Tågtråk

Sitter nu på tåget på väg hem till Norrköping och tråkar. Betalade 90:- för att få internet i två timmar, lagom till att jag kommer fram. Sitter och diskuterar med Oscar på msn om lägenheter och lägenhetsvisning som jag är sugen på. Får se när vi kan få till det :) Snart förhoppningsvis. Vill ha det klart innan sommaren egentligen, hade varit så skönt.

Imorgon ska Elin och jag på en liten roadtrip för c-uppsatsens skull. Vi ska till Vaggeryd och intervjua socialsekreterare där. Ska bli spännande och kul att komma iväg lite och inte bara sitta o läsa hela tiden :)

Imorgon åker även syster yster iväg med pojken till USA och ska vara borta en månad. Kommer verkligen sakna henne men jag längtar efter att få se massor med bilder och höra historier om hennes resa. Älskar min syster. Älskar båda mina systrar såklart. Va mysigt att träffa dem i helgen. Lisa kommer ju upp med föräldrarna om 1,5 vecka för att fira "Casual easter" med mig medans Oscar är iväg till linköping för att fira med sin familj där. Det blir en tur till stockholm med lite shopping och god mat och sådant. Får mor bestämma blir det nog museum oxå men det ska vi nog kunna sätta stopp för, haha :P Blir nog bra.

Nu ska jag tråksurfa vidare.

Home sweet home

Dagen har varit mycket trevlig. Började med en skön och välbehövlig sovmorgon och lugn förmiddag hemma. Sen åkte jag och prata med enhetschefen på vård och omsorgskontoret och fixade med jobbet. Har fått brukare nu och så, känns bra :) Efter det åkte jag till Pernilla, gosade lite med Noel och åkte även med pernilla och hennes mamma på loppis där jag köpte en stor och fin Carl larsson tavla :) Blir säkert bra i den nya lägenheten =) Har fått lägenhetserbjudande idag men har inte bestämt oss än, vill ju klart gärna titta på den först och så. Efter det åkte jag och fikade med Nicole, mysigt med bara hon och jag. Saknar det. Längtar till sommaren. Hoppas det blir mycket hon och jag-tid då :)

Idag har jag ont i min arm. Fick ju Havrix-vaccinet i börjar på november, mot hepatit a, och en till två gpnger i månaden så får jag jätteont i överarmen. Det värker och är stumt, allmänt jobbigt. Jag har inte problem att använda armen men det stör mig, för det värker och så. Dumt =/

Imorgon åker jag hem. Har varit jätteskönt att vara i skåne men ska bli skönt att komma hem också :)

Soon

Det har varit lite dåligt med uppdatering de senaste dagarna men ni vet ju att jag är hemma i skåne och chillar med familjen och vännerna och då faller lixom bloggen i glömska. Igår va som sagt Pernilla hos oss med Fredrik och lilla Noel. Han för så jävla söt och gosig. På kvällen var familjen ute och åt på Bonasera Bonasera eftersom det var mamma och pappas bröllopsdag och min dopdag :) Så vi åt en god middag innan vi åkte och hem och tittade på film. Mamma och jag såg Den där Mary och skrattade så vi tjöt.

Mina planer smider sig allt starkare. Bad precis pappa att han skulle boka flyget. Och när han gör det så är det klart. iaf att jag ska iväg, men inte om jag får jobbet som jag vill. Det kanske är dags att jag berättar om mina planer, eller vad tycker ni? ;)

Bilder från festen och skånehelgen kommer när jag kommer hem till Norrköping imorgon, har inte min sladd med mig dessvärre!

It's in the making

Efter en lyckad kväll hos Nicole igår tog jag beslutet att inte gå ut på krogen utan tog min väska och bussade hem. Ett smart val kände jag när jag låg i min säng. Jag va grymt trött och hade typ orkat dansa fem minuter eller nåt om jag hade följt med ut. Vi va ganska många hemma hos Nicole och stämningen va på topp, speciellt hos Bengt ;P haha.

Idag ska jag träffa Pernilla, hon kommer hit med lilla Noel så ska vi gå ut och gå en sväng på stranden och snacka lite :) Ska bli trevligt. Är så glad att vi fått kontakt igen och det ska bli så kul att bli Noels fadder när han döps i sommar :)

Pappa, mamma o jag har suttit nu i ett par timmar och pratat om mitt kommande projekt - Kanadaresan. Vi har suttit och tittat på flygpriser och vilka alternativa resvägar som blir bäst och vi har nog kommit fram till något bra tror jag. Men först och främst måste jag veta när jag tar examen. Först då kan jag veta vilken dag jag kan åka. Försöker få in både toronto, vancouver och seattle i min beräkning men det är svårt. Allt beror ju på om jag får jobb där jag vill eller inte. Får jag inte det kan jag ju resa lite som jag vill egentligen. Men det känns så bra att mamma o pappa är lika motiverade som jag just nu att få iväg mig., det sporrar ju mig och ger mig bättre förutsättningar att komma iväg :) Pappa sa att han skulle hjälpa mig betala lite också vilket är ett stort plus. Så nu ska jag sätta mig och göra klart min ansökning och skicka iväg den :)

sött från gina


Tre söta sommarklänningar från Gina tricot.
Jag gillar mittenklänningen starkt, den hade passat utmärkt till mina nya svarta skor :)
fast alla är fina :)
Vilken är din favorit?

Okej, vilken längd?

Nu har jag näääästan helt bestämt mig för att klippa mig. När jag va o kollade kläder idag så såg jag min nya frissa till alla kläder jag provade :P Men, jag är osäker på längden. det jag vet är att jag isf ska klippa mig a la Sofi Fahrman. Men vilken av de följande längderna är bäst på mig tro? Omröstning tack!!

  

Så? 1,2 eller 3??

Rubrik i skåneland?

Nu är jag äääntligen i Skåne. Kom med tåget halv 11 i förmiddags och träffade då Malin en liten stund :) Trevligt trevligt. Sen kom syrran och hämtade mig och vi åkte och hämtade upp mammi. Vi tog en tur till en outletburik på tågaborg där de sålde ut jackor och mamma slogs med massa överklasskärringar för att få tag på jackor :P helt kaos va det. Massa överklasskärringar som va riktigt nonchalanta och arroganta och tyckte att de ägde butiken och att vi "andra" skulle flytta på oss. Mamma fick sig en fin jacka iaf som va nedsatt från 1100 till 400 :) Nice värre.

sen åkte syrrorna och jag ut till familia där vi hälsade på Aaandy ;D saknad på den killen alltså. Massa saknad! Jag köpte mig ytterligare ett par skor från skopunkten för jag kom på att jag var en idiot som bara köpte ett par för 300 när jag kunde få två par för 450 :P så jag gick tillbaka med mina bruna skor och sa att jag köpte dem för två dagar sedan, alla lappar och sånt va kvar, så jag fick ett par till för halva priset. Blev inte likadana svarta som de bruna men liknande. vanlig klack istället för kilklack :9 asfräcka. de ska jag ha tillsammans med min knallrosa kjol imorgon på Nicoles examensfest!

Apperopå det så har min bästis idag tagit lärarexamen från Malmö högskola!!!! Jag är så stolt, så stolt! Min bästis! Jag älskar dig, du har varit så jäkla duktig de här åren och du förtjänar att vara så lycklig som du är nu!! Mwah ;D

ikväll blir det mys med systrar och föräldrar. Sofia och jag har utmanat mamma o pappa på Så ska det låta, vi brukar göra det när vi tittar ihop. Alla sjunger för fulla halsar och tävlar om vem som får frågorna rätt först :) Jättekul!

