2010

Herregud va tiden går fort, kan inte fatta det. Helt otroligt. Känns inte som att det är typ 5 år sedan jag tog studenten, typ 8 (?) sedan jag va i usa själv och sen började gymnasiet. Varför går tiden så mycket fortare när man är vuxen? Kommer fortfarande ihåg när sommarloven kändes flera år långa och man bara lekte och badade och lekte och badade. Nu är det 2010. Känns som om det va milleniumskifte förra året...ojoj. Tänk. Snart är jag 80 :P

Idag har jag, mamma, fia och lisa varit i Lund för att reka lite balklänning till lisa. Vi hittade en modell som var asfin :) tyvärr va klänningen lite för stor och de skulle inte få in den i mindre storlek..såklart :P Men nu vet hon ju vilken sorts modell hon vill ha på klänningen iaf :) vi var först inne i stan och spatserade, snön yrde kring oss och det var så satans kallt. Sen åkte vil ut till Nova, där jag fick användning för mitt presentkort på Indiska :) Köpte mig ett halsband, en bindi, två par vantar och en mössa :) Välbehövt, särskilt eftersom Malva ätit upp mina vantar ;) Tror faktiskt att alla kom från Lund med något nytt :) Lisa köpte koppar, fija köpte en tröja, mamma köpte en tröja och en klänning :)

Det blir en lugn kväll ikväll. En tidig kväll också. Börjar jobba halv 9 imorgon så kl ringer kl 7. Gäsp. Hoppas inte det kommer för mycket snö inatt så att bussar och tåg blir försenade.

 

Saknar min sötnos. Kom hem från värmen nuuuu!


Kommentarer
Postat av: gelica

jo tiden flyger förbi känns det som

2010-01-05 @ 14:05:22
URL: http://lillfrokengelica.blogg.se/

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0