Tradera auktionerna

Kolla gärna mina tradera-auktioner som jag har ute :) Passa på och bli lite sommarfin till en billig peng ;) Sista dagen är på tisdag den 3e juni. Glöm inte!!


http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=718989&listtype=0

   


Sommarlov, dag 1

Första dagen på sommarlovet 2008. Tänk sedan när man är riktigt vuxen, färdigutbildad och har ett fast jobb. Då har man inte sommarlov längre. Man får inte njuta av sommaren på samma sätt som vi gör nu. Det är inte samma sak lixom. Nog för att jag kommer jobba största delen av sommaren, men det är ändå ett break i min vanliga syssla. Och den sysslan är jag glad att slippa några månader nu. Det enda som är kvar att göra är att finslipa b-uppsatsen så att den blir godkänd samt att hålla tummarna för att min tenta i människans utveckling blir godkänd så jag slipper ta mina två första veckor till att sitta och komplettera... hade varit trist ju.

Blev ingen utgång och middag igår, lite annat som kom emellan tyvärr. Men det är utrett och vi är glada och lyckliga. Det blir lunch på stan idag istället förhoppningsvis, efter att vi packat och rensat det som vi ska göra idag. Vi sa att det är rensningen som ska göras idag och ställa upp de sakerna som ska bort på vinden. Sen blir det packning, städning och tvättning på måndag innan vi åker. Helgen ska vi spendera ute på Gullhäll tillsammans med Oscars familj och ikväll ska jag vara barnvakt från kl 16. Money money. Hoppas småttingarna inte gråter så mycket idag. det gör ju så ont och se dem lessna :(


anyway, nu väntar en snabbfrukost och sen ska vi sätta fart. Vi är redan typ 2 timmar efter i schemat ;P haha. Men så blir det när man har sommarlov tillsammans. Då är det skönt att sova ut!


Men.. lägg ner..

Men alltså, allvarligt. Orka? Det finns vissa människor som gör allt för kändisskapet. De utnyttjar till och med sin egen mörka bakgrund för att bli bra liiite mer kända. Ta exemplet med Natascha Kampusch. Hon satt fängslad i en källare i åtta år och har bara haft några år av frihet bakom sig. Nu ska hon starta en egen tv-show där hon ska intervjua andra kändisar för "att det är så spännande att höra kändisar prata om sina liv". Räcker det inte med att hon blivit världkänd genom sin bedrift att fly från den man som höll henne fången?? Hon utnyttjar sin mörka bakgrund för att bli ännu mera känd och det gör mig illamående. Vissa vill bara åt pengarna.

Sommarlov!!

Jag har sommarlov! Underbar känsla =) Sista dagen va...ehm...trevlig? Opponeringen gick bra, fick inte så mycket kritik som vi trodde så det känns jättebra. Lite långdraget på sista opponeringen dock.. men nu är det över och jag har SOMMARLOV!

Fick ett mms av mammi på sofia i hennes balklänning. började nästan gråta så vacker hon va! önskar jag kunde vara där, men nejdå, de måste lägga min sista skoldag samma dag som hennes studentbal. Jävla piss. Får nöja mig med bilder istället. Hoppas de har tagit massor! Älskar min syster. och min andra syster oxå såklart =)

Nu ska jag fortsätta packa. Sen försöka dra med Oscar till stan. Det är marknadsdagar så det är fullt med folk överallt och alla butiker har massa erbjudande och ställer ut massa saker och så =) Perelli, Patrik Isaksson och Rongedal ska sjunga tydligen. Tänkte att vi kunde ut och ta något att äta eftersom vi ska bo på två håll i sommar. Känns konstigt, men samtidigt skönt ändå. Nu ska jag ringa älskling. Pusshej

Sista dagen

Underbart. Idag är det sista dagen i skolan! Ska iväg och träffa Elin om en stund, vi ska gå igenom opponeringen. Sedan börjar vi 13.00 och håller på tills typ 17.00, men känner jag vår klass rätt så slutar vi nog tidigare ;P Ska bli så underbart med sommarlov. Behöver verkligen det! Ska bli skönt att komma hem till skåne och få vara hemma med nära och kära hela sommaren. Njuta av, vad de säger kommer bli, den bästa sommaren på länge. Vädermässigt. Och det kan man ju hoppas, för förra sommaren regnade ju bort.

Vaknade med riktigt svullna ögonlock idag. Ögonen är helt torra och bränner lite. Tror jag brände ögonlocken i solen igår. Ajaj. Får försöka sminka över det så gott det går. Nu sitter jag och äter en liten frukost och ska snart bege mig bort till Kåken för sista gången denna terminen!

Rensning pågår..

Verkar som om vi kanske flyttar hem en dag tidigare än beräknat, redan på måndag. Oscar har bestämt sig för att inte göra tentan på måndagen så vi får hela helgen ihop på Gullhäll innan vi åker istället. Myspys. Vi är mitt uppe i all flyttstädning. Har rensat byrån och klädkammaren och är på garderoberna nu. Det ligger saker överallt i hela lägenheten, ser förjävligt ut. Men det blir ju så när man ska hyra ut sin lägenhet över sommaren - då behöver de plats för sina grejjer. Men det är bra för oss oxå för man hittar saker som kan slängas!!

Tog en paus i all städning och gick till donken och köpte glass med ahlgrens bilar. Massa gott. Fick mig även en liten hamburgare, så jävla hungrig va jag. Men nu väntar sängen. Oscar har tenta imorgon och jag har opponering/slutseminarium. Kl 17.00 imorgon har jag sommarlov. Underbart!

natti.

Onsdagsskvaller

Dagens onsdagsskvaller är en sorglig nyhet. Som de flesta säkert redan vet så Har Patrik Swayze, allas vår DirtyDancing-stjärna, drabbas av svår cancer och bekämpar sjukdomen så hårt som han bara kan. Denna bilden nedan är tagen när han och frun gick på basketmatch. Jag känner knappt igenom honom. Som han magrats och åldrats sedan nyheten om sin sjukdom. Vi håller alla tummarna att han ska övervinna cancern! Nobody puts Swayze in the cornern. Not even cancer!


Helgens väder

Ser ut att bli underbart varmt och skönt väder till helgen!
Oscars familj kommer upp och vi ska ut och spendera helgen ute på Gullhäll.
Det betyder att ligga och sola på bryggan och kanske ta årets första dopp.
För det är ju nästintill olidligt att steka i 27 gradig värme utan att få svalka sig. ;)
Jäkligt typiskt att min bikini befinner sig i skåne eftersom syster hade den med sig
när hon va i Costa brava förra veckan... får se vad jag kan leta fram. tror inte att bikinin jag
vill beställa från H&M inte hinner fram tills på fredag...


Om du bor i USA får du inte...


Spela kort med en indian i Arizona.
Köra 100 varv i sträck runt torget i Oxford, Mississippi.
Spela golf på gatorna i Albany.
Mata aporna med cigaretter eller whisky i New Jersey.
Fiska i pyjamas i Chicago.
För skilda kvinnor att i Florida hoppa fallskärm på en söndag.
Ta med sig ett lejon på bio i Baltimore.
Knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.
Dansa till en nationalsång i San Francisco.
Skrämma en häst i Pennsylvania.
Cykla i en pool i Kalifornien.
Ha oralsex i San Francisco.
Kyssa en gravid kvinna i Iowa i mer än fem minuter.
Spela trumpet för att locka någon in i en butik i Indian Wells, Kalifornien.
Jaga val i Utah.
Dricka öl ur en hink i St Louis.
Sova på ett kylskåp i Pittsburgh.
Bära getskägg i Boston.
Gå på händerna över en gata i Hartford Connecticut.
Svära på en minigolfbana i Long beach, Kalifornien.
Sova på en ostfabrik i South Dakota.
För två män i Longmeadow, Massachusetts, att bära ett badkar över stadens grönytor.
Flyga drake i Washington.
Äta samtidigt som man simmar i Ocean City.
Äta vattenmelon på en kyrkogård i Spartanburg.


Detta hittade jag när jag gick igenom mina gamla blogginlägg från Lunar. Amerikanarna är konstiga människor, eller åtminstonne de som stiftat lagarna ;P Hahaha. jag blir alltid på bra humör när jag läser detta, för de är så satans korkade =P

Dagens "vill-ha"


Dagens vill-ha är inte åt mig utan åt Oscar.
Den här perfymen luktar så underbart gott och jag hade aldrig slutat krama
honom om han hade luktat såhär  ;P


Shopping, oh yeah

Guud va jag är stolt över mig själv denna tisdag! Jag gick upp samtidigt som Oscar kl 9.45 och 45 minuter senare stod jag på löpbandet på gymet =) Fick bara ett infall så Oscar släppte av mig vid gymet när han stack till skolan. Gick lite på bandet, körde lite olika styrkemaskiner och så. Känner mig väldigt duktig! Får se om det blir powerpilates ikväll oxå.

Sen träffade jag Elin för en runda på stan. Blev lite shopping. Köpte ett par trosor och en klänning till de kommande studenterna till mig, och ett par linneshorts och ett linne till oscar. Får se om han vill ha dem. Hoppas det. Han kommer bli så fin i det! Just nu sitter han i skolan och skriver tenta, sitter här och håller tummarna för honom.

Denna klänningen köpte jag, men det är lite grönbeigt i den oxå, så den är inte enbart svart/vit som på bilden. Kostade bara 98:- så tyckte det var ett helt okej val. Hoppas bara det blir fint väder så jag kan använda den =P


Monday cravings

Underbart söt kjol med små gulliga knappar, från Forever21 såklart =)





haha

Vilken kass startevla Lagerbäck har gått ut med. Kolla bara:
Sveriges startelva:
1 Andreas Isaksson - 5 Fredrik Stoor, 3 Olof Mellberg, 14 Daniel Majstorovic, 2 Mikael Nilsson - 6 Tobias Linderoth - 18 Sebastian Larsson, 19 Daniel Andersson [K], 21 Christian Wilhelmsson - 22 Kennedy Bakircioglü, 20 Marcus Allbäck.
Ersättare:
12 Rami Shaaban, 13 Johan Wiland - 4 Petter Hansson, 15 Andreas Granqvist, 23 Mikael Dorsin, 7 Niclas Alexandersson, 8 Anders Svensson, 9 Fredrik Ljungberg, 10 Zlatan Ibrahimovic, 11 Johan Elmander, 16 Kim Källström, 17 Henrik Larsson, 24 Markus Rosenberg.

de har satt hela vårt grymmaste lag på bänken. Iof är det bra till en viss del - andra spelare får chansen atr briljera lite, men klart vi kommer sakna zlatan, elmander och de andra. men ingen ska spela om de känner att de har en minsta antydning till skada, då är det bättre att vila till EM-slutspelet!!

