och pappa kommer i helgen. Får se vad de har att säga.


Kul. Himmeln fullkomligt öppnade sig och pissar ner regn. Kul.


Glömde ju..


Glömde ju kommentera Helsingborgs match mot Gefle idag. Lyssnade inte så noga på radion med tanke på att jag sov och tvättade - samtidigt :P Men resultatet säger väl allt. 2-2. Inget höjdarresultat. Den matchen borde vi ha vunnit, men hellre ett poäng än inget. Nu väntar Hammarby borta på torsdag och sen hemmamatch mot Norrköping på söndag. Blir nog till att dra ner till O'learys då :) Återkommer med postern till den hemmamatchen. Samlar på dem denna säsongen ;)

Ny vecka, nya tag

Då var det söndagkväll igen. Guud va veckorna går fort nu. Underbart! Det betyder att det snart är sommarlov =)
Det har varit en händelserik vecka må jag säga. Mycket plugg och mycket träning, men också mycket lycka och mycket gråt. Det är så mycket som händer för tillfället med skola och allt annat att det lätt blir att bägaren rinner över. Det är tur att jag har min bejbi och mina vänner som stöttar mig. Älskar er.
Oscar: Du är min pärla. Du är bäst. Behöver inte säga mycket mer. Älskar dig.
Nicole: Du är världens bästaste bästis. Utan dig är jag tom.
Emmie: Ny och kär bekantskap. Glad att jag träffat dig. :)
Emma: Du och Peter har gjort att jag trivs mycket bättre i Norrköping! Tack :)
Dessa är de som lyst starkast denna veckan. tack tack. <3

Idag har jag tvättat och varit barnvakt åt sötnosarna Emilia, Daniella och Nora. Jättemysigt. satt med lilla Emilia i knäet större delen av tiden och tittade på barnprogram. Hon är världens sötaste lilla treåring :)

Imorgon blir det intervju med socialtjänsten. Hoppas bara jag får tag på Elin :S
Nu väntar sängen.

image81

Hemlängtan


Jag saknar mitt älskade Helsingborg. Är det inte sommarlov snart??


image79

Busfabriken

Nu är jag hemma igen efter en lång och jobbig, men väldigt rolig arbetsdag. Jobbade mellan 10-18 och hade ca 15 minuters rast allt som allt :P Så nu är jag grymt trött och har svinont i benen :P men det va det lätt värt. Har träffat massor med goa tjejer och lärt mig massa nya saker och tjänar lite slantar =) Har satt upp mig på mer jobb =)

Väntar på att Oscar och Petter ska komma hem så vi kan käka pizza. Är svinhungrig. Tänker inte resa mig ur soffan på hela kvällen. Får ha älsklingen till slav ;)

Friday night out

image78

Tävling hos ShopaholicMamman


Nu har ShopaholicMamman en ny tävling igång. Denna gången kan man vinna ett presentkort värt 1000:- i valfri butik. Jag är självklart med och fajtas för att vinna. Som fattig student tar man alla chanser man får ;)

image77

Hemmafru

Nu har jag lekt färdigt. Har gestaltat hemmafru hela förmiddagen. Städat och gjort rent i hela lägenheten, tvättat golven och varit uppe och handlar till kvällen. Nu är det bara disken kvar, men den är Oscars, eftersom han "glömde" diska igårkväll :P segboll. Så nu ska jag äta en väldigt försenad lunch och slappa i soffan och njuta av att vara helt ledig. =)

Min önskeoutfit för fredagskvällen kommer senare ;)

Big foot.

Hörde precis på Momento att Paris Hilton har storlek 44 i skor. Hon får specialbeställa sina skor eftersom det inte finns många affärer som säljer så stora skor för kvinnor. OMG. Och jag tycker att mina fötter är stora (strl. 41).

image76

.

image75Jag vill gå en sminkkurs.

