Barnvakt

Nu till kvällens och dagens sista syssla - barnvakt. Sitter nu hemma hos familjen ute på Lindö. Lilltjejen har precis somnat och jag har en ensam kväll framför mig. Tur att jag hittade en påslagen dator med bredband så jag kan sitta här och prata med Nicci ;P Men sen kl 21 är det ju Grey's =) Efter det lär jag säkert somna någon timme i soffan. Ska ju lixom upp halv 4 inatt för att packa ner neccesären och sticka till flygplatsen. Åååh, mitt hjärta bankar av förväntan =) Det ska bli så kul. Äntligen får vi komma iväg och mysa! Ska bli helnice.

Oscar och jag tog en runda på stan innan ocså (oj vilken snygg stavning det blev. kan va för att jag sitter vid ett vanligt tangentbord och inte vid min bärbara dator. det va längesen jag satt vid en vanlig dator och skrev ;P). Köpte mig minischampoo och balsam till resan, ny deo (för den jag köpte sist va asdålig - Dove med guldig kork  köp den inte!!), tandborste till Oscar, halsduk till mig (Ja Emmie det blev den gråa ;P), såna jättesmå klädvårdsborstar som man kan ha i resväskan. Skitsöta! Haha. Sen växlade vi pengar och gick omkring och tittade på lite kläder till Oscar. Men han köpte ju såklart inget ;P haha. Vi hittar säkert nåt till honom i Berlin. Och dit ska vi imorgon!!!!!!!!!!

Ha det nu så bra allihopa så hörs vi på söndag när vi kommer hem!
Puss på er!

(Det blev 3 inlägg mer än vad jag trodde det skulle bli idag, lite kul ;P)

Hann tillochmed att träna

Så duktig jag är. Efter att jag pluggat en stund så stack jag en sväng till gymet. En timmes träning blev det på lite olika maskiner och nu känner jag mig otroligt nöjd. Så nu blir det en välförtjänt dusch, sen lunch i form av spagetti och pastasås med bacon vitlök och färsk basilika. Sen packa och sen stan och sen barnvakt ikväll =)

Duktig duktiga mej ;P

Onsdagsskvaller

Okej. Jag hinner med ett litet snabbt inlägg - lite kändisskvaller vill vi ju ha såhär på onsdagsförmiddagen =P Men denna nyhet kanske inte är rolig för alla filmälskare.  Joaquin Phoenix slutar med skådespeleriet. Såhär säger han själv i ett utlåtande (hämtat från perezhilton.com)

"I want to take this opportunity... also to give you the exclusive and just talk a little bit about the fact that this will be my last performance as an actor... I'm not doing films anymore."

Sad sad. Han har gjort många bra filmer...eller ja, jag har iof bara sett Walk the line, men den va han ju kanon i =P Så det känns ju klart lite trist. Han kan ju inte vara så gammal.. så varför sluta? JO, Den Oscarsnominerade Hollywoodskådespelaren avslöjade i en tv-intervju i programmet "Extra" att han avslutar sin filmkarriär för att helhjärtat satsa på musiken. Så det är nog inte det sista vi ser av vår Johnny Cash-kopia =)

Pack- och fixdag

Nu har vi vaknat och ätit frukost och det är dags att ta tag i dagens bestyr. Först och främst, efter uppdrucket kaffe och thé, ska vi sätta oss och plugga några timmar. Efter det ska vi packa klart Oscars kläder och sen bege oss in till stan för att köpa lite smågrejjor till resan. Om 24 timmar checkar vi in på hotellet i Berlin - nice =) Då skulle jag tippa på att det blir lite frukost och någpn lugn timma på hotellrummet innan vi beger oss ut och utforskar gatorna runt hotellet. Daniel kommer runt kl 14 och då ska vi väl ses och äta lunch ihop kan jag tippa på.

