Äntligen lördagskväll!!!

Finally! Nu är kvällen här som jag längtat efter så länge. Bästiskvällen. En utekväll med världens bästa Nicole som börjar hemma hos henne i hennes jättefina vindsvåning med melodifestival, mat och sminkning. Fördrinkar och självklart 90-talsmusik. Det är en typisk bästisförfest, bortsett från att melodifestivalen bara inträffar sisådär 1 gång av 100 när vi festar :P Just nu spelas VÅR låt på datorn! Den gör mig alltid på festhumör! "För om du tappar modet och faller ner på knä, kan du vila här hos mig, som en klippa i stormen att luta dig mot och jag sviker aldrig dig", det är vårt bästismotto!

Nicole står i duschen nu och tvättar ur hårfägen ur håret. Hoppas det blir bra denna gången :P Det är också ganska standard för våra förfester, att någon av oss färgar håret ;P Haha.

Pernilla ska hänga med ut också! Två av mina favoritflickor ska med, helt underbart! Och väl ute ska vi träffa några av mina favoritpojkar =) Denna kvällen kan inte bli tråkig! Jag längtar sååå tills kvällen tar fart på riktigt, det kommer bli lagom till melodifestivalen börjar tror jag. Just nu är vi bara i startgroparna.

Skulle egentligen vilja lägga upp en b ild på mig och bästis nu, men jag sitter på hennes sambos dator och jag tror inte han har några bilder på oss faktiskt ;P Så bilder kommer från festen ikväll när jag algt in dem på datorn imorgon och fått av Nicole.

Om ni ska ut i helsingborg ikväll så hojta ;) Kommer bli världens bästa kväll!!

Friday night out(fit)

Juicy Couture Ruff dress

Bubbelroom
Juicy Couture Ruff dress

Jag ska bli fadder!

Hihi, jag ska bli fadder/gudmor :) (Eftersom det bara är namngivning så kallas det fadder :)) Det är till Pernillas söta lilla pojke Noel som jag suttit och snosat med hela förmiddagen idag. han är underbart söt och luktar gott bebis! Pernilla och jag fick oss en trevlig pratstund och klagade av oss lite, haha. Kul att vi har återfått kontakten, har saknat henne. Och nu kommer de ju bli mer med tiden :) Namngivningen ska vara i sommar någon gång :) Can't wait!

Efter det träffade jag Bästis i stan, blev attackerad och höll på att flyga ut framför en taxi :P Nej, riktigt så illa va det inte, men attackerad det blev jag. Har ögonvittnen på det ;) Niccan och jag gick till Mezo och åt lunch, god tonfisksallad åt jag, sen blev det Familia där vi shoppade lite granna. Blev två tröjor, ett linne och ett halsband från H&M och ett par skor till bröllopet på Deischman :) Najs värre.

Nu håller far på att göra mat, vi väntar på att mamma ska komma hem och sen ska vi äta och umgås hela familjen. Eller ja, om minsta systern dyker upp det vet jag inte ;P haha. Kan ju alltid hoppas att hon kommer hem så jag får chansen att prata lite med henne oxå! =)

Imorgon blir det fest =)

Det va en liten kort uppdatering av min dag. Har svårt att finna tid att blogga på när jag är här så mycket som händer hela tiden :) Hörs sen. Pussar

Hemma!!

Jag är i Skåneland och det är underbart. Resan gick bra, trevligt sällskap och sköna säten. Sov inte jättemycket men lite naning blev det allt. Stannade och åt på Max i Värnamo, smaskigt. Va hemma vid halv 7-tiden och sen dess har jag bara slappat med systrarna. Nu har de båda gått och lagt sig och det ska jag också göra strax. Ska vara hos Pernilla vid halv 11 imorgon tänkte jag. Vill bara vänta att somna tills föräldrarna kommer hem, måste se om jag kan låna mammas busskort, annars får jag problem att komma till stan...har inga lösa pengar nämligen.

Nu kommer det en bil, undra om det är mor eller far? =)

Idag bär det av äntligen

Idag åker jag till Skåne! Som jag har längtat. Ska bli så underbart att träffa alla igen och få ta igen sig några dagar efter ett par jobbiga veckor. Ska hälsa på alla de jag älskar, gå ut och ha roligt och få umgås ensam med bästis. Ladda våra batterier tillsammans så vi klarar oss tills nästa gång vi ses.
Klockan 14 idag kör vi från Linköping. Jag åker med en klasskompis och hennes vänner ner, Oscar ska vara kvar här i Norrköping och plugga hårt hela helgen eftersom han har tentor snart. Bra för honom att få lägenheten för sig själv då så han kan få riktigt mycket gjort. Han har ju varit sjuk ganska mycket den senaste tiden och hamnat lite efter därför. Fick mysa med honom tätt omslingrad hela natten, avslutade med en dusch imorse där vi höll om varandra och sa hur mycket vi kommer sakna varandra. Allt har varit så bra de senaste veckorna, jag älskar det.!

Gick upp en timme tidigare idag av två anledningar:
1) Få lite tid med Oscar innan jag åker. Han har nu kört till skolan.
2) Packa färdigt.

Nu sitter jag här med bara en timme kvar innan jag måste bege mig till skolan och jag har bara duschat, sitter här halvklädd med strumpbyxor och bh, längre än så har jag inte kommit. Borde lägga på ett kol. Sitter även och funderar på om jag ska släpa med mig väskan till skolan och sen sitta kvar där och läsa en timme innan bussen går till Linköping eller om jag ska gå till skolan nu utan väska, sen hem på lunchen och äta snabbt och ta väskan och traska bort till bussen. Hmm. Får fundera lite på det tror jag!


Btw, så blev jag igårn inbjuden av Katta att gå och se den Oscarsbelönade Slumdog Millionare. Och hur bra va inte den då?? Riiiktigt bra. Katta som precis spenderat ett halvår i Indien under vår praktikperiod var väldigt berörd och kände igen sig otroligt mycket i det hon såg. Det är verkligen en stark film som visar precis hur barnen i slummen utanför Bombay lever och arbetar, hur man gör för att arbeta sig uppåt. Får ni chansen att se den så ta chansen! Mer om filmen kommer i nästa inlägg. Nu måste jag verkligen sätta fart!


Done and done

Fäärdig och godkänd. Men vilket helvete det var. Våndades som en..jag vet inte vad. Tycker det är så otroligt plågsamt att sitta i en diskussion och motivera varför man tycker saker, speciellt när man inte ens förstår teorierna så bra. Hate it. Men jag är godkänd iaf och jag kan glömma det nu. Resten av dagen ska gå åt till att först vila lite, sen packa och sen förmodligen träffa Filippa. Oscar går inte sålänge idag heller så det blir till att spendera kvällen med honom. Vill bara gosa och mysa i hans varma famn. Pratade med honom nyss och han saknade mig sa han. Love him.

Mina naglar ser förjävliga ut. De bara skivar sig och går av =/ Har en känsla av att det är vädret som gör det. Innan vi fick alla snö och detta kalla vädret så mådde naglarna bra, sen en dag så bara skivades nästan alla. Kan dra av lösa lager av nageln. Inte fint. Får fixa iordning dem fint till nästa helg.

nej nu ska jag vila bort min huvudvärk sen gå upp på vinden och hämta ner väskan så jag kan börja packa.
Tja

Nu är det nu

Nu är det snart dax för seminariet. Hjärtat bultar som fan och jag är mäkta nervös, men jag tror det kommer gå bra. Elin och jag har suttit och gått igenom teorierna och försökt dra paraleller och sånt för att förstå dem bättre så jag känner mig lite lugnare. Sen har jag pratat med massa fler som också ska ha seminarium snart och alla är lika nervösa och känner sig lika oförberedda så det är ju en liten tröst ;)

Vill bara hem och packa! Sen blir det nog fika och tjejsnack hos Filippa tillsammans med henne och Sofie. Hon har ju målat om i lägenheten och fixat med lite saker så det ska bli kul o se hur det ser ut där! =)

Nej, nu ska jag fortsätta vara nervös ;P

Idag är det dax...

