Ilska

jag är så jäkla arg just nu. accepterade ju jobbet i whistler för 1,5 månad sedan och har sedan dess haft koll på när schemat skulle komma ut. har till och med meddelat vilka dagar och tider jag kan jobba och det har hela tiden stått på hemsidan: position accepted...men idag stod det inte det. det stod: processing application. så jag ringde dem... i deras data har jag inte accepterat. men jag pratade med en kille där för typ 1 månad sedan som såg i datorn att jag hade accepterat och nu finns jag inte där längre. är så fruktansvärt arg just nu. hon jag pratade med skulle kolla upp allt och höra av sig igen. jag tänker fan inte ge upp. jag har blivit accepterad, jag har till o med kvar mailen på att jag fått erbjudandet och accepterat det. jag ska göra det här. jag ska göra det här.

Blä

Idag har jag en såndär jobbig dag när inget stämmer. Håret är skit efter klippningen igår. Vill bara att det ska växa ut så jag slipper se ut som jag är 15 år. Sen är jag sur över mitt karriärval. Är trött på att känna ångest över något som jag kanske inte vet att jag vill jobba med. Vill jag sitta i jobbiga samtal och lyssna på folks alla  problem rester av livet? Jag vill glädja folk, självklart hjälpa folk...men inte om det ska bli på bekostnad av mig själv. äsch fan. Orkar inte ens prata om det..

cut

Åkte ner till stan innan för att träffa Helena och köpa en bok av henne till skolan. Promenerade en stund med henne och gick förbi en frisörsalong. När jag lämnat av helena gick jag in där och frågade vad de tog för en klippning, 250 kr blev svaret och de hade tid så jag gick in. Hon klippte upp det lite vilket va skönt för mitt hår har varit hellångt sålänge jag kan minnas, så luggen blev lite kortare oxå. Dock lite för kort för jag får det inte bakom örat vilket är lite irriterande. Sen fönade hon det med en stor rund borste så nu ser det lite tantigt och fluffigt ut. försökte platta det när jag kom hem men det va lite för mkt vax och spray i det. Får tvätta håret imorgon och styla det på mitt vis så ska det förhoppningsvis bli bättre.

Det roliga hände när va på väg att ta ut pengar till frisören för de tog inte kort.... gick genom stan för att komma till bankomaten när jag möter en gammal utländsk man, säkert 70 år som tittar på mig, tummen upp och säger: beautiful, beautiful, mycket beautiful..med världens leende. haha. man blir glad för småsaker :) men det hade känns bättre om det varit en ung snygg kille, haha :P

ni får se bild på håret när jag trivs i det :p

Prinstårta, ej prinsesstårta

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Helena och jag hade jättetrevligt på 55an där vi drack lite vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Roligast var snacket om våra hyffsat lika förhållanden med spelande pojkvänner och deras intressen, samt snacket om socionomutbildningen ;P Vi va väl kanske inte jättepositiva i den diskussionen haha. Mycket som kan bli bättre kom vi fram till. Va kul att få komma ut och träffa en tjejkompis, dricka gott och få prata mycket :) Efter det drog vi till Platens, kanske inte den mest fantastiska musiken, vilket gjorde att vi båda, tror jag, tappade suget lite att dansa. Gamla remixer på hiphoplåtar är inte riktigt min stil. Men tydligen ska det vara mer dansant musik på fredagar så nästa gång blir det utgång en fredagkväll :) Det dumma är att min sista buss hem till ryd går halv 2, vilket gjorde att jag fick lägga pengar på taxi igår. Lite segt men det får det ju vara värt såklart :))
tack för en trevli kväll och jag hoppas på fler sådana :)

Idag fyller min älskling år. Väckte honom med lite presenter och några hurran (min sångröst var icke-tillgänglig efter höjda röster på krogen och få timmar med sömn :P) vid halv 10. Efter det somnade vi om och vaknade halv 1. Haha. Sålänge har jag inte sovit på flera flera år. Det var skönt, men usch så seg man blir nu efteråt. Ligger nu i soffan och har kollat ett par avsnitt av min favoritserie The big bang theory, och nu lyssnar jag på HIF-trelleborg och HIF tog ledningen efter 8 minuter, härligt :)

Nu ska vi, med matchen i bakgrunden, slänga ihop en tårta :) En prinstårta till min prins :)

No one sleeps when I'm awake


Ikväll skulle det varit inflyttningsfest men det blir framflyttat av lite olika anledningar. Så istället ska jag ut och ta en drink med Helena, ska bli riktigt trevligt :) Blir min nya kjol från Monki, mina nya svarta ankelboots och mitt nya blodröda nagellack. Hell yeah.