Jag ska försöka blogga något mer idag om jag hinner. Skulle jag inte göra det så får ni ha en kanonavslutning på denna höstlovs- och halloweenvecka så hörs vi på söndag när jag kommer hem. Då blir det bilder från resan och lite reseberättelser :)

Nu ska jag vara duktig och sätta mig och plugga systemteori ;P

Dax att sova

Ja, nu börjar det bli dags att dra sig mot den mjuka sängen och mot Oscars mjuka armar och sussa några timmar. frågan är om jag kommer kunna sova eftersom jag sov 1,5 timme innan idag ;P
har pillat med lite olika saker här hemma under kvällen. Börjat föra över lite saker till min nya hårddisk, packat det mesta i klädväg - nästan bara necessären och accesoarerna kvar nu. Men det tar jag imorgon. Då blir det även pluggning att ta tag i. Ska göra en brainstorming till mitt praktikarbete och se hur långt jag kan komma. Min kontakt i skolan är ju långt ifrån över men jag måste ju börja någonstans ;P
När Oscar kommer hem från skolan imorgon vid 13 tiden ska vi äta lite lunch och sen packa färdigt och sen åka in till stan för att växla lite pengar och fixa det allra sista. Ska köpa nåt resekit med liten tandkräm, schampoo och balsam tänkte jag. Sen måste jag köpa mig en halsduk, vill ha en stickad trekantshalsduk, helst i vit..men de jag hittat har inte varit så fina som jag hoppats på. men jag får kolla vidare, annars blir det den gråa jag såg på Indiska. Men jag vill ha en vit eftersom jag har en grå jacka. Blir för lite kontraster annars :/ Annars ska jag köpa svarta lite tjockare nylonstrympbyxor och lite klämmor och tottar. Sånt som alltid försvinner ;P

Ooooh Jude Law på tv. Fast inte så snygg som han är i The Holiday. Där är han ett riktigt dreggelobjekt med sina snygga kläder och sin fantastiska dialekt. Yummy ;)

Nu, sova.


Packlista

Nu har jag varit och köpt mig en extern hårddisk. Jag litar inte på min dator längre, den hänger sig hela tiden och skulle kunna krascha idag, imorgon, om en vecka, en månad eller ett år. Ingen som vet. =P Så jag tyckte det va likabra att införskaffa mig en sådan så jag kan ha alla mina saker på ett ställe. Ge min dator lite mera andrum ;P Det blev en silvrig sak på 500GB som kostade 600:- När jag stod i kassan och skulle dra kortet knuffar älsklingen bort mig och drar sitt kort. Han betalade halva :) Sån söt pojkvän har jag :) Inte undra på att jag älskar honom så mycket.
Just nu håller vi på att formatera den och när det är färdigt ska jag börja föra över alla mina bilder, arbeten och musik som jag har på min dator. Ni som har foton på mig och mig tillsammans med er, eller från fester och liknande - ni får gärna skicka över det till mig. Kul och se om ni har foton som inte jag har :)

Sitter här med penna och papper och knåpar på en packlista. Ska packa allt imorgon innan jag är barnvakt men det kan vara skönt att börja lite redan ikväll. Vi ska försöka packa så lätt som möjligt eftersom vi bra ska ha en resväska med oss, och där ska ju båda få plats. Men jag tänkte ta med våran lilla bag oxå i väskan som vi kan lägga extra saker i sen om vi skulle shoppa något och ta den som handbagage sen isf :)

Nu ska jag fortsätta skriva lista. =)


Nu har jag varit duktig

Jag fick min belöning för mitt arbete redan innan jag börjat på det ;P Efter jag postat mitt förra inlägg somnade jag på soffan och sov 1,5 timme. Riktigt skönt och välbehövligt. När jag vaknade satte jag igång med disken med en gång, torkade av alla ytor och en väldigt smutsig spis i köket och kände mig väldigt duktig. =)

Har blåmärken på båda handlederna idag efter volleybollen igår. Men det va inte så roligt där igår. Stämningen va tryckt på något sätt och det som tidigare kännts som ett ställe att komma till och bara ha roligt kändes nu som ett irriterat ställe dit folk kommer för att vinna. Inte alls lika roligt som sist. Hoppas att det bara va något efter-tenta-p-stress och att det inte är återkommande. Då vill jag inte gå dit igen.

