Ett år till nästa gång

Då har jag börjat jobba igen. Tre veckors semester sprang verkligen förbi. Vi har haft mycket att göra i huset och har haft väldigt mycket besök vilket såklart är jätteroligt! Vi har äntligen plats att ha gäster, vi behöver inte trängas längre på liten yta och äntligen är det roligt att bjuda hem nära och kära! Den känslan hade jag inte i lägenheten. Även fast det är otroligt skönt med semester och man aldrig blir riktigt utvilad så var de ändå kul att komma tillbaka till jobbet i måndags. Jag älskar mitt jobb och har roligt varje dag. Det är jättetrist att jag ska sluta där för jag trivs så bra! Men om lite drygt tre veckor så börjar nya utmaningar. Kommer bli spännande det också, även fast jag är nervös och egentligen känner att jag inte vill. Det är ju trist att lämna ett ställe som man har så bra band med, både med kollegor och med elever. Efter att ha öppnat fritids kl 6 i morse så ska jag imorgon stänga, vilket innebär sovmorgon! Extra mysigt eftersom Oscar fortfarande har semester :) Puss och kram


Husägare!

En hel vecka har jag nu varit husägare. En hel vecka, det har gått så himla fort. Tyckte att tiden efter vi skrev kontraktet tills det att det var dags att flytta gick så himla långsamt. Men den senaste veckan har bara sprungit förbi. Vi har ju semester nu också så det kanske gör sitt till. Det händer massor hela tiden :)

Vi trivs jättebra i vårt lilla hus. Märks på både mig och Oscar att vi gjorde rätt val. Vi har vår mysiga lilla trädgård som vi utnyttjar dagligen. Frukost i lilla hörnan, fika under seglet, grillning :) Älskar't!

En vecka kvar av min semester. Den ska utnyttjad på allra bästa sätt :) Hoppas bara vädret gör mig sällskap!

Idag är dagen vi väntat på

Fredag 6/7. Dagen vi väntat på, iaf en av dem. Idag är dagen då vi fixar det sista på banken och lämnar det mötet med nycklarna i vår hand! Vi kommer åka till huset, sätta oss på golvet och dricka ett glas champagne och äta lite av jordgubbarna från vårt alldeles egna trädgårdsland. :)

På söndag går flyttlasset, men jag kommer nog fuska med en liten kartong lampor och pynt redan imorgon. Kommer ju inte kunna hålla mig!! :)