Slappefredag

Äntligen fredag. Idag ska jag inte ens titta åt böckerna. Eller jo, kanske. Får se hur upptagen jag blir med annat. Ska först och främst varva ner, få bort stressen, andas lugnt och va för mig själv. Resten av helgen kommer att bli ganska hektiskt och denna och förra veckan har varit så jobbiga. Så jag behöver verkligen en lugn dag. Imorgon ska jag ju provjobba på Busfabriken, ska va där kl 10 redan. Sen vet jag inte hur länge jag ska va där. Hoppas att det inte blir hela dagen för jag vill verkligen åka till Linköping och träffa kusinen. Men det kanske jag kan göra efter jag har varit barnvakt på söndag isf. Ska va ute på Lindö mellan 10 och 14 ungefär. Skönt med lite klirr i kassan =) Tror inte att jag får något för att provjobba, gör ju det mest för att se om jag passar där och så :) Vilket jag tror att jag kommer göra. Leka med barnen och allt :) Kan man ha ett roligare jobb?

Ikväll kommer Oscars bror hit också. Ska bli trevligt. Han kommer ikväll med bussen vid halv 10 ungefär. Tycker synd om honom som får åka den där äckelbussen i 6 timmar ;P Inte alla som gillar den bussen, eller vad säger du Emmie ;) Oscar och Petter ska iaf umgås lite själva, eftersom jag ska jobba, och sitta och plugga lite ihop :)
Synd att inte resten av familjen kunde följa med. Har inte träffat dem sedan nyår typ, kan det verkligen stämma? Nej, jag träffade ju dem när jag kom hem från Egypten oxå ju =) Men det är ändå längesen, nästan två månader sedan. Men så är det ju när man bor långt bort.  :S

Igår hade jag en hemsk dag. Bröt ihop redan vid frukostbordet, Oscar fick hålla om mig jättelänge innan jag kunde torka tårarna och äta min frukost. Det har varit så jobbiga veckor i skolan och det är inte slut än, plus att min morfar skulle fyllt år igår. Bägaren bara rann över. Tacka vet jag att jag har min älskling. <3


Nu ska jag äta frukost, sen städa lite här.


Rögle och HIF!!

Helt sannslöst, Rögle gick upp i Elitserien :) Så från och med nästa säsong så är det Rögle som blir laget för mig. Inte för att de kommer klara att hålla sig kvar men ändå ;P Det är ju ändå Ängelholm lixom =)
HIF tog sin andra seger idag, gött gött :) 2-0 mor Ljungskile. En ganska väntad vinst men man ska aldrig underskatta nykomlingarna. Vanligtvis brukar nykomlingarna vara hetast i seriestarten, men inte denna säsongen verkar det som. Varken Ljungskile eller Norrköping har lyckats speciellt bra. Dagens överaskning va ju GAIS som tog ledningen mot Hammarby och sedan faktiskt lyckades vinna med 2-0. Bakslag för Hammabry. Men jag bryr mig inte för Helsingborg vann :) Hoppas det går bra i helgen också, då möter vi Gefle på hemmaplan.

image74

Posterna för varje hemmamatch är grymma. Ska försöka lägga in varje poster så ni får se =)
Oftast så förstår jag innebörden i postern.. men denna gången så gör jag verkligen inte det.
Någon som kan förklara? Släkten är värst?


Busfabriken.


Jag ska få provjobba på Busfabriken!!!!!!!!! Är överlycklig! Skickade in en intresseanmälan i tisdags och nu ringde de och vill att jag ska provjobba på lördag. Faaaaan va roligt det ska bli! =) Hoppas verkligen jag får extrajobb där sen. Tänk och bara få hjälpa barnen och leka och hålla i barnkalas och massa sånt. Perfekt jobb för mig!!!

Däremot har jag fortfarande inte hört något från sommarjobbet. De skulle höra av sig denna veckan :( Får ringa imorgon och höra med dem, om de inte ringer imorgon.

Elin och jag är klara med vår första inlämning till B-uppsaten :) Väldigt snyggt och bra blev det =)
Nu ska jag fira med ett varmt badkar tror jag :)

Nicole <3


Jag har världens bästa vän! Du är underbar.

image73

Haha.