Lycka till Sverige!

Det är äntligen över

Underbart. Det kreativa seminariet är klart för min del, Elin och jag gjorde vår presentation idag. Det gick hyffsat bra. Jag var grymt nervös innan, som jag alltid är innan jag ska prata inför folk, men det gick jättebra! det som gick mindre bra va väl vår kommunikationsövning. Eller nej, den gick bra, den blev bara inte så som vi hoppats på. Det blev lite för högljutt inne i salen och Elin o jag missuppfattade varandra vilket gjorde att informationen till resten av klassen kanske blev lite otydliga. Men i det stora hela är jag nöjd. Är nöjd med min insats när jag skulle presentera. Kände mig säker och det märktes inte att jag va nervös sa Bett. =) Så det kändes skönt =)

Nu har jag bara en dag kvar i skolan och det är opponeringsseminariet på torsdag mellan 13-17. Sen har jag sommarlov. Det känns underbart. Fick lite bastning av läraren för att vi är många som missar det sista seminariet på tisdag, har lite dåligt samvete men min systers student är mycket mer viktig än ett seminarium. Så enkelt är det.

Sverige spelar EM-förberedelsematch mot Slovenien om 15 minuter. Ska bli spännande och se om laget är så sammansvetsat som det krävs för att ta sig långt i turneringen. Man kan ju alltid hoppas!

Tråkig helg

Den tråkiga helgen är nu över och en ny vecka ska börja där skolan ska sluta. Hihi. På torsdag får jag sommarlov. Det ska bli så satans skönt!! Jo, denna helgen har faktiskt varit grymt tråkig, förutom när vi hade Sofie och Oskar på besök. Men annars har jag fördrivit tiden själv eftersom oscar bara pluggat och pluggat hela tiden. Nästa helg blir förhoppningvis roligare om Monika och dem kommer. Men vi får väl se hur det blir, hon visste inte om hon kunde.

Imorgon ska Elin och jag hålla vår korta presentation och sen övning med klassen. Ska bli kul faktiskt. brukar vara nervös men nu känner jag inte av det, än iaf. =P Vi ska göra en power point presentation och det tar ju bort lite av nervositeten för då har de något mer att titta på än oss :P Men det är bara väldigt kortfattat om vår uppsats och de teorier vi valt till övningen vi ska göra, så det kommer gå jättebra :) Vi har schemalagd dag från 8 till 17 men förhoppningsvis slutar vi tidigare, vi vet ju att vi inte kommer ta 2x45 min på oss så vi lär nog sluta 16.15 iaf, senast tror jag.

Väntar på att Oscar ska sluta spela så vi kan gå och köpa en glass innan vi somnar :) Så jag får nog jaga honom från datorn snart, han är helt inne i det.. som vanligt. *suck*

Emptyhanded

Efter 1,5 timme på stan så kommer jag hem utan något. Hittade absolut inget fint alls idag. Kanske är det för att det är så otroligt tråkigt att gå på stan själv när man inte har någon som kan säga: Åh va den va fin på dig. Får se om jag kan få med mig någon annan i veckan som kan hjälpa mig att hitta någon fin klänning eller kjol som jag kan ha på studenterna.
Nu ska jag äta lunch och sova en stund i soffan tror jag. Inte samtidigt dock ;P

Nu bär det av..

.. till stan. Själv. Struntar i vilket, måste bara få komma ut en liten stund. Ska se om jag hittar någon fin klänning eller kjol som jag kan ha på syrrans och petters studentfester. är såå sugen på skjortklänningen från H&M men det är väl inte riktigt festmaterial direkt. Får se vad jag kommer över. New yorker kanske har någon billig fin klänning :)

Monika ringde precis, så glad jag blev. Hon tackade så mycket för kortet och MMS:et hon fick av Oscar, skickade från min telefon eftersom hans är från stenåldern ;P Hon är världens goaste svärmor :) Förhoppningsvis kommer de upp nästa helg så jag har någon att umgås med när oscar tentarpluggar, måste bara hinna med att packa och sånt men det kan jag ju göra i veckan. Har ju bara två skoldagar kvar: måndag och torsdag. Sen har jag sommarlov. Ska vara barnvakt på fredagkväll oxå annars har jag inget planerat så nog ska jag hinna med att packa och flyttstäda oxå =)

Nu bär det av till stan, pussar.

Trött söndag

Vaknade kl 9 och var jättepigg, men Oscar fick mig att lägga mig ner igen, höll om mig och gosade i min nacke så jag somnade illa kvickt igen. Mysigt värre men sen vaknade jag snabbt när Oscar gick halv 10 och då somnade jag om igen och vaknade halv 11. Woops. Men det var skönt att få sova ut. Trots det har jag en liten huvudvärk någon stans och känner mig lite seg. Måste försöka ta mig ut idag och göra något, inte bara sitta inne som jag gjorde hela dagen igår. Får se om jag kan hitta någon som har lust att hänga med en runda till stan, annars får jag väl gå själv - hur tråkigt det än är. Om det är någon som inte vet vad ni ska göra idag och har lust med en runda på stan så kan ni ju hojta.

Vi hade Sofie och Oskar här på middag igår, väldigt trevligt. Grillade hamburgare och kollade på schlagern. Alla va trötta och sega så vi degade mest i soffan och mobbade alla konstiga bidrag. Väldigt trevligt =)

Idag är det även mors dag, vi skickade kort till våra mammor i torsdags så de borde ju ha kommit fram nu tycker man. Ska även skicka ett MMS till mor lilla mor oxå eftersom Halebop är så snälla och låter oss skicka gratis mms hela dagen =) Ska skicka iväg ett till Oscars mamma oxå.
Tror jag ska börja packa så smått idag oxå om jag inte får tag på någon som vill umgås. Har iof hela veckan på mig så jag kan ju börja så smått och kolla över vad jag ska ha med mig och vad som ska upp på vinden osv. Sen ska vi nog få låna Johannes kamera så vi kan fota lägenheten innan vi drar så vi vet hur det ser ut om något skulle hända medans vi är borta. Måste även ringa Holmen och fixa med nyckeln och gå igenom lite saker.

Men ja, nu ska jag sluta mögla här och försöka hitta på något. Ring eller skriv här om någon vill hitta på något =)

Friday nigh out(fit)



Skjorta - Forever21
Halsband - Forever21
Kjol - Forever21
Örhänge - Forever21
Väska - Forever21

Lördaaag

Idag är det underbart väder ute men det blåser utav bara helvete så det är nog inte så behagligt att ligga ute och sola heller :( Jag är grymt trött idag, har drömt mycket konstiga saker inatt och inte sovit så bra, vaknade med huvudvärk som fortfarande inte har släppt. Har bara lust att lägga mig i soffan och glo på en film, men jag är så trött på alla filmer som jag har så jag vet inte vad jag ska titta på. Inget kul på tv heller. Har suttit och pluggat lite, skrivit ihop vårt utvärderingsunderlag till måndagens seminarium. Har lust att åka till stan men det är ingen som kan följa med. Alla tentapluggar just nu utom jag. Oscar sitter i skolan med Frank, Johannes och Olle och pluggar där. Emmie pluggar, Sofie pluggar, Emma har besök. Ingen kan leka med mig. :( Men men, Sofie och Oskar kommer hit ikväll och ska äta mat och kolla eurovision med oss så jag får väl hålla mig tills dess.

En Friday night out(fit) kommer senare oxå, glömde ju lägga upp den igår.

Kubbnight och äppelkaka

Efter barnpassningen igår fick jag en förfrågan från min söta lilla Emmie som undrade om vi skulle spela kubb i parken. Jag, Oscar och Johannes begav oss till parken efter vi ätit upp våra pizzor, mötte Emmie och letade upp en öppen plats där solen lyste och satte upp vårt kubb. Emmie och jag utklassade killarna alla tre gångerna. Girls rule!! Även den sista omgången, som förövrigt typ tog 45 minuter för alla bara kastade utan att få ner än jävla kubb, när killarna hade fått ner 3 av våra 2 kubb och vi inte hade fått ner en enda, så vände vi - slog ner alla deras och vann. Uuuuuutklassning!!! =)

   

Efter utklassningen gick jag och söta Emmie hem till henne och lagade äppelpaj och kollade på Den otroliga vandringen. Jag har inte sett den filmen sen jag va typ 12 eller något och den är så otroligt mysig och himla rolig. "Lädlappshunden"
"En sak har jag lärt mig: tårta och polyester går inte ihop"
"Jag är så begåvad att jag förvånar mig själv"

    

Landa här om du törs..

... eller rättare sagt: Bada här om du törs... Det är ju helt sjukt. Att de över huvudtaget får landa där är ju sinnesjukt. Ett litet snesteg, gå ner lite för tidigt och du dödar alla på stranden....



Ett förtydligande ;P haha

Jag har fått typ fem kommentarer om det jag skrev om Gotland haha, så jag tänkte jag skulle förtydliga det hela lite =P Det blir ju som sagt inget Gotland för vår del, men jag håller fast vid det jag skrev: "Då blir det en sommar i Sverige ändå". Självklart vet jag att Gotland ligger i Sverige haha. Men för mig så är Gotland så exotiskt på något vis. Det är en Ö som har sån otrolig turistnäring och som ändå känns så avlägset för oss svenskar, eller iaf för mig. Det känns mer som utlandet än vad Danmark gör eftersom jag ser Danmark varje dag från vårt hus i Helsingborg och det tar bara 20 min att ta sig dit med färjan. Att åka till Gotland tar nästan längre tid än det tar att flyga till Egypten. Man ska ta sig i bil ca 3 timmar till Oskarshamn för att ta färjan som tar flera timmar. Att åka på semester ska vara till ett ställe som ligger flera timmar bort därför känns Gotland mer som utlandet för mig.