Nu måste jag springa ner och lägga på ett brev till pappa på postlådan så han får det imorgon. Ska hjälpa mig med lite skattegrejjer från kiosken förra sommaren. Sånt kommer fortfarande och hemsöker mig. Jävla kiosk ;P

Höstlov

Nu har jag höstlov. Har precis kommit hem från nätverksträffen med kuratorerna i kommunen. Ett möte som jag inte förstod mycket av kan jag ju säga. Tror det har och göra lite med min förvirring just nu. Blää. Varför kan inte livet bara vara enkelt? Lätta svar, lätta val. Så underbart det hade varit. Det ska bli skönt att komma bort några dagar nu och få tänka på annat, få spendera tid med Oscar och Daniel och bara ha kul. Det behöver jag. Och nästa helg blir det en tripp ner till Skåne för att träffa resten av folket i min underbara värld. Så känner jag. Jag har en förvirrad värld och en underbar värld. Den underbara världen är med allt som är glatt och underbart, sånt som får mig på glada tankar och de människor som jag älskar och som är fantastiska mot mig. Den andra förvirrade världen är allt annat just nu. Det känns lite schizo att känna att man är deltagare i två världar, som om jag står bredbent över en linje med ena foten i den underbara världen och med andra foten i den förvirrade världen och varje värld drar i min arm så det känns som att jag snart går av på mitten.

Nu är jag ledig resten av dagen och imorgon. Idag kommer jag inte orka göra något, även fast jag borde. Behöver bädda ner mig och titta på film och rå om mig själv lite Ta ett varmt badkar eller nåt. Imorgon måste jag börja spåna lite på min praktikuppgift, jag måste packa allt inför Berlinresan, jag ska försöka hinna med att träna en liten stund om jag hinner och jag ska vara barnvakt på kvällen. Busy day. Ska nog börja kolla lite på packningen idag, åtminstonne skriva en packlista på vad som jag packas och gå och hämta väskorna på vinden.



Nu längtar jag till Berlin.

Ser ni vad jag ser??



Minusgrader och snö, och så missar jag det för jag är i Berlin.
Jag som älskar snö hade gärna viljat vara med på årets "första" snöfall!
Men men, jag ska ju vara i Berlin, och det kommer fler dagar med minusgrader och snö (förhoppningsvis ;P)

Volleybolldax!

Nu sitter träningskläderna på, maten har sjunkit ner och jag är laddad för en omgång volleyboll med älski. Jag hoppas bara att en viss person inte är där, den personen får mig verkligen på dåligt humör :/ Besserwissertyper är det absolut värsta jag vet!! Men jag ska inte låta personen förstöra min kväll!

Dagen har varit lugn annars. Började med att gå till ungdomshälsan som hade invigning på sina nya lokaler, jättefina och stora lokaler. Typ 10 rum där olika läkare, barnmorskor, psykologer och kuratorer huserar. Jämfört med de 3 rummen de hade på sitt förra ställe ;P och nu har de höjt åldersgränsen till 26 så jag kan gå dit igen :) Känns bra att slippa betala för att få p-piller. Asså, pillerna är ju långt ifrån gratis, men själva besöket lixom. Det kostar annars ca 250 kr att gå till gynekolog eller barnmorska för att förnya receptet. Svindyrt.
Sen gick vi tillbaka till kontoret där vi städade bland Evas alla papper :) Blev riktigt fint!
Va i stan och betalade hotellet, så nu kan vi åka :)
Det har varit en bra dag och jag hoppas kvällen blir det också! :)

Nu är det dax att gå :)

Förövrigt ÄLSKAR jag den nya Pampers-reklamen :D Tyvärr finns den inte på youtube ännu =/

Monday cravings

Åh va jag vill ha den här datorn! Den är riktigt snygg, eller vad tycker ni?
En LG är det!! Min dator mår ju inte så bra så jag behöver snart köpa mig en ny, kanske ska satsa på en i färg då för att lyxa till tillvaron lite ;) Jag blir ju glad så fort jag ser min ljusrosa kamera och datorn ser jag ju oftare så då kanske jag kan vara glad hela tiden istället? ;)