Har precis färgat håret oxå. Blev någon nyans mörkare än det jag hade innan men hoppas det blir bra, är fortfarande blött. Vill inte ha det så mörkt egentligen men hade så mkt utväxt och fortfarande röda pigment i håret som jag ville täcka över.

Här är mina nya skor btw :)
 Återigen, snyggare på :P och här är mina bruna för er som redan glömt :P


Should I ?

Jag är sugen på att göra ett klipp. Men alla som känner mig vet att jag är en suprefegis när det kommer till sånna saker. Jag håller mig gärna till det jag vet funkar på mig, alltså långt brunt hår med snedlugg :P Som jag haft sen gymnasiet... Iof är det en bra frisyr jag har nu för jag kan göra mycket med den. Men samtidigt så vill jag testa något nytt och jag funderar starkt på att klippa av mig håret. Inte mycket alltså, men göra det lite kortare än axlarna. En lång page alltså. Har hittat mycket fina bilder på pager men alla är blonda. Det är så snyggt med blond page. Men det skulle väl passa med en mörk page på mig, eller vad tror ni? Usch jag är så osäker.

  

jag gillar den första bäst, men den är lite för kort för min del. Jag är sugen på längden som Nicole ritchie har. Och se så fint det blir när man lockar det som jessica simpson gjort :)

vad tycker ni? Ska jag?

Bra start på dagen :)

Nu ringde hon från vård-och omsorgsförvaltningen :) Det blir jobb där i sommar. Det känns bra. Hon är så otroligt gullig, hade ju henne som enhetschef förra året också så hon känner mig. Hon frågade mig: "Har du inte fått något annat sommarjobb inom det du är utbildad till? Nää, guud va tråkigt. Jag förstår att du är besviken, de tär klart man vill göra det när man får chansen. Va tråkigt för dig. men bättre för oss för vi vill så gärna ha dig här i sommar också susanna!" Hon är superdupersöt. Ska träffa henne på måndag och se lite va de har för jobb till mig i sommar :) Jag kommer faktiskt att gå dit med två krav detta året, av saker jag lärde mig förra sommaren: Heltid (i den mån det går, fick skrapa ihop mina timmar förra sommaren hos olika brukare och kom ändå inte upp i jättemycket jobb) + att jag vägrar jobba med någon som har epilepsi igen. jag har alldeles för mycket negativa erfarenheter av det och jag vägrar gå omkring och jobba med någon där jag bara väntar och är skiträdd för att personen ska klappa ihop och få ett anfall. jag är så himla rädd för det. Det låter kanske mesigt för någon som är socionom snart men jag fixar verkligen inte det!!!!

Men det är sommarjobb iaf och pengar, vilket innebär att jag kan fortsätta planera för min kanadaresa nästa vår :) weee. Satt igår och tittade på olika möjligheter att jobba som volontär och det finns så mycket roliga saker, bland annat att jobba i skolor och vara studiehjälp (tutor), arbeta på barnsjukhuset och massa annat spännande. Dessvärre står det att minimum för jobb på de flesta ställen är 3 månader och jag ska bara vara där i 2 månader. Egentligen bara 1,5 för jag vill ju vara en vecka i toronto och en vecka i seattle oxå.... Men jag håller fortfarande mitt hopp till att få plats på OS. Men då kanske jag ska skicka in min ansökan... :P

Black or brown?



Såhär ser dem ut på, för er som undrar :) De kostar 299:- på skopunkten och finns även i svart. De svarta va riktigt snygga också men tycker nästan att de bruna är roligare. Vad hade du föredragit? Svarta eller bruna ?

My precious



Här ser ni mina nya älsklingar. De är fina på bild men ännu finare på.
Me love them. Ge mig sommar snart så jag kan börja använda dem på riiiktigt!!!
Från skopunkten.

Detta va det enda jag köpte idag, plus hårfärg Jag hade tänkt att jag skulle köpa massor, bland annat den kjolen jag sett på Gina samt de två blommiga tröjorna. Men kjolen satt jättekonstigt och den vitblå-blommiga tröjan fanns inte i min storlek. Jäkla bajs. Det vsartblommiga passade men vill nog hellre ha den vitblåa. Sen provade jag ett par jeansleggings på Gina som satt jättefint men tycker rumpan bli så konstig när det inte är fickor... och jeansen jag hittade på JC va så saaatans snygga men alldeles för dyra. Suck. Men det blev skor iaf. Och hårfärg :)
Ska ju till sthlm om två veckor så jag får väl shoppa lite då istället :)

Onsdagsskvaller

Britney och K-feds skilsmässa blev snooordyr, rapporterar Aftonbladet. Brittan har tydligen anlitat hela 17 advokater för att få skilsmässan att gå igenom och det förstår ju alla att det blir otroligt kostsamt - 22 miljoner dollar kostamt. Ajaj. Tur hon har lite slantar till sådan "oförutsägbara" utgifter =P

Britney Spears med barnen Sean Preston och Jayden James.

Köp din hyresgäst?



Snacka om att köpa intresse....

What's in?

Idag är dagen med stort D. Eller nej, det är en helt vanlig sketen onsdag. MEN jag ska få spendera den med Filippa och Sofie så det ska bli himlans massa roligt. Nu har Oscar precis begett sig iväg till skolan. Jag skulle träffat Elin kl 10 i skolan men vi bestämde oss för att plugga på var sitt håll idag. Jag ska försöka skriva klart mitt om bemötande, iaf det vi ska ha klart innan vi går ut och intervjuar. Det kommer ju fyllas på under resans gång eftersom vår uppsats handlar om professionellas bemötande av klienter. Ska bli intressant att se om olika proffessioner ser på bemötande olika. Vi kommer intervjua personal på socialtjänst och inom hjälporganisationer. De är alla bundna till socialt arbete och är väl i stort sett socionomer allihop men jag kan tänka mig att de ser på bemötande olika beroende på var de jobbar och vad de varit med om tidigare. Så det ska bli spännande :)

Jag är lite kluven om hur mycket eller vad jag ska shoppa idag.... Jag är sugen på att köpa kjolen från gina men är samtidigt sugen på chinosen och tröjan som va så himla snyggt ihop. Plus att jag vill gå till Monki och DinSko för att prova deras gladiatorsandaler. Åh tänk om man hade obegränsat med resurser. Jag längtar tills jag får fast jobb så man har mer pengar än vad jag får av csn nu...

Vad tycker ni? Är chinos inne eller ska jag satsa på något annat???

Sommarjobb, jatack :)

Jag har nog fått sommarjobb. Känns bra men ändå inte. Haha. Klart det känns bra, vill ju verligen ha ett sommarjobb och som personlig assistent tjänar man bra och jag får hjälpa människor. Men samtidigt va det inte det jag hade hoppats på. Har ju jobbat med det många gånger tidigare och kände att jag skulle vilja testa på något nytt denna sommaren, gärna något inom min utbildning eller något annat som jag inte testat på. Men det är ju inte klart än. Hon som ringde ville diskutera sommarjobb med mig, samma enhetschef som gav mig jobb förra sommaren så jag är hoppfull. Hon ska ringa tillbaka imorgon, vi gick om varandra idag tyvärr. Men jag är förhoppningsfull :) hmm...heter det förhoppningsfull?

