Rally i snölandskap

Nu är det snart dax för pojkarna att sätta sig på bussen och åka den långa och tråkiga resan ner till Skåne igen. Det har kommit en massa snö under kvällen, natten och morgonen så vi pälsade på oss och gick ut för att ha lite roligt efter frukost. Vi äger inga pulkor tyvärr så det fick bli sopsäckar ;) Sopsäcksrally med andra ord. Svinkul!

   


Hela helgen har varit kul, men samtidigt är det jobbigt att ha en lägenhet full av pojkar. Det blir ganska intensivt om man säger så, haha =) Men det är mysigt att ha dem här, synd vi inte ses så ofta.

Igår va det melodifestivalmys med fläskfilégryta. Mumsigt värre. Och jag fick min vilja igenom i melodifestivalen. Tur att den Internationella juryn har lite mer vett än svenska folket ;P haha Nejdå, skämt åsido. EMD och Molly var värdig vinnare, men alltså...de där rödklädda jamaicatomtarna? Min favvis var såklart Sofia och den grekiska låten. Tänk vilka klockrena tolvor vi kommer få av Grekland och turkiet och de andra medelhavsländerna som gillar sån musik! Det är nog det bästa bidraget vi kan skicka om vi vill komma högt upp i listan tror jag. Det mest internationella =) Dock hade det varit bättre om hon sjungt på engelska tror jag, för samtidigt så känns det lite konstigt om sverige skulle skicka en låt på grekiska.. men ja, det hindrade inte många av länderna ifjol och de kom ganska bra till. Så what the hell, let's do it ;) Rösta på henne i finalen nu!!!

Kommentarer
Postat av: linda

Du är utmanad i min blogg!

2009-02-22 @ 13:47:20
URL: http://lolinas.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0