Hur doftar din kille egentligen? ;)

Jag bloggar sällan numera, men det kanske man ska börja med igen. Det är rätt skönt att skriva av sig efter en dags arbete. Inte för att jag får lov att skriva om vad som händer på jobbet och så, men när jag sitter och kör bil och lyssnar på radion så hör jag rätt mycket roliga och konstiga saker och jag funderar mycket över mitt liv.

Idag på Christer i P3 var det någon som ringde in och berättade om en studie som hon hade läst om. Kvinnan berättade att studien handlade om hur vi människor dras till varandra på grund av dofter. I studien så hade ett lika antal män och kvinnor låsts in i en lokal av någon form. De var alla givna en bomullspjamas och de fick vars en säng. När de vaknade nästa morgon fick kvinnorna i uppgift att lukta på männens pjamasar och välja ut den man som de tyckte luktade godast. Studien avslöjade sedan att alla kvinnorna hade valt de män som de var mest kompatibla att fortplanta sig med! Det är rätt spännande tycker jag. De har aldrig träffat männen tidigare men deras luktsinne väljer den man som de enklast skulle få barn ihop med och där deras DNA var mest kompatibla.

Hmm.. hur doftar Oscar egentligen? Gillar jag hans naturliga doft pga av att vi är fortplantningskompatibla eller är det av någon annan anledning. Spännande :) Jag vill ju gärna tro på det första alternativet :)


Kommentarer

Lämna din tanke här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0