Imorgon blir det en snabbis till skolan med elin på förmiddagen, sen eftermiddagen ska spenderas med filippa. Ska packa också inför skåneresan :) Jag är shoppingsugen.... hatar shoppingsuget när man inte har pengar. Blä.

Susanna har..

... kommit hyffsat långt in i skrivandet om bemötande till c-uppsatsen. vi har även planerat in våra intervjuer.
... idag fått sin ena tågbiljett till helgens bravader. Den andra måste hämtas ut idag på vägen hem från jobbet.
... ätit sin matlåda osm idag bestod av hemmagjord Pizza. Inte lika gott som det va när den kom ut ur ugnen men ändå en helt okej lyxmatlåda :)
... 20 kr på sitt konto...
... har sån himla lust att packa och åka med en gång!!
... ganska lite med tid just nu för att sitta här och blogga när spårvagnen går om 15 minuter.

Dags att bege sig.
Hörs ikväll. Glöm inte auktionerna!!!

Monday cravings

Nya köksmöbler ja, tack! Vår nya lägenhet ska bli finare än denna hoppas jag! Men det kommer kräva att sambon blir lite intresserad + att vi typ vinner på lotto ;P Detta skulle jag iaf vilja ha i mitt kök! Allting kommer från Jysk.


Alla auktioner

Här är alla auktioner som jag har ute nu, välj och vraka och lägg ett bud!!

        

Klicka på bilden för att komma till auktionen!!

Död åt vintern

Nu är jag trött på vintern. Hela förra veckan var solig och vårig, men igår kom vintern tillbaka. Det ligger snö på gräsmattan och på träden och det är kallt om öronen. Jäkla skit. Jag vill ju ha vår nu. Ta fram vårjackan och tygskorna och slopa allt vad långkalsonger och tjocka tröjor heter. Bort bort bort.

Har precis kommit hem från ett par timmar i skolan med Elin. Vi har gjort färdigt vår intervjuguide, bokat in fler intervjuer och fixat med informationsbrev och skrivit om syftet. Allt på två timmar. Vi kan vara effektiva när vi vill ;)
Elin hade på sig den vita tröjan med blå blommor från Gina som jag bloggade om häromdagen. Åh va jag vill ha den och den svarta. Åh va jag vill ha pengar!!!!!!! Tog en titt på mitt konto innan... -13 kr. Jippie. Tur att jag har lite auktioner ute på tradera där jag håller på att kamma hem liite pengar iaf. Påminner er om att droppa in och titta på kläderna :)

Ni hittar auktionerna här
Ska faktiskt ta och lägga in ett par till nu tror jag :)

Vårsött från Gina



Susanna like

Död blogg

Min blogg har varit ganska död i helgen men det kan bero på att jag inte varit hemma. Helgen har nämligen spenderats i Linköping mestadels, med Oscars familj. I fredags åkte jag med campusbussen och mötte upp Oscar på skolan för att sedan åka ner till hans mormor och morfar där vi skulle tillbringa helgen. Innan det va jag en sväng på stan med Filippa och Becca fikandes och pratandes. Väldigt trevligt. Jag köpte mig en cerisrosa festkjol för 49:- på Vila. Hade egentligen inte pengar till det men när det är så billigt och kjolen är så fin så är det nästan ett brott att inte köpa den =P

Väl i Linköping mötte vi upp Oscars mamma och bröder, åt en god middag och begav oss sedan till ett ställe där Oscars kusin skulle spela med sitt band. The Rock Shadow är riktigt duktiga och det var kul att se dem igen. På lördagen va det dags för ytterligare konsert. Då med Oscars morbror som är med i dubbelkvartetten FRAM. De gjorde ett framträdande på Stora teatern och det va längesedan jag skrattade så mycket. Riktigt roligt va det! Efter det åkte vi hem och tog då med oss oscars bror petter. Klädde om och åkte till deras kusin som bor här i Norrköping med sin höggravida sambo :) Kul att träffa dem och sitta och prata lite, äta god mat och dricka ett supergott rödvin som jag glömde fråga vad det hette, måste göra det för fasiken va gott det va!!! Vi spelade lite spel och mös :)

Nu är helgen över...igen. Det går så himla fort när man har roligt.
Fast idag känner jag mig inte alls bra. Är trött och hängig, frusen med huvudvärk och tryck i ena örat. Känns konstigt. Sitter här och bevakar en auktion på en tågbiljett som slutar snart som jag MÅSTE ha om jag ska ta mig hem på fredag. Returbiljetten är fixad verkar det som så det är bara denna jag ska ha nu. Slutar om 40 min. Sen blir det Filippa en stund :) Hon behövde prata av sig så det ska vi göra. Tjejsnack och hon ska tydligen käka kakor ;P haha. Jag mår redan illa så det blir inget för mig :P

Nya traderaauktioner

Nu har jag lagt ut lite nya auktioner på Tradera. Tänkte cisa er här samt ge er länkarna om det är något ni är intresserade av att titta mer på ;)

        
Här är länken till atta auktioner.

Dags att sätta igång

Om en halvtimma ska jag vara över hos Filippa för att hjälpa henne färga håret, kanske till och med klippa lugg. fast det får hon nog göra själv =P Efter det ska jag iväg och hämta småttingarna på dagis. Egentligen är jag sugen på att åka bort till Gina och köpa tröjorna och chinosen men jag har inte pengar till det. Måste ladda busskortet idag också och då finns det inte mycket pengar kvar sen. Tur csn kommer nästa vecka. Men jag har egentligen inte råd att handla då heller. Usch, det blir mycket tjat om pengar och sommarjobb nu känner jag. Men jag har ju mina planer som än så länge är hemliga, och utan sommarjobb kan jag inte sätta de planerna i verket tyvärr. Men jag ser verkligen fram emot mina planer och jag hoppas verkligen att det kommer att funka! Så alla pengar jag har över kommer gå till sparande till min plan. Plus avbetalning till Oscar ;P haha. Hatar att vara skyldig pengar.

Nej, nu måste jag klä på mig!

Vintermorgon i vårmorgonen

Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Utanför skiner solen och vårfåglarna kvittrar. Men inne sitter jag med en tallrik morgonrisgrynsgröt och tittar på Mysteriet på greveholm på TV. Haha. det bara blev så. Tänkte kolla på en film som jag inte sett på ett tag, och gärna nåt man kan stänga av mitt i om man inte hinner se klart, eftersom jag ska över till Filippa sen kl 11. Och då stod Greveholm väldigt lämpligt där i dvdhyllan. :) Detta är världens bästa julkalender!!
jag kommer ihåg att jag hade dataspelet också och att det va riktigt roligt. Man skulle lösa mysteriet själv på slottet. Askul :) Hihi. Ja jag vet jag är lite småkorkad. Men bra och klassiska barnprogram är ju det roligaste som finns!! =)


Tager du Romeo?

Nu går det att gifta sig på världens mest romantiska plats, rapporterar Aftonbladet, nämligen Julias balkong i Verona. Det är balkongen i den kända pjäsen av Shakespear från 1596 som hela världen vet om och alla kan vi de kända orden ur pjäsen: Romeo, oh Romeo, Wherefore art though Romeo?

Nu kan man alltså gifta sig på den kända kärleksbalkongen. Men kostar, det gör det. 800 Euro för medborgare i EU-länder (9000:- ca) och 1000 Euro för resterande länder.. Men tro nu inte att detta är bara för att det är en känd plats. Nejnej. Den höga avgiften ska täcka ökade kostnader för administration och övertidsersättning för bröllopsförrättaren :P

Det känns lite klyschigt på något sätt. Men samtidigt kan jag tycka att inget vore mer romantiskt än att känna sig delaktig i en av de mest kända kärlekssagorna någonsin.