.. kl 11.15 sitter jag i examinationssalen och examineras.. Nervös som fasiken är jag, egentligen säkert alldeles i onödan skulle jag tippa på. Men lite nervös måste man vara, måste ju vara lite spännande. =P
Efter seminariet dka jag hem och packa. Tycker det är roligt att packa, däremot inte lika roligt att packa upp. Det kan vi ju bara se på tvättkorgen som står i vardagsrummet ouppackad o har stått där sen vi tvättade i söndags ;P Men packa är kul, få bestämma vad man ska ha på sig och sånt :) Kuligt värre. Sen att man råkar packa ner dubbelt så mycket kläder än vad man sen använder är ju en sak ;P...

Nic och jag pratar om att gå och se Rent i Kristianstad på lördag, vi har reserverat biljetter men får se om vi tar oss dit. Det är ju en bra bit att köra och vi hade ju plaerat bästiskväll. Sen kostar ju biljetterna också. Så vi får se hur vi gör, men jag är jävligt sugen alltså!!

Nej, nu måste jag slänga i mig det sista av gröten, borsta tänderna och sen ge mig iväg. Ska träffa elin kl 9 och gå igenom teorierna lite bättre. Förbereda oss helt enkelt. =P Om det nu går inför det här luddiga seminariet.
Hörs senare.
Pusshej

Ojjig.

Sitter här och ojjar mig inför morgonens examinerande seminarium i vetenskapsteori. Vet att det kommer att gå bra, men kan ändå inte låta bli att oroa mig. Känner inte att jag har så pass bra koll på alla teorierna som jag skulle vilja. Men å andra sidan så ska vi bli tilldelade en teori och ett ämne och så ska vi får förbereda oss och förklara hur vi vill göra studien utifrån denna teori och med ämnet vi fått. Bara en övning, vi ska alltså inte göra studien. Vi ska bara visa att vi har förstått hur en sådan studie skulle gå till. Och det är det där med att förklara att jag vet hur en sån studie går till som jag ojjar mig över.... blä. Kan vi inte bara få en skriftlig rapport som vanligt ffs. ?

Men men. Imorgon är det över och sen åker jag till helsingborg på torsdag och ska få träffa min älskade och saknade bästis. det ska bli så otroligt underbart och jag räknar timmarna tills jag får träffa henne på fredag! Ska även få träffa pernilla och bebisen, svärmor, mina föräldrar och systrar såklart och Snecker som kommit hem från Australien :D

Sen är det 15 veckors uppsatsskrivning som jag har framför mig. Först några veckor till litteraturöversikten och då är det bara läsa läsa läsa som gäller. Inget skrivande, inget tolkande, inget sånt jobbigt. Bara läsa och ta in kunskap som är intressant och som jag väljer själv. Aaah, underbart.

Blev ingen volleyboll igår för oss. Oscar känner sig fortfarande inte hundraprocent frisk efter influensan förra veckan, fortfarande trött i kroppen och lite småsnuvig och jag va verkligen inte på humör efter en riktigt jobbig dag så vi stannade hemma och mös istället. Det ska vi göra nu också för nu är det dax att sova. Somna i älsklingens armar är det bästa som finns! Så nu springer jag dit. Pusshej

Det va väl fasiken på tiden

Nu är de äntigen förovade, efter 7 års förhållande. Shit det va ett långdraget frieri måste jag säga. Men kul för dem. Liiiite underligt tycker jag det är att TV4 lägger ner all sändning och extrasänder från kl 12-18.30 om BARA deras förlovning. Att de orkar? Finns det ens så mycket att prata om ? Hmm.. :P Men kul för dem, som sagt.

Jag hatar vetenskapsteori. Det är såååå tråkigt och långdraget, bara vill att det ska ta slut. Och det gör det ju imorgon!!! =)

Är verkligen inte på blogginghumör idag. Det har varit en lång dag, jobbiga ungar och alldeles för mycket prat om vetenskapsteori. Nej, nu får det vara nog. Måste få i mig lite mat. Sen måste jag läsa papprena om de jävla teorierna igen.. Kommer aldrig ifrån det.

Monday Cravings

Jag vill ha en ny mobiltelefon. Min är knasig emellanåt och jag har haft den i över två år nu så är sugen på något nytt. Gärna en med touchscreen. Gärna denna. Me love. <3 Samsung Touchwiz <3



Priset för denna snyggingen? Runt 3000:-
Inget för en fattig student alltså. Attans. 

Bra start på måndagen och veckan

Vaknade upp i Oscars varma famn, mer kan man inte begära. Sätter på TV4 strax innan kl 9 för att se vad de säger om  Oscarsgalan som va natten till idag. På msn hoppar ett fönster upp där min kusin Filip skriver: Såg du mamma på TV? :D :D :D. Nej svarade jag, vadådå? Jo hon va 2 miljoner på Triss för bara några minuter sedan!

Det är helt overkligt!! Så typiskt att jag missade det med bara några ynka minuter. Snacka om att jag är avis. Jag vill oxå vinna 2 miljoner!

Håller på att göra mig iordning nu. ska iväg och träffa Elin om ett tag och plugga satan i gatan. har ju examination på onsdag så vi ska förbereda oss för det. Så nu hinner jag inte sitta här. Måste klä på mig! Pusshej

Styling my darling

Vi ska ju på bröllop om lite mindre än två veckor. Jag har länge tänkt på vad jag ska ha på mig, hur jag ska göra håret och hur jag ska fixa fejset. Nu börjar jag även tänka på grabben. Jag tycker det är riktigt roligt att styla honom inför fester och sådant eftersom han inte tycker det är särskilt kul själv tror jag. Så jag gör det mer än gärna. Om jag skulle få styla honom med helt fria händer till bröllopet så skulle han ha på sig detta :)



Allt från H&M

Laundryday

Är mitt uppe i all tvätt. Det var en hel del som skulle tvättas denna gången, lyckligtvis mest kläder och lakan och det är ju ganska tacksamt att tvätta. En jäkla massa underkläder också men inte så mycket tröjor och så, skönt :) Sitter samtidigt och tittar på John Tucker must die, den är superrolig.

Sitter och kollar runt lite på bubbleroom.se, de har en del fina kläder. Mycket av det kommer från Haléns så det har jag sett förr, men det finns mycket annat fint där också till ett väldigt överkomligt pris, där finns även dyrare kläder från designmärken. Ni ska få hjälpa mig lite, jag är nämligen lite sugen på att beställa några saker men är osäker på färgvalet. Vad tycker du?

Bild 1: röd eller svart?



Bild 2: Vit eller svart?


Bild 3: grå eller svart?




Rally i snölandskap

Nu är det snart dax för pojkarna att sätta sig på bussen och åka den långa och tråkiga resan ner till Skåne igen. Det har kommit en massa snö under kvällen, natten och morgonen så vi pälsade på oss och gick ut för att ha lite roligt efter frukost. Vi äger inga pulkor tyvärr så det fick bli sopsäckar ;) Sopsäcksrally med andra ord. Svinkul!

   


Hela helgen har varit kul, men samtidigt är det jobbigt att ha en lägenhet full av pojkar. Det blir ganska intensivt om man säger så, haha =) Men det är mysigt att ha dem här, synd vi inte ses så ofta.