Oscar ska ha lite kompisar här hemma och de ska köra vidare på nostalgitemat som vi hade tänkt ha till inflyttningsfesten. På schemat står super mario, age of vampire, mario cart och lite andra kultspel på tv-spel och dator. Och imorgon fyller min älskling år :) Dock har han åkt på världens förkylning så det blir inget firande med släkten imorgon. Blir nog nästa helg istället. Vill inte smitta hans mormor och morfar.

Nu börjar jag bli grymt hungrig. dags att beställa mat nu tycker jag! Kebabsallad nuuu!


Not so sleepy saturday

Lördag morgon. Sovmorgon till 9. Inte okej. Hade velat sova längre men Oscar skulle upp och iväg till skolan för att jobba med killarna med nåt skolarbete. Och har jag väl vaknat så har jag lite svårt att somna om, speciellt ifall jag vet att Oscar är vaken och inte vill sova mer. Men men. Nu ligger jag i soffan med datorn i knät och tittar på The Holiday. Älskar den filmen. Det är en sån mysfilm som jag kan se om och om igen.

Vädret utanför är tråkigt höstväder, ser inte ut att vara över tolv grader så jag stannar mer än gärna inomhus. Hade dock tänkt att försöka komma iväg lite idag, åka ut till Ikano och gå och titta lite. Sugen på en stor bylsig halsduk till exempel. Har lite rabatter att utnyttja på bland annat vero moda och Indiska. Måste även köpa nytt sminkborttagningsmedel för det rosa jag köpte på h&m va ju askasst. alldeles oljigt och kladdigt och torkade ut huden något så fruktansvärt. Sen nässpray till Oscar som åkt på världens förkylning. Ett par höstskor som inte har klack skulle vara härligt att införskaffa oxå, köpte två med klack och det va ju egentligen ett nedköp märker jag nu. Eller inte nedköp egentligen, för jag har bara använt ett par än och vet inte när jag ska använda de andra men det löser sig. :)

Frukost kanske?

Mineralsmink

Jag har länge velat testa mineralsmink, har hört att det ska vara både mer täckande och skonsamt mot huden. Blev därför så glad när jag alldeles nyss hittade en nätbutik som heter Tikei som säljer just mineralsmink. Men det bästa med den här butiken är att man kan få köpa små provburkar för 10 kr styck, och de räcker till 2 eller tre appliceringar. lagom till att välja vilken nyans som passar en bäst alltså. Så jag har beställt 7 provburkar foundation. Jag har ganska kall hudton så tog alla de kalla foundation som de hade :9 Ska bli kul att se vilken som passar bäst. Och om det skulle vara så att ingen av de passar mig så kan jag gå tillbaka och testa de varma eller neutrala foundationerna :) Jag är supernöjd. 10 kr per burk är ju ingenting. Bra att välja vilken innan man beställer :)

TiKei Samples


Min älskling

Min älskling är bäst på att trösta. han har legat i soffan och pussat på mig jättelänge och sen spelade vi gamla super mario och mario bros för att göra mig lite gladare. Nu ligger lite köttfärs på tining, det vankas tacos ikväll framför en bra film och lite mys i soffan. Jag är ledig imorgon så min helg börjar redan nu =) Synd bara att den börjar så tråkigt och med en djävulsk huvudvärk. Blä.

På söndag fyller min käre sambo 22 år, hihi han är liiten. :) Har köpt fina presenter till honom och vid 15tiden kommer hans morbror och kusiner på lite tårtkalas. Myys.


En äkta vän.


