Guelph

Igår eftermiddag landade jag i Toronto. Ellen och Dvid hämtade mig på flygplatsen och vi körde tillbaka till Guelph där de bor. David gav mig en tur i huset, visade mig till mitt rum (skönt att äntligen få sova i ett eget rum) och sen begav vi oss till en indisk restaurang i stan där vi åt jättegod mat. Kvällen blev kort för min del, som hade vaknat kl 5 på morgonen för att ta flyget, så jag somnade kl 22.

Jag vaknade kl 11 imorse efter 13 timmars välbehövlig skönhetssömn. Tog mig en dusch och åt lite frukost i min ensamhet. Ellen och David jobbar båda hemifrån så de satt på ovanvåningen och jobbade. Jag satt i soffan under de kommande tre timmarna med datorn i knäet och letade jobb och skickade in 3 ansökningar till slut.
När Ellen slutat jobba tog vi med oss Gromit (hunden) till parken där han sprang omkring med de andra vovvarna en stund.

 

 

Efter det begav vi oss mot gymmet där Ellen och David skulle träna. jag som varken har träningskläder eller skor med mig med därmed släppt på köpcentret där jag vandrade runt ensam i 1,5 timme. Fick med mig en bok hem, äntligen ska jag läsa den senaste delen i Philippa Gregorys serie om det engelska hovet och släkten Howard/Boleyn =) Ligger nu återigen i soffan med boken i knäet (eller ja, strax iaf, ska bara skriva färdigt först :P), ett glas rött vin står på bordet bredvid och i brasan sprakar en eld. Ellen och David är iväg på något möte nu på kvällen men det blir middag när de kommer hem. Jag har fått i uppgift att sätta på riskokaren kl 8 så det ska jag fixa :)


Kommentarer
Postat av: Karin

de böckerna är jättebra! :D älskar dem!

2010-03-04 @ 13:42:52

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0