Igår va det melodifestivalmys med fläskfilégryta. Mumsigt värre. Och jag fick min vilja igenom i melodifestivalen. Tur att den Internationella juryn har lite mer vett än svenska folket ;P haha Nejdå, skämt åsido. EMD och Molly var värdig vinnare, men alltså...de där rödklädda jamaicatomtarna? Min favvis var såklart Sofia och den grekiska låten. Tänk vilka klockrena tolvor vi kommer få av Grekland och turkiet och de andra medelhavsländerna som gillar sån musik! Det är nog det bästa bidraget vi kan skicka om vi vill komma högt upp i listan tror jag. Det mest internationella =) Dock hade det varit bättre om hon sjungt på engelska tror jag, för samtidigt så känns det lite konstigt om sverige skulle skicka en låt på grekiska.. men ja, det hindrade inte många av länderna ifjol och de kom ganska bra till. Så what the hell, let's do it ;) Rösta på henne i finalen nu!!!

Svenska klassiker

Under helgen har vi plöjt igenom svenska klassiker som tidsfördriv. Vi började igår med ett avsnitt av Bert följt av Sällskapsresan - sos. Dagen idag började med Sällskapsresan - Sowroller och nu har vi precis sett färdigt på Ronja Rövardotter som gick på Barnkanalen. Jag blir verkligen aldrig för gammal för Astrid Lindgrens sagor. För mig är det nostalgi ut i tårna och jag blir lika glad varje gång jag ser hennes sagor.
Ikväll blir det en annan svensk klassiker nämligen Melodifestivalen =) Ska blir roligt! Jag har inte så mkt koll på vilka som ska vara med ikväll, men det gör å andra sidan att jag inte har några förhandsfavoriter. jag vet bara att EMD, BWO och Molly Sandén ska vara med. Jag tror att de ska vara med ikväll men jag vet inte. Det märker vi ;P

Bjuder på en gammal bild av mig. Från gymnasiet någon gång ;P


Samedi

Det blev bio igår. Oscar, jag och hans bröder var och såg Bedtime stories på filmstaden. Den va faktiskt riktigt rolig och söt! Gillade den skarpt. Jag är ju en sån person som älskar sagor ;P faktiskt! Har alltid gjort det. Speciellt magiska sagor med slott och historier från förr. Sagor som börjar med... Det var en gång! det gjorde iof inte denna filmen, men det va slott och riddare med, samt prinsessor och sjöjungfrur, bönder och... aliens. ;P En konstig film, men ack så rolig! =)

Nu har Oscar och jag precis besegrat det enorma diskberget som fanns i vårt kök. Det blir lätt så när man har gäster. Vill man lixom inte stå i köket hela tiden (laga mat, äta maten och sen diska efter maten... lagom tills det är dax att börja förbereda nästa måltid) så blir det ett diskberg. =P

Så nu har pojkarna gått ut för att leka av sig lite, närmare bestämt köra radiostyrd bil ;P Och jag ska... påbörja nästa måltid. *suck* Mne jag gör faktiskt hellre det än att köra radiostyrd bil ;P Lunchen idag kommer att bestå av pannkakor. Brukar vara uppskattat av pojkarna. Ikväll blir det fläskfilégryta. Apperopå det så får jag inte glömma att lägga köttet i marinad ett par timmar innan.


Det är skönt att gå sminklös och kunna gnugga sig i ögonen när man är så trött som jag är idag. Varför går man inte sminklös oftare? Tänk om man kunde uppfinna någon mirakelkräm som man kunde smeta på ansiktet som tog bort alla tecken på trötthet och gjorde en piggare med en gång utan att behöva kleta på massa smink. Det hade jag velat köpa. En affärsidé kanske.. hmm. Något för dig Esa ;)


Friday night out(fit)



I love Forever21

Bruden säger..

.. att jag ska ha klänningen jag hade på julafton, eftersom det kommer passa bra in på det karibiska temat på bröllopet ;) Ska bli så himla kul att gå på ett bröllop som verkligen inte är som alla andra!! =) Så tack för tipset bruden, vi kör nog på det faktiskt :) Kan jag köpa mig ett par snygga skor till istället för att lägga ut pengar på en ny klänning ;)

Pojkbesök

Hela lägenheten kryllar av pojkar. Viktor och Petter närmare bestämt =P Oscar åkte nyss iväg till skolan och kommer hem kl sex idag så det blir jag som får underhålla boysen idag också, men det ska väl gå bra. Vi har precis ätit våra hemmalagade hamburgare och sitter nu bekvämt i fåtölj och soffa med antingen biltidningar eller dator i knät. Ni kan ju räkna ut vad jag gör ;P

Vi åt frukost kl 9 och sen begav vi oss alla fyra bort till MediaMarkt så killarna kunde stilla sin tekniska hunger en stund. De pillade och tittade och lyssnade på allt det kom över. Sen bar det iväg till Willys för att handla till helgen. Och nu sitter vi här. Ska se om vi kan hitta på något roligt i eftermiddag, men vet inte riktigt vad det skulle vara. Får väl se vad vi kan komma på. Imorgon är det Oscars tur att underhålla dem och då tänkte jag gå på stan eller något. Någon som vill följa med? Måste kolla på skorna på kläderna från Monki som jag hade som Moday cravings denna veckan. Speciellt de söta blommiga skorna, hade varit perfekta i sommar :)

No headline

Jag är så slut i huvudet just nu. Trött och.. ja, trött. Trots att jag bara gick i skolan 2 timmar så är jag helt slut. Men det är mycket annat som har hänt under dagen som tar energi. Men nu laddar jag batterierna eftersom Oscars bröder kommer med tåget kl 20.

Innan de kommer måste jag städa och laga mat. Det är bara dammsugningen kvar på städningen, tvätta av spisen ska jag också göra för det är ganska grisigt där, men å andra sidan lär det bli det när jag gjort köttfärssåsen också så vafan ;P

Jag har fortfarande inte bestämt mig för klänningen till bröllopet. Jag har ju en klänning som jag använde på julaftoin i Thailand som jag även har i åtanke, då behöver jag inte lägga ut pengar på en ny klänning, men å andra sidan är det ju halva nöjet ;)


Här har ni mig och mina systrar på julafton. Dessvärre syns inte klänningen i sin helhet, men den är lite kortare än till knäna så den är ganska perfekt faktiskt =) Dock har jag sett att jag på ett annat foto ser 7månaders gravid ut i klänningen eftersom den inte är tajt ;P haha. Får väl se til att inte stå i profil eller nåt ;P

För övrigt är det en vecka tills jag är hemma, borde vara ganska exakt en vecka nu faktiskt!! Vi kör kl 2 från Linköping så då borde jag vara nere till halv 6-6. =) Åh det ska bli helt tokigt underbart att få komma hem till Niccan och umgås med henne lite. Och träffa alla andra som sak träffas. Snecker kommer hem från sin långa resa idag så honom ska jag också planera in att träffa. Även pernilla och lillkillen ska få sig ett besök, likaså svärmor :) och min familj såklart =)
Längtar som fan. Vill bara komma från Norrköping ett tag nu och samla nya krafter.

Timeless

Missförstånd är tidlöst. När alkohol är inblandat är risken för missförstånd ännu större. Det är tråkigt att sådant ska hända, jag sitter i det här just nu och är väldigt ledsen över allt som hänt. Vill inte säga att det är typiskt tjejer, men risken är att det nog stämmer ganska bra in på detta. Jag hatar att tjaffsa med mina vänner och jag har en stor klump i bröstet av rädsla för att det inte kommer lösa sig. Och jag vill verkligen att det ska lösa sig. Saknar henne.