Senast igår pratade jag med Oscar om hur mycket bättre jag mått den senaste tiden. Att min hemlängtan och all min ångest i stort sett försvunnit. Idag kom verkligheten ikapp mig igen. Jag vet att det kanske är aningen fjortis att skriva om sina problem offentligt på en blogg eller i dagboken på Lunar men det är så skönt att få skriva av sig ibland. Det känns verkligen som att den styrka jag byggt upp de senaste veckorna bara har rasat igen. På mindre än 2 månader har jag bjudit in till fest två gånger, ingen av gångerna har jag fått några ja, bara kansken, som till slut blivit till nej. Jo okej, jag har fått en eller två ja denna gången. Men var är alla andra? Jag förstår dem som redan vid inbjudan visste att de var bortbjudna eller hade andra planer, det är helt okej. Men alla de här kanskena.. Och så läser jag på allas bloggar om fester efter fester, tjejkvällar och annat trevligt och här sitter jag i soffan varenda helg utan en kotte att umgås med. Min hemlängtan är starkare än någonsin just precis i detta ögonblick. Hemma finns mina vänner, de som alltid ställer upp och som vill umgås. Här uppe har jag inte en kotte, eller jo, de som jag träffar i skolan men som bor för långt bort att kunna umgås med på helgerna. Jag vill härifrån. Vill inte vara kvar längre. Jag kommer inte bjuda till fest mer, är trött på alla bakslag. Ni som nu läser detta och vet med er att ni är några av dem som tackat nej, lite för sent. ta det inte personligt, men när alla tackar nej av ca 20 inbjudningar...då känner man sig ganska rutten, bortglömd och ointressant. Det hade nog vem som helst gjort. Hade det inte varit för Oscars födelsedag denna helgen hade jag åkt hem till den famn som jag saknar mest. En äkta vän. Fan va jag saknar dig.

Dance and politics


Aftonbladet rapporterar idag att Gudrun Schyman kommer att delta i kommande säsong av Let's Dance. Det var för mig ett chock-besked, men ett glatt sådant. Jag hade aldrig ens tänkt på att man kunde bjuda in politiker till let's dance, det har alltid varit idrottsmän, artister och programledare, men aldrig politiker och definitivt inte Gudrun Schyman. Men jag tycker det ska bli riktigt spännande :)

Programmet drar igång igen efter årsskiftet. Vilka mer som kommer att delta är ännu inte släppt.

On a motorbike

  
Såå snygga i våra dräkter. Feels hardcore
 
Oscar på fina cykeln. Mormor och jag vid sjön där vi fikade
 
Kräftorna vi fiskade och åt samt mormors hus på landet :)


Hemma igen

Nu är Oscar och jag hemma från vårt äventyr. Blev motorcykel till och från mormor, lite drygt 4 timmar per väg och jäkligt ont i axlarna efter tung hjälm och ryggsäck men en otroligt härlig upplevelse. =) Har tagit en del bilder som jag kommer lägga in så småningom, ikväll orkar jag inte för är så satans trött. Ligger i soffan och kollar tv, bjuder in till inflyttningsfest också :) Kl 20 på lördag i vår nya lägenhet såklart :) Välkomna :)

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde; dega i soffan ;P

Pusshej

Förberedelser ;)

Jag tror jag har haft lite feber inatt. Jag har iaf förhöjd temperatur, det känns i kroppen. Sen om det går över gränsen för feber eller inte det vetefan ;P Kände det redan igårkväll när jag låg med filten i soffan och huttrade och svettades om vartannat. När Oscar kom hem la han sig i soffan med mig och vi kurade ihop oss tillsammans.

Idag är jag ledig. Eller jag ska säga att jag inte har något schemalagt, ledig är ett relativt begrepp :P Jag har tokmycket att göra idag. Kl 12-17 ska jag tvätta. Jag ska förbereda presentationen av vårt fiktiva HVB-hem till imorgon, tänkte försöka få upp hyllorna i garderoben (äntligen) så jag kan få organisera lite saker i sovrummet (äntligen). Sen måste jag förbereda inför helgens utflykt. Imorgon åker Oscar och jag till min mormor och hennes sambo för att spendera helgen på landet med bland annat kräftfiske :) Inte nog med det, vi ska åka motorcykel dit. Jag har aldrig någonsin suttit på en motorcykel, inte ens när den stått still :P så jag är lite nervös haha. Och eftersom man åker motorcykel kan man inte direkt ha mkt packning med sig...så det blir en pers att få ihop en ryggsäck för både mig och oscar som ska räcka hela helgen ;P ahwell, dagens i-landsproblem :P

Men innan jag börjar med något av detta ska jag njuta färdigt av morgonen :) Soffan är så himla skön just nu

Äntligen

Efter en lång stunds fixande fick jag äntligen igång filmen. Så nu ligger jag i soffan och ser på Johnny och Baby skaka loss. Innan det såg jag som sagt Ps I love you. Sen gick jag ner och postade lite brev, fick med mig lite godis hem. Fyy på mig. Så nu ligger jag i soffan o käkar choklad och ser på sexig dans ;) Kan det bli bättre?