Så, nu har jag förtydligat mig ;)


Kom nyss hem från skolan. Har haft kreativt seminarium och ska egentligen ha det till kl 15, men jag har fått sån grym huvudvärk som både gör mig yr och illamående och eftersom jag ska vara barnvakt senare i eftermiddag så tyckte jag det var viktigare att jag gick hem och vilade, så jag inte spyr på seminariet. Tror inte det skulle vara så uppskattat =P
Så nu ska jag äta lite lunch och vila mig ett tag innan jag åker ut till Lindö och hämtar Emilia på dagis.

Veckans väder

Kolla in veckans väder! Ser ju helt underbart ut. Kanske inte så varmt som jag ville ha det,
men ack så soligt och underbart. Temperaturen brukar ju klättra uppåt så det blir säkert
varmare än det står här =) Underbart!!


Nu gäller det!!

Ni kollar väl på Semifinal 2 i Eurovision song contest?? Charlotte Perelli är ut som nummer två och vi håller självklart tummarna för att hon gåt till final! Heja heja
 

Glöm inte !!

Glöm inte mina traderaauktioner

   

Tubklänning från H&M



Kolla vilka söta tubklänningar H&M har i sin webshop.
Jag är grymt sugen på den blåa. Cerise är ju inte min färg direkt och svart
har jag redan så mycket av. Och det är en väldigt snygg blå färg.
Den kostar bara 129:- vilket kap ;)

Duktiga Sanna!

Nu har jag varit jätteduktig och städat hela lägenheten. Nästan iaf. Sovrummet får vänta tills helgen, likaså badrumsgolvet. Orkar inte mer nu, haha. Resten är Oscars ;P Har diskat också och varit uppe och handlat lite gott till ikväll. Johanna kommer hit och ser Eurovision song contest semi2 med mig :) Ska bli mysigt, vi har inte setts på jättelänge och oscar kommer att vara i verkstan förmodligen så då är det inte roligt att sitta själv heller. Så det ska bli jättekul. Måste bara hinna äta lite mat och så innan hon kommer men det är ju typ två timmar kvar så det är ju lugna puckar.

Idag har Elin och jag gjort färdigt det mesta till vår presentation på det kreativa seminariet på måndag. Väntar bara på hennes stödord så jag kan lägga in det i power point presentation som vi ska ha :) Kommer bli jättebra. Då ska jag bara föbereda mig ordentligt och hoppas att jag inte kommer bli så nervis. Men det är inte så mycket som ska sägas så det är nog lugnt.
Har även gjort klart tentan i Människans utveckling idag och skickat in den. Känns skönt. Nu hoppas jag bara att jag slipper några kompletteringar på den. Vore trist nu när det snart är sommarlov, vill ju inte sitta med den då.

Nu ska jag slänga mig i soffan en stund innan det är dags att göra mat och matlådor till imorgon. Pusshej

Torsdagstankar

Oj så trött jag är men Såå skönt att få sova ut lite. Nu måste jag fixa frukost och göra mig iordning lite, sen ska jag träffa Elin i skolan och gå igenom grejjerna till det kvalitativa seminariet vi ska ha på måndag. Kommer nog bli jättebra. Efter det tänkte jag sola en stund och sen hem och städa. Johanna kommer över ikväll och kollar på Semi2 i eurovision song contest.Vi ska hejja fram Charlotte Perelli så hon går till final. Måste även börja läsa igenom den uppsatsen som vi ska opponera på, har inte så himla många dagar på mig. + att jag måste skriva rent sista uppgiften i MU-tentan och skicka in den. Måste bli klar någon gång.

Oj, nu har jag brottom, sitter fortfarande i pjamas och har inte ätit frukost heller. Better get to it. Talk to you later ;)

Inget Gotland :(

Verkar inte som om det blir någon resa till Gotland för oss iår. Oscar kommer med stor förmodan ha omtentor från och med den 10 augusti och den veckan där vi hade tänkt att åka kommer han vara tvungen att sitta och plugga istället. Så jäkla tråkigt, såg fram emot det som fan, riktigt ledsen nu. Ville så gärna komma iväg med Oscar och bara få njuta av varandras sällskap och mysa ihop och uppleva saker tillsammans, för det gör vi så sällan. Blir en sommar i sverige, i år igen.

"Existensen före essencen"

Citat av Jean-Paul Sartre och betyder att människan finns till innan hon ännu är en person.
Vackert egentligen. Vi finns till men genom våra fria val och handlingar vi gör genom livet så formar vi inte bara vår personlighet utan även vår framtid. Har precis kommit hem från en sväng på bibblan där jag pluggat existentialismen till tentan i människans utveckling. Jag har bara en liten del kvar. Ska beskriva människans möjlighet till fria val för att sedan koppla det till socialpedagogiskt arbete. Ska skriva klart det imorgon och skicka in tänkte jag. Så jag får det gjort, orkar inte ha det hängande över mig längre. Den skulle vara inne den 22 februari men det var visst någon som var i Egypten då och sedan dess har det bara rullat på, inte funnits någon tid att lägga på denna uppgift. Men nu när jag är klar med b-uppsatsen så kan jag fokusera på annat.

Usch va mycket jag har att göra innan vi flyttar om två veckor:
* Tre seminarium, varav ett där vi ska presentera vår uppsats.
* en grillfest att gå på och en middag att hålla i
* fota hela lägenheten (förebyggande syfte) + städa
* Fixa med nyckeln
* Packa alla mina saker + packa ner sådant som inte ska stå framme, upp på vinden
* Barnvakt 23e och 30e
* Fixa studentpresenter till Sofia och Petter

Det är säkert flera saker men jag kommer bara på dem just nu....


Nu kom Oscar hem så nu kan jag inte sitta här och dega mer =P


Onsdagsskvaller

Denna veckas onsdagsskvaller kommer från vårt alldeles egna Sverige.
Som jag har längtat efter denna nyhet!! Jag är fullkomligt förälskad i svenska kriminalfilmer som Livvakterna, Tredje vågen, Rånarna, Hotet och Noll Tolerans. Däremot har jag aldrig varit lika förtjust i Beck-filmerna. 

Nu släpps nyheten om att Jakob Eklund har skrivit på för att filma sex nya filmer som polisen Johan Falk. Den första filmen ska ha premiär 2009 och det är samma regissör som gjort de tre första filmerna som  nu gör den första av dessa sex. Aftonbladet skriver att de resterande fem filmerna kommer att ha premiär på TV4. Susanna can't wait =D


45 minuters skoldag ;P

Haha, det är otroligt. Här sitter man innan man går till skolan och är orolig för att vi inte kommer bli färdiga i tid och att vi har mycket kvar att göra och så går man hem efter 45 minuter. Det gick fort. Ganska skönt, orkar inte sitta och pilla med den mer nu. Man blir aldrig nöjd men jag tror att uppsatsen kommer att bli jättebra när den är färdig =). Det är bara citaten som ska fixas till och sen skickar jag in den när jag fått det från Elin. =)

Sen måste jag sätta mig och göra klart människans utveckling. hur många gånger har jag inte sagt det? ;P haha men jag måste verkligen fixa den nu innan jag slutar. sen måste jag göra sammanställningen till det kreativa seminariet oxå. usch vad jag har att göra, så jag kan verkligen inte sitta här mer ;P


Tradera-auktioner

Sitter och lägger ut lite av de plaggen som ska säljas på Tradera. Har inte ens lagt ut hälften än. Kommer bli många auktioner under sommaren. Jag kommer inte hinna lägga ut alla innan jag flyttar ner till Skåne tror jag, men ska försöka lägga upp lite varje dag. Här kommer några bildlänkar till mina auktioner. Många av dem är outfits så man kan få alltihopa, gör att man får se plagget i sin helhet oxå =) Väldigt smart över den idén, haha. bara att länka sig vidare till nästa plagg.

   
Här är några av auktionerna.
Klicka på bilderna så kommer ni till respektive auktion.
Buda på ;)

Min bloggdesign.

Titta så fint :) Nu har jag äntligen fått en ny design, har velat ha en sedan i december, men o'boy va svårt det är att vinna tävlingar eller hitta någon som kan fixa en åt en. Men nu har jag det. Stort tack till dig Amanda!!! Bara lite småputs som återstår. I am so happy for my finfina bloggdesign  =)

Hemma.

Hemma från skolan. Det har varit en lång dag, men rolig. Vi har fått dela med oss av sådant som vi tycker är roligt och som ger oss livskraft. Jag hade nog inte läst studiehandledningen riktigt ordentligt, för att rita mangagubbar är verkligen inget som ger mig livskraft. Jag borde pratat om dansen. Det är det som ger mig livskraft.  Men men. Who cares.
Mår inte alls bra idag känner jag. Har världens huvudvärk och mensvärk och känner mig febrig och frusen. Det blir ingen powerpilates för mig ikväll, måste ta igen mig. Har en ganska stor diskhög sen igår oxå som jag inte tog då, sen tänkte jag göra någon smarrig fläskfilégryta eller något ikväll. Oscar har labb och sen verkstad så han kommer inte förens halv 11 typ. Men det är ganska lugnt för jag behöver lite tid för mig själv. Det är mycket på tv ikväll också, vet inte vad jag ska välja :P haha, dagens i-landsproblem. Men det är både Semi1 i Eurovision, Desperate houswives och Stormchasers samtidigt. Suck. Semi1 kan jag välja bort eftersom sverige inte är med idag utan på torsdag. Så det blir till att zappa mellan de två sistnämnda. Blir nog bra.

Blir nog faktiskt till att gå och diska och göra mat med en gång, är superhungrig och jag har ju bara mig att ta hänsyn till ikväll. oscar får äta när han kommer. Världens svartaste moln är påväg hitåt.. usch. mer regn. Det har varit fint väder både idag och igår, trist om det ändras IGEN.

Morgon... orka?

Tisdag morgon. Mina ögon är alldeles svullna efter gårdagens (kvällens) bråk. Inget jag vill prata om och inget ni behöver kommentera. Bråkar gör man ibland. Det är aldrig roligt, det är rentutsagt ett helvete att bråka med den man älskar. Finns inget värre än det. Men ibland gör man det och då får man ta konsekvenserna av det dagen efter, jag som tjuter som en stucken gris har idag alldeles svullna och röda ögon. Väldigt läckert, och passande med tanke på att jag har en eventuell presentation att göra för klassen. Då vill man verkligen se ut såhär. Men jag orkar inte bry mig idag. Jag är så skoltrött och 0 motivation att jag bara går dit och är där. Orkar inte lägga ner energi på något just nu. För trött för det.