Oscars bröder kommer hit ikväll. Ska bli trevligt att träffa dem. Kommer få rå om dem lite själv också när Oscar är i skolan imorgon, får se om vi hittar på något skojjigt. =)

Nu ska jag äääntligen få äta min efterlängtade lunch. Är så hungrig så jag spricker! ;P

Klänningen från Vila

Haha, detta är ju inte lite konstigt... eller jo, det är mycket konstigt. Klänningen som jag bloggade om för någon dag sedan, den lila från vila med spets (som ingen tyckte jag skulle ha på bröllopet) finns även på Nelly.se. Där är den 200 kronor billigare än i affären ;P Såhär ser den ut på en mycket bättre bild (och snyggare modell) än den när jag had epå mig den ;P


Ännu en älskling

Vad tror ni om denna till bröllopet? För kort kanske?
Men jag älskar färgen!!



från missbella.se

Mitt nya(gamla) jag

Här kommer första bilden på mig i min nya, eller rättare sagt gamla, hårfärg. Som ni kanske kommer ihåg så har jag varit brunett så länge jag kan minnas, (är faktiskt naturligt blond), säkert sedan 9an. Men för en månad sen så fick jag nog och avfärgade och la i en ljusare färg vilket gjorde mitt hår rött. usch och fy. Det blektes lite och i vissa ljus va det riktigt fint medans i andra ljus och speciellt på foton såg det knalloranget ut. Haha. Så igår fick jag nog och tog färgen som jag hade i skåpet och la i, eller ja - Filippa gjorde det. Och här är resultatet. I love it! it's good to be back!



Tidigare såg jag ju ut såhär i rätt ljus:
 och i alldeles fel ljus såhär:

Som sagt, it's good to be back.
jag har dock fortvarande planer att göra det ljusare så småningom.
Men kände att det får bli sen i sommar. Nu har jag åtminstonne rätt förutsättningar för att få en snyggare färg än med det där knalloranga! :P haha

Jag är så seg

Jag tar så himla lång tid på mig att göra saker som jag inte borde göra, typ sitta och hänga vid datorn och tv:n när jag har 4 PM att läsa och skriva kommentarer på. Eftersom jag ska vara barnvakt ikväll så måste jag åka hemifrån 14.15, vilket innebär att jag har typ..mindre än fyra timmar på mig att läsa alla och maila lite med Elin om morgondagen samti hinna göra mig iordning. Bäst att sätta farrt, men Top Model är sååå mycket roligare än det ;P

Bokat in tvätttid tills på söndag också, det börjar tryta lite i underklädeslådan kan man ju säga ;P

Nej, Nu har jag verkligen inte tid att sitta här längre...

Bilder på håret kommer... sen, nångång ;P

Onsdagsskvaller

Perez Hilton rapporterar att skådespelaren Charlie Sheen är i Las Vegas för att promota sin nya klädlinje ;P Vad är det med skådespelare och deras extra karriärer med perfymer och kläder och skor och jag vet inte allt. Haha. Är de inte nöjda med de pengarna de redan hovar in genom att tjäna 10 miljoner för en film? ;P haha.

Skämt åsido. Charlie Sheens nya linje heter DaVinci Collection by Charlie Sheen och innehåller casual shirts =) Hoppas bara de är snyggare än de fula bowlingskjortorna som han har på sig i Two and a half men ;P


*Gäsp*

Nu är jag riktigt trött. Hemkommen efter ännu en jobbeftermiddag med barnen. Det är alltid lika roligt att gulla med de sötnosarna. Men trott blir man efteråt. Trött i kroppen och i huvudet. Men sånt är livet. Nu väntar lite mat och sen ska jag över till Filippa och så ska vi färga varandras hår. Jag va inne och bokade en tid hos frisören idag och förklarade för dem att det viktigaste till bröllopet är att jag får bort den här röda färgen ur mitt hår för jag blir galen på't. Det skulle kosta 560:- När jag va på väg därifrån tänkte jag att eftersom jag redan har en brun färg hemma, som är mycket ljusare än jag brukar färga det i, så lägger jag i den själv ikväll. Blir det bra så har jag sparat mina 560:-, blir det inte bra så är det bara att gå på den tiden jag har bokat och be dem lägga i en ny färg. Det kan ju inte bli värre än va det redan är. =P Så håll tummarna nu så det blir bra ;P haha

Snabbisvända

Äntligen är vattnet tillbaka! Fick åka till skolan imorse utan att duscha och knappt borsta tänderna ordentligt. Bläk. Elin och jag gjorde trots detta klart vårt PM. Jag ska bara fixa en referens och sen skickar vi in det.
Men just nu är jag hemma en snabbis, ska hoppa in i duschen och sen ut till Lindö och vara barnvakt. Så detta blev ett kort inlägg ;P Pusshej

My throat is still dry

Vi har fortfarande inget vatten... Det är sjukt hur beroende man kan bli av vatten och ett fungerande avlopp. Tänk bara på lyxen att kunna gå på toaletten och spola efter sig ;P haha. Nu får man improvisera lite, det funkar det oxå ;)

Mina tidigare långa fina och perfekta naglar är nu korta och avbrutna =( jäkla skit. Mina naglar börjar nämligen skiva sig efter ett tag, och de blir då mycket tunnare och bryts enklare. så nu har jag fått klippa av dem och börja från början. Typiskt. jag som va så nöjd över mina, för en gångs skull, långa naglar.

Nu - skolan och skriva klart PM:et med Eeeelin ;)


Monday cravings



Vatten!!
Nej jag skojja bara ;P







Sommarsött från Monki!!
Gladiatorskorna finns i laxrosa också ;) Kan också vara sött :)
de blommiga skorna längst ner till höger är så himla söta!!

I'm so thirsty

Ett vattenrör har frusit i området och vattnet är avstängt... kul så där lagom till jag kommer hem svettig från volleybollträningen och törstig som ett jävla soll :P Vill borsta tänderna, tvätta av volleybolläcklet från händerna och dricka ett stort glas saft!! Give me waaater, I'm so thirsty!

Igårkväll fick min kusin Patrik en jättesöt dotter!! Va på tiden att det kom en flicka ur familjen, haha. Båda mina andra kusiner har bara fått pojkar. Men nu börjar det ordna upp sig ;)

Verkar som att jag drar mig hemmåt Skåne nästa torsdag-måndag =) Ska bli underbart att få komma hem. Får förmodligen sjuss av en klasskompis vänner ner och sen blir det en sväng inom ullared på vägen hem. kan ju aldrig skada ;) får köpa med mig lite schampoo och annat sånt där tråkigt men viktigt ;)


Ni får verkligen ursäkta min bloggtorka, men jag har så otroligt mycket som händer just nu. jag har ett PM som ska lämnas in imorgonkväll, ska plugga till examinerande seminarium i vetenskapsteori...som jag förövrigt inte har några böcker till (verkar ju lovande), hämtar på dagis 2-3 gånger i veckan, plus att jag ska hinna andas och pussa på oscar emellanåt oxå. Så det är en del som görs, även fast det inte bloggas om det. Så fort vetenskapsteorin är slut nästa vecka så loooooovar jag att bloggandet kommer ta fart igen =)

men en monday cravings ska vi väl hinna med ? kommer i nästa inlägg!

Sick valentine

Min älskling är fortfarande sjuk. Men han mår lite bättre idag än va han gjorde igår.
Dagen idag har varit väldigt lugn. Den mesta tiden har gått åt till plugg för min del, PM-skrivande. Sen hann jag även med en sväng på stan med Filippa. Jag har sån beslutsångest över vilken klänning jag ska köpa till bröllopet. Just nu har jag två att välja på. Ni kan ju faktiskt få hjälpa mig att välja. Bilderna är tagna med min mobilkamera så det gör varken färgen eller klänningarna rättvisa, så det kan ni ju ha i åtanke. Färgen är en dov lila, varken mörk eller ljus. Färgen på bilden ser lite grå ut, men det är den alltså inte. Båda klänningarna är från Vila. Vilken tycker ni är mest bröllopsfest-aktig??