I love Björn

En lliten glimt av Björn fick jag när Oscar och jag satt och tittade igenom Robert Gustavssons nya film för en stund sedan. Där satt han så söt och lockig i parlamentetpanelen och log :) Så söt! Längtar tills hans dvd kommer ut strax innan jul, då ska jag kolla på honom varje dag ;P
I övrigt va filmen helt okej, jag vet att han har gjort bättre saker än denna, typ Ur löjlig synvinkel - den är bäst! Men vi hade en mysig kväll iaf, köpte en pizza och en gyrosrulle och delade allt på mitten så vi fick lite av varje. Men ändå har vi massa mat över ;P Så Oscar har en stooor matlåda tills imorgon.

Tvätten är nu hämtad från torkrummet, men jag tänker verkligen inte ta tag i det idag. Får nog bli imorgon, om jag hinner då. Har en del att göra imorgon innan jag kommer hem. Vet ju inte hur länge vi ska jobba imorgon heller. Men jag måste in och betala biljetterna på Resia, sen måste jag skriva min mitterminsbedömning till tisdag, laga spagetti och köttfärssås, börja tänka på packningen inför Berlin och sen är det Volleyboll på kvällen. Känns som om jag glömt något.. Fast betala resan är det viktigaste imorgon!!!

Vi ska lägga oss tidigt ikväll har vi bestämt. Vi brukar lägga oss och lösa soduko tillsammans, mysigt värre :) Fast Oscar och jag har två helt olika procedurer när vi löser soduko, jag räknar och går steg för steg för att inte missa något, Oscar tittar mest på helheten och försöker ta de som är självklara. Eftersom det är jag som håller i pennan och pappret så kommer han alltid in och stör mig i mitt räknande ;P Så numera har vi varsett soduko ;P haha

Nu är det dax!


Söndagskväll

Vanligtvis på söndagar brukar jag ha lite ångest över att helgen är slut och en ny tung vecka ska börja. Men denna söndagen är det precis tvärtom :) Det är skönt att det är söndag, helgen har varit underbar och jag ångrar inget. Eleverna har höstlov och jag jobbar bara måndagen och halva tisdagen :) Underbart. Imorgon ska Eva och jag, tillsammans med Jeanette, gå på invigningen av den nya ungdomshälsan :) Efter det blir det städning av Evas arbetsrum :)

Nu är jag klar med min del av städningen, eller ja, har varit det ett tag - det är Oscar som är seg med sin del men han har å andra sidan inte varit hemma hela tiden som jag har :P Däremot så håller jag fortfarade på att tvätta. Men ska ner om några minuter och slänga i sista maskinen. Sen ska det bara hänga där och torka. Skönt. Jag har tiggt till mig en pizza  ;) Sen har älsklingen fixat Robert Gustavssons nya film Lösvikt, så den ska vi se. Undra om tempo har öppet när vi hämtar pizzan...är sugen på eget lösvikt ;P

Nu; tvätt - igen

Jag är så sexig!

Här springer jag runt i mysbyxor, pösig t-shirt, håret uppsatt i en halvsnygg knut och städar och tvättar om vartannat. Det går lite segt med städningen, är så himla trött idag. Har dammtorkat överallt så det är bara dammsugningen och tvätta golvet som är kvar. Det går ju egentligen ganska fort när man väl satt igång men jag är sååå seg idag. Det enda jag inte rört är badrummet och köket, det är Oscars domäner att städa idag.

Tänkte visa er en bild på den underbara maten jag lagade igår. Försökte skriva ner receptet också men det va svårt eftersom jag bara hällde i lite saker på måfå och efter smak, använde inga mått alls. Jag vet precis vad jag haft i grytan men inte hur mycket av varje tillbehör. Men jag skriver ner det iaf så kan ni ju testa er fram om ni är sugna ;)


Susannas fläskfilégryta
Fläskfilé
Färsk basilika från kruka
kalvfond
soja
1 köttbuljongtärning
1 gul lök
1½ grön paprika
2,5 dl matlagninsgrädde
svartpeppar, vitpeppar
smör till stekning

Stora potatisar till klyftpotatis
smör till stekning
timjan
salt

Sätt på ugnen på 200 grader
Börja med att tvätta potatisen och skär den i klyftor. Hetta upp smör/margarin i en stekpanna och lägg ner klyftorna där. Bryn dem på medelvärme i ca 4 minuter. Lägg över dem på en plåt, strö över timjan. In i ugnen tills de är lite bruna i kanten, ca 15-20 minuter.

