Packlista

Nu har jag varit och köpt mig en extern hårddisk. Jag litar inte på min dator längre, den hänger sig hela tiden och skulle kunna krascha idag, imorgon, om en vecka, en månad eller ett år. Ingen som vet. =P Så jag tyckte det va likabra att införskaffa mig en sådan så jag kan ha alla mina saker på ett ställe. Ge min dator lite mera andrum ;P Det blev en silvrig sak på 500GB som kostade 600:- När jag stod i kassan och skulle dra kortet knuffar älsklingen bort mig och drar sitt kort. Han betalade halva :) Sån söt pojkvän har jag :) Inte undra på att jag älskar honom så mycket.
Just nu håller vi på att formatera den och när det är färdigt ska jag börja föra över alla mina bilder, arbeten och musik som jag har på min dator. Ni som har foton på mig och mig tillsammans med er, eller från fester och liknande - ni får gärna skicka över det till mig. Kul och se om ni har foton som inte jag har :)

Sitter här med penna och papper och knåpar på en packlista. Ska packa allt imorgon innan jag är barnvakt men det kan vara skönt att börja lite redan ikväll. Vi ska försöka packa så lätt som möjligt eftersom vi bra ska ha en resväska med oss, och där ska ju båda få plats. Men jag tänkte ta med våran lilla bag oxå i väskan som vi kan lägga extra saker i sen om vi skulle shoppa något och ta den som handbagage sen isf :)

Nu ska jag fortsätta skriva lista. =)


Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0