På någon vänster får detta bli Onsdagsskvaller...

Fast jag kan ju även nämna att porrstjärnan Jenna Jameson har fått tvillingar. Jesse Jameson Ortiz och Journey Jett Ortiz ska de tydligen heta. Och nej. Jenna Jameson är inte snygg... där snackar vi transa.. :P

Sött från Gina



Filippa och jag va en sväng bort på Maxihuset för en stund sedan och tittade lite.
provade dessa söta tröjorna som jag föll väldigt mycket för.
Provade även ett par chinos som jag också är sugen på. Jag har provat chinos förr men alltid tyckt att de suttit konstigt på mig, men så hittade jag ett par på Gina som var tajtare än andra chinos, de hängde inte jättemycket i grenen som vanliga gör och sen va det resår längst nere vid foten. Egentligen vill jag ju ha uppvikt som på vanliga chinos men man får ju kompromissa ;) Jag är sugen på dessa byxor och ska nog faktiskt åka iväg och köpa dem imorgon...kanske. Får se. Den svartblommiga tröjan va skitsnygg till chinosen. Men den vita är så himla söt. Kan ju kanske köpa den röda nu och sen den vita nästa månad. Måste verkligen spara mina pengar så kan inte shoppa hur mycket som helst de kommande månaderna. Måste få ett sommarjobb först som sagt.
Vilken tröja tyckte du va finast?

Vårdag

Vaknade i älsklingens armar och till solljus som letade sig in bland springorna i persiennerna. Hörde vårfåglarnas kvitter utanför fönstret. Aaah, lycka när våren äntligen kommer. Det är långt kvar tills dess, det lär säkert komma någon mer omgång med snö som det brukar sisådär i slutet av april för att sedan bli tokvarmt bara några veckor efter. Men jag håller hoppet uppe och i måndags såg jag det första tecknet på vår: snödroppar! Så himla fina där de stod i en rabatt utanför ett hus vid Lindö när jag hade hämtat småttingarna från dagis. Ska försöka skaffa bildbevis till er imorgon ;)

Elin kunde inte träffas idag så jag tänkte försöka få lite plugg gjort här hemma istället. Ska börja titta lite på teorierna och kanske lite på hur vi kan utforma vår intervjuguide. Jag har mycket tankar och ideér som jag skulle vilja testa. Får skriva ner lite förslag till Elin så får vi se om hon godkänner det ;P Ska sätta fart med det ganska snart tror jag, för sen efter 4 kommer Filippa och då ska vi hitta på något. Är sugen på att bara strosa på stan och titta, va så längesen jag gjorde det. Men det är inte lika roligt när man inte har pengar. Jag måste verkligen spara allt jag har nu till sommaren. Får jag inget jobb är allt jag har bara ett par tusen kronor att leva på en hel sommar, tur vi inte har någon hyra att betala. Men får jag jobb så får jag säkerligen inte pengarna fören i slutet av sommaren som vanligt. Usch, det här eviga pengaoroandet hela tiden. Blä.

Nu ska jag pussa lite på bejby innan han åker till skolan och sen sätta mig och plugga lite.

Ågelsjön

När jag stekt färdigt pannkakorna, syltade jag och rullade ihop dem och packade ner dem tillsammans med en filt och lite saft i en väska och så tog jag och Oscar bilen ut till Ågelsjön som jag hört så mycket om. Vädret va underbart och vårfåglarna kvittrade och solen värmde i ansiktet. Vi gick en liten bit längs strandkanten och hittade ett mysigt litet berg med fin utsikt över sjön där vi slog oss ned och åt vår matsäck. När vi åt kom det lite småmoln som täckte solen men de försvann ganska fort igen och efter fikandet fortsatte vi gå längs sjön. Gick nog säkert i en timme innan vi åkte hem. Så himla skönt att komma ut i naturen lite och se annat än betong och trafikljus. Dock var där lite sörjigt på några ställen och lite halt och så men inga brutna ben denna gången iaf :) Här kommer lite bilder från dagen.

  
 

Var är min lyster?


Jag deppar fortfarande över att de slutade sälja min älskade foundation i höstas. Maybelline Instant smooth results. Det är den enda foundation som jag använt som gett ett fullt täckande underlag med otrolig lyster. Jag tycker det är tråkigt med matta foundations trots att det är "inne" med matta resultat. Maybellines gav en lyster och hyn verkligen gnistrade av den. Och den var så täckande och kändes inte kletig alls. Det är min olycka verkligen, alltid när jag hittar något så slutar de sälja det.

Är det någon som har något tips på en riktigt bra (och gärna inte för dyr) foundation som inte är matt och tråkig utan ger lyster och är riktigt täckande?

Vill ha tillbaks denna lystern.


Duktiga sanna

Phu! Nu har jag varit riktigt duktig. När Oscar satte igång med sitt projektpillande tog jag med mig den stora lampan upp på vinden och började rensa och städa där. Sorterade allt och ställde i olika högar: spara, slänga, sälja osv. Jag åkte iväg med två stora sopkassar kläder, skor och väskor till Myrorna och en stor sopkasse med plats och skit som jag slängde. Skönt att få det lite rensat där. Detta är bara en i raden av rensningar som kommer komma under de kommande månaderna :P Men det är skönt att äntligen vara igång med flyttförberedelserna. Speciellt att veta vad man har uppe på vinden inslängt i något hörn är ju kul. Hittade en låda med massa skor och sånt :) Alltid lika roligt att fynda på sin egen vind :P Fast mycket va bara skit.

Jag passade även på att smita in på CityGross och handla lite mjölk och bröd när jag ändå va där nere och slängde sakerna. Så nu står jag och gräddar pannkakor som Oscar och jag ska ha med oss på vår utflykt till Ågelsjön om en liten stund. Vädret är underbart ute och det är typ 9 grader i solen. Helt fantastiskt. Kameran hänger på såklart :) Ska bli så mysigt. Hoppas bara att det inte hinner komma en massa dumma moln och förstöra min lycka...

Lugna gatan

Ute regnar det och blåser. Inne är det varmt och skönt och kärleksfullt. Både Oscar och jag är lediga idag, vilket vi inte varit samtidigt på superlänge. Han har ju haft tenta-p nu under ett par veckor vilket gjort att jag knappt sett röken av honom. Men idag får vi äntligen chansen att spendera tid ihop och fixa några brutna strängar och så :) <3

Vi satte klockradion på nio, vi vaknade då men vägrade gå upp någon av oss. Istället låg i kvar i sängen till klockan tio, bara höll om varandra, pratade, pussades lite och bara njöt av att få ligga bredvid varandra och ta det lugnt. Inga speciella planer för dagen alls och det är så skönt. Vi åt nyss en god frukost och småpratade lite om allt och inget och nu sitter vi vid vars en dator för att kolla vår mail en liten stund innan vi ska hitta på något att göra. Jag är sugen på att ta med honom ut till det utbyggda maxihuset och visa hur stort det blivit där och kanske ta en fika. Jag har inga pengar att shoppa för men jag vill mest bara komma ut lite och göra något med snutt.

