Måndagkväll med fotboll

Sitter just nu och lyssnar spänt på radiosportens websändning från Olympia där HIF just nu leder med 2-1 mot Malmö FF i årets första Skånederby. HIF tog ledningen efter redan 55 sekunder, Omotoyossi såklart. Malmö kvitterade i 9' minuten, men HIF tog tillbaka ledingen efter 25 minuters spel. Just nu pågår andra halvlek och HIF har haft många bra chanser, leder även i hörnstatistiken med 7-0. Önskar att jag vore där. Få uppleva ett derby är något av det mäktigaste jag varit med om. Speciellt mot Malmö en skön sommarkväll. Fullt med folk, hett tempo, bra stämning. Underbart.  Hoppas att HIF håller ställningarna nu. Vi behöver verkligen 3 poäng. Då går vi från 10e till 6e plats.

Och nu gjorde HIF 3-1 =D Lycka. Henrik Larsson gör sitt andra mål för kvällen :)