Ja, idag är det då den fasade Alla-kan-dagen. Dagen då vi ska ta med något vi gjort eller visa upp något vi kan. Vad gör man på ett sådant seminarium? Susanna rotade i sina lådor och hittade sin gamla pärm från BF och ska idag visa instruktionerna (alt. visa hur man gör) till hur man ritar en manga-gubbe samt att visa hur den ska se ut när den är klar. Det lär nog gå ganska fort hoppas jag. och förhoppningsvsis smärtfritt.

Nejni. Nu kan jag inte sitta här och dega längre. Jag måste käka frukost och hinna inom statiol innan jag sticker, vi skulle tydligen ha med oss fika till seminariet. det skriver dem på kvällen innan. För det är ju verkligen alla av oss som har bullar undanstoppade i frysen... suck. Måste leta upp mitt täckstift oxå och göra det bästa av mina ögon. behöver ingen röd ögonskugga iaf. Inte för att jag hade tänkt ha det annars men ändå...

Verkstad

Sitter i skolan vid en dator i ett tomt rum. Alla studenter har väl gått hemmåt men det är inte dags för mig att gå hem än inte. Jag ska träna afrikansk dans om en timme så får sitta här och fördriva tiden sålänge. Egentligen vill jag bara hem och lägga mig men dansen är ju det som gör mig lycklig, måste få dansa annars kvävs jag.

Har precis haft en jätterolig lektion i bild. Vi har aldrig sådant men detta syftade till att få förståelse för hur skapande verksamhet kan påverka grupper och arbetssätt. Vi målde självporträtt och en stor tavla på en naken man :) Otroligt roligt. Bilder på detta kommer ikväll.

14 dagar kvar - sen hem till Skåne för sommarlov!! Underbart. Är så fucking skoltrött så jag orkar inte med något just nu. Elin och jag måste sätta oss och fixa inför det kreativa seminariet också. Har ingen aning om vad vi ska hitta på där. Bläää. Ahwell, det löser sig. Får surfa runt lite på nätet nu och kolla om jag hittar något bra.

Monday cravings



H&M har kommit ut med den här sötnosen i webshoppen.
har inte hittat den i butik än.
Fin strandklänning i flera fina färger och för ett pangpris!!
För mig lutar det nog åt den rödbronsaktiga. :)

Ny vecka, nya tag

Jajemen. Nu är det måndag igen och en ny skolvecka har jag framför mig. Det kommer att bli en intensiv vecka för oss. Deadlinen för b-uppsatsen var egentligen igårkväll men den blev flyttad till onsdag kl 20. Så jag ska sätta mig nu och gå igenom vårt band och se om jag kan hitta några citat vi kan använda oss av. Sen har jag verkstad kl 13-17 med basgruppen. Vi vet inte riktigt vad det innebär men det handlar om grupparbete och innefattar tydligen skapande verksamhet och bilder och så. Jag har fundilerat massvis angående detta och jag tror att det handlar om hur vi kan använda oss av bilder och teckningar som hjälpmedel i vårt arbete, bla inom samtal med barn.
Imorgon går jag också ganska länge tror jag. Vi har först utbildningsplanering mellan 8-9, sen 9-15 har vi Alla kan seminarium. Fasar lite för detta alltså. Vet inte alls vad det kommer innebära mer än att vi skulle ta med något och visa för klassen, något som vi är bra på eller nåt. Aja, det får bli som det blir. Onsdag jobbar vi det sista med uppsatsen innan vi lämnar in den. Och på fredag går vi 8-15 och då börjar de kreativa seminariumen. Detta är också ett fasmoment.... Blää. Men men. Jag kan inte göra något åt seminariet, det är bara att genomlida och göra det bästa av det. Kommer gå skitbra. Vi ska bara bestämma vad vi ska göra, haha. Vår planering är lite off.

Nu är det dusch och frukost, sen plugg och skola, sen träning. Oj vilken dag.

Friday night out(fit) ...

... på en söndag. Eftersom jag inte la ut någon i fredags så kommer den nu. Och detta är nog min absoluta favorit av alla jag har lagt ut tror jag. Kolla bara skorna. Jag är så fullkomligt förälskad så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kärlek. Märket på skorna är Yves Saint Laurent och kostar 396 dollar. Way out of my wallet... Inget för en fattig student, men ack så vackra.




Klänning - Forever21
Väska - Forever21
Halsband - Forever21
Örhänge - Forever21

Skorna - Bluefly.com

Back to normal

Då är vi tillbaka i de gamla vanorna igen. Nicole åkte hem för en timme sedan med tåget och sedan dess har jag ätit och myst lite i soffan med Oscar. Ska tillbaka dit strax, ska bara boka morgondagens träningspass och prata lite med Sofie. Verkar som om Emma och Emma ska med och testa imorgon. Ska bli trevligt.

Helgen har varit lugn men intensiv. Det låter konstigt men det är precis så det har varit. Vi har hunnit med mycket, men ändå tagit det väldigt lugnt. Vi har fotat alla mina kläder som ska läggas ut på tradera, vi har hunnit fota os själva, vi har varit på Ikano och IKEA, på stan, på Willys, ätit pizza, ätit kebab, ätit thai, ätit tacos, spelat bowling och kollat på en massa tv. Och vi har skrattat. Otroligt mycket. Det är som det alltid är när det är bästishelg. Det är underbart med andra ord :) Men hur trist och tomt det nu ändå är när Nicole har åkt så är det ändå väldigt skönt. Skönt att komma in i de gamla vanorna med rätt tider och allt, kunna fokusera på det som ska fokuseras på de sista två veckorna i skolan och kunna få fokusera lite på älskling också. Vet att Nicole tycker det är skönt att få komma hem till sin egen säng och lite annat också ;) Men det har varit en underbar bästishelg. och det är bara 15 dagar tills vi flyttar hem. Så det är knappt att vi kommer hinna sakna varandra, haha =P Bilder på helgen kommer lite senare. Orkar inte lägga in de just nu. Är så himla trött i kroppen, har huvudvärk, ont i magen och ännu mera trött =P

Det blev ju ingen Friday nigh out(fit) heller i fredags så det kommer också senare.

Min nya bloggdesign ska för övrigt läggas upp ikväll :) Can't wait. Ska bli riktigt nice.


Nu ska jag tillbaka till soffan och älskling.

Pusshej


Höst?

det är typiskt höstväder i Norrköping. Riktigt tråkigt. Det blåser, himmeln är alldeles grå och gråter. Kallt är det också, eller snarare rått. Ca 10 grader. Var tog sommaren vägen? Det var så otroligt varmt för en vecka sedan. Temperaturen har droppat ca 14 grader på bara några dagar. Helst ofattbart. Men iof är det bättre att det är kallt och regnigt nu än i sommar. För jag orkar inte med en regnig sommar till. Nog för att jag slipper kiosken i sommar och det är skönt att min inkomst inte hänger på vilket väder det blir, men ändå. Jag vill ha varmt och soligt väder. Riktig sommar. Sån sommar som det alltid va när jag var liten. Det är oroväckande hur klimatförändringarna påverkar våra årstider. Ändå sitter vi på rumpan och säger: äh, jag tar bilen idag också så kan jag sova lite längre. Alla gör så.

Ingen kan göra allt. Men alla kan göra något.
Kom ihåg det. Rädda vår planet.
Rädda vår sommar.

Bästishelg, dag 1-2

Nu är hon här =) Lycka. Hämtade henne på resecentrum 20.16 igårkväll och vi åkte hem direkt och åt mat, käkade godis och kollade film. Jättemysigt :) Idag öser regnet ner och jag tvättar för tillfället men det är klart kl 14 så då ska vi iväg och göra något. Blir först en sväng till affären så vi har något att äta ikväll och sen en runda på stan :) Ikväll blir det nog utgång. Ska bli spännande att se Norrköpings nattliv efter sådär 2 år här ;P hahaha.

Om jag inte bloggar så mycket under helgen så vet ni varför ;)

Snart snart :)

Nu är det bara 1,5 timme kvar till Nicole kommer med tåget. Har varit och handlat lite godis och läsk till ikväll då vi ska mysa och kolla film :) Ska förbereda maten och sätta in kycklingen i ugnen precis när jag åker o möter henne så får den stå där medans jag är borta.

Fick våra pengar från företaget idag, så det känns jätteskönt. Vi har haft så himla dåligt med pengar ett par månader nu så det känns skönt med lite extra klirr. Egentligen ska de pengarna gå till sommarens hyra men vi måste ju leva nu oxå. Får studiebidrag nästa vecka men det är inte tillräckligt mycket. Så mycket som händer nu i juni som det behövs pengar till bland annat två studenter... suck. Tänk att ha obegränsat med pengar *drömmer*

anyway, nu måste jag sätta fart och göra iordning här.


Idag kommer Niccan ;D

Underbart underbart underbart! Ska bli så himla skoj att ha henne här. Även fast det bara är ca 2 veckor sedan vi träffades senast så har jag saknat henne otroligt mycket och en hel helg med bara henne = fest, mys, bästistid! Det finns ingen som hon och att ha henne såhär nära i flera dagar är välbehövligt om jag ska klara de kommande veckorna i skolan.

Fick ett samtal från LSS i Hbg imorse om sommarjobbet. Fått en ny brukare som verkar jättebra. Däremot är det inte så mycket jobb som jag hade hoppats på. Jobbar 18 dagar i juni och juli och det är inte mycket... hade hoppats på mer. Men nu innebär detta jobbet inga helger, alla fredagar utom en lediga. Så jag har sagt att jag kan gå in och jobba helger och nätter och har sagt att jag kan jobba fram tills den 7e augusti och att jag gärna vill ha fler dagar. Annars får jag väl ringa Academic work och se om de behöver extra någonstans. Typ på lagret som Nicole jobbar på. Hoppas hoppas.

