Buzz i bröstkorgen

Skönt med sovmorgon idag, Igår natt sov jag väldigt dåligt och det tog jag igen inatt :) Sovit riktigt gott och en sovmorgon gjorde nog susen hoppas jag, även fast jag vaknade och kände att jag skulle kunna soooova mkt mkt längre. Hade god lust att skippa statistiken idag, men nejdå. Jag måste lära mig det här =P

Har precis slängt i mig littte frukost. Orkade inte göra gröt så det blev bara en macka och en kopp varm o'boy... får se hur länge jag håller mig mätt på det. Men det är ju lunch om 2,5 timme så det ska nog gå bra :)
Sitter i soffan med datorn och försöker samla mig innan jag ska bege mig bortåt skolan. Kände alldeles nyss något konstigt i min bröstkorg... det kändes som att hjärtat vibrerade, det slog så otroligt fort under några sekunder att det va som att det vibrerade.. Obehagligt. =/ Undra va det kan vara. Stress måhända.

Nej, nu ska jag gå till skolan om 5 minuter så det är likabra att lägga på ett kol.
Stegräknaren sattes på 9.30 prick.

Kommentarer
Postat av: Ida

Tack tack :)



Mås det bra?

2009-01-27 @ 11:31:27
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: linda

Det är ganska vanligt och oftast inte något farligt. Man kan få lite extraslag som gör att det känns som att hjärtat slår lite oregelbundet och ibland fortare. Det är något som i princip alla människor har, dock är det inte alla som känner av det.



Oftast gör man ingenting åt det, kan vara värt att kolla om upp det kommer vid ansträngning och sitter i länge. Dock oftast helt ofarligt.

2009-01-27 @ 13:03:28
URL: http://lolinas.blogg.se/
Postat av: Anja

Fin blogg :)



kolla in hiss eller diss på min blogg

2009-01-27 @ 17:10:15
URL: http://anjaslillablogg.full.nu
Postat av: Filippa

Ska förklara för dig sen vad det var som kändes i din bröstkorg, men du behöver inte oroa dig! Du har ju din lilla sjuksyrra här!:) Puss!

2009-01-27 @ 17:24:00
URL: http://flippiss.blogg.se/
Postat av: Ida

Jajemen, det har jag haft :D

2009-01-27 @ 19:16:36
URL: http://drinkitup.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0