Två dagar i solen

Efter jag blev hemsickad från jobbet igår så ringde jag, som sagt, till Shiatsu-massage-stället och bokade in en timmes massage. Såå otroligt härligt och välbehövligt. Han kom åt massor med ställen och jag kände hur värmen kom tillbaka till vissa muskler och hur energin långsamt började återvända till en helt slutkörd kropp.

Innan jag gick på bussen från arenan och hem så gick jag ner till utsiktsplatsen på campusområdet dit Dan tog mig första dagen. Då var det regnigt och igenmulet men igår sken solen och utsikten var så otroligt fantastisk. Jag tog några djupa andetag av den friska och härliga luften innan jag tog min trötta kropp mot busshållplatsen och åkte hem och ringde massagestället ;)

 

På kvällen kom Emily :) Otrolig glädje efter 6 år. Hon och hennes kompisar hade hört den långa (8timmar) vägen från Nelson till Vancouver för en helg i festbockens tecken :) De hade med sig ett rejält partyhumör när de kom och de försvann senare ut på stan där de virvlade omkring ett par timmar. Dan och jag drog oss dock hem tidigt, han skulle jobba och jag mådde fortfarande inte hundra. Men så otroligt kul att se henne igen :)
På morgonen idag (lördag) ringde en halv(läs hel)seg Emily och frågade om jag ville hänga med på frukost med hennes vänner, vilket jag gärna gjorde. Efter frukosten på Barneys drog Emily och jag oss ner mot Granville island där vi satt i solen en stund innan vi tog Aquabus över till Yaletown. Vi strosade sedan hela dagen i downtown, tittade på allt folk och gatumusikanter och annat. Lunchen intogs på en thairestaurang på Robson street. uuunderbar mat :)


 
 
 

Bilder på volontärandet finns nu även på Volontärbloggen :) You should totally like check it out bro'!


Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0