Nu ska vi skriva uppsats.
Tja'rå

Sverige i Semi =)

Efter en rysare till kvartsfinal där faktiskt Tjeckien hade det största övertaget så tog Mattias Weinhandl oss till semifinal. Underbar känsla av lättnad kom över mig, va så grymt nervis innan målet kom. Men nu är det hur skönt som helst! Och det ska bli spännande att se hur det går för Sverige i semin och vilka vi ska möta. Kanada möter just nu Norge av alla länder ;P har nog aldrig ens hört att Norge spelar hockey, så jag blev väldigt paff när jag hörde att de gått till kvarten. Men det blir nog..ehm..spännande ;P Tydligen är det ju hyffsat bra eftersom det tagit sig till kvarten iaf ;P Men längre än så lär de nog inte komma. Eller, man ska aldrig säga aldrig i sportens värld. Se bara när Grekland vann EM för några år sedan ;P Världens skräll.

Ahwell. Nu ska jag kolla slutet på Grey's anatomy. Har inte sett det på typ tre veckor så jag har egentligen ingen aning om vad som händer. MEN, McSteamy har blivit gråhårig =O ohno, det va inte snyggt...
Imorgon ska jag träffa Elin kl 10 och sen va ute i Lindö kl 14 för att passa barnen. Sen kommer Niccan kl 20.16 med tåget =) Underbar dag, förhoppningsvis ;) Haha. Men med nicole som kommer så kan den inte bli annat än underbar!

Onsdagsskvaller

Denna veckas onsdagsskvaller från Hollywood handlar om Joaquin Phoenix, snyggskådespelaren från Walk the Line som charmade en hel värld. Nu släpps nyheterna om hans kommande album. Jepp, another actor turning musician Har vi inte sett nog av sånna? Det fungerar ju väldigt sällan. Samma sak med artister som blir skådespelare. De borde hålla sig till en sak. Det är inte många det har funkat för. Nog för att Mr. Phoenix har en go röst så är han goare på filmduken.


Suck Susanna...

Ja, verkligen. *suck* igår skrev jag att jag skulle vara jätteflitig och plugga och städa innan träningen. Gjorde jag något av det? Nej, såklart inte. Så nu får jag spendera onsdagseftermiddagen med städning. Roligt roligt, eller inte. Men det måste göras eftersom Nicci kommer imorgon och då kan det verkligen inte se ut som det gör här just nu. Dammigt och rörigt. Speciellt röriigt i köket just nu. När vi flyttar hem till Helsingborg ska jag ha ett större kök med mer förvaring och större ytor, nu blir det att vi inte har tillräckligt plats och själva köket är inte speciellt snyggt så då orkar vi aldrig hålla det i perfekt skick. Disken är ett ständigt problem, orka lixom =P

Kom på precis att den där rubriken är lite tvetydlig... hahaha. Men jag menar *suck* och inte suck, as in - suck me =P haha. ville bara vara övertydlig.


Hade handledning mellan 8-10 idag. Gick väl hyffsat bra. va så himla trött och irriterad och hade tankarna på annat håll så jag kände mig inte så närvarande. Efteråt fick vi reda på att vi måste gå på alla kreativa seminarium som A ska ha. Det innebär 3 stycken. Kanske inte låter så farligt. Men ett seminarium är mellan 8-17... Jag kan gå på de två första men inte på det tredje för då är vi på väg hem till Skåne. Vi måste åka hem den dagen eftersom det sen är Sofias student den 5e och jag ska förmodligen träffa enhetschefen och provjobba den 4e. och eftersom vi ska packa bilen full och köra långsamt hela vägen till skåne så behöver vi tid på oss. Måste prata med Bett om detta. Men min mail funkar ju inte så jag får prata med henne på måndag på verkstadsseminariet. från och med måndag så har vi bara seminarium kvar. Inget annat. Kreativa seminarium, verkstad, "alla kan", slutseminarium. Bläää. Jag vill bara ha sommarlov nu. Vill inte stå och prata inför 20 pers i 45 minuter. det kommer verkligen inte ta 45 minuter...det kommer ta max 20.

aja, nu ska jag lägga krutet på att städa istället för att irritera mig på annat. så skönt när nicole kommer imorgon så jag får tänka på annat och bara ha kul hela tiden!!! Underbart. Längtar som fan till imorgon kväll 20.15 när jag ska hämta henne från tåget. <3


Jag vann :)

Jag vann utlottningen av en jättefin bloggdesign hos Amanda.
Gissa om jag är lycklig :D Den nya bloggen kommer upp så fort som möjligt.

Nu håller jag på lagar mat, lite sent jag vet, men jag har varit och tränat pilates och nu väntar jag på att oscar ska komma hem från skolan. Han har haft labb och sånt idag igen. Längtar tills det är över så jag får ha honom hemma på kvällarna.

Nu måste jag återgå till potatisen ;)
pusshej

Publikens jubel !!!!

Satt med spänning och tittade på uttagningen av EM-truppen och Henke ska spela =D Vilket jubel det blev i publiken när hans namn lästes upp, sist av alla. Alla tidigare spelare mottogs väldigt tyst av publiken, självklara spelare. Såg hela tiden att nummer 17 va ledig fortfarande och jag hoppades verkligen att de skulle läsa upp hans namn och det gjorde dem. Ni kan även läsa nyheten på Aftonbladet :)

Oh my god, GE MIG!



Kolla denna underbara bikini från H&M!!!
Jag är helt förälskad. Den ska klickas hem fortare än ögat.

200 inlägg!

I och med detta inlägg så har jag nu skrivit 200 stycken i min blogg. Yeey. =)

Elin och jag satt i skolan en timme idag, lite mer. Haha. Sen kände vi oss färdig för idag. Har skrivit klart resultat och analysdelen och ändrat lite stavning och sådant samt skrivit lite punkter för diskussion. Så nu är det bara diskussion och abstract kvar + lite småputs som sidnumrering och sådant. Känns bra som fan. Men vi fick ett meddelande innan om att deadlinen har skjutits fram till nästa onsdag istället för söndag. Det är bra även fast vi lär bli klara på torsdag, då kan vi skicka det till någon utomstående som kan läsa igenom det och komma med synpunkter.

Herregud va trött jag är idag. Har sovit sepedåligt inatt. Bara vridigt och vänt på mig hela natten, kände mig helt rastlös plus att det var hur varmt som helst i sovrummet. Blir till att gå upp på vinden och hämta fläkten. Oscar kommer hem sent ikväll, typ runt 11 eller så. Men jag ska iväg och träna PowerPilates med Elin 19.30-20.30, sen hem och laga lite mat.
Nu blir det till att vila lite och sen städa klart lägenheten så den är fin när Nicole kommer på torsdag. Måste även läsa igenom uppsatsen och kolla lite i böckerna om människans fria vilja till tentan i människans utveckling.  Bäst att sätta fart. Pusshej

Puppy =D

Hittade till Funplanet och spelet Puppy som jag typ var besatt av tidigare =) Tänkte visa lite ;)


Monday Cravings

Måndagens cravings kommer denna veckan från nätbutiken Haburi som säljer märkeskläder till en billig penning.



Top - Hilfiger Denim, Kadira vn Tee £39,99
Set - Vive Maria, Saigon Love Set £ 44,90
Jeans - Diesel Lowky jeans £ 199,90

Trötthet.

Gick upp halv 9 imorse för jag skulle träffa Elin kl 10 på skolan. 9.10 fick jag mess att hon inte kunde ses förens 12. Så jag åt upp min frukost, va redan sminkad och färdig då, så jag somnade i soffan och vaknade 11.15, sovit i 1,5 timme. Riktigt skönt. Idag har vi faktiskt kommit ganska långt och är nästan helt klara med resultatdelen. Nu återstår bara lite av analysen, abstract och diskussionen. Sen är vi färdiga. Lite småfix ska oxå göras, kolla stavning och sådant.

Anyway, nu ska jag byta om och sedan sticka till dansen :) Är lite småseg idag så jag hoppas inte att det är ny koreografi, för då kommer jag verkligen inte hänga med ;P haha. Verkar även som om jag får gå själv idag, Sofie hinner förmodligen inte. Trist. :(

Vad är vädrets problem?

Allvarligt. Det har varit högsommarvärme i en vecka nu och nu plötsligt så bestämmer vädret sig för att bli dumt och går ner under 15 grader. Det är 11 grader utanför mitt köksfönster. Jag går inte med på detta. Jag vill ha tillbaka sommaren. Nicole kommer på torsdag och vi hade planer på att ligga ute och sola, åka iväg på utflykter och mysa i värmen. Men nu ser det ut som om vi får sitta inne eller vara ute och frysa precis som när hon brukar komma i november... Hur länge ska vädret hålla på och dumma sig egentligen? Enligt smhi-prognosen för 5 dagar så är det 7 grader på fredag... hoppas verkligen att det stiger sådär plötsligt upp till 24 grader på lördagen. Jag menar, om temperaturen kan dala från 26 grader till 12 grader på bara en dag så måste den väl kunna stiga likadant oxå?  Ge tillbaka min sommar!

Susanna reporterar

.. från SM i Motocross i Finspång. Oscar och jag tog en tur med bilen till Finspång och tittade på SM i motocross. Jag har aldrig varit och sett crosskörning tidigare men eftersom Oscar har kört massvis när vi fortfarande bodde i Skåne så tyckte vi båda att det var en kul liten utflykt. Så i värmen stod vi på grus/sandgångar runt motocrossbanan och stekte oss i den gassande solen och tittade på förarna som körde varv efter varv efter varv. 25 varv per heat tydligen. Här kommer lite bilder från dagen.

  


... från branden i Bråviken. På väg hem från Finspång såg vi ordentlig rökutveckling på himmeln. Vi körde närmare och skruvade upp volymen på nyheterna och fick höra att det brann vid en fabrik i Braviken, i massa flishögar. Det rök ordentligt och vi stannade bilen precis utanför fabriken där jag fick dessa bilder.

  

och så va sommaren över...

..innan den ens hann börja. Såhär ser vädret ut den kommande veckan... kul...