Ibland går det lite fort. Det insåg jag när jag satt och läste de kommentarer jag fått för gårdagens inlägg. Jag hade skrivit LCH istället för LHC. Det är konstigt att man kan sitta och tänka högt för sig själv när man skriver och verkligen bokstavera för sig själv: LHC och så skriver man LCH. Roligt sådant ;P

Lyssnar på Morgonpasset i P3 just nu och BlondinBella är med där. Bli känd genom en blogg är nog inget jag skulle vilja bli. Då känns det inte som om man uppnått något. Jag vill bli känd för något jag brinner för som också kan göra skillnad i världen. Att skriva blogg ser inte jag som något reformerande samhällsarbete direkt. Men jag måste även erkänna att jag är lite avis på att hon tjänar så mycket pengar på sin blogg :P Som fattig student hade jag också gärna haft en blogg som drar in miljonbelopp. Måste på något sätt få fler läsare till min blogg. Nu är det typ 7 som läser varje dag, inte ens det vissa dagar, och det tjänar man inga pengar på. Dessutom måste jag få in lite reklam på sidan om det ska ramla in pengar.

Här sitter jag fortfarande i pjamas. Och jag ska träffa Elin om en timme. Jag borde nog sätta fart. Har en del att göra innan jag ska gå och måste börja knalla om 40 minuter. Så nu får jag slita mig från bloggandet, göra mig iordning och ge mig ut i det fina vädret =)

The hills are alive...


                       Tjecka in denna stass från Forever21.                                     
Snacka om Sound of Music ;)              

                           
image70


Jag syftar ju såklart på barnen Von Trapps "playclothes" =)

image72

Innebränd.

Jag har en jäkla innebrännare på hakan som gör så jävla ont att jag har lust att skära bort den :P Känner mig som Sarah Jessica Parker med hennes vårta :P haha. Det är inte skönt kan jag lova och den är röd så in i helskotta.

LCH tog hem ännu en seger, gött kött. Och jag vet en som inte är så glad just nu :S
Jag är vanligtvis inte alls intresserad av hockey, har aldrig varit. Men just slutspelet är roligt att kolla på samt VM och sånt såklart. :) Hoppas det går vägen för LCH denna gången. :) Egentligen borde jag hejja på Rögle... meeen, jag har ingen koll alls och just nu är det ju Linköping som är närmast, haha. Men om Rögle kommer upp i serien så e det klart man hejjar på dem. Får ju passa på för de lär ju åka ut lika fort igen :P haha.

Björn Gustavsson har show i oktober på Skandiateatern. Gissa vilka som ska sitta på främsta raden? ;) Jag och Emma såklart!

Långhelg

Då va lektionerna slut för denna veckan. Jäkligt skönt faktiskt. Iof ska vi sitta med B-uppsatsen hela dagen imorgon eftersom den ska lämnas in imorgon. Men sen på fredag har jag inget alls och då ska jag bara softa. Ska iof städa lite och kolla på Människans utveckling-tentan.. men annars ska jag bara softa :) Har inga lektioner förens på tisdag =) Så jäkla skönt. Det är så himla stressigt nu så det ska bli skönt med en lugn helg. Oscars bror kommer hit men de ska sitta och plugga ihop en del så jag kommer få tid för mig själv. Vill till IKEA på lördag en sväng, köpa lite saker till badrummet och snygga till lite där. Ser så himla tråkigt ut nu. Ska köpa någon hylla och en badrumsmatta och lite så. Sen är min lillkusin i Linköping och spelar innebandycup, så jag hade tänkt åka inom och säga hej och hejja på honom lite. Har inte träffat honom på jättelänge!!!
Sen på söndag ska jag faktiskt vara barnvakt i några timmar till lilla söta Emilia :) Kanske kan komma iväg och träna lite i helgen också. Skulle egentligen tränat idag men glömde bort tiden...

Jag är så himla stolt över mig själv. Det låter egoistiskt kanske men jag har all rätt att vara det. Tidigare va jag den tysta tjejen som aldrig sa något, aldrig vågade stå upp för sina åsikter eller som inte ens vågade ställa en fråga, i rädsla för att bli idiotförklarad. Men min nya basgrupp har ändrat på detta. Jag älskar min basgrupp. Ni är underbara. Ni låter mig vara knasig och ställa konstiga frågor utan att ni dömer mig. Jag kan prata hur mycket jag vill utan att bli nervös och jag älskar det. Det är sådana som ni som vet hur man stöttar. Tack för att ni låter mig utvecklas på rätt sätt. För första gången på länge så längtar jag till basgruppsträffarna. <3


Haha, Nicole drog världens bästa raggningsrepliksvar. Om en kille kommer fram till dig för att ragga upp dig och säger:  du är den vackraste människa jag någonsin sett.

