Lalalalala

Idag är det dags för min liftlicenceutbildning för jobbet. Ska bli spännande. Tar inte så lång tid, bara 1,5 timme så det kan jag nog ta mig igenom. Vet inte hur många vi kommer vara på utbildningen, men jag antar att det inte bara är jag. Efter utbildningen är det dags att packa in mig i bilen och köra till Förslöv. Oscars bror tar studenten imorgon så jag ska dit ikväll och hjälpa till med det sista. Lovade att ta med mig några madrasser så de har jag tryckt in i bilen ;P Ska bli kul med lite festligheter och träffa deras släkt och så igen. Har inte träffat Oscar på en vecka och vi har inte pratat särskilt mycket sen dess.. känns lite konstigt och obehagligt. Vet inte riktigt varför vi inte pratat så mkt, han har inte haft någon tid direkt... eller jag vet inte. Får prata med honom, för det känns inte så bra...

Har packat ner lite olika outfits till morgondagens studentfest. Först är det klänningen som jag hade på min systers student. Mina vita jeans och en röd top eller en laxfärgad..(hmm...) top. Vi vet inte alls hur vädret kommer vara imorgon så det gäller att vara förberedd. Alltid redo! Man är väl gammal scout ;) Just nu känns det som att det blir de vita jeansen och någon av topparna, känns inte alls som klänningväder.. trist att sommaren försvann. Hoppas den kommer tillbaka snart.

Skrev precis ett litet brev till farmor. Ska skicka hennes lisebergskort som jag lånade och glömde ge pappa.. Skrev med någon form av bläckpenna och nu har jag blått bläck på 3 av 5 fingrar på högerhanden ;P snyggt. Hoppas det går bort.

Jag är på shoppinghumör, men jag hittar ingenting i de vanliga affärerna för tillfället. Ska bli nice att dra till Götet med syrrorna på måndag och shoppa loss på Rut :) Hoppas de har kvar rean.


Anyway. Nu ska jag...ehm... göra något annat än sitta här o ruttna.

Tja ;)


Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0