Blåsig men vacker söndag

Vaknade av sötnosens pussar på min hals. Underbart sätt att vakna på. Han hade gjort frukost och tagit med ut på balkongen. Drog på mig mina shorts och mitt navylinne och gick ut och satte mig. Varmt och skönt men dock lite blåsigt som gjorde det lite kyligt efter ett tag. Men det finns inte ett enda moln på himmeln och det är över 22 grader i skuggan så det blir nog en varm dag. Sitter fortfarande inne, men jag är lite trött idag så jag väntar med att gå ut tror jag. Oscar ska plugga en stund och sedan ska vi kanske sticka till Finspång och kolla på motocross mästerskapen. Oscar har ju kört massa cross tidigare och har crossen ståendes hemma på landet i skåne. Så det blir inte så mycket körandes nu tyvärr. Tror han saknar det väldigt mycket. Vi hittade en crossbana 8 minuter från vår lägenhet här i Norrköping men eftersom vi varken har släp eller garage så blir det svårt för oscar att frakta crossen till och från banan. Tyvärr. Har bara sett honom köra i hagen hemma, skulle vilja se honom köra på bana också. Blir nog tid för det också i sommar =)

Helsingborg spelar bortamatch mot Trelleborg idag kl 16. Hoppas på 3 nya poäng där, men förhoppningsvis ska det väl inte vara så svårt. Men har jag lärt mig en sak så är det att aldrig underskatta ett bottenlag. =P Mitt kära HIF har kämpat på bra de senaste matcherna och jag hoppas att de får lite spel även under EM-uppehållet. Men det ska nog bli lite matcher i svenska cupen tror jag. Jag hpller tummarna som vanligt och har radion på. Uppdatering om matchen kommer senare under matchens gång :)

Ha en trevlig dag alla och ut i solen med er =)

Lika som bär

Har precis suttit och tittat på Min bästa väns bröllop, och den är ju hur söt och rolig som helst. Och varje gång jag ser den filmen så tänker jag på Den lilla sjöjungfrun. Varför det ? tänker ni säkert då.. Jo, det ska jag berätta. Det är för att jag tycker att Dermot Mulroney som spelar Michael (Julia Roberts bästa vän) är superlik prinsen i Den lilla sjöjungfrun =) Han är ju inte helt ful direkt. Nej, inte Dermot heller ;)





Det är något mer håret och ögonen tror jag ;)

Jeans med inbygda stringtrosor

Hmm... ibland har designerna nog slut på ideér och de bara tar den idé som ploppar upp först i deras huvuden.. Som den här tex. Jättelåga jeans med inbyggda stringtrosor är en ny design från Sandra Tanimura somkom på idén till det brasilianska företaget Sanna. Kunderna efterfrågade riktigt låga jeans utan att visa trosorna.Och.. ja, detta blev resultatet. Sen om det är snyggt, skönt och praktiskt... det är en annan fråga. De lanseras i England i sommar.

 
Bilderna tagna från Sofis mode

Lördagkväll

En underbar lördagkväll lider mot sitt slut. Oscar kom hem strax efter halv 7 och vi åkte med en gång till Willys och inhandlade lite nödvändigheter så vi klarar oss fram till sommaren förhoppningsvis. Sen tände han grillen medans jag diskade upp i köket och förberedde hamburgarna, grillade hemmagjorda hamburgare. Blev asgott. Hamburgare med salsadressing och ananasskiva. Riktigt gott :) Sen tog vi vars en shott och kollade på film och nu är det hockey.
Oscar överaskade mig med att vara hemma imorgon :) Han ska visserligen sitta och plugga en stund på förmiddagen men sedan ska vi kanske iväg på en lite utflykt till Finspång. Det är SM i Motocross där, något som passar Oscar bra och jag är ju världens bästa flickvän och följer med honom på hans intressen ;) Ska faktiskt bli väldigt roligt. Hoppas det är lika fint väder imorgon så kan jag passa på och sola lite samtidigt ;) Har faktiskt fått färg idag och ändå låg jag bara ute i 20 minuter eller så. Solen tar som fan just nu.

Nu ska jag kolla lite hockey och sen väntar kudden och älsklingens varma och underbara famn. Natti.



Bilden tagen på kusinens bröllop i augusti 2005

Uttråkad

Jag är så himla uttråkad så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har städat lite, pluggat lite, solat lite... och nudå? Jag borde vara ute men det är så himla tråkigt när man får vara ute själv. Alla är upptagna hela tiden... *suck* + att jag är himla trött i kroppen och har lite huvudvärk så jag orkar inte ta tag i mitt liv och göra något heller. Något är fel på tv-datorn så jag kan inte kolla på film.. jag som inte sett Juno på flera månader..eller iaf veckor ;P
Väntar på att klockan ska bli 4. Då börjar det en allsvensk match på TV4, tror att det var Kalmar mot Djurgården. Kan nog bli en riktigt bra match :) Vet inte heller när Oscar kommer hem men jag hoppas att det är snart så vi kan hitta på något mysigt tillsammans, vi har ju inga pengar så det får bli något gratis ;P haha. Men mat måste man ju ha, så vi får se vad det blir. :)

Värmebölja..

..indeed. Så himla varmt och skönt ute. Speciellt när man går, då fläktar det skönt. Men när man ligger på en filt är det nästan olidligt varmt. Låg ute på baksidan av huset och tänkte plugga, men hittade inget i böckerna jag kunde använda mig av. Så jag solade istället. Saaatan va det brännde på kroppen. Låg i ca 20 min max, och är gaaanska röd på magen. Och ja, jag har smörjat in mig, med solskydd 20. =P Så jag tänkte att det är lika bra att jag går in ett tag så huden får vila sig lite, finns massor här inne att göra. Hela lägenheten måste städas så tänkte börja med det nu. Har inget bättre för mig, alla är upptagna och oscar är i skolan... så så roligt har jag på helgerna....

Har suttit och funderat över min tenta i människans utveckling. Just nu lutar det åt att jag jämför människans fria val enligt Paolo Freires frigörande pedagogik och Determinismen, där man anser att allt är forutbestämt, det finns inga fria val. Det kan nog bli bra. Måste bara hitta böcker om determinismen först. Har beställt lite från biblioteket, hoppas jag får dem på måndag. Men B-uppsatsen går först eftersom den ska vara inlämnad nästa vecka och helst på torsdagen när Nicole kommer. För sen är jag upptagen hela helgen =)

Ahwell, nu ska jag städa. jippi.


Friday nigh out(fit)



Detta skulle jag vilja ha på mig en underbar fredagkväll som denna.
Allt kommer som vanligt från Forever21

Dagens namn


Reidar och Reidum

Måste säga att jag aldrig har hört namnet Reidum tidigare...

Redan fredag

Idag, för en vecka sedan, fyllde min pappa år och vi var på Ästa gård i Halland. Det är en hel vecka sedan. Tiden går så fort, men det är bra för då är det snart sommarlov och jag får åka hem. Men det är några veckor kvar av b-uppsattsskrivande, seminarium, förhoppningsvis jobb någon mer gång (hade hoppats på denna helgen men de har inte hört av sig), besök från skåne och lite fester blir det också :)

Även idag är vädret underbart och förhoppningsvis varmt ute. Enligt aftonbladet så kan det bli värmerekord idag, det tycker vi om :) Ska åka och träna alldeles strax, blir ett corepass. Sen ska jag nog ner till stan och sola, sen hem och plugga. Måste bli klar med människans utveckling idag. Så kan jag ta helgen till att vara ute i det fina vädret =) Men får nog vara ute själv eftersom Oscar har tenta på måndag så ska han sitta och plugga hela helgen... trist.

Ha en underbar dag allihopa :)

Vill vill vill vill vill

Jag vill verkligen, men har varken mod eller pengar till det. Pengarna är ganska självklara, det lär kosta ganska mycket - skulle tippa på upp till 2000:- eller något sådant och det har inte jag för tillfället.  Mod har jag nog inte heller.
Borde nog berätta först och främst att det handlar om att blondera mig. =P
För det första vill jag inte att mitt hår ska bli oranget och tvingas gå omkring med det ;P För det andra är jag rädd att mitt hår inte kommer klara av det och typ trilla av eller nåt :P hahaha. Någon frisör som läser som kan ge mig tips? Kanske borde lägga upp en bild på hur jag ser ut nu och vilken hårfärg jag vill ha.

                                                                 

Underbar dag

Det hr verkligen varit en underbart vacker dag, varmt och skönt och jättesoligt :) Man kan inte va annat än glad då =) Håller just nu på att laga mat - kött, sås och potatis blir det idag, har redan diskat och är alldels russinaktig om fingertopparna. Oscar kommer hem sent idag som sagt i tidigare inlägg så han får äta själv när han kommer sen. Jag är hungrig som en varg.
Har varit ute på Lindö och träffat familjen idag, vilka underbara barn :) Längtar till den 30e då jag ska vara barnvakt till dem :) Ska bli så himla mysigt.

Precis bokat in så att Sofie och Oskar kommer hit och käkar och kollar Eurovision den 24e :) Trevligt trevligt.
men nu måste jag fortsätta laga mat. insåg även att de visar Norrköping - AIK på TV4Sport :)

Valkampanj istället för välgörenhet

Vissa saker gör mig lite smått irriterad. Djurplågeri, barnmisshandel och andra orättvisor är några av de sakerna. Sen finns det vissa personer som gör saker för sin egen vinnings skull istället för att tänka på andra som blir lidande. Jag följer USA valet med ett öga och väntar med spänning på vem som ska bli den nya presidenten. Mitt hopp ligger hos Hillary Clinton eftersom jag tycker att hon haft mer att komma med än Obama + att det hade varit ett otroligt viktigt steg för USA och alla andra länder att få en kvinnlig ledare. Finns inte många sådana i världen.. Finlands president iof och Jeanne D'arc.. men det är ju ett tag sedan. Visst hade Obama säkerligen blivit en bra president också och en stakr representant för alla färgade i världen, främst i USA.

Det som jag stör mig på är att presidentkandidaterna slänger ut miljardbelopp på sina valkampanjer. Pengar som hade kunnat gå till något mycket mer behövligt. Tillexempel för att hjälpa invånarna i Burma efter orkanen som har tagit nästan 100 000 liv. Hillary Clinton lånade nyligen 6,4 milj dollar till sin kampanj. 6,4 miljoner dollar. Tänk så otroligt mycket de pengarna hade kunnat göra i Burma just nu. Så mycket hjälp de behöver med sjukvård, material till bostäder, hjälp med att bärga kropparna och mycket mer. Clinton hade vunnit otroligt många fler väljare om hon hade valt att lägga sina kampanjpengar på något som verkligen gör nytta. Det hade gett henne världspublicitet, hon hade fått betydligt fler väljare och uppfattats som en stor ledare. Nu är hon lika själviska som alla andra...och hon kampanjerar för att bli president och leda världens mäktigaste land..

Kladdig kycklingrulle..

Igår gjorde jag kycklingrulle till kvällsmat och det var sååå jäkla gott. Min vitlökssås blev oerhört mumsig :) Men idag när jag skulle äta den överblivna rullen i skolan så insåg jag att brödet hade blivit alldeles kladdigt i botten.. skitäckligt. Så det blev till att äta upp kycklingen och grönsakerna med kniv och gaffel istället, men det gick ju bra det oxå. Tyvärr blev jag inte särskilt mätt så det blir till att hem och käka lite snabbt innan jag sticker ut till Lindö för att träffa familjen.

Nu sitter Elin och jag är på våra datorer och skriver för fulla muggar. Eller ja, hon gör :P jag är färdig med mina två delar nu tror jag så jag väntar på att hon ska skicka sitt så vi kan sätta ihop det och sen börja på diskussionen :) Hoppas att vi snart är klara med den. Orkar inte skriva mer nu. Som om jag behöver ledigt egentligen efter en vecka i Helsingborg.. haha, nej.. men de tär så fint väder ute och jag vill njuta medans jag kan =P


Nu stinker jag verkligen vitlök. känner det utan att ens ha öppnat munnen och då är det nog väldigt illa =P


Godmorgon

Idag har jag fått sova ut lite granna. Skönt. Igår körde jag hemifrån kl 7 för att vara ute i Mörarp halv 8. Oscar åkte hemifrån idag vid kvar över 8 och kommer inte hem förens sent ikväll. De håller på med några labbar och projektrapporter så de har en del att göra. Snart börjar hans tenta-p =S då lär jag inte se mycket av honom tyvärr.
Idag ska jag till skolan och träffa Elin, sitta och skriva och slipa lite på vår uppsats. Hade varit skönt om vi kunde bli klara med den snart. Men vi behöver nog denna veckan också, ska ju lämnas in nästa vecka. Hoppas vi har tillräckligt med tid. Kl 17 ska jag vara ute på Lindö och träffa en ny familj som jag ska vara barnvakt till. De har tre barn; en dotter på 3 år och två tvillingpojkar på 7 månader :) Såå gulligt. De känner några av våra kompisar från Helsingborg så det blir säkert bra det här. Men nu måste jag hoppa in i duschen. Ska va i skolan kl 11 och måste hinna ringa SJ och maila till enhetschefen. Så nu får jag lägga på ett kol. Hörs senare. :)

Heartbeats



Bästa reklamen som någonsin gjorts.

Gina Tricot öppnar webshop

För er som missat kan jag berätta att Gina tricot äntligen öppnar en webshop!! Det va på tiden tycker jag. Enligt Dagens industris nättidning ska webshopen kunna leverera plaggen redan dagen efter beställningen. :) Det är tänkt att webshopen ska öppna tnågon gång till hösten :) Vi väntar med spänning.


Helsingborg - Örebro

Ikväll spelar HIF sista hemmamatchen före EM-uppehållet och tar ikväll mot Örebro. Det är viktigt för oss att ta poäng i kvällens match för att avancera i tabellen. Vi ligger just nu på 7eplats och Örebro på 13e och enligt resultaten i de senaste matcherna borde HIF ta en relativt enkel seger. Men det är inget att spekulera i egentligen, man ska verkligen inte underskatta något bottenlag. Se bara hur det gick i hemmamatchen mot Norrköping. Ett underskattat IFK som snodde poäng av oss efter mycket slarv i HIF:s backlinje. Men jag håller tummarna för mitt älskade HIF och kommer sitta bänkad framför radion och lyssna eftersom canal+ inte sänder matchen på webtv:n som jag hade hoppats på.

Här kommer dagens matchposter:




Uppdaterat
HIF 1-0 (37' Henrik Larsson)

Onsdagsskvaller


Denna veckans onsdagsskvaller kommer självfallet från Hollywood. I all babyhysteri som är just nu så har jag nappat på en nyhet om familjen Cruise-Holmes. Aftonbladet skriver idag att Katie och Toms tvååriga dotter Suri redan börjat intressera sig för utseendet och följer med mamma till skönhetssalonger där hon får manikyr. Här börjas det verkligen tidigt. "Normala" barn brukar tränas på pottan vid två års ålder men inte kändisungarna!


"Och även fast Tom Cruise och Katie Holmes har blivit småbarnsföräldrar så är det tydligen inget skäl att låta sig själv - eller sitt barn - slappna av när det handlar om utseende.

- Jag är förbluffad över Suri. Hon tycker om att dansa och sjunga och att få riktigt vacker manikyr med mamma, berättade Tom Cruise för Oprah Winfrey. "         
                                                                                                                       - Aftonbladet




Men allvar, är inte Suri typ den sötaste ni sett?
Och jag fullkomligt älskar det namnet =)


Sista inlägget

Här kommer mitt sista inlägg under min vistelse i Helsingborg. Har börjat packa ihop mina saker för att vara färdig till tåget som går halv 12. Ska först träffa Nicole på knutpunkten kl 11 så vi får säga hejdå ordentligt. Kanske hinner med en fika eller så.
Det var tidigt upp i morse eftersom jag va ute i Mörarp och hälsade på min eventuella brukare. Har inte riktigt bestämt mig hur jag vill göra, tänkte ta tiden på tåget och fundera över sommaren och jobbet. Det blir nog bra vad jag än väljer men jag måste välja från hjärtat sa pappa imorse och det stämmer bra. Det är ju viktigt att det känns bra för mig med den brukare som jag får, just nu känner jag mig lite orolig över det. Men jag behöver nog bara lite tid och fundera lite.

Kvällen igår blev lite för mycket på slutet. Tack Nicole och tack älskling för att ni tröstade mig. Love you both. <3

<3

Måste bara säga att jag har världens mest underbara bästa vän.
Tack för allt ditt stöd Nicole.
Du är verkligen underbar.
One of a kind.

Saknad.

Hemma igen efter en händelserik dag. Var och träffade enhetschefen på LSS verksamheten på Maria Park vid halv 12, fick titta lite på schemat och fick en inblick i vem jag eventuellt ska jobba med i sommar. Lite skrämd  blev jag allt, blir en väldigt stor utmaning att arbeta med henne. Ska dit och träffa henne och en annan assistent imorgon bitti och se hur det går. Efter det ska jag bestämma mig. Jag känner att om jag varit några år äldre och haft lite mer erfarenhet av personlig assistans så hade jag inte tvekat att ta detta. Men det känns som en lite för stor utmaning för mig. Men det återstår att se.

var och kollade på systerns slutproduktion precis. Hon är lätt bäst i sin klass. Vilken teknik hon har ;) Det är min syster det. Roliga danser och karaktärer. Saknar dansen otroligt mycket när jag tittar på henne. och i slutet av deras föreställning spelade de Graduation, friends forever, eller va den nu heter och det var svårt att hålla tillbaka tårarna. Den spelade vi i klassrummet på vår student och även på klassresan. Saknar gymnasiet, saknar klassen och vänskapen så som den va då. Nu är allt annorlunda, inte alla som är vänner längre och så. Det är riktigt tråkigt. Satt och tänkte tillbaka på klassresan och på andra underbara stunder vi hade och.. ja, det var svårt att inte gråta. BF3A kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat.





Grattis syster yster

Idag fyller min söta lillasyster 19 år. Herregud va tiden går. Jag kommer ihåg när jag fyllde 19 år. Känns inte som om det va alls längesen men det är 3 år sedan faktiskt. Börjar känna mig lite gammal ;P haha
Sjöng för henne vid halv 7 imorse och sen gick jag o la mig igen. Och nu har jag superbrottom så jag borde egentligen inte sitta här och skriva. Ska ta bussen om 10 minuter till Maria Park och träffa en av enhetscheferna på Vård och omsorgsförvaltningen :) Sen träffa Nicole och sen klippa mig. Får se om det blir någon stor förändring idag. Glömde ju bilden på frisyren som jag vill ha hemma i Norrköping... crap. Får gå dit lite tidigare och titta i en frisyrbok och se vad jag kan hitta :) Mormor och bertil kommer idag också...

Nu måste jag dra mig.
Pusshej

Upp som en sol...

... ner som en pannkaka. Så föll hoppet om att jag skulle få sommarlov innan min systers studentbal den 27e. Vi har slutseminarium den 29e med opponering på vår B-uppsats så då måste jag vara i skolan. Helskotta. Ville verkligen va med och se Sofia i sin klänning. Men men, man kan inte få allt. Oscar slutar skolan den 2 juni så vi sticker hem den 3e juni. Förhoppningsvis kommer Monika och gänget upp till oss den 29e då det är Norrköping International Horseshow. tror Vitlök ska tävla då så Micke ville vara där och kolla :) Det är samma helg som vi ska packa ihop lägenheten och fixa så hoppas det inte blir allt för rörigt då =P haha.

Idag har jag och minisystern varit på stan en snabbis och köpt mellansysterns födelsedagspresent, fyller år imorgon :) Sen träffade jag Nicolina och vi fikade lite och sen stack vi hem till henne och kollade på filmer; Prinsessas dagbok 2 och Music & Lyrics :) Den sistnämnda var riktigt söt :)

Känner att jag har sån otrolig bloggtorka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om numera. Men det är nog för att jag är hemma och inte är så bloggintresserad just nu. Men jag skulle kunna berätta om min morgondag:
Sofia fyller som sagt år, 19 år för att vara exakt. Så det blir att gå upp och sjunga redan vid 6.15 imorgon eftersom hon ska till skolan och förbereda för slutproduktionen. Kl 11.30 ska jag vara ute på Maria Park och träffa enhetschefen för att gå igenom schema och sånt inför sommaren. kl 14 ska jag klippa mig, så då ska jag möta Nicole i stan så hon får följa med mig. Sen vid 18.30 är det slutproduktionen som gäller. Mellan allt detta kommer Mormor och Bertil så jag ska väl hinna umgås med dem oxå antar jag.


Jag och syster

Monday cravings



Jeans Forever21
Top Forever21
Väska Forever21
Diadem med rosett Forever21

Måndag morgon med vackert väder.

Ligger fortfarande kvar i bäddsoffan uppe i (vad som brukade vara mitt gamla rum) gästrummet. Ligger och tittar på Oprah och funderar på om det kanske är dags att göra mig iordning om jag ska hinna? Väntar på att Nicole ska ringa så vi kan åka till stan. Måste köpa present till en viss syster som fyller år imorgon. Lillasyster nummer 2 ska möta mig i stan när hon slutat så ska vi gå och köpa något ihop. Får se vad vi kan hitta. :)

Även idag är det underbart väder. Känns som att det verkligen snart är sommar. Kan inte fatta hur fort det har gått. För lite mer än en månad sedan så va det påsk och 10 minusgrader och massvis med snö, inte en enda antydan till ett löv på träden och nu har nästan alla träd slagit ut och det är så himla fint. När Nicole och jag skulle hem från stan igår så körde vi genom Pålsjö skog. Den vackraste sommarvägen som vi har i Helsingborg förutom strandpromenaden. Vägen genom Pålsjö skog är en allé med utslagna träd runt omkring en. Underbart vackert. Var tvungen att visa er så jag letade upp en bild på Helsingborgs hemsida.



Jag älskar mitt Helsingborg. Igår satt jag och Nicole tillsammans med bland andra Pada, Sanna och Wall nere på gröningen och mös. Tyvärr va det lite kallt så vi gick hem tidigare än tänkt men vi fick mycket gjort hemma oxå, haha. Innan vi stack hem hann vi spela lite bränboll, det har jag inte gjort på år och dar alltså. Inte sen gymnasiet tror jag. Men det va grymt kul att träffa Pada och Sanna igen. Snecker den rackaren kom inte förens vi hade gått, ca 1,5 timma efter vi skulle varit där =P men jag fick ju träffat honom i lördags så jag är nöjd. Ska bli en rolig sommar återigen med dem.

Nu är det frukosttajm.

Bilder från firandet

aHär kommer lite bilder från pappafirandet i helgen.

  
Pappa och jag var ute och gick medans mamma och systrarna packade in i bilen. Vi gick i skogen och vid vattnet, åkte lianen. Som ni ser är han väldigt lycklig över att äntligen kommit upp på lianen. Det finns ett antal bilder som visar vägen upp på pinnen. Men det är en helt annan rolig historia ;)

   
Pappa var storbonde och iklädd morfars gamla blåa arbetsdräkt och en mössa från tennisveckan i Båstad. Första bilden syns han med min lillkusin Jonna.  Första tävlingen - snida en skruvmejsel och med den försöka få upp en skruv ur en träbit. På bilden jobbar mamma och moster stenhårt med snideriet. Andra tävlingen - frågsport. Här några ur killaget. Tävlingarna 3 och 4 fotades inte då de gjordes samtidigt med lagen på olika ställen. Tävling fem - labyrint där vi skulle flytta stora plastdunkar från en sida till en annan. Här sliter mamma och jag.

   
Tävling sex - Stor gunga där man tog fart uppe på en ansats och sen skulle pricka några hål på väggen med en boll. pappas min här är oslagbar =P Tävling sju - den roligaste av dem alla: Mekanisk tjur =) På bilden ser vi älsklingen, som även vann. satt kvar nästan en hel minut medans de allra flesta åkte av efter 17 sek. Tävling åtta - Hinderbana. Pappa har problem mellan två däck. Tävling 9 fotades inte heller, det va gåtlösning. Sista tävlingen va att köra en skottkärra på en planka över vattnet. Här ser ni precis när pappa tappar balansen och älsklingen flyger i =P


Underbar helg :)


They are mine =D

Äntligen är de mina :)


Elfsborg - Helsingborg

Just nu spelar Helsingborg bortamatch mot Elfsborg. Första halvlek, spel i 32 minuter ca och än sålänge 0-0. Spännande match som jag verkligen hoppas att Helsingborg vinner, men Elfsborg spelar grymt bra. Men jag håller tummarna och hoppas på det bästa :)
Uppdatering kommer.
* Elfsborg 1-0 (33')

Pappafirande

Nu är vi tillbaka igen i Helsingborg efter ett dygns firande av kära pappas 50årsdag. Vi började tidigt igår morse med sång och presenter och åkte sedan iväg på utflykt och hamnade, som planerat - fast utan pappas vetande, på Ästagård utanför Tvååker i Halland. Där mötte moster och hennes familj upp tillsammans med min älskling och syrrornas boys. Vi lekte lekar och hade det jätteroligt. Vi delade in oss i två lag, körde tjejerna mot killarna, och gjorde allt från frågesport, till att rida mekanisk tjur och köra en person i en skottkärra på en smal planka över en damm. ALLA blev dygnsura kan jag tillägga men fasiken va roligt det va :P Bilder på detta kommer så småningom. Farmor och faster är här just nu så firandet är inte helt över. Så det dröjer nog några dagar innan det kommer bilder från firandet tyvärr. Men jag lovar att lägga upp dem så snart jag kan.

Ikväll ska jag träffa älskade bästis. Antingen blir det utgång eller bara filmmys hemma, får se vad hon känner för. =)
Ska bli underbart och träffa henne och bara snacka massa skit och sånt :) Älskade bästis. <3

Tankar på tåget

Idag, när jag satt på tåget mellan Ängelholm och Helsingborg, funderade jag mycket på saker och ting. Sist jag åkte tåg va runt påsk när jag åkte ner till Helsingborg. Då va det hur mycket snö som helst utanför tågfönstret, otroligt vackert med snötyngda träd och underbart blå himmel. Nu va det massor med gröna träd och blommor överallt. Efter en dag med massor av regn så höll vädret på att spricka upp och solens strålar gjorde allt det gröna ännu grönare och vackrare.
Satt och läste i en tidning som låg på bordet framför mig. Kom till sista sidan där det var lösningen på förra veckans korsord. Fastnade för ordet högst upp i höger hörn: Nakenbad. Och jag blev ganska full i skratt när jag såg vad ordet nakenbad var svar på: Sker trådlöst. Hahaha. Som jag skrattade för mig själv. Tänker man trådlöst nu för tiden så kopplar jag det till trådlöst internet. Men nakenbad är ju också trådlöst. Inga kläder. Riktigt klockrent. =)

Nu sitter jag iaf i sängen hemma i Hittarp och kollar på Brudens far och pratar med bästisen på msn. Så skönt att få träffa henne idag, även fast det bara va ett par minuter. Att se hennes underbart söta och glada ansikte lös upp hela min dag. Älskar dig bästis. Längtar tills på lördagkväll :)

Nu är kl. 00.14 vilket betyder att pappa nu fyller år. Grattis på 50-årsdagen älskade far. =) Du anar inte vad som komma skall ;)

Onsdagsskvaller - på torsdagen

Som ni alla vet så är jag ju i Skåne nu, satt i bilen halva dagen igår så det blev inget bloggandes om kändisskvaller. Så jag tänkte att jag tar det idag istället, eftersom vädret är urkasst och vi bara sitter inne så smiter jag undan en stund för att komma med dagens skvaller som även denna veckan är hämtat från PerezHilton.com. Och även denna vecka handlar det om Britney Spears. På framsidan av tidningen Star syns en bild på Brittan, hållandes en av sina söner i famnen och med en rubrik som lyder: Britney wins boys back!
Frågan är om detta stämmer, med tanke på all uppståndelse som varit angående vårdnadstvisten om sönerna så borde vi ha hört nyheten om att hon får tillbaka vårdnaden.. Förmodligen menar de bara deras hjärtan och inte den faktiska vårdnaden. Det hade isf varit huvudnyheterna på alla internetsidor världen över.
Vad tror ni kära läsare? Har Brittan rätt till vårdnaden om sina söner?


Skåneland

Nu befinner vi oss i vårt älskade Skåneland. Just nu hemma hos Oscar ute på landet. Underbart skönt att vara här igen. Skåne är underbart, tyvärr är inte vädret lika underbart idag, bara regnar och regnar :(
Vi kom hit igår kl 16.00, träffade familjen, åt jättego middag. Oscar och brosorna stack iväg och cruisade med bilen och jag satt hemma med Monika och Micke och drack vin och snackade och skrattade. Jättemysigt va det. Alltid lika skönt att gå och lägga sig i Oscars säng, här är så otroligt tyst ute på landet så man ligger bara och lyssnar på älsklingens andetag och känner att man blir tröttare och tröttare för varje andetag som han tar. Underbart. Däremot så har jag sovit otroligt dåligt inatt. Vaknade flera gånger av att jag va totalt genomsvett, jättevarmt inne i rummet. Sängen är ganska trång och Oscar som egentligen är väldigt liten tar upp enorm plats i sängen :P haha. Vaknade även med ett ryck en gång av att oscar satte sig upp och va helt hysterisk. Måste ha drömt något riktigt otäckt. Han kved och flaxade med armarna som om det var någon som försökte ta honom. Jag slängde mig om honom och höll fast honom och försökte lugna honom medans han försökte ta sig loss. "Oscar, älskling, det är bara jag, ta det lugnt". Till sist började han lugna sig och jag la honom ner och höll om honom tills han hade lugnat sig helt. Fortfarande sovandes. Strök honom över håret tills hans andetag återgick till normalt och han va helt lugn. Så har han aldrig gjort innan. Det var läskigt.

Idag regnar det som sagt så det blir nog inte mycket som händer. Monika och Micke kom nyss hem från 3-års provet med Lucille - hade fått jättehöga poäng så de är så glada :) Likadant igår med den andra hästen, oxå fått grymt höga poäng. Arbus tror jag den nya hingsten heter. Svårt att hålla isär alla deras söta hästar. :P

Tåget hem går kl 18 idag, mamma hämtar mig på knutpunkten och även Nicole kommer möta upp mig där så vi kan byta kläderna :) Min fina klänning ska jag få idag, wee =)
Nu ska jag gå och umgås. va egentligen inte tänkt att jag skulle blogga nu, men jag hann med det oxå :)
Puss på er allihopa :)