Ny straffmiss

Helt ofattbart. Henke missade ännu en straff. Han börjar verkligen tappa greppet nu. Dags att någon annan tar över straffarna hädanefter. Första förlusten för året kom idag när Hammarby vann med 2-1. HIF va det klart bästa laget genom större delen av matchen och hade många målchanser som de tyvärr inte satte. Men sånt är livet. Säsongen första förlust måste ju komma någon gång. Det går inte att gå obesegrad genom allsvenskan.  Hoppas bara att de spelar bättre på söndag. Nu har vi fått tv4sport oxå så jag kommer sitta bänkad framför tv:n hemma =) Nice.

Kommentarer
Postat av: S t y l i s s i m o

Svar: Officiellt måste man betala tullavgift när man får en "present" från USA som överstiger ett visst pris, men det finns ingen chans att de skulle fatta att det man får är helt nytt (om det inte är elektronik dvs). Jag fick ett stort paket från en vän i USA fullt med grejer i och behövde inte betala ett smack. Så om man inte har världens otur tror jag att det inte blir några problem :)

Problemet med när man beställer från nätbutiker, är att de skriver priset på varorna på paketet. Då kan tullverket se hur mycket du betalat och därefter kräva dig på pengar.

Mvh
Essi

2008-04-17 @ 22:55:51
URL: http://stylissimo.blogg.se
Postat av: sandra

ja det är bara att börja. i love it =)

2008-04-18 @ 16:22:57
URL: http://sandyme.blogg.se

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0