Efterfest med Slitz

Det blev utgång igår, och vilken tur att jag hängde på. För fy *** va roligt vi hade! Började kvällen hemma hos Filippa där vi tre brudar; jag, filippa och lina, trängdes framför hennes speglar och gjorde vid oss tillsammans. Riktigt roligt. Hundarna dansade i takt med oss när Spice Girls och Aqua skivorna kom fram tillsammans med spriten. Vinglandes nerför trapporna (ja, verkligen vinglandes!! iaf jag :P) tog vi oss in till Otten och partajade loss till klockan va tre och det va dags att bege sig till sängen. Vi skulle bli hämtade av en kompis till Filippa och vi väntade på honom utanför Scandic Hotell när det kommer fram en kille till oss. Vi hade sett honom på Otten och dansat lite vid honom då en av hans kompisar va lite efterhängsen på Filippa :P Han frågade, på riktig stockholmska, om vi skulle med på efterfest. Vi svarade att det va väldigt tveksamt då vi båda va trötta och ville sova. Men han insisterade och berättade att han kom från Slitz och att det uppe i ett hotellrum satt chefer och modeller från Slitz och efterfestade. Vi trodde inte honom men när det kommer ner två tjejer som va supertevliga överbevisade de oss att de faktiskt kom från Slitz. Men då kom vår sjuss och vi valde att hoppa in i taxin. Till saken hör väl att jag från början va väldigt anti till att följa med den här fånen upp på hotellrummet, han va otroligt sexistisk och löjlig och sa att vi jättegärna fick bada bastu och jaccuzi nakna med honom och att han hade sett så många "murror" att vi inte behövde skämmas för att visa våra ;P Jag förklarade att enda chansen till att jag skulle följa med honom upp va att Björn Gustavsso va där ;P Han sa att det va han ju såklart och att han hade världens största fjong.... Otroligt löjlig kille... va glad när vår sjuss kom så vi fick åka därifrån.

För mig spelar det ingen roll om killen säger att han kommer från Slitz, det kungliga hovet eller är chef för Idol... jag följer aldrig med folk jag inte känner. Jag har min prins hemma så jag behöver inte hovet ;P

men kvällen va rolig iaf och bilder ska ni få se så fort jag fått dem av Filippa.
Jag sov till klockan 13 idag med älsklingen tätt bredvid mig hela tiden :) Sen dess har vi bara tagit det lugnt, diskat och städat lite, varit på mekonomen och sen fått igång bilen igen som totaltdog igår när jag skulle starta den. Eller ja, den va redan totaldöd när jag skulle starta den. Några säkringar hade gått så vi fick köpa nya och starta bilen med hjälpa av Filippas bil.

Nu ska vi göra kvällsmat, sen mysa framför tv:n hela kvällen. Lagom till detta har jag börjat nysa.... Min tur nu eller?

Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0