Överskrift

Av någon anledning så heter nästan alla mina inlägg som skrivs på söndag eftermiddag/kväll "Seg söndag". För det är precis va de brukar vara också. Så jag tänkte att jag inte skulle kalla inlägget för det idag, trots att det varit en väldigt seg söndag på många sätt. Oscar och jag sov länge, eller ja det är ju relativt iochmed tidsändringen, åt en god frukost, började pilla med tvätten men insåg ganska snabbt att jag verkligen inte skulle orka så jag la mig i soffan och kollade på Rent (se inlägget nedan). Oscar och jag åkte iväg för att handla lite mat och sen hamnade jag i soffan igen. Kollade på repriserna av Desperate houswives och Grey's och sen var det dags för One tree hill :) Vi åt sedan tacos och kollade på Johan Falk - GSI. Älskar de filmerna. Speciellt Den tredje vågen.

Imorgon drar en ny kurs igång. Kommer inte ihåg va den heter för tillfället, kan va på grund av att vi inte har fått någon studiehandledning. Morr. Sega kursansvariga. Dålig stil som fan. Hur ska man kunna förbereda sig för kursen om man inte har fått någon studiehandledning?

Jag önskar att jag hade något roligt att berätta, men det har jag tyvärr inte, haha. Tänkte försöka köra en Monday craving imorgon. Men nu är det söndag kväll och dags för sängen :)

Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0