Funderade lite innan när filmen drog igång. Alla dessa stora dansfilmer som nu är kult i filmhistorian. Varför görs inte såna filmer längre? Nu är det bara action och skräck och äventyr som blir kult. I måndags på bion så såg jag en trailer som fick mig att rysa. På ett bra sätt. Det var en helt fantastisk trailer, jag rös av lycka och värme när jag såg den. Trailern till nya Fame-filmen. För er som inte visste det så ska de göra en modern version av Fame. Det är ingen uppföljare alltså utan det är bara en ny version. Jag längtar som fan tills den börjar gå på bio. Kolla in trailern så förstår ni vad jag menar!!


Grym huvudvärk och irritation

jag förstår inte hur vissa människor tänker. Sitta bredvid två stycken som arbetar häcken av sig och sen inte göra något själv. Bara sitta o hänga över axeln på mig och flåsa och läsa det jag skriver och rätta när jag råkar stava fel, bara för att hon inte har något annat att göra. Ta med en egen dator och gör något!!! Är grymt irriterad idag.
Sen nu när jag kommer hem så slänger jag mig i soffan för att skönka en tanke till Swayze och titta på Dirty dancing, då funkar inte filmhelvetet. Så det blev Ps. I love you istället. Tänker ligga i soffan och mysa hela eftermiddagen, inte röra en fena. Jo förresten, det ska jag göra nu. Har gjort mig en stor vegetarisk sallad och en majskolv. Tänker slurpa det nu och sen lägga mig. Inget mer idag.

Swayze dances on



Aftonbladet rapporterar att Patrick Swayze inatt avled, 57 år gammal till följd av en tids sjukdom.
Vem älskar inte Dirty Dancing, och har suttit och trånat efter honom när han spänner musklerna och rullar på höftena? Riktigt sorgligt. Hollywood har misst en stor stjärna inatt. Han har vunnit många kamper i Hollywood men kunde inte vinna kampen mot cancern.
Vila i frid "Johnny"


it's the ugly truth

..allvarligt talat. Hemmafruarna på tv3. Får de pengar för att spela så otroligt blåsta som de är? Har de blivit så sedan de gifte sig eller har de varit sådana hela sina liv? "Jag sätter på läppstift ungefär 50 gånger per dag"... Uppsnoffsade, uppfluffade hemmafruar. Skämmer fan ut Sverige. Världen kan ju tro att vi bara är såna golddiggers här i Sverige. isch och fy.

Speaking of the ugly truth, den filmen såg jag, elin och petra ikväll på bio :) Först åt vi middag på spicy hot och sedan knallade vi ner till filmstaden och såg filmen. Riktigt riktigt bra med snygga killar. Gerard Butler är inte fy skam alltså. Yumyum.

Nu ligger jag i soffan med datorn i knät, benen nyrakade och mjuka och med Mamma mia på tv :) Fantastisk måndagskväll :) Har även varit och fikat med min handledare från praktiken som uppdaterat mig om hur det är på skolan och med mina gamla elever. Saknar det som fan. Ahwell. Fler elever kommer att komma och gå under åren som går, men de första är nog ändå de som jag kommer minnas mest.

Nu är det strax läggdags. Ögonen är lite småtrötta faktiskt, ska bli härligt att sussa med älskling :)

Monday cravings

Nu är det dags att återuppta mina teman; Monday cravings, onsdagsskvaller och Friday night out(fit). Har varit uppehåll under sommaren men nu kör vi igen :) Första Monday cravings är toppar från Forever21 :)



Längtar tills jag kommer till Seattle och Vancouver i februari, då jäklar ska det shoppas på Forever21!


34 active

Lördagen började redan vid 7.36 när Malva kom och kraffsade på dörren och ville bli insläppt. Hon hoppade snällt upp i sängen och kurade ihop sig hos mig och vi sov tillsammans en halvtimme innan det var dags för frukost. Ganska tidigt en lördag, men vi skull till Sofiero på hundutställningarna. Malva som bara är 4,5 månad får inte lov att ställas ut än eftersom valparna måste vara 6 månader. Men vår uppfödare ville att hon skulle få känna på att vara i miljön och att vi som ägare skulle få en inblick i hur det är. Mamma har ställt ut hund förr när vi hade Jamie, men det va ganska längesedan och jag antar att en del regler har ändrats. Men det var trevligt :) Träffade Ida, som jag inte träffat på jättelänge så det var roligt :)