Klänning nummer 1:
Detta är storlek L, syns det? Va det enda som fanns kvar.
Denna va på rea och kostade 149:- =O
Däremot är jag lite rädd att den är liiite för stor över bysten och att den kanske är lite kort? Den går precis nedanför rumpan, kanske lite längre.



Klänning nummer 2:
detta va den första jag hittade och som var tanken att jag skulle köpa innan jag såg den andra. *suck* det blir alltid så ;P och nu kan jag inte välja.
Denna är så himla fin med spetsen, den sitter assnyggt och jag kommer ha nytta av den i sommar tror jag.
MEN. .. denna kostar 500:-

Nå, vad säger ni?
Vilken passar bäst på bröllopet?

Loving the nature

Här kommer lite bilder som jag tog för ett par veckor sedan när Oscar och jag packade utflyktsväskan med varm choklad och muffins och begav oss ut till Abborreberg för lite eftermiddagsmys. Vädret va underbart och solnedgången så himla fin över isen.



  

Happy valentine

Puss på alla hjärtans dag till alla mina läsare, mina älskade vänner och min underbara familj. Dagen är inte så händelserik som jag hoppades på att den skulle bli. Oscar och jag hade planerat en jättemysig dag då vi skulle åka till Jönköping och gå nere i hamnen, fota och mysa, äta god lunch, shoppa lite och bara vara tillsammans. Umgås och mysa. Men Oscar är sjuk - igen, så det blev inget med det. Stackaren fick en förkylning igen i torsdagskväll, bröt ut precis när vi skulle somna, vaknade på morgonen och mådde jättedåligt men gick ändå till skolan då han skulle ha labb hela dagen. Kom hem med jättehög feber och frossa. Låg i mina armar hela kvällen igår och huttrade. Stackaren hade nog närmare 39 graders feber och under natten va det nog mer. Han har feberyrat och mått jättedåligt. Jag har sovit dåligt och haft ett halvt öga på Oscar hela natten. Så idag är jag trött, lite ont i huvudet och inte så sugen på något. Egentligen vill jag bara ut i det underbart vackra vädret och fota massor, men det blir nog inget av det.

Va lite sugen på att gå ut på Palace ikväll då det är 90talskväll där, men Oscar ville jag skulle vara hemma och ha en myskväll istället då vi inte fick vår mysdag idag. Så då stannar jag gärna hemma. Det är ändå alla hjärtans dag och den vill jag spendera med honom, sjuk eller inte. Kanske borde ta tag i dagen då och dra honom från datorn? ;P haha

Håll tummarna för mig alla läsare att jag inte åker på det Oscar har. Ska ju jobba måndag, tisdag och onsdag nästa vecka och har massor att göra. Får verkligen inte bli sjuk igen!! Så håll tummarna för mig och ha en riktigt mysig dag!

Vad i ?


Dagen till ära??

Men allvarligt.. vem kommer på något sånthär?

Friday night out(fit)



Nelly.com

Ny (?) trend; swopping

Efter en snabb överblick över Aftonbladets artiklar för dagen fanns där inte mycket av intresse att skriva om. Där fanns självklart den tragiska flygolyckan i Buffalo och det faktum att Christine Schürrer kan få sitt straff i Tyskland istället för Sverige.. Men ingen av dessa nyheterna föll mig i smaken så jag fortsatte bläddra ner på sidan tills jag kom till rubriken:

Senaste trenden: Swopping
"Nu byter vi istället för att köpa nytt"

Nytt. Pyttsan :P haha. Jag och mina vänner har haft klädbytar-partyn i flera år och det är ett roligt och billigt sätt att uppdatera sin garderob. Man slänger ut det man inte vill ha och tar det man vill ha från någon annan. Superbra, Superbilligt och Superkul. Det är något som alla borde testa. 

- Swopping blir jättestort och är 2009 års stora trend. I grunden är vi trötta på konsumtionshysterin men vill ändå ha nya saker, säger Stefan Nilsson, trendanalytiker på Trendgruppen.

Fantasin är det enda som sätter gränser. Allt går att byta: barnleksaker, elektronik och så klart möbler och kläder. (Aftonbladet)


Dagens steg

Det har varit dåligt med uppdatering av Dagens steg denna veckan, har faktiskt inte skrivit något alls tror jag. Men det har varit mycket denna veckan kan jag säga. Har åtminstonne haft den på mig tis, ons och tors.

Tisdagens steg: 8681 steg
Onsdagens steg: 8711 steg
Torsdagens steg 16980 steg!!!!

Kan bero på att jag gått till och från skolan idag, sen varit på IKEA och Ikanohuset i ett antal timmar med Emmie plus att jag varit ute på en timmeslång runda med Filippa och hennes hundar. Jag är stolt över mina s

Onsdagsskvaller

Jennifer Aniston firar 40 glada och snygga år idag. Tänka sig. Det syns inte någonstans!
Aftonbladet rapporterar att Vänner stjärnan inte ser sig som 40 utan som trettio-tio :P



Födelsedagen firas med jätteparty hemma i Beverly Hills med pojkvännen John Mayer. Enligt uppgifter finns det en stor chans att Mayer kommer att fria i dag. Det vill dock inte Jennifer prata om.

- Folk borde sköta sig själva.


My precious

Jag har alltid älskat Navytema på sommarkläder. Kan kanske ha något med att göra att jag är uppväxt vid havet och mina föräldrar har hyrt sommarhus i Bohuslän någon vecka under många somrar. Älskar havet och klipporna och är svag för allt med segelbåtar på ;P av någon anledning. Kikade in på Ellos nyss för att kolla om det kommit in några nya bikinis för sommaren och där hittade jag den!



Denna sötnos!!
Överdelen är en flexibel bh kan ni tro, den kan nämligen vändas ut och in och då få ett helt annat mönster :)
Me love!!
499:- på Ellos!

and back again

Vaknade i sötnosens armar, underbart som vanligt. Fixade till mig och gick till skolan för att möta Elin i skolan kl 10. Va hemma igen strax innan 12 efter att ha letat fram lite vetenskapliga artiklar som vi ska titta på tills imorgon. Så det ska jag ägna mig åt i eftermiddag. Spännande värre. :P

Jag har verkligen bloggtorka. Någon som kan hjälpa mig om vad jag kan skriva om? ;P haha

Done and godkänd :D

Statistiken är över och jag är godkänd. Det va en sån stor och tung sten som föll från mina axlar när vi fick gå och sätta oss igen efter vår presentation. Det gick hur bra som helst och vår lärare satt och lovprisade oss hela tiden för att vi valt att titta på saker som ansågs vara överkurs ;P "Hade jag kunnat ge er VG hade jag gjort det!" Sånt är alltid kul att höra =) Men mest kul är det att det är över, såå skönt! Nu är det bara vetenskapsteorin kvar innan c-uppsatsskrivandet drar igång.

Åh så skönt!!

Imorgon ska Elin och jag sitta med vårt PM till c-uppsatsen som ska lämnas in på tisdag. Vi har en del att läsa och skriva till det.. Men det ska bli spännande. det är ju grunden till vår uppsats ju :)

Nu ska jag gå och pussa lite på oscar och fira mitt G i statistik =)

Specialiseringsval

Idag har jag valt min specialisering till hösten. Inom socionomprogrammet så finns det ett antal specialiseringar att välja bland sista terminen; Barn & familj, Socialpedagogik, Funktionshinder & handikapp, Den äldre människan, Organisation & ledarskap. Hmm, glömde jag någon nu? Iaf, mitt förstahandsval blev Barn & familj (big chocker ;P) och mitt andrahandsval blev förvånandsvärt Funktionshinder & handikapp. Jag är trots allt, och har alltid varit, väldigt intresserad av att arbeta med barn som har speciella behov av någon form, tex döva barn, eller barn som har någon form av neuropsykiatriskt funktionshinder. Jag hoppas självklart på att få mitt förstahandsval då det är barn jag vill jobba med i framtiden, men jag hoppas att vi får iaf någon föreläsning om neurospykiatriska funktionshinder. Om inte, så kommer jag ta en en sådan kurs senare.

