Tentan skriven, men glad ändå :)

Idag var det dags för den fruktade tentan i religion och samhälle. 6 timmar hade vi på oss, från kl 9 till 15 och tiden gick sååå jäkla fort. Skrev 6 av 8 uppgifter men har ingen aning om jag blir godkänd eller inte, det lutar nog åt inte tror jag ;P haha. Fick lite smått panik under tentan eftersom jag verkligen inte orkar plugga mer och jag trodde jag skulle få betala tillbaka om jag inte klarar kursen. Men så ringde jag csn och fick två väldigt glada nyheter :)

1. Eftersom kursen är en fristående kurs och jag inte ska fortsätta läsa så påverkar inte det mina pengar :) Jag behöver alltså inte betala tillbaka. hade det varit så att det varit en programkurs så hade det påverkat utbildningen.
2. Jag har anmält för få veckor och därför bara fått 75% studiemedel, vi gjorde lite ändringar och jag kommer nu att få en liten utbetalning som täcker upp för de 25% jag inte fått under dessa veckorna. Härligt med lite extra klirr i kassan. Visst är en del av dem lån som jag ska betala tillbaka i januari, men det är så lite så det märks knappt :)

Nu kan jag alltså släppa tentan. Blir jag inte godkänd så skitsamma =) Jag är färdigpluggad!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0