Det är äntligen över

Underbart. Det kreativa seminariet är klart för min del, Elin och jag gjorde vår presentation idag. Det gick hyffsat bra. Jag var grymt nervös innan, som jag alltid är innan jag ska prata inför folk, men det gick jättebra! det som gick mindre bra va väl vår kommunikationsövning. Eller nej, den gick bra, den blev bara inte så som vi hoppats på. Det blev lite för högljutt inne i salen och Elin o jag missuppfattade varandra vilket gjorde att informationen till resten av klassen kanske blev lite otydliga. Men i det stora hela är jag nöjd. Är nöjd med min insats när jag skulle presentera. Kände mig säker och det märktes inte att jag va nervös sa Bett. =) Så det kändes skönt =)

Nu har jag bara en dag kvar i skolan och det är opponeringsseminariet på torsdag mellan 13-17. Sen har jag sommarlov. Det känns underbart. Fick lite bastning av läraren för att vi är många som missar det sista seminariet på tisdag, har lite dåligt samvete men min systers student är mycket mer viktig än ett seminarium. Så enkelt är det.

Sverige spelar EM-förberedelsematch mot Slovenien om 15 minuter. Ska bli spännande och se om laget är så sammansvetsat som det krävs för att ta sig långt i turneringen. Man kan ju alltid hoppas!

Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0