Vid tre-tiden åkte jag till Nicole för bästiseftermiddagkväll :) Vi tittade på What happens in Vegas och mumsade tacos :) Sen kom syster och lämnade Malva eftersom mamma o pappa skulle iväg på fest. Vi fotade asmycket av Niccans kläder och la ut på tradera, så på mitt konto så har vi nu (inkl mina annonser) 34 aktiva auktioner. Hoppas på att få sålt allt, eller ja, så mycket som möjligt iaf :) Vi säljer massor med höstjackor, jeans, tjocktröjor, klänningar, kjolar och skor. För att komma till vår auktionslista klicka här.


Flowers for money



Purchased en ny plånka idag på Gina. Har velat ha en liknande länge, en hårdare som liksom öppnas som en bok, haha. Svårt att förklara. Egentligen ville jag ha en med fler fak för kort, för nu har jag fått sortera bland mina kort. Hade en del onödiga kort i den gamla så det va bra ändå :) är nöjd med den. Ska dock fortsätta sökandet efter en med fler fack.


Skaune

Jag vaknade i Skåne imorse. Tänkte; varfan är jag ;P Men jag vaknade upp i mitt gamla rum hemma och mindes ganska fort gårdagen. Pappa var på ett möte i Linköping under dagen och kom sedan inom vår lägenhet för en liten fika. Precis innan han skulle åka så sa han: Du är ju ledig imorgon, jag betalar en tågbiljett till dig hem på söndag om du åker med mig hem nu. Jag bara: eeeh, ja :)
Kände att det var bra av lite olika anledningar; Oscar behövde vara lite själv, han hade tydligen mycket att göra. Jag får chansen att träffa familjen, mysa med valpen och framförallt Nicole. Känner att hon behöver det just nu och bästis ställer upp såklart :) Ska iväg och äta lunch med henne om ett par timmar :) Härligt ska det bli. Imorgon är det hundutställning på Sofiero och vi tänkte ta med malva dit och träna henne i miljön eftersom hon ska bli utställningshund så småningom. Sen åker jag hem tidigt på söndag morgon, enda biljetten som fanns kvar. Men jag ska ta tillvara på all tid jag har, vilket betyder att jag inte ska sitta här mer. Arbetet är inskickat nyss så nu ska jag ut till valpen som har sin kusin på besök. De leker som två galningar, haha :P Älskar min valpis


Busy wednsday


Är det verkligen bara onsdag idag? Känns som torsdag.
Idag har jag tagit en paus från pluggandet, gjorde klart min individuella examinationsuppgift igår så jag tar onsdagen till lägenhetsgöra. Oscar och jag håller på och sätta upp hyllorna i vardagsrummet. Det blev en hylla nu, och så blir det en hylla ikväll när oscar kommer hem från skolan. Vi har även köpt köksstolar idag, så nu är det inte mycket kvar i lägenheten som sak fixas :) När den kvarvarande hyllan är uppsatt i vardagsrummet ska jag:
* packa upp resterande kartonger och fylla hyllorna med fina saker
* sätta upp tavlorna på väggarna
* sätta upp två hyllor i datarummet där oscar kan ha all sin skit ;P
* fixa i ordning läs- och musikhörnan :)

Se, inte mycket kvar :) Iof så ska vi köpa någon form av bokhylla/vägghylla till köket till vår tomma vägg. Men sen är vi i stort sett klara :) Wohoo, det tog bara sisådär en månad ;P

Färger i en vind

Ni anar inte vilka otroligt vackra färger det är utanför mitt fönster just nu, och de förändras för varje minut. Jag har precis tagit en av mina favoritbilder någonsin på denna vackra himmel. Förevigat på en sekund.


Frisyrjakt

Nu är jag sugen på att frisera mig igen. Är sugen på något drastiskt egentligen men alla som känner mig vet att jag är feg när det gäller sådant. Iof så har jag detta året, klippt av mig håret och gått från brunt (som jag haft sedan 8an) till att bli blond som jag älskar :)
Jag älskar frisyrer med urklippta längder och lugg. Jag hade lugg ett tag på gymnasiet men kommer inte ihåg om jag passade i det eller inte...då hade jag iof mörkt hår så det kan bli snyggare nu när jag har en hårfärg som verkligen passar min ansiktsfärg. Vad sägs om detta?

