Nytränad

Herregud vilken dag. Struntade i föreläsningen imorse, orkade inte riktigt. Gick på basgruppen vid 10. Älskar min grupp, de är helt underbara allihopa!! satt och gick igenom fall 1 och 2. Sen va det lunch och efter det satt jag i biblioteket i nästan 4 timmar och pluggade. Duktiga Susanna =)
Sen var det träning med Elin och nu sitter jag i soffan och är helt slut i hela kroppen. blir nog sängen tidigt idag tror jag. Imorgon ska jag försöka va i skolan vid 10 (ofta :P) även fast jag är ledig. måste plugga så mkt som möjligt. ska även äta lunch med camilla vid 12. ska bli trevligt eftersom jag inte fått chansen att lära känna henne så bra än :) sen på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer... får väl se.

Den svarta kjolen jag köpte igår på Gina har ju larmet kvar i sig...så jag måste tillbaka till stan imorgon och be att de tar av larmet, konstigt att det inte pep när jag gick därifrån :S då är ju risken att man råkar hitta något anant oxå ;P vi får väl se. haha. nej, nu väntar sängen tror jag. nattinatti

Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0