Vi har pratat om att börja så smått på vinden idag med att rensa lite där och dela upp vad vi ska spara och vad vi ska slänga/sälja. Hoppas det blir mycket som kan säljas. Jag vill bli av med vårt barbord och stolar samt vårt soffbord. Uppe på vinden finns det också saker som jag skulle vilja bli av med, bland annat lådan som man kan rulla in under sängen, det gamla tv:stativet och säkert massa annat skit som bara ligger och dräller där uppe. Får rensa bland kläderna där också. Jag tror att jag kommer gå upp och börja om en stund, Oscar har fått lov att pilla lite med sitt projekt en liten stund idag också men med ett krav att han inte gör det för länge och att vi ändå hinner göra lite saker ihop.

Jag längtar till flytten nu!

Ska nog ta och ringa mormor idag också. Det va längesen.

No headline

Okej. den förra bilden på Frieda Pinto kanske inte var jättesmickrande men det var nog för att bilden var dåligt upplöst. Men hon ser inte ut som en transa Nicole :P Hon är vackrare på vita duken :P


Susanna diggar

Jag diggar Frieda Pintos klänning :) Men jag skulle nog egentligen föredra den i svart.
Sen skulle jag digga att ha hennes utseende också. Snygg som få.
Avundsjuka, vad är det?



För er som inte vet vem denna skönhet är så spelar hon den kvinnliga huvudrollen i nya storfilmen Slumdog Millionare. Hon spås ha en fantastisk karriär framför sig och det pratas om bond-brud, lagom till nästa film med Daniel Craig måhända!

Monday cravings

Idag drömmer jag om min framtida lägenhet i Linköping till hösten. Tänk om man skulle hitta en vacker vindsvåning för sidådär lagoma 5000:- i månaden. Drömma går ju :P






Pigg söndagkväll

Eller inte. En trött söndagkväll, men en väldigt trevlig sådan. Filippa kom över och vi tittade på Step up och Fucking Åmål och käkade mat. Snackade massa skit och gick ut med hundarna. Nyss hemkommen från vår promenad ute i det kalla och sköna vädret med en fin stjärnklar himmel.

Nu börjar förberedandet för en ny vecka. Vi kommer nog inte ha jättemycket att göra denna veckan tror jag. Vi ska iof göra klar litteraturöversikten imorgon och resten av veckan kommer nog att gå åt till att börja planera för intervjuerna och börja titta på teorier och sådant. Annars kommer nog veckan vara lugn. har jag mycket ledig tid hade jag tänkt börja kolla över vilka saker vi har på vinden och försöka börja rensa ur lite där. Kan va skönt att ha det gjort i tid så det inte blir att vi stressstädar vinden veckan innan vi flyttar lixom ;PMåste dock köpa någon form av lampa att ha där uppe så jag slipper springa och trycka på knappen till lampan hela tiden som stängs av varannan minut :P

Usch. jag vet verkligen inte hur jag ska ta mig till Skåne. Tågbiljetten som jag hoppades på fick jag inte och det ligger inte mycket annat ute. Blir väl till att sitta på en buss en hel fredag och tråka. Men då kommer jag ju åtminstonne fram. =P Ingen som läser bloggen som vill samåka från Norrköping ner till Skåne sista helgen i mars?? :)

En otroligt trött söndagsmorgon

Fuck, va trött jag är idag. Ändå gick vi inte och la oss speciellt sent, tror vi somnade strax innan tolv. Oscar försökte släpa mig ur sängen kl nio i morse men jag totalvägrade, spjärnade emot av alla krafter och gav honom en sur min. Han fick äta frukost själv =P Men han skulle iväg upp till campus och plugga inför tentan och det skulle inte jag så jag kände inte riktigt för att kliva upp kl 9 på en ledig söndagsmorgon ;P haha. Lämnade sängen kl 10 och la mig grymtande bakom Oscar i soffan där han satt och tittade på nåt supertöntigt meckprogram på Discovery ;P haha. han pussade lite på mig och sen gick han till skolan, så nu är jag ensam igen. Men jag har också saker att göra idag, lite plugg och så. Funderar på om jag ska bege mig bort till campus och sitta med oscar och hans kompisar meeen jag vet inte. Nu är det ju lugnt och tyst i lägenheten, bortsett från tv:n som står på, men den går ju att stänga av. Pojkar som pratar meck och annat tråkigt går inte att stänga av :P

Jag måste plugga, men jag orkar inte. Jag har 15 artiklar att skriva kommentarer om, plus försöka komma på något till den stora avslutande diskussionen i litteraturöversikten. Tänkte börja med det alldeles strax, ska bara vakna lite först :P

Jag känner för lite Madicken..

Sarah har fortfarande min röst!

Ingen Sara dawn Finer till Moskva =( men hon har fortfarande min röst och jag håller fast vid att hon hade den lätt bästa låten i hela finalen. Det var antingen hon eller Måns som skulle vunnit. Men hellre Malena än Ugglas iaf. Att Malena va så otippad för mig kanske är bra, det kanske betyder att hon är otippad ute i Europa också och kan skrälla ordentligt från botten. Förhoppningsvis.

Sarah va vackrast.
Shirley va roligast.
Mede var.. Mede :)
Ugglas va wierd.
Måns var hunkig!

Otroligt jämnt startfält. Kul att så många olika artister fick tolvorna, det gjorde det hela mycket mer spännande (terror!), men roligt!! Men jag kommer ändå drömma inatt om att Sarah vinner i Moskva!

Inför kvällens show

Nu tänkte jag sammanfatta mina åsikter om kvällens bidrag i finalen. Jag har en del åsikter tror jag så det ska bli kul och se hur jag får ner dem på pappret ;P

Jag är en av de personer som anser att Sverige gjort bort sig under många år i Eurovision. Eller, egentligen inte gjort bort oss, vi har gjort väldigt bra ifrån oss men vi skickar varje år fel låt. Varje år de senaste 8 åren har Sverige skickat uptempo bidrag, med mycket glitter och showfaktor på hög nivå. Hur bra har det gått då? Vi har kvalat de senaste tre åren. Sist ett av våra showbidrag kom top 5 var när Lena PH sjöng Det gör ont. Så om vi nu kommer bland de sista varje år och måste kvala varje år, trots att vi tror att vi skickar ett riktigt euroanpassat nummer, så kanske det är dags att omskola oss lite. Sverige klarar inte av att göra shownummer som ska slå i Europa, vi är alldeles för västerländska för det. Vi måste anpassa oss efter de som röstar och isf köra en medelhavsinspirerad låt ex, Sofia - Alla, de grekiska influenserna och trummorna är grymma! Vi trodde att Martin Stenmarck skulle slå högt med sin snygga och sexiga Las Vegas sjow, men han kom bland de fem sista, likaså The Ark och Perelli förra året va inte mycket bättre. Ser ni mönstret? Sverige förlorar varje år som vi skickar "shower" med glitter och sexiga personer ;P haha. Det är dags att göra något nytt!! Nu menar inte jag att vi ska skicka Caroline af Ugglas för det är en av de sämsta låtarna jag hört i melodifestivalsammanhang, men jag menar att det är dags att sätta powerballaderna till sin rätt! Jill Johnson sjöng Kärleken är och fick top tio-placering 1998. Förra året vann en powerballad från Ryssland, de placerade sig även bra med en annan ballad året tidigare. Norge kom top 5 med en powerballad förra året. 1996 kom Sverige tvåa med balladen Den vilda med One moore time.