Då ska du svara:  då måste du väl fatta att jag kan få någon långt bättre än du!

Så jävla bra!


Någon som vill följa med till IKEA på lördag?


Varför är det alltid så svårt att komma på en bra rubrik??


Det tar mig minst 2 minuter vid varje inlägg att komma på en bra rubrik. Okej, nej, där ljög jag... men det tar iaf lång tid. Har så dålig fantasi när det gäller att sätta rubriker. Tur jag inte jobbar som rubriksättare på en tidning ;P
Nu sitter jag här i soffan inlindad i en handduk, precis utkommen från en varm och skön dusch. Tittar ut genom fönstret och ve och fasa, det är snöblandat regn. Vilka vårkänslor man får då :) Suck. Varför kan vädret inte bara bestämma sig om det ska vara kallt eller varmt? Våren har ju varit här redan flera gånger men vintern verkar inte vara nöjd med sin insats iår och försöker få några sista comebacker. Men Give it up säger jag bara. Vi vill inte ha dig här!!!

Har egentligen en föreläsning om miljöterapi kl 9 men jag ska sätta mig i biblioteket istället och skriva på B-uppsatsen, känner att det är där jag måste lägga min energi eftersom vi ska lämna in en del imorgon och vi har en del kvar. Är lite orolig eftersom jag inte vet hur det går för E... Hoppas att det går bra, men vi sa att vi skulle försöka sitta imorgon och skriva innan vi skickar in det.
Tror inte det blir någon träning för mig idag :( hinner nog inte det tyvärr. Men nu har jag tränat både måndag och tisdag och träningsvärken, ja den sitter i och är värre än någonsin =D

Men nu har jag faktiskt inte tid att sitta här. Ska äta frukost, göra mig iordning och ge mig ut i det fantastiska (läs förjävliga) vädret. Basgrupp efter lunch och sen kanske jag sitter kvar en liten stund igen. Beror på hur mycket jag får gjort nu på förmiddagen. Hörs ikväll. Tjaa ;P


Tacopaj och film

Nu är jag hemma från träningen. Blev 20 minuters rask promenad på bandet, 15 minuter på "jogging-maskinen" (vetefan va de kallar den, men roligt är det iaf ;P) och sen lite olika träningsmaskiner för rumpa, lår och mage :) Nu känner jag mig duktig.... eller nej. För det låg en godispåse framme när jag kom hem nu...och det är inte bra, har knaprat i mig några bitar redan, får se om jag kan behärska mig :P Nu står det 4 tacopajer i ugnen oxå, hade så mkt köttfärs över från tacokvällen i helgen så jag gjorde 4 st direkt när all köttfärs var tinad. Kanon, för då har jag till lunch imorgon och lunch till mig o oscar på torsdag :) Eftersom han inte är hemma idag så blir det väl film eller något. Tycker det är jäkligt synd att kanal digital ersatt TCM med kanal 9... för just ikväll går Jerry McGuire, en av mina absoluta favoritfilmer. Så vi får väl se vad jag gör. Kanske kan se Dagboken eller nåt annat bra. Ska försöka att hålla mig ifrån Juno idag ;)

Fan va jag är shoppingsugen. Vill så gärna handla från Forever21 men frakten är så dyr :( Någon som vill vara med och beställa därifrån?

Träningsvärk

Jag har grym träningsvärk efter den afrikanska dansen igår. Men fyfan va roligt det va! Räkna med att ni hittar mig dansandes det varje måndag framöver =) Riktig genomkörare för hela kroppen, otrolig skön träning =) Så idag känner jag att jag har muskler i ländryggen, i vaderna och i armhålan av alla ställen ;P

Skulle egentligen tränat PowerPilates med Elin idag men blir inte så, så jag sticker nog dit och tränar lite på egen hand; gå lite på bandet, köra trampmaskinerna och lite magmuskelträning tror jag. Sen imorgon blir det AfroExpress :) Typ samma som Afrikansk dans bara det att detta är ett halvtimmespass istället för en timme.