Dagen har varit lång, men spännande och givande. Först va jag på min praktikplats för att hjälpa till i ett ärende och efter det va jag samtalsledare på Ebersteinska gymnasiets Kärleksdag, där vi ledde diskussioner om kärlek och sex. Jätteintressant och roligt :) Dock blev jag chockad över hur många ungdomar som ser på sex på ett, enligt mig, felaktigt sätt. Det är inte vad det var när jag gick på gymnasiet, attityderna har definitivt förändrats.

Nu ska jag försöka få något i magen och sen är det volleyboll som gäller. :)

Monday cravings



Gosisar från Forever21.
Kolla pjamasen, är den inte sööt? :)

Jag vill ut och resa igen

Vill till:

Dubai                                           Seattle                              Kambodja
  

Vancouver                            Cayman island                   Rom
  

Åh, jag är sååå sugen. Speciellt på Dubai. Vackert värre!

Vart i världen skulle du helst vilja resa??

En väldigt seg söndag

Vi sov länge, som vanligt nuförtiden. Det är konstigt ändå.. För ett år sedan gick vi alltid upp nio på helger, pigga och glada. Nu sover vi till 11 igen. Underbart, men dagarna rinner förbi. Vi har varit sjuka i nästan två veckor med honom först och jag sen och det har blivit mycket sovmornar ;P Men nu börjar allvaret igen. Denna veckan som kommer har jag massor att göra och måste upp tidigt.

Efter det har vi bara slappat, pluggat och myst. En lugn söndag med andra ord. Kollade på Systrar i jeans 2 nyss också. Riktigt mysig och bra, den slår nästan den första filmen ;)

Ni får ursäkta mitt dåliga bloggande denna helg, men jag har ordentlig bloggtorka. Känns som jag bara skriver för skrivandets skull. Inte för att jag vill. Det är mycket som kretsar i huvudet just nu som tar överhanden. Finns lixom inte mycket över till bloggandet då. Imorgon står jag inför en stor prövning om man kan säga så. Det ska bli spännande men samtidigt är jag rädd för att jag inte kommer kunna hjälpa henne, även fast jag vet att jag kan. Kan inte säga mer än så. Vet inte ens vad jag skulle säga om jag kunde.

Här kommer min favorit från gårdagens deltävling :)

Idag saknar jag..

... sommaren 2008. Helsingborg. Bästis. Therese. Sommaren över huvud taget.

Satt här med datorn i knäet när Lars Winnerbäck spelas på radion. Jag får en känsla av sommarens sista dagar och kommer ihåg när jag, tillsammans med min söta svärmor, va på konserten. Underbart. Det är ren och skär sommarglädje. Nostalgi ut i tårna. Den kvällen glömmer jag inte, av många orsaker. Lyckan av att stå på en konsert och känna folkets kärlek till personen på scenen är en känsla som jag hoppas att alla får känna. En glädje och en lycka som inte kan beskrivas med ord. det måste upplevas. Åh, jag vill tillbaka... till konserten och till sommaren 2008. Eller ännu bättre, ge mig sommaren 2009 nu så jag kan uppleva ny glädje och få uppleva mer som kommer läggas i lådan med mina andra nostalgitripper.

Publiken Helsingborg
Bilden tagen från Winnerbäcks hemsida.
Här ser ni det vackra folket i Helsingborg - Sofiero, sommaren 2008

Första delfinalen

Vet inte riktigt vad jag ska säga om första delfinalen. Men jag kan ju börja med att fråga hur fan svenska folket tänker  när de väljer caroline af ugglas till andra chansen... förstår inte. Och den internationella juryn tänker likadant, va fan. Det är ingen låt som kommer slå internationellt.. så varför välja den? GAH. Mitt val låg helt klart på melodi nummer 1. Den va suverän. Gillade även Alcazar och det är underligt för jag har alltid hatat dem tidigare =P

Iallefall... Emmie va här ikväll och det va supermysigt. Vi åt mat och tittade på melodifestivalen och sen på film. Blev Premonition med Sandra Bullock. Någon som sett den? Den är såå bra, helt förvirrande, men sååå bra =) Så se den om ni får chansen! Nu ska jag sova. Är trött i huvud, kropp och hals. Natti

Trailer för filmen Premonition

Vimmel

Här kommer en vimmelbild från förra lördagen då vi va ute på Otten.
På bilden ser ni mig, Filippa och Lina



Namnlek

Hittade denna lilla namnlek hos min kära kusin Mikelle. Verkar kul, och eftersom jag behöver lite tid att slå ihjäl så gör jag det nu.

Rules: It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real. . .nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.

Have Fun!!

1. What is your name: Susanna
2. A four Letter Word: stad
3. A boy's Name: Sebastian
4. A girl's Name: Simone
5. An occupation: Sjuksköterska
6. A color: Svart
7. Something you wear: Skor
8. A food: Spagetti
9. Something found in the bathroom: sminkborttagningsmedel
10. A place: San Fransisco
11. A reason for being late: Sen buss
12. Something you shout: Seger!!
13. A movie title: Sällskapsresan
14. Something you drink: Sprit!!
15. A musical group: Silverchair
16. An animal: Salamander
17. A street name: Södra Stenbocksgatan
18. A type of car: Saab

D(a/i)mmigt värre

Claudia Galli skrev på sin blogg att det känns som att hon lever i en mjölpåse - jag förstår precis vad hon menar!!! Tittar jag ut genom fönstret så ser jag kanske max 50 meter, sen är det helt vitt. Det är så tät dimma idag. Lite av snön ligger kvar och luften känns blöt. Va ute en sväng och handlade till kvällen. Emmie kommer hit på middag och melodifestivaltittande, kanske även filippa kommer över. Men innan dess ska jag storstäda och då menar jag verkligen storstäda!! Här är så skitit, dammigt och äckligt. Blir en ordentlig grundrengöring med tvätta golv och in och skura i varenda vrå.  Sen kommer Emmie vid 7 och då blir det goood mat. :) Längtar redan till maten.

Igårkväll hade Oscar och jag världens mys. Åt god mat och tittade på andra Arn-filmen. Den va väl helt okej. Jag brukar gilla svenska filmer men jag skrattade mest när de försökte vara allvarliga. Som när hans häst blev knivhuggen.. till och med hästen spelade bättre än "Arn". haha. Ni skulle sett, hästen låg helt blixt stilla ;) He's got skills ;P
Vi somnade nog inte förens halv 2 inatt, ingen av oss va trötta. Men det va vi båda i morse när vi satte kl på 9...och gick upp 11 :P

Nej, nu kan jag inte sitta här o slöa längre. Städning va det! =)

Friday night out(fit)



Allt i min outfit denna vecka kommer från Net a Porter

Nytt i garderoben

Egentligen har jag grymt mycket brist på pengar, men nöden har verkligen ingen lag! Vaknar man en morgon och det är typ 10 meter snö (läs 2 dm) och bara har skor som halv läcker in så är man i behöv av tjockare skor. Jag har bara mina stövlar och gympadojjor och ett par andra skor som jag kan ha när det är snö...meen de läcker in ;P Så jag marcherade ner till Din Sko efter skolan och köpte mig ett par tjockare vinterskor med fluff :) de kan jag ha när det är sånthär väder. Ni som följer bloggen kommer känna igen dem för jag bloggade om de redan i höstas där jag egentligen skulle köpt dem. Men nu va de på rea och bara att slå till. De är inga skönheter, kanske lite smålöjligt med fluffiga stövlar, MEN de är

varma, sköna och de läcker inte in!
och det är allt jag behöver!! haha



Efter det gick jag in på Gina för att köpa mig ett långt vitt linne som jag kan ha under mina vita tunika.
Blev även min bästa kompis: Torrschampoo :) från Åhlens.

vad tycker ni om stövlarna?

