Spontanresa

Jag bokade spontana tågbiljetter till skåne alldeles nyss. Jag ska få åka hem idag. Det är en helt fantastisk känsla. Jag är så glad att jag grät i duschen nyss. Det har varit riktigt jobbiga veckor med skola och annat så det ska bli skönt att få åka hem och vila lite med alla älsklingar. Dessvärre är inte mamma hemma, hon är med skolan på internat i göteborg hela helgen så vi går om varandra precis. Jättetråkigt. Men pappa är hemma och Malva är hemma. Jag kommer inte kunna träffa alla och det hoppas jag att ni har förståelse med. Ni som läser bloggen vet att jag inte mår hundraprocentigt och jag kommer hem för att andas skåneluft och vila. Inte för att träffa alla, tyvärr. det finns inte tid med det och det sista jag vill göra denna helgen är att stressa ännu mer.

Nu ska jag packa min väska, sen gå och boka om tvättiden som jag egentligen hade idag. I packväskan kommer nog lite skolböcker att slinka ner men jag har ju x-antal timmar på tåget att slå ihjäl.
Ahwell, packa va det.

Kommentarer
Postat av: Helena

Va? haha vad är oddsen för det då?? =P nä jag känner ingen i området, var bara där för ett bröllop för några som egentligen bor i gbg. Men ängelholm är ju en supermysig stad, det lilla jag såg iaf, körde ju bara igenom, men det verkade mysigt. =)



Gick det bra på valpkursen då? skönt att komma iväg lite och ladda batterierna? det behöver man göra ibland.. hoppas du känner dig lite bättre igen!



Förresten blir det väl inte av att komma på klädbytardagen, men jag planerar att ha fest helgen efter (19/9), som du (och din karl) gärna får komma på! =) det är inte spikat än, men jag kan höra av mig på mess när jag vet säkert.



ta hand om dig! kram!

2009-09-01 @ 19:07:41
URL: http://blueragdoll.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0