Som ni ser är det dags att byta från show till ett lugnare tempo och vem gör det bättre än Sarah Dawn Finer?? Låten växer för varje gång man hör den, det är en show, men en lugn och vacker sådan. Hon är vacker, hon har en fantastisk röst och den mest fantastiska utstrålningen jag sett!! Jag ryser varje gång jag hör och ser framträdandet och jag hon är vår bästa chans att komma top 10, med tanke på de senaste årens resultat!




Rösta på Sarah dawn Finer. Det kommer iaf jag att göra!!

What to do on a saturday?

Fredagskvällen igår var mysigare än mysigast. Oscar och jag gjorde hemmalagade kycklingrullar som vi mumsade på och så blev det glass till efterrätt. Och vet ni vad? Jag va inte ens sugen på godis eller chips igår :) Weho. ;) Vi tittade på Let's dance och zappade lite efter det. Mös i soffan och sov tätt bredivd varandra hela natten. Oscar skulle egentligen varit i Linköping och pluggat vid denna tid idag men vaknade yr och illamående, förmodligen efter att ha stått och jobbat med sitt projekt igår och andats in en massa thinner. Så han mår lite kymigt idag. Nu kom han och bad att vi skulle lägga oss i sängen lite så han får vila huvudet. Så jag smiter iväg..

Fast först måste jag ta upp det jag egentligen skulle komma till i inlägget, därav rubriken: Vad ska man göra en tråkig mulen lördag ?

Friday night out(fit)

Jag gjorde denna igår men glömde visst att publicera den ;P haha. En söt liten kvällsoutfit från Forever21. Jag älskar modellen på klänningen! =)


Changeling

Igår va Filippa över på filmkväll som tidigare nämnt. Först tittade vi på Heartbreak Hotel och käkade köttfärspaj. Sen kollade vi på Changeling och åt glass :) Heartbreak hotel är ju en klassiker och Changeling var hemsk men bra. Den handlade om en kvinna som på 1920-talet får sin son bortrövad i los Angeles. När polisen säger att de hittat honom, kommer de hem med en annan pojke som säger att han är hennes son. Men mamman (som spelas av Angelina Jolie) vet om att det inte är hennes son och hon startar en kamp mot klockan för att hitta sin son innan det är försent. Hennes kamp försvåras av att myndigheterna inte vill erkänna att de gjort fel och istället lägger skulden på mamman och anklagar henne för att vara psykiskt sjuk och att det är anledningen till att hon inte tror att pojken i hennes hem är henne son.  Det är sånt här som får mig att inse varför jag valde att läsa till socionom, för att såna här misstag inte ska hända. Nu va ju detta på 1920-talet och privatpersoners inflytande i rättsmål och andra processer är betydligt större idag, som tur är. Både Filippa och jag så otroligt frustrerade av filmen och grät och skrek åt tv:n och de jävla poliserna ;P Haha. det är kul med filmer som engarerar en!

Nu har jag nyss kommit hem från en intensiv men kort dag i skolan med Elin. Vi är snart färdiga med vår litteraturöversikt och det känns jätteskönt. Vi har bara diskussionen kvar och den ska vi skriva på måndag. I helgen ska vi läsa igenom vårt arbete hittills och komma med förslag till ändringar samt titta på vad vi kan ha med i diskussionen.

Skönt med fredag. En skön och lugn kväll ser jag fram emot. Med Så ska det låta kanske ;)
Men innan dess ska jag vara barnvakt ;P

Cookie dough-myten

Nu har jag gjort som hela världen redan gjort i ett par år; ätit Ben&Jerrys glass cookie dough. Och jag måste säga... vad i helvetet är det som folk tycker är så speciellt med den glassen? det var vanlig vaniljglass med några klumpar i som inte ens smakade deg utan bara konstigt. Inget speciellt över huvud taget, långt ifrån god till och med. Jag hade förväntat mig en superupplevelse eftersom alla Stockholmsbratz bloggar och pratar om denna jävla glass hela tiden ;P och för detta betalade jag 47 :- Nej, vår egen GB glass är så otroligt mycket bättre. Mmmmm Crema di Mascarpone <3




Påkörd

Oscar och jag blev påkörda av en bil när vi skulle till skolan imorse. Jag fick ont i handleden och blev väl egentligen mer rädd än skadad. Egentligen är inte påkörd det rätta ordet - påbackad är nog rätt. Haha. Vi gick längs Stockholmsvägen och ut backar en bil från en liten väg som kommer från en parkering bakom ett hus. Bilen stannar och vi tar det som att hon sett oss så vi börjar gå förbi. Då börjar kärringfan att backa, både Oscar och jag skriker till för att hon ska se oss men icke. Jag som går innerst får bilen på mig, den lilla vingen på bilen slår i min handled och jag bankade till med näven på bagageluckan på bilen i ren frustration. Oscar går med sin cykel och hinner hoppa undan med den, tror inte han fick någon rejäl smäll men tänk bara om han hade kommit cyklandes och hon bara backat utan att titta, vad som helst hade ju kunnat hända då. Idioter. vet man att man backar ut på en cykel och gångväg så stannar man och tittar noga innan man fortsätter backa. Inte bara backar utan att titta bara för att man har bilen full med ungar som skriker. Gah.

Anyway, väl i skolan fick jag gjort mina två sista artiklar och imorgon ska allt sammanställas och skrivas ihop till ett snyggt dokument som ska lämnas in på måndag. Kan inte fatta att det är fredag imorgon, redan. För min del blir det en väldigt lugn helg, säkert en del ensamt eftersom Oscar har tenta både imorgon och på måndag så han lär sitta och plugga hela helgen i Linköping. Så jag ska väl försöka hitta på något annat att göra. Någon som har något förslag?

Stort grattis till världens bästa Nicole som fått jobb! Är så glad för din skull, och speciellt för att du fick det jobbet som du verkligen ville ha!!! =) Då fixar du sommarjobb till mig nu då? ;)
De ringde från Toyota igår och erbjöd Oscar sommarjobb, så nu är det bara jag kvar. Alltid denna terror inför sommaren.

Min favvis

Min favoritserie just nu är utan tvekan The Big Bang Theory! Älskar kombinationen av nördarna och deras roliga förklaringar av vardagliga saker genom att jämföra det med vetenskapliga formler och experiment, samtidigt som de ska försöka imponera på deras nyinflyttade och snygga granntjej ;) Det kanske inte låter roligt men jag ligger dubbelvikt i soffan av skratt. =P haha. För er som inte har sett det så har ni här pilotavsnittet till första säsongen, som just nu rullar i min dvd-spelare. Håll till godo :)


Videos tu.tv

Nytt till lägenheten kanske?

jag är egentligen sugen på att slänga ut allt vi har i vår lägenhet (förutom vår fina tv ;P) och köpa helt nytt. Här är några saker jag skulle vilja pryda mitt vardagsrum med. Ikea rules.


Onsdagsskvaller

Har den så normalt snygga Shannen Doherty hamnat i ätstörningsträsket? Aftonbladet rapporterar att skådespelerskan, mer känd från Beverly Hills och Förhäxad, sågs promenerandes med sin pojkvän i Los Angeles för några dagar sedan smalare än någonsin. Nu är frågan om skådespelerskan lider av ätstörningar. Producenterna för "90210" har dock inte uttalat någon oro för skådespelerskans hälsa. Vi får hoppas att Shannen mår bra och att hon återgår till sitt vanliga snygga jag snart igen :)

Shannen Doherty i februari respektive mars i år.