Oscar är på verkstaden ikväll så jag är ensam hemma... om någon har lust att komma över och kolla film runt 8-9tiden så är det bara att hojta :) Nu ska jag kolla Top Model och sen hoppa på spårvagnen till WorldClass :)

Dagens Vill-ha


image66

Kjol, top och halsband - Forever21
Skor - DinSko

Back again

Nu är jag tillbax vid datorn igen. Helgen har varit mycket händelserik så jag har inte hunnit sitta här många minuter!
I fredags va vi hemma hos Peter och Emma och kollade film. Helen och Markus va där oxå. Mycket trevligt och jäkligt gott med pizza =) På lördagen städade vi hela lägenheten och sen åkte vi o handlade med Peter o Emma, och de va sedan hemma hos oss på kvällen o käkade tacos o spelade bingolotto. Mycket trevligt :)
Söndagen kantades av plugg och sedan bar det av till Linköping där vi sov över och kollade HIF på tv. och nu är jag äntligen hemma igen. Har varit en snabbis med Elin på stan, käkat lite och fyndat på Myrorna ;) Nu blir det plugg någon timme och sen ska vi testa på Afrikansk dans på gymet ;) Ska bli fett med najs ;P haha.

Vår pärla


Här kommer nu bilder på vår fina pärla som kom hem till oss i torsdags :) Visst är hon fin!!??


image65

Kyckling på fredag... *sjunger*

Ja, om det blir någon kyckling idag det vet jag inte men Pizza blir det ikväll iaf, hemma hos Emma och Peter. Ska bli riktigt riktigt mysigt. Är så glad att vi fått kontakt med två par som vi kan umgås med :) Det blir lite film och sånt oxå. Egentligen skulle vi spela bowling men eftersom Albin inte kunde så tar vi det en annan helg. Så ikväll blir det, Oscar, jag Helen, Peter och Emma :) Ska bli fett med nice ;)


En bild på pärlan kommer snart oxå ;) Hon är så fin och lydig! =)

ohno


Mina svarta jeans har gått sönder. Knappen (som är en tryckknapp) lossnade och slet sönder tyget där knappen satt. Går inte att sätta fast en ny knapp där. Jäkla skit. Så nu måste jag till stan och leta nya jeans. Iof är det ganska tur, för dessa jeansen har inte varit så bra. Det är egentligen inte jeanstyg alls så det är väldigt stretchigt och de blir för stora efter att använda dem en gång. + att de drar åt sig en massa damm och annat. Så går det när man köper "jeans" för 199:- på Vila. I övrigt så är de jättesköna så jag har ändå varit nöjd med dem, men det var bara en tidsfråga tills de skulle gå sönder. Någon som har något bra tips på snygga svarta jeans, som är hyffsat skonsamma för en studentplånbok?

I all våryra

image64

Torsdag

Snart fredag. Äntligen. Sista dagen i skolan denna veckan för imorgon är jag ledig. Eller ja "ledig", måste sitta med b-uppsatsen imorgon. Fick inte mycket gjort igår tyvärr, valde att sitta med tentan i människans utveckling halva dagen men det drog ut på tiden så jag satt mellan halv 11 till 16 med den. Är klar med frågorna 1-3 nu iaf. Så bara en fråga kvar. Känns skönt. Har en förhoppning om att faktiskt kunna lämna in den innan sommaren. Hoppas bara jag slipper komplettering.

Efter pluggandet så bar det av till gymmet. Har inte varit där på ca 3 veckor. Har varit mycket nu de senaste veckorna. Var sjuk mycket, långdragna förkylningar och hosta, sen va jag hemma en vecka och så har det varit mycket skolarbete. Vilka undanflykter man kommer med =P Anyway jag fick för mig igår att jag skulle gå på spinning för första gången i mitt liv. E kunde inte följa med så jag gick dit ensam. Vi va 6 stycken på det passet. Kom in där som ett ? och visste inte vad ja skulle göra. De andra började ställa in sina cyklar så jag stod och sneglade lite innan jag kom på konstruktionen =P Ställde in den och satte mig och körde igång. Jag höll på att svimma efter fem minuter. Bara kände hur orken rann ur mig och det vitnade för ögonen, började skaka och trodde jag skulle trilla av cykeln. Dum som man är så tar man i alldeles för mycket i början, men inte sålätt när man aldrig tränat det innan kanske :P haha. Efter att ha vilat lite så släppte det och jag körde på en stund till. Efter halva passet gick jag därifrån. Sprang in på toaletten och la mig med benen högt. Och det var verkligen i sista sekund. Hade jag suttit kvar på den cykeln i 5 sekunder till så hade jag garanterat tuppat av. Riktigt obehagligt. Såå, det blir nog inte spinning för mig någon mer gång :P haha