Long Hairstyles Pictures



Vår soffa


Vad tycks? =)


Soffffffa

Vi köpte soffa igår. Äntligen! Nu kan vi börja fixa iordning i vardagsrummet. Äntligen! Få upp hyllor och tavlor på väggarna och få bort alla fula flyttkartonger. Äntligen!!!
Soffan är en gråbeige vinkelsoffa som vi köpte på Blocket för ynka 1000:- Den va lite noppig på något ställe men det ska vi nog råda bot på, fick låna en noppmaskin av svärmormor, fick även tipset att testa med ett rakblad. Får se hur det går, men är väldigt nöjd med vår stooora soffa :) Bilder kommer senare idag förhoppningsvis.
Jag håller på att tvätta just nu. Bokade rummet med grovtvättmaskin för att jag skulle tvätta vår gamla soffas tygöverdrag, alltså kuddfodralen etc, men döm om min förvåning när maskinjäveln inte fungerar. Fuck va irriterad jag blev. Det betyder att jag nog måste boka en ny tid imorgon för att tvätta allt som jag inte kommer hinna tvätta idag eftersom jag kommer behöva dela upp tvätten en del. Måste tvätta överdragen idag eftersom vi ska försöka få sålt soffan så fort som möjligt och jag kommer behöva dela upp det där på två olika maskiner eftersom de andra är så satans små. Morr.

Vilken avslutning

Alla ni som såg VM-kval matchen precis vet vad jag pratar om. Helt sjukt hur sådant kan hända =)=) Det va en riktigt bra match som Oscar och jag avnjöt i soffan tillsammans med lite mcdonaldsmat. Jag har grym huvudvärk på grund av en muskelknuta i nacken som trycker mot en nerv så det blir väl sängen snart tror jag.

Köksbordet är som sagt färdigt nu och det blev sååå jäkla snyggt :) Badrummet blev ju färdigt igår och nu är nästan hela köket klart också, det saknas en hylla/bokhylla på ena väggen där vi ska ha lite skålar och kokböcker och sådant, men matplatsen är färdig :)


Avslutningsvis vill jag skänka en tanke ovan molnen. Idag är det 9 år sedan min farfar gick bort i lungcancer, saknar honom varje dag och tänker på honom ofta. Önskar jag kunde lägga en ros på din graf farfar. <3

Mer shoppat

Idag fick jag mig t-shirten från Lindex med Rolling Stones trycket och de svarta stövletterna från Skopunkten, plus ett par ljusbruna stövletter till som jag bara betalade ynka 50 kr för, så nu är mina höstfötter redo :) Jag tar just nu en liten paus, det har gått i ett hela dagen. Vi vaknade kl 10 efter en skön och välbehövlig sovmorgon, det ringde på dörren strax efter tio, då tanten kom och lämnade frukostbullarna och kanelbullarna vi beställde igår. 2 kr bullen och smaskigt va det :) Efter frukosten drog vi iväg till Biltema där oscar köpte lite skruv och annat suuuperroligt (=P), varpå vi åkte till Ikea och köpte en liten skrivbordshurtch, två badrumsmattor och lite annat smått o gott bland annat tre hissgardiner till sovrummet så vi kan ta bort de fula söndringarna persiennerna som finns där och fixa färdigt i fönstret. Jag har nu precis monterat färdigt Goliat (hurtchen) och Oscar håller på att fixa med sladdarna i datarummet så vi kan flytta om där lite. Vårt köksbord är också färdigt idag så det känns så himla härligt just nu. jag lovar att det kommer massor med bilder sen på lägenheten när vi fått upp allt. Men går det i denna farten så hoppas jag att det blir snart. Saknar bara en liten vit tvåsitssoffa nu. =)


Veckans klädshopping :) Dock saknas de nya bruna stövletterna, men det kommer bild på dem så småningom ;)

Helg it is

Känns som att det var igår jag satt på tåget till skåne för att spendera en underbar helg där. Men det är en vecka sedan idag. Men för första gången på länge så känner jag mig trygg här. Oscar och jag har planerat att ta tag i lägenheten i helgen och idag gjorde vi färdigt badrummet :) Skåpet är äntligen fixat och alla saker är på sin plats. Första rummet som är helt färdigt, haha. Oscar håller på att fixa köksbordet, vår jättefina stora ek-skiva ska äntligen få sina ben och vi kan börja göra färdigt köket. Nu saknas bara en vägghylla så jag kan sätta in kokböckerna och lite annat sånt där så köket blir färdigt.