@ school

Nyligen anlänt till grupprummet där Elin och jag ska tillbringar dagen. Vi har massor att göra med litteraturöversikten med tanke på att Elin varit sjuk och jag varit bortrest så har vi inte riktigt varit i fas. Men nu har vi strukturerat upp arbetet och kommer hinna bli klara i tid. Hoppas jag =P Har suttit här en stund nu och väntat på att Elin ska komma, tagit det lite lugnt, ätit mitt päron och surfat runt lite och läst mina dagliga bloggar. :) skönt att inte stressa!

Filippa va över igårkväll och vi såg Twilight!! Jag skojjar inte, jag är kär i hela den filmen. Lite småcreepy, men så fantastiskt underbar. Jag är inte som alla andra tjejer som blir astända på Edward, nog va han snygg alltid...men det finns snyggare. Jag vill gärna att mina killar ska vara lite solbrända och inte så satans bleka ;) Men å andra sidan så vill jag gärna ha någon som kan rädda mig också, så då kanske man får kompromissa ;)

Har du inte sett Twilight så beordrar jag dig att se den! Och har du sett den så vill jag gärna höra vad du tyckte om den! =)


Utmanad av Martina

Jag har blivit utmanad av Martina, så tänkte testa detta. har gjort den på engelska tidigare så det blir spännande att se om jag kan komma på några ord på svenska ;P

Det här är svårare än du tror! - Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. - Varje svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! - Om personen som utmanade dej har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. - Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt namn som svar förutom på frågan om ditt namn. Lycka till!


1. Vad heter du? Susanna

2. Ett ord på fyra bokstäver: Stol

3. Flicknamn: Stina

4. Pojknamn: Sebastian

5. Yrke: Sjökapten

6. Färg: Silver

7. Klädesplagg: Slips

8. Mat: Surströmming

9. Sak i badrummet: smink

10. Plats/stad: Seattle

11. En orsak att vara sen: Sen buss 

12. Något man skriker: Satans idiot!

13. Film: Systrar i jeans

14. Något man dricker: Smirnoff

15. Band: Snow patrol

16. Djur: svan

17. Gatunamn: skepparegatan

18. Bil: saab

19. Sång: stronger

20. Aktivitet med mer än en deltagare:  synkroniserat simhopp ;P

Jag utmanar: Nicole, Esa, Johanna P, Sara Ö, Johanna R


Segt som kola

Elin är sjuk idag och jag va allmänt seg när jag vaknade så jag sa inte emot när hon sa att hon inte kunde komma. Eftersom det bara är att läsa vetenskapliga artiklar så kan jag lika gärna göra det hemma i soffan. Måste bara leta lite fler artiklar, har inte tillräckligt många. Så jag borde verkligen sätta fart nu. Men jag är såå himla trött idag. Blir ingen barnpassning heller ikväll för lilltjejen var sjuk. Trist såg verkligen fram emot att hämta sötnosarna.

Usch va seg jag är idag.

Monday cravings

Söta vårskönheter från Forever21


Scary

Sitter och tittar på Beck-filmen. I reklamen kommer trailern för "Låt den rätte komma in", som jag tycker verkar så spännande men så otroligt läskig. Jag klarar inte av skräckfilmer, att vara rädd är det värsta jag vet. Och jag vet precis vad det hänger ihop med - det listade jag ut alldeles nyss när jag googlade på "Låt den rätte komma in" och hamnade på Internet Movie Database (Imdb) och scrollade ner i rollistan för att se om där va någon skådespelare som jag kände igen. Där stog hennes namn. Ett namn jag ryser av bara jag hör det. Ika Nord, mer känd som "Ika i rutan". Hon var min stora skräck när jag var liten. Jag har ett starkt minne av en kväll när vi fortfarande bodde i Mölndal, jag måste vid tidpunkten varit runt 4 år gammal, och jag satt nere i källaren där vi hade vårt tv-rum. Mamma var uppe i köket och jag satt och tittade på barnprogrammen. Plötsligt börjar Ika i rutan och jag stelnar av skräck. Inledningen till detta program är otroligt läskigt och jag klarar fortfarande inte att se på det utan att rysa och stelna till. Kommer ni ihåg programmet?




Vilket barnprogram kommer du särskilt ihåg?

Bröllopshelg

Nu är vi tillbaka i snöiga Norrköping igen efter en helg i regniga Göteborg. Det har varit en fantastiskt mysig helg tillsammans med älsklingen och släkt och vänner. Vi bodde hos Oscars morbror med familj, spelade lite guitar hero och wii fit, asroligt :) Va på loppis med Eva på lördagen och köpte tre små miniatyrer av soppskålar, liknande den som Emil satte huvudet i ;P fast mycket mindre och med små sopprecept på, jättesöta!! Kommer bilder på de sen...nångång.

Bröllopet var helt jättemassa mysigt :) Vi samlades i lokalen (inomhusstranden) strax innan kl 16, bevittnade en jättemysig och fin vigselakt på stranden följt av en underbar middag vid tavernan, gott vin och trevlig sällskap. Underbart att få träffa släkten och bevittna bröllopet. Det va såå mysigt :) Pappa spexade som vanligt och fick stående ovationer, speciellt av en rödkindad brudgum ;P haha. Riktigt roligt. Fick gosa med världens sötaste lilla Nora också. Min två veckor gamla kusinbarn. Hennes händer...de va så små så ja..så himla gulligt.

Idag fikade jag och Oscar med världens sötaste Stina inne i stan. Va så längesedan som jag träffade henne och det va jättekul att prata lite :) Sen bar det av hem till moster för att titta in i deras bygge :) Huset blir kanonfint!
Nu är det kväll och vi ska mysa framför tv:n, om kanalerna vill komma igång. Är det någon mer än jag som upplever störningar på digitaltvkanalerna???

        

Nu drar vi

Nu ska jag alldeles strax sätta mig i bilen och dra mig in mot stan. Måste tanka, äta liten snabb lunch och köpa strumpbyxor. Sen kör jag till Linköping för att hämta upp älskling och våra medresenärer och sen bär det av mot Göteborg! Ska bli jättemysigt att åka iväg med honom i helgen och bröllopet imorgon ska bli superkuligt!
Datorn åker dessvärre inte med så ni får klara er utan min blogg i helgen ;( Bilder från helgen kommer på söndag eller måndag :) Pusshej




Detta är ett foto från en annan kusins bröllop sommaren 2005.
Kolla så små vi va då ;P hihi

Tävling hos Claudia

Jag är med och tävlar om ett fantastisk fint pris hos Claudia Galli =)
Det är en EP med min favvis Sarah Dawn Finer, min favorit sedan jag såg henne i RENT.
Hon är ju även med i Melodifestivalen nu och sjunger faktiskt här i Norrköping i Andra chansen imorgon.
Glöm inte att rösta allihop. Denna låt, Moving on, är vår bästa chans att komma långt i Eurovision, så rösta rösta!

Jag hoppas verkligen att skivan blir min. Me love.