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Martina att publicera en bild ur 6e mappen, det skulle vara 6e bilden i mappen. Så här kommer den:



Denna bild är tagen nere vid strömmen i Norrköping.
Oscar och jag va ute på en fotopromenad längs strömmen och ljuset kom så otroligt fint på vattnet att jag var tvungen att föreviga det. har även bilden i svartvit och färg, men denna är solklart vackrast.

Jag utmanar:
Cornelia (cornelialarson.blogg.se)
Therese (nogg.se/esa)
Nicole (nogg.se/siimplicity)
Sara (saraosterberg.blogg.se)
Emmie (delaem.blogg.se)
Johanna (johannaskriver.blogg.se)
Johanna (krakunge.blogg.se)

Henke kvar i HIF

Idag är en glädjens dag för oss Helsingborgare :) Henke stannar minst ett år till, enligt Aftonbladet är det bara detaljer kvar tills kontraktet är påfyllt :) Såhär står det på HIF:s hemsida:

HIF:s ordförande Sten-Inge Fredin tillsammans med HIF:s samarbetspartner Rob Jansen har kommit överens med Henrik Larsson om fortsatt spel under 2009. Det återstår några små detaljer i kontraktskrivningen, men det skall vara klart inom ett par veckor.

Det är med glädje vi kan meddela att Henrik Larsson fortsätter med fotboll och HIF under 2009. Turerna i media har varit många under vintern, men att Henrik fortsätter där det slutade i höstas gläds Sten-Inge över.

HIF tills jag dör
Är HIF tills jag dör
Jag vet jag är, är stolt jag är
HIF tills jag dör


Sjukling

Natten gick mycket bättre än förväntat. Pallrade upp massa kuddar och försökte somna halvliggandes just för att inte luftvägarna skulle blockeras av allt segt slem, så jag skulle slippa hosta. La den varma vetekudden på bröstet och kurade ihop mig. Somnade till men vaknade ganska snabbt igen av den obekväma ställningen och la mig ner på Oscars sida sängen med vetekudden tätt tryckt mot bröstkorgen och somnade skönt. Sov i stort sett hela natten, vaknade lite ibland av febern men inget hostande och det är så skönt :)

Gick iaf till skolan kl 8 och satt med gruppen och jobbade med statistikuppgiften till 10. Sen gick jag inom biblioteket och hämtade två nya böcker, sen apoteket och sen hem. Nu ligger jag nerbäddad i soffan och tittar på film. Mysigt värre. Önskar bara att älsklingen va här.


För er som undrar var min stegräknare har tagit vägen så kan jag säga att jag inte använt den nu när jag varit dålig de senaste dagarna, ligger mest still lixom så det är ingen idé =P


Onsdagsskvaller

Demi Moore och Ashton Kutcher ska adoptera, säger en källa till tidningen The National Enquirer. Aftonbladet rapporterar vidare att paret har försökt få barn tillsammans i flera år men utan lycka och nu har det alltså bestämt sig för att adoptera tillsammans. Enligt källan känner paret att "det är det bästa som kan hända eftersom de får chansen att ge ett barn en fantastisk, kärleksful start i livet".


Luft och en dusch gör en gott ;)

Jag satt och degade i soffan, tyckte synd om mig själv och mådde allmänt dåligt med min hosta och snuva när telefonen ringde. Filippa undrade om jag skulle med och handla. Visst svarade jag eftersom jag nyss tittat in i kylskåpet och insett att mjölken va slut. Så det va bara att dra på sig lite ordentliga kläder och hoppa in i hennes röda fara och köra till Willys. Skönt att få komma ut lite och vara lite social istället för att bara sitta inne och dega. Så nu är kylskåpet uppdaterat :) När jag kom hem hoppade jag snabbt in i duschen och känner mig med ens mycket fräschare och piggare. Nog för att det fortfarande sticker i näsan och jag nyser och snyter mig på löpande band, men jag känner mig piggare. Det måste jag göra för imorgon ska jag till skolan kl 8 för att jobba med examinationsuppgiften i statistik tillsammans med gruppen.

Oscar har labb ikväll och eftersom bilen är trasig så kan han inte ta sig hem. Jag får alltså sova ensam inatt och det är inte roligt, speciellt inte när jag är sjuk. Men det blir ju skönt för Oscar som slipper ligga bredvid mig som hostar mig igenom en hel natt.
Filippa kommer nog över sen och tittar Top Model så jag slipper vara ensam hela kvällen. =)

Pratade med Nicole i telefon idag, blev så glad över att höra hennes röst. Vi pratar alldeles för sällan. Saknar henne så mycket. Vill bara hem till henne och umgås. Saknar min bästa vän.

Nu ska jag äta min mannafrutti :)

Det är synd om mig..

.. faktiskt. Mådde bra igår, men idag...fyfan. Har varit vaken större delen av natten på grund av den jävla hostan. Somnade vid 5 efter att ha hostat halvt ihjäl mig och knappt hade någon kraft kvar i lungor och luftrör.. Så jag är rejält trött i hela kroppen och har svinont i huvudet. Halsen är inte rivig längre men lite halvsvullen, säkert från allt hostande. Så jag blir hemma idag igen, inget barnpassande och ingen träff med Elin. Skit oxå. Men imorgon måste jag ta mig till skolan, basgruppen ska sitta med examinationsuppgiften och det får jag ju inte missa. Det är bara två timmar och sen två timmars scenarioarbete så det ska jag nog klara.

Idag ska jag ta det lugnt, vila mina lungor för jag tror jag behöver ha dem inatt ;P Ligger i soffan med en värme kudde på bröstkorgen och med John Tucker must die som rullar i dvd-spelaren.

Nu ska jag pussa lite på Oscar innan han åker till skolan.

Sugen på ankelboots..

Jag har alltid varit lite efter i modet ;P När jag ser något nytt och annorlunda så tycker jag aldrig om det direkt. Men när jag fått observera andra ha på sig dessa märkliga plagg i någon månad DÅ kan jag vara redo för att inhandla det själv. Oftast lagom till att modet går över ;P haha. Så är nu fallet med ankelboots. Jag tror inte att det modet är över än, men när jag såg ankelboots första gången tänkte jag: Vem fan klippte av stövlarna? Tyckte det va gräsligt fult, men nu diggar jag det. Oftast måste jag prova det till något och det va det jag gjorde när jag föll för dem. Är nu på jakt efter ett par snygga boots men det är lite halvdött på internet märker jag. Har dock hittat två på Ellos som jag gillar.



De röda är sååå himla snygga, men är osäker på färgen. Är ju snyggt till leggings och svarta jeans. Men de svarta är så mycket mer användbara än de röda. Om ändå de röda hade funnits i svarta så hade jag varit överlycklig.
Men funderar starkt på att köpa de svarta.
Vad tycker du?

Sjukis.

Gick ju på volleybollen trots att jag kände av halsen igår. Hela träningspasset gick bra och jag kände mig inte dålig på hela tiden, men sen vaknade jag på natten och va kallsvettig och låg och vred o vände på mig - feber. Halsen va fortfarande som ett rivjärn och det tog lång tid innan jag somnade, vaknade flera gånger under natten. Tror jag va på toa tre gånger eller nåt. =P Hmm. Vaknade när klockan ringde kl 7 men bestämde mig väldigt fort för att inte gå till skolan, kände mig trött och hängig och halsen rev. Bättre att stanna inne än att gå ut i det kyliga vädret och bli sämre. Det dumma är bara att jag skulle ha hämtat änglarna på dagis idag =( Men vill inte smitta dem heller. Just nu har jag ingen feber och jag hoppas jag slipper det också. Har bestämt med Elin att vi ska ses imorgon kl 10 och skriva på vårt pm. Trotsar sjukdomen. Blir jag inte sämre kan jag lätt sitta i skolan en halv dag såhär.

