Susannas årskrönika


Januari: Precis som förra året invigdes det nya året hos Nicole. Jag landade, bara ett par timmar tidigare, på kastrup efter två härliga veckor med familjen i Thailand där vi firade jul. Jag fyllde 23 år, firade födelsedagen i bilen på väg hem till vår dåvarande lägenhet i Norrköping. C-uppsatsen planerades och Filippa och jag umgicks i stort sett varje dag. Vi gick ut på palace för att fira min födelsedag och jag hade, någon dag tidigare, gjort ett försök att gå från mörkbrun till ljusbrun. Resultatet blev rödbrunt som på bilden --> Började passa mina underbart söta barn tre gånger i veckan, hämtade dem från dagis och hade dem under eftermiddagen innan föräldrarna kom hem. Pernillas söta son Noel föddes, min lilla gudson. Pernilla och jag återfick kontakten :)


Februari: Vi hade besök av Oscars bröder och åkte sopsäck nedför pulkabacken vid vårt hus. Kallt och massor av snö. Sånt gillar vi :) Jag färgade tillbaka håret till mörkbrunt efter att ha vantrivts som rödhårig ett par veckor. Ett vattenrör frös och gick sönder så vi var utan vatten ett par dagar. Jag var i full gång med dagens steg, tillsammans med min stegräknare tog jag tag i motioneringen och gick en del, speciellt med Flippis och hundarna. Undra var min stegröknare är nu? Kanske skulle börja med det igen? Jag kämpade mig igenom statistikkursen och Filippa, Lina och jag hamnade i Slitz efter en utekväll på Otten ;) Skickade in en ansökan om ett äventyr.

  

Mars: Jag förälskade mig i Thirteen Senses, satt dagarna i ända och tittade på kläder från Forever21, besökte Skåne och var på Bröllop i Mölndal då min kusin gifte sig på en inomhusstrand :) C-uppsatsen i full gång, intervjuer hit och dit. Oscar och jag utflyktade till Ågelsjön i vintersolen. Nicci tog examen och fixade jobb :) Förälskade mig i Big Bang theory, Oscar och jag sa upp vår lägenhet och började planera för året i linköping.

   

April: Nicole och M besökte oss i Norrköping. Jag klippte av mig håret - början till min förvandling. Media Markt bjöd på drive-in bio, Oscar och jag satt i bilen och kollade rallybrudar och käkade popcorn som delades ut. Vi åkte även på mysdag i Jönköping. Var och tittade på flera lägenheter i Linköping, varav en fattade vårt tycke - nämligen den vi bor i nu :) Mamma, pappa och Lisa kom till mig och firade Casual Easter, vi åkte till Stockholm och shoppade loss, medans min andra syster semestrade i Usa med sin pojkvän.


  

Maj: Vi sålde av lite möbler och packade ihop resten av lägenheten och flyttade alla våra saker till garaget på landet där det skulle stå över sommaren. Håret förvandlades från brunt till ljusare, blont var målet, och blont blev det i slutet på månaden. Drog på mig en hjärnskakning och låg däckad i två dygn, syster fyllde 20 och c-uppsatsen avslutades.

 

Juni: Fick sommarlov och vi begav oss till Skåne för att jobba. Underbart att vara hemma i Skånes (och Sveriges, enligt mig) vackraste stad; Helsingborg :) Noel fick sitt namn på en regning namngivningsceremoni i Pålsjö skog. Vi hämtade vår söta valpis Malva. Jag röstade inte i valet. Började mitt sommarjobb och hade många nattpass och lediga dagar. Fick några sköna dagar i värmen på stranden innan regnet kom ;P


  

Juli: Mellan jobbpassen hann jag med en helg hos Filippa i Karlshamn. Var på Fredriksdalsteatern med pappa och systrarna och såg Lorden från gränden. Oscar och jag bokade in vår Gotlandssemester. Nicole och jag hade photoshoot i skogen. Mamma fyllde 50 och hon lär aldrig glömma sin 50årsdag, Pang sa det när vi krockade på uppfarten ;P

   

Augusti: Mamma och pappa ställde till med brakfest när de firade sina 50årsfödelsedagar. En otroligt rolig sommarfest på altanen med fint och varmt väder. Oscar och jag flyttade in i vår lägenhet och firade detta med en veckas semester på Gotland :) Specialiseringen i Linköping drog igång. Fick bekräftat att mitt äventyr i Februari skulle bli av :) trots några missförstånd under hösten som kom.

 

September: Började använda mineralsmink som till min förvåning fungerade väldigt bra :) Oscar var världens bästa tröstare under en tuff period och han fyllde 22 år under september. Självkänslan sjönk då jag bjöd till fest två gånger men fick ställa in båda gångerna för att ingen kom. Hittade dock en ny vän i Helena :) Oscar och jag åkte på mc-semester till västergötland, näramre bestämt till min mormor. Sommarvärme, vackert väder, små mc-turer och kräftfiske stod på agendan den helgen. Att få se mormor bak på en motorcykel trodde jag aldrig skulle hända ;) Vi köpte en ny soffa till vår lägenhet :)

   

Oktober: Oscars och min scones-hysteri påbörjades. Hittade ett åderbrock på min fot, vilket gav mig lite åldersnojja ;P. Nicole och jag var modeller för en dag och hade riktigt roligt. Jag var Geisha på Helena och Sebastians Halloweenfest. Oscar gick som Skånska brat ;) Fick reda på att mitt februariäventyr ska spenderas som värdinna i ishockeyarenan UBC Thunderbird arena under vinter os i vancouver :) Fick lära känna grannen under oss....jävla surgubbe :P

 

November: Fick min nuvarande bloggdesign av söta Thereze :) Pluggade på som sjutton. Anordnade 90talsfest som blev riktigt lyckad. Svimmade på dansgolvet, rätt i oscars armar som tur var :) Petra och jag gick på universitetets sexdagar, lyssnade bland annat på Fråga Olle Waller ;) Henrik Larsson avslöjade att han slutar helt med fotbollen. Mamma spenderade ett par dagar hos oss :) Sconesen fortsatte att sätta god lukt i vårt kök på söndagsmornarna :)
  

December: Fick massor med snö lagom till vår 5årsdag. Fick blommor och godis av min älskade sambo coh vi mös i soffan hela kvällen :) Julklapparna inhandlades, jag fick jullov och Therese var och hälsade på :) Min blogg förvandlades till en julkalender, vi vaccinerade oss mot grissjukan och bakade lussekatter. Åkte till Skåne, firade jul i Göteborg, jobbade några pass och detta året avslutades precis som det började - på en fest hos Nicole :)

   


Mitt år i bilder alltså :) Vill avsluta med att visa bilder på min förvandling :)

 --->  --->


Kommentarer
Postat av: petra

azzå sex dagarna glömmer jag inte=) å tyvärr inte heller de förvuxna fjortisarna... men kul var det!! Får kolla vad för bus vi kan hitta på i vår=)

2010-01-02 @ 19:06:39
Postat av: Roulette Trick

Jag känner mig ändå lite dum att jag inte tänkt på det här själv tidigare.

2010-01-05 @ 17:53:37
URL: http://www.roulettetrick.org/index.htm

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0