Pack och plock

Dagen har bestått av plugg, läst artiklar till litteraturöversikten, tvättat, packat upp den gamla tvätten (vi är lite efter jaja), städat lite smått i vardagsrummet, lagt upp de nya gardinerna - blev så fint =), packat inför helgen, både mina och oscars grejjer, man är ju en snäll flickvän (plus att om jag packar hans saker så det är färdigt så är det jag som bestämmer vad han ska ha på sig ;)) Har varit och bytt den randiga tröjan som jag köpte på H&M i fredags, den va ju för stor. Tyvärr hade de inte den i stan så det blev en svart istället, men det är ett bra basplagg som man kan använda sig mycket av. Hittade tyvärr inga strupmbyxor för open toe skor somjag hoppats på...har för mig att jag sett det på H&M tidigare, får hinna en snabbis till stan imorgon innan jag åker. Hoppas jag hittar, kan va bra att ha, speciellt när vi ska hem på natten att brara dra på sig...eller ja, det är ju inte att bara dra på sig nylonstrumpbyxor men ni fattar ...jag svamlar. Vill gärna ha strumpbyxor, det gör benen mycket snyggare ;P

I övrigt så behöver jag ett snyggt guldarmband och ett par örhängen oxå. Det är ju fan att man ska vara ute i sista minuten hela tiden ;P

Nu ska jag sluta svamla och laga mat ;P Sen ska förhoppningsvis Flippan plocka mina ögonbryn ;P

Den där andra historien ;)

För er som inte vet om det, i måndags sa Oscar och jag upp vår lägenhet. It's and end of an era. Lite sorgligt är det ju. Vi har bott här i mer än 2,5 år så det känns lite trist ändå. Men nu väntar nya äventyr. Vi ska nämligen ta vårt pick och pack och flytta till Linköping! Lägenheten är uppsagd till den 31 maj och vi flyttar då våra saker till Oscars mormor och morfar som ska ha sakerna under sommaren då vi är hemma i Helsingborg och jobbar. Och under sommaren ska vi leta lägenhet i närheten av campus i Linköping, förhoppningsvis inflytt 1 september. Ska bli så spännande att få byta miljö och få inreda en ny lägenhet för det första ;) hihi.

Så om det är någon som söker en jättefin tvåa i Norrköping så kan ni ju hojta ;)

Busy day

Jag känner mig ganska... ojämn i mitt bloggande just nu. Ena dagen skriver jag massor och det bara rinner ur fingrarna, medans vissa dagar så är det som korvstoppning. Då kan jag inte skriva om något, inte ens om det hänt något roligt. Det rinnande dagarna kan jag skriva om en gurka i kylskåpet, nej men ni fattar. Det är ganska konstigt att det kan vara så roligt att skriva ibland och sen orkar jag inte ens logga in på bloggen vissa dagar. Men men. Känns iaf som om denna dagen kommer vara en rinnande dag =P

Imorgon bär det av till älskade Göteborg! Har inte varit där på megalänge så det ska bli helt underbart att  träffa min släkt som jag inte träffat på sålänge. Oscar och jag ska sova hos hans morbror och kusiner i helgen så han får träffa dem också. Sen är det ju bröllopet på lördag och så ska vi träffa Stina och Joel på söndag för en fika innan vi åker hem :) Längesedan jag träffade henne också, va nog i somras någon gång. Så det kommer bli en fantastisk helg tror jag, precis som förra helgen. Älskar perfekta helger :) Det kan jag leva på länge.

denna dagen blir dock ingen rolig dag. På agendan står det plugg, packa, städa och skicka cv. Tänkte börja med pluggandet direkt efter frukost så jag har det gjort. Ska skriva klart sammanfattningen av den engelska boken/studien samt titta på en till artikel. Sen måste jag packa upp tvätten och förbereda för ny omgång i eftermiddag, packa upp min väska sen i helgen och packa nytt. Dammsuga och fixa i köket så här är fint om det skulle bli visning här i helgen när vi är borta. Och det där är ett helt annat inlägg ;)

Jag bjuder på detta ;)

Jag bjuder på lite fulsnygga bilder från festen i lördags. Ni ser kanske att vi hade väääldigt roligt =)

 
 

Slitzbrud!

Igårkväll kom Filippa och knackade på dörren och skrek: Susanna, vi är med i Slitz! Jag tänkte; hell no...vem fan har nu tagit några bilder av mig och publiserat? =O Skitnervös blev vi båda två efter att ha pratat lite och sprang upp till Tempo för att titta i tidningen, då va Slitz självklart slut där, så då sprang vi ner till Statiol och där stod den på hyllan. Vi slet åt oss var sitt ex och började bläddra. Och ja, där på sidan 27 står Jag, Filippa och Lina. En jättefin vimmelbild från när vi va på Otten för tre-fyra veckor sedan :) Hihi. Oscar blev mäkta imponerad när det låg en slitz tidning på hans skrivbord när han kom med och bläddrade igenom och såg att jag va med. Han skulle skryta för pojkarna i skolan idag sa han ;)
Bilden är ganska lik den som fann på Ottens hemsida efter utekvällen, som jag publicerade här efteråt. Inte riktigt samma, men väldigt lik :)

Back in N

Det va en lång dag igår. Blev hämtad halv nio på Statiol i Helsingborg och körde då mot Ullared där vi inhandlade lite nödigheter och onödigheter, åt lite lunch och sen bar det av mot Linköping. När vi körde snöade det hur mycket som helst och resan tog mycket längre tid än den borde på grund av det. Jag inhandlade mest nödigheter i form av schampoo, balsam, duschcreme, köksgrejjer, och lite annat. Köpte även en skjorta till Oscar som han förhoppningsvis ska ha på bröllopet om den passar, samt ett armband till det. Åt mig köpte jag en tunn svart tunika som kommer bli kanonbra att ha i sommar =) Framförhållning vettni ;)

Helgen har varit helt underbar. Fantastisk. Himmelsk. Ville verkligen inte åka därifrån igår. Jag känner mig så hemma, så trygg när jag är där. Nog känner jag mig trygg hemma i Norrköping också, men alla ni som flyttat långt från era föräldrar vet att det är något speciellt med att komma hem en helg och bara vara. Bli omhändertagen lite. Jag sover så gott när jag är där, vaknar utvilad och glad. Ändå så va jag otroligt trött när jag kom hem igår. det blev ingen volleyboll för jag däckade i soffan. Tröttheten satt i kroppen, i hjärnan, överallt. Kunde inte hålla ögonen öppna. Sov i soffan från halv 9 till halv elva, sen somnade jag i sängen på tio röda. Helt slut!

Men om en vecka får jag träffa familjen igen, på min kusins bröllop :) Ska bli jätteroligt!
Nu ska jag käka frulle, duscha, plugga, sen jobba :)

Ojoj vilken kväll det blev :)

Gårkvällen var riktigt lyckad! Jag hade så himla roligt och va på så himla bra partyhumör. Mycket god dricka gjorde sitt till, samt bra musik och det underbara sällskapet jag hade. Bästiskvällar är alltid roliga, love it. Du är bäst bästis!! Våra fina priuetter borde fan läggas ut på YouTube för hela världen att se ;P

Sen träffade jag äntligen Snecker efter typ... jättelänge! Jag va ganska glad i hågen då och när jag fick syn på honom och han mig så gav vi båda till ett skrik och sprang över gräsmattan och bara kastade oss i famnen på varandra. tror vi hade saknat varandra lite :P haha. Askul och se honom och Pada och Sanna såklart! Sen hängde vi med honom en stor del av kvällen. Pernilla följde med en stund också, kul att få med henne =)

   
 


Fler bilder kommer när jag fått dem av Nicole =)

Nu ska jag iväg på Bröllopsmässa med svärmor :) Sambon hemma blev lite nervös tror jag när jag nämnde det :P haha. men vi ska bara titta på alla fina klänningar och buketter och håruppsättningar och sånt :)