Imorgon blir det en tripp till biltema. Vi fick två presentkort där á 100:- i inflyttningspresent av kommunen så Oscar behövde självklart lite skruvar och annat, haha. Sen blir det en sväng till ikea, kolla på en liten hurtsch till datarummet och vägghyllan till köket :) Jag vill in på skopunkten också och köpa de svarta skorna :)

Men nu blir det läggdags.

Bilden tagen i Villa Villerkulla på Kneippbyn på Gotland :)


Shoppingen

Kom hem med lite saker iaf :) Köpte jeansen och den långa tröjan från Gina (fast köpte den i vitt). Den rosa koftan fanns inte i min storlek, inte heller t-shirten från lindex. Linnet från H&M hittade jag inte ens och Skopunkten finns inte i Linköpings centrum. Däremot köpte jag 6 turkosa bordstabletter till köket och en sepiabrun löpare till vardagsrummet, på Hemtex :) Lunch och lite smått från apoteket, dock inten handsprit - slut som alla säger :P

Haft en trevlig dag med Helena, hon fotade lite, får se om jag kan få några bilder ;)

Imorgon är det fredag, igen. Jisses va veckorna går fort nu. Har föreläsning mellan13-15 imorgon om instutitionsvård tror jag det bestämt va.

Nu ska jag kolla klart på filmen med älskling, men först bjuder jag på en sommarbild


wanted

Imorgon ska jag shoppa med Helena S, iaf hoppas jag att det blir någon shopping för min del. jag hade ju grym otur med allt jag ville köpa hemma i Helsingborg i helgen. Alla tröjor jag va ute efter va slut i min storlek. helt sjukt, det slog aldrig fel haha. Men här är lite av det jag spanat in iaf :)


Kvällen

  


Tack för en grymt härlig kväll brudar :) Love ya


och äntligen kan jag berätta!!!!.....

.... att jag fick plats att jobba som volontär på vinter-OS i vancouver i februari. Jag är så himla glad. Har vetat om det i två veckor ungefär men inte varit säker på detaljer som boende, resa, datum osv. Har inte velat prata om det för mycket för har varit osäker på om jag kommer kunna åka eller inte. Men det vet jag nu att jag kan så jag är superlycklig. Men eftersom det är jag så kommer det säkert komma något i vägen, typ svininfluensan eller nåt :P Men iaf =) Jag kommer att jobba som Event service host uppe i Whistler, vilket är skidområdet där alla skidtävlingar kommer gå av stapeln. Jag kommer, enligt kvinnan på telefonen under intervjun, att jobba uppe på läktarna och hjälpa folk med sina biljetter, hitta rätt platser och liknande. Finns säkert massa annat som jag ska göra också men det får jag veta på informationsmötet/utbildningen. Det dumma är att jag inte fått något boende i Whistler, det är riktigt jävla svårt och tydligen har alla volontärer lika svårt att hitta boende. Jag letade efter hotell och vandrarhem och hittade ett (1!!) som var ledigt, men det skulle - för 20 dagar som os håller på - kosta mig 199 000. Ja du läste rätt. ETTHUNDRANITTIONIOTUSEN svenska kronor. Helt sjukt. Sååå jag kommer att bo hos min kusin i centrala Vancouver :) Kruxet är dock att jag måste pendla med volontärbussen vilket tar mig två timmar per väg. Lite segt. Men, det är ett äventyr och att leva lyx när man har ett volontärjobb som inte ger några klirr i kassan alls så är detta superbra :) jag är så himla glad. Flyget går typ 1 februari och jag kommer hem i början på mars :) Kommer ta tillfället i akt att hälsa på lite släkt i Seattle och kanske Toronto också :)


Sen måste jag ju berätta lite om helgen. va ju på spontanresa till skåne i helgen och det va fucking underbart :) fick som sagt ett ryck i fredags och hittade jättebilliga biljetter, och satt på tåget fyra timmar senare. Systrarna hämtade mig på stationen, pizza och film till kvällsmat, valpkurs på lördagen med underbara Malva, träffade bästis på Väla för en liten shoppingrunda men kom bara hem med lite hårfärg, sen va det fest med henne och pernilla heeela kvällen lång :) Så jäkla roligt vi hade :) Bilduppladdningsprogrammet verkar inte funka så bilder kommer en annan dag :)