Oscar är hemma idag också. Han kände sig lite halvkass igårkväll också och tyckte det va bättre att stanna hemma en extra dag istället för att gå till skolan och sen komma hem sjuk igen. Så förhoppningsvis kan vi ysa lite genom varven :)

Bilen är sönder - igen. Oscar skulle hämtat mig från träningen igår men fick ett mess om att bilen va stendöd igen. Suck. Har jag någinsin nämnt att jag hatar allt tekinskt :P ? Han ska knalla till Jula om en stund och köpa en batteriladdare. Se om det hjälper... annars are we in deep shit kan man ju säga ;P

Nej, nu ska jag hoppa ur pjamasen och i myskläderna och sätta fart med lite plugg kanske ? Vetenskapsteorier, wohooo.

Veckans ordspråk

Veckans ordspråk lägger jag in varje måndag och kommer från min nya fina vuxna kalender ;) I veckoslutet ska jag försöka kommentera och se hur ordspråket har påverkat mig under den gågna veckan. Kalendern innehåller både ordspråk och citat från kända personer och författare genom tiderna.

- Du missar 100% av alla de skott du inte skjuter
Wayne Gretzky

Dagens steg


9428 steg
Men då har jag inte räknat in mitt två timmat långa volleybollpass,
så ni kan ju tänka er hur mycket det blir egentligen =)

Monday cravings

Jag har en känsla av att de kommande måndagarna kommer att grundas på mitt sökande efter den perfekta klänningen att ha på sig på min kusins bröllop i mars. Bröllopet ska vara på en inomshusstrand i Göteborg och det kommer vara dryga 30 grader där inne, så det måste vara en klänning som är elegant, men inte för lång och inte för tjock men samtidigt inte för tunn eftersom det säkerligen komma vara kallt utanför ;P haha Och eftersom det komer vara massa sand där inne så kan jag inte ha strumpbyxor heller...hmm

Denna klänningen är från Asos, och jag måste säga att jag är kär. Däremot är jag lite osäker... kan man ha en sånhär klänning på ett bröllop?

Klänning från Asos

Vart tog alla mina kommentarer vägen?

Massor med kommentarer har försvunnit från min blogg. Fattar ingenting. Jag har inte tagit bort dem. När jag loggar in på startsidan så ser man ju där alla kommentarer som finns, och i kommentarstatistiken så får jag gå ända bak till december för att hitta en kommentar.... Ehm ?


Tog sovmorgon med Oscar idag. Hade en "onödig" föreläsning som jag verkligen inte orkade gå på, men ska iväg alldeles strax när jag ätit min goda lunch. Då blir det filmvisning. psalmer från köket tror jag filmen hette. Ingen aning om vad det är för något! Men det blir nog bra.

Har världens huvudvärk just nu, så orkar inte skriva så mycket, hoppas jag inte åker på den där förkylningen alltså. Det är ju volleyboll ikväll, får jag ju inte missa!

Lovprisad mat

Nu har Oscar och jag precis avnjutit en underbar middag följt av en underbar film. Receptet hittade jag i Linnéas skafferi. Och jag kan bara säga: fantastiskt. Det va det godaste jag någonsin lagat. Maten smälte på tungan och jag njöt som aldrig förr. Däremot så bytte jag ut de glacerade moröttern mot pressad potatis, trots brist på morötter. Men det blev otroligt gott ändå. Nästa gång ska jag nog testa morötterna tror jag. Detta var otroligt enkelt att laga och såååå gott. Vem som helst klarar av detta. Det blev vars en låda över till mig och Oscar så jag kan njuta på lunchen imorgon också. Stackars Oscar är fortfarande förkyld och kände nog inte smaken så bra, han tittade lite ledsamt på mig när jag satt och lovprisade maten. Får laga det en annan gång när han mår bättre så han också får komma till sjunde himmeln för mat ;)



Sen visade jag Finding Neverland för Oscar och vi mös i soffan under täcket. Han tyckte den va jättebra och supermysig och det är den ju verkligen. Vill inte att den här helgen ska ta slut. Det har varit den mysigaste på länge och allt detta för att Oscar har varit sjuk och med det så oerhört kramig och villig att bli tagen om hand om. I love it. Han har pussat och kramat på mig och sagt många fina ord och eftersom jag inte är sjuk så är det jag som kommer avsluta denna underbara helg och traska iväg till skolan imorgon bitti och lämna honom hemma sovandes. Orättvist.

Tänkte jag skulle kolla lite på tågresor hem till Skåne och undersöka alla andra alternativ jag har för att kunna ta mig hem inom en väldigt snar framtid. Saknar Helsingborg, saknar Nicole, saknar mina systrar och mina föräldrar. Vill hem till alla, ett break från skolan hade varit skönt :P

Efterfest med Slitz

Det blev utgång igår, och vilken tur att jag hängde på. För fy *** va roligt vi hade! Började kvällen hemma hos Filippa där vi tre brudar; jag, filippa och lina, trängdes framför hennes speglar och gjorde vid oss tillsammans. Riktigt roligt. Hundarna dansade i takt med oss när Spice Girls och Aqua skivorna kom fram tillsammans med spriten. Vinglandes nerför trapporna (ja, verkligen vinglandes!! iaf jag :P) tog vi oss in till Otten och partajade loss till klockan va tre och det va dags att bege sig till sängen. Vi skulle bli hämtade av en kompis till Filippa och vi väntade på honom utanför Scandic Hotell när det kommer fram en kille till oss. Vi hade sett honom på Otten och dansat lite vid honom då en av hans kompisar va lite efterhängsen på Filippa :P Han frågade, på riktig stockholmska, om vi skulle med på efterfest. Vi svarade att det va väldigt tveksamt då vi båda va trötta och ville sova. Men han insisterade och berättade att han kom från Slitz och att det uppe i ett hotellrum satt chefer och modeller från Slitz och efterfestade. Vi trodde inte honom men när det kommer ner två tjejer som va supertevliga överbevisade de oss att de faktiskt kom från Slitz. Men då kom vår sjuss och vi valde att hoppa in i taxin. Till saken hör väl att jag från början va väldigt anti till att följa med den här fånen upp på hotellrummet, han va otroligt sexistisk och löjlig och sa att vi jättegärna fick bada bastu och jaccuzi nakna med honom och att han hade sett så många "murror" att vi inte behövde skämmas för att visa våra ;P Jag förklarade att enda chansen till att jag skulle följa med honom upp va att Björn Gustavsso va där ;P Han sa att det va han ju såklart och att han hade världens största fjong.... Otroligt löjlig kille... va glad när vår sjuss kom så vi fick åka därifrån.

För mig spelar det ingen roll om killen säger att han kommer från Slitz, det kungliga hovet eller är chef för Idol... jag följer aldrig med folk jag inte känner. Jag har min prins hemma så jag behöver inte hovet ;P

men kvällen va rolig iaf och bilder ska ni få se så fort jag fått dem av Filippa.
Jag sov till klockan 13 idag med älsklingen tätt bredvid mig hela tiden :) Sen dess har vi bara tagit det lugnt, diskat och städat lite, varit på mekonomen och sen fått igång bilen igen som totaltdog igår när jag skulle starta den. Eller ja, den va redan totaldöd när jag skulle starta den. Några säkringar hade gått så vi fick köpa nya och starta bilen med hjälpa av Filippas bil.

Nu ska vi göra kvällsmat, sen mysa framför tv:n hela kvällen. Lagom till detta har jag börjat nysa.... Min tur nu eller?