Gör iordning fläskfilén och skär den i skivor. Stek dem i en stekpanna, svartpeppra dem.
Koka samtidigt upp buljong, använd 1 köttbuljongtärning och ca 4 dl vatten. När buljongen kokar, häll i matlagningsgrädden och en skvätt kalvfond. I med köttet, hackad basilika samt lök och paprikabitar som du brynt i stekpannan direkt efter köttet.
Smaka av med soya och kryddor (svartpeppar och vitpeppar), eventuellt ett lagerblad.

Servera med klyftpotatisen och en god sallad
Smaklig måltid!

Söndag på ny tid

Det är ju helt underbart att vakna upp utsövd en söndag och ha fått ytterligare en timmes underbar sömn bredvid personen man älskar mest av allt. Vi har legat slimmade bredvid varandra i skedform hela natten lång och lyssnat på varandras andetag och gosat in oss i varandras varma famnar. Jag älskar min prins. Han är fantastisk. Nu har han precis åkt för att göra vår bil vacker igen. Igår gjorde de bara grundjobbet och idag blir det lite slipning och färgen ska på. Jag längtar redan tills han kommer hem i eftermiddag. Lägenheten är sig inte lik när han inte är hemma.

När jag vaknade imorse så hade jag en längtan av att komma ut och gå i skogen, få andas lite ren luft och känna friheten som man bara kan känna ute i skogen. Jag hår hoppfullt fram till fönstret för att se om vädret är på min sida men till min besvikelse så är himmeln gråtrist och vägarna blöta. Tråkig söndag. Istället för att vara kroppseffektiv så blir det till att  vara effektiv hemma i lägenheten istället, den ska nämligen storstädas - från golv till tak. Den ska skina. Tyvärr är vår grönsåpa slut så doften av ett skinande hem blir ganska tråkig och vanlig.

Gårkvällen va helt fantastisk mysig. Vi lagade otroligt god mat - fläskfilégryta och klyftpotatis med god sallad och ett glas vitt vin. Det är sällan jag blir så nöjd med min mat som jag blev igår. jag åt två riktigt stora potionern och låg smällmätt i soffan efter det. Maten följdes av glass och chips och jag hade faktiskt inte dåligt samvete. Nog för att jag skulle kunna gå ner i vikt och få en plattare mage så är inte det det viktigaste i världen. Det viktigaste är att leva, och vad vore livet utan just glass och chips? Väldigt tråkigt skulle jag vilja säga. Sålänge man tränar och trivs med livet, vad är det då för fel med att njuta under helgerna? Jag har tur, för det finns en matlåda i kylskåpet med mat från igårkväll. Har inte ätit någon frukost än så om jag väntar ett par timmar med mat och bara tar en grapefrukt och ett glas proviva nu så blir matlådan min och jag får njuta av min goda gryta igen. Måste försöka komma ihåg hur jag gjorde den och skriva ner. Jag skulle kunna äta den varje dag.

Nej ni, om en timme börjar Gilmore Girls och då brukar jag sitta bänkad vid tv:n, fram tills dess ska jag vara väldigt effektiv och hinna med så mycket som möjligt i lägenheten så jag känner att jag kan ta en liten paus för att äta lite lunch då. Nu blir det först grapefrukt och sen städ.