Dagens "to do-list"

  • Basgrupp 13-16
  • Försöka ta oss till affären och handla
  • Vi får hem vår goding =)

MakeupStore tävling



image61


Nu har ShopaholicMamman en ny tävling igen där man kan vinna en privat sminklektion
värd 495:-. Jag är självklart med i tävlingen. Är du?

2 april

Tänk va tiden går. Det känns som om det inte alls var längesen som det var 5 januari och vi hade födelsedagsfest för mig hemma i Skåne. Men det är jättebra att tiden går fort - snart är det sommar och då får jag vara hemma heela sommaren. Underbart ju. Hoppas bara på sommarjobb så är allt klirrat och klart ;)

Idag var det tänkt att jag skulle träffa Elin i skolan kl 12 men vi sitter hemma istället. Passar mig alldeles utmärkt, då kan jag plugga på både Människans utveckling och B-uppsatsen. Vill bli klar med utvecklingstentan så jag kan lämna in den. Ligger ju efter en del med den :S Ikväll blir det förhoppningsvis träning - tänkte testa på spinning eftersom de har ett expresspass idag. Hoppas Elin är på ;)

Imorgon är det torsdag ;)

Närmar sig..

Nu verkar det som om "det dära" kommer redan på torsdag istället för om en vecka ;D Fan va najs!

Cute skirt



Alla bloggar om den här söta kjolen från Lindex, så det tänker jag också göra.
Den är helt underbart söt, men jag är ju lite allergisk mot höga midjor än så
länge, har inte vant mig vid modet än tror jag. Iof är kjolar bättre än jeans med               
höga midjor. Det är inte snyggt till skillnad från kjolarna. Måste bara vänja mig
vid att använda det ;) Kanske ska börja med den här då? Kostar 299:- Som hittat ju =)


 

Nytt i garderoben

I lördags va jag och älsklingen på stan en runda och jag införskaffade mig en ny väska. Eftersom blogg inte fungerat sen dess så visar jag den nu istället. Va en runda med Emmie på stan innan som sagt och jag va så himla sugen på att shoppa, men måste verkligen spara mina pengar! April har ju bara börjat och massor med vårkläder strömmar ju in, men jag får hålla lite i pengarna eftersom det går mycket pengar till något annat ;) och den kommer om en vecka :)

image59

Äntligen

är bloggen igång igen. Men några förändringar märker jag inte av... Konstigt.

Idag har det varit full rulle. Träffade Elin kl 10 i skolan och satt och pluggade på B-uppsatsen. Sen var det handledning med uppsatsgruppen i två timmar. Fick svar på lite frågor och så. Ganska skönt.
Sen träffade jag Emmie, fick se hennes jättemysiga lägenhet, som hon iof ska flytta ifrån nu.. Gick en lång runda runt strömmen i det underbart varma och sköna vädret =) Sen gick vi ner på stan. Skulle byta min hårfärg på Cubus som jag köpte för en vecka sedan, tycker att den va för mörk så ville ha en ljusare. Men hon vägrade byta den, sa att hon inte fick byta hårfärger. Snacka om att jag blev förbannad. Jag har bytt hårfärger flera gånger på cubus, hm, åhlens innan. Vad ska jag göra nu lixom? 113:- åt helvete :P så jag är lite arg just nu. Tycker det är dålig stil, har ju inte ens öppnat förpackningen och jag hade kvittot med.. *suck*

Nu ligger jag i soffan med världens huvudvärk och gäspar konstant. Ska egentligen träna kl 19 men jag vet inte om jag orkar det. Tror jag hoppar det och går dit imorgon istället. Har trots allt gått en lång runda idag.
Nu kommer Oscar snart hem :) och idag är det 7 dagar kvar :D