Klädbytardagen

Såja, då va man hemma igen efter ett par timmars provande och bytande och så. Riktigt trevligt va det och jag kom hem med några fina saker. Sen får man ju se om det är något man använder ;P Men det hoppas jag. Det är mycket sommarkläder som jag säkert kommer ha nytta av i Thailand om inte tidigare. Fick bland annat med mig en mönstrad kjol som går lite nedanför knäna, en fin brun skjorta, några festlinnen, ett par pjamasbyxor och lite annat. Blev av med kanske tre plagg, resten skänkte vi. Åkte med 6 kassar fulla med kläder och skor och smycken och annat till inlämningen av kläder till förmån för barnen i afrika och de handikappades rekreation i Sverige. Så nu känner vi oss duktiga.

Nu är jag grymt trött och skulle verkligen behöva sova lite middag. Men det hinns nog inte med, eller jo, det gör det väl. Ska nog faktiskt göra det tills vi ska äta om en timme. Sen ikväll blir det hem till Pada och chilla/förfesta elelr va de nu planerat. Ska bli trevligt. Kanske är sista gången jag träffar dem innan jag åker hem på tisdag. :/

Anyway, nu ska jag ta med mig datorn ut till mitt lilla rum och lägga mig där och kolla några One tree hill avsnitt och käka lite chips ;P Får nog ta med mig en macka ut eller nåt...jag har knappt ätit något på hela dagen så jag är vääääldigt hungrig.

Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0