UppfinnarSanna

Vet ni vad jag vill uppfinna? En luktfunktion på datorn. Tänk så många gånger man sett reklamer på tv om olika perfymer som kändisar lanserat och undrat hur de luktar. För man vill ju gärna veta hur perfymen luktar innan man lägger ut massa pengar på den. Och det vet ju de flesta att perfym är ganska dyrt. Eftersom många köper perfym via nätet, då det oftast är billigare, så borde det finnas en luktfunktion!! Så man vet hur man skulle lukta om man hade den perfymen på sig. Är jag inte smart? ;)

Dagens inköp

Nu är jag precis hemkommen från en liten shoppingtur med Sofie och Kristina. Skönt att få komma ut lite och träffa folk istället för att bara sitta hemma hela helgen. Köpte mig en ny perfym av Beckham samt hårfärg. Min utväxt är ganska synlig nu och hårfärgen ojämn så det är på tiden att jag färgar det. Tog en lite ljusare nu än va jag normalt brukar och jag hoppas det blir bra, tänkte göra det alldeles strax. Köpte faktiskt en såndär hårfärg som blir klar på 10 minuter, hoppas det funkar =P





Ska bli skönt att testa en ny perfym oxå, har ju haft Sara jessica parkers perfym i 3 år snart tror jag så det är på tiden att det blir lite förändring!!
Kvällen ser ut att bli lugn, Emmie pratade om att kanske komma över och kolla film :) Får se hur det blir med det. Det serveras en fläskfilégryta och filmen är ännu inte utplockad. Får se vad folket säger här. Annars blir det bara en lugn kväll för mig och oscar. Han ska iväg en snabbis imorgon också och lägga på lacken. Jag får stanna hemma och tvätta ;P Sååå kul. Tur att vi tvättar på kvällen så han kan vara med och vika och ta upp tvätten sen åtminstonne.

Luktade ner i förpackningen med hårfärg och tillbehör och det luktade riktigt gott, lite godislukt :) Tänk att ha godisdoftande hår, nice ;) Nu blir det förvandling!

Ensam helg - igen

Jaha, då sitter man här i soffan alldeles ensam. Oscar har precis åkt till Linköping för ytterligare en helg där. Denna gången är det dock inte plugg vilket är skönt för honom. Nej, denna helgen ska han göra vår bil fin igen :) Det hade lite rostfläckar på sig när vi köpte den som Oscar skulle fixa till, började slipa på listerna för att få bort det men så visade det sig att färgen som han köpt till bilen var i fel nyans.. dumt folk i färgaffären. Men nu ska han i helgen få hjälp av en arbetskompis i Linköping som jobbar på nåt färgblandarföretag eller va det nu kan vara. De ska tillsammans slipa och måla bilen så den blir fin igen :) Men det är ju trist att jag ska få sitta här ensam ytterligare en helg :( Hoppas att det är någon som har tid över för mig idag. Vad ska du göra idag?

Idag måste jag även in till Resias kontor och betala hotellet. Vi åker på torsdag!!! Ska bli underbart :) Nej, nu är det strax Gilmore Girls på tv, SEN ska jag ta tag i mitt liv ;P

Bra jobbat H&M ;P

Budgetkedjorna kan konsten att pracka på sina kunder en massa skit ;P


Friday nigh out(fit)

Forever21

Abgymnic ;)

Idag kom mitt paket och jag påbörjar min resa mot en plattare magen ;P haha. Det låter skitdumt jag vet. Jag sitter just nu med bältet på och det kittlar gott i magmusklerna måste jag säga :) Har varit så himla duktig idag. Slutade kl 14, ringde direkt till älsklingen och sa att jag tänkte vara en underbar flickvän och köra till audi och hämta hans reservdelar eftersom han själv inte skulle hinna det idag. Så hem bar det, packade lite snabbt ner mina träningskläder också, körde genom stan (tog en halvtimme för all jävla kö!!!) ut till audi som ligger i södra delen och hämtade hans clips och pluppar (;P) som han skulle ha till bilen imorgon när han fixar med den. Efter det körde jag till gymet, blev en väldig snabbis där, 30 minuter tränade jag (dock väldigt intensivt) och svetten lackade. Hem igen och duschade av mig och sitter nu med abgymnic-bältet på mig och blir impulsad med ;P Känns skitroligt i magen, först va det obehagligt för det känns lite som tusen nålar fast inte alls lika ont. Men det är verkligen ingen känsla man är van att ha på magen så det tog mig nog 15 minuter innan jag vande mig. Tänkte köra med den nu 30 min varje dag, eller varannan så magen får vila lite + att jag ska träna och bara äta godis/chips på helgen (det måååste jag lära mig att klara av ;P)

Nu har mina 30 minuter gått och det är dags att ta av bältet. Sen blir det lite disk och matlagning och sen en myskväll med Oscar. Det behöver vi efter allt som varit de senaste veckorna. Ska bli underbart. Och om exakt en vecka är jag i Berlin :) Fatta hur glad jag är!

Nu - disk(o?? blir så med musik i öronen samtidigt ;P)


Två månader till jul

Nu är det bara två månader till julafton :) Det betyder att jag om två månader, i skrivande stund, liger på en thailändsk strand och gottar mig :) Uuuunderbart!

Sitter här och äter min morgongröt och tittar på Våra bästa år, Oscar ligger och sover fortfarande. Ska till praktiken om en liten stund. Det är dags för mitterminssamtal - hälften av praktiken är gjord. Helt sjukt. Får berätta mer ikväll, måste äta upp gröten nu och fixa till fejset ;P Pusshej

återigen snabbt inlägg

Kvällen igår va jättemysig och trevlig. Vi satt hemma hos Martin och Linda och drack te i flera timmar och åt frallor med goda tillbehör och sockerkaka och pratade om allt mellan himmel och gjord. Martin är Oscars kusin som bor här i Norrköping sen ungefär 3 år tillbaka. De hade massor av saker att berätta då vi inte träffat dem sen i juni. Riktigt trevligt och så otroligt fin sekelskiftslägenhet med gamla trägolv och öppen spis som jag blev sååå jäkla avundsjuk på! ;P

Lite sovmorgon för min del idag. Ska vara inne i skolan idag och träffa alla kursare, trevligt. Sitter framför Våra bästa år (som flyttats från 9.50 till 7.00, varför lixom?) och äter frukost. Tog mig en tallrik vaniljyoghurt med müsli, två rostade mackor med marmelad och ett glas proviva. Men när jag tog den första skeden av yoghurten kände jag att den inte smakade bra, trots att datumet inte var utgånget än, så jag slängde yoghurten och tog mig två extra mackor och en banan istället. Det är ganska bra ändå att Våra bästa år är flyttat till såhär tidigt ;P Då hinner jag följa med liiite bättre än tidigare iaf ;P haha

Ikväll blir det lite socionomhäng med några klasskompisar, kanske på harrys för en afterwork eller liknande :) Ska bli trevligt. Men nu har jag ganska brottom. Här sitter jag fortfarande i pjamas med håret på ända och inte ens ätit hälften av frukosten och jag ska gå om en halvtimme. Busy busy. Ha en bra dag så hörs vi ikväll :)
pussar till er

Snabbt inlägg

Hej på er. Det blir ett väldigt snabbt inlägg just nu. Har nyss kommit innanför dörren, dressat om och sminkat om mig, plattat håret och ska nu åka iväg med älsklingen till hans kusin oich hans flickvän för en kvällsfika i deras nya lägenhet. Ska bli himla trevligt. Vi har inte setts sen Petters student i juni så det ska bli skoj :) Och få se hur de bor nu. Har nyss flyttat ihop :)

Har varit en väldigt intressant dag med föreläsningar men jag hinner inte dra det nu ;P Får göra det senare ikväll eller imorrn.
Pusshej

Genomarbetad

Det finns inget skönare än när man går ifrån ett träningspass och känner att kroppen är rejält genomarbetad. Bodybalance är ett underbart pass i lugnt tempo som verkligen går igenom varenda kroppsdel och muskel och stärker från insidan ut. Så otroligt skönt. Längtar tills nästa vecka då jag får köra det igen! Och hade det varit så att jag inte var så jäkla morgontrött och passet på onsdagar inte började sååå jäkla tidigt (6.45) så hade jag gått på det också nästa vecka ;P Men nej, inte på min lediga dag!

Nu ska vi äta mat, lite sent jag vet, men bättre sent än aldrig :P

Fucking day

Jag har haft en helvetesdag. Är helt slut och ändå har jag lovat mig själv att åka och träna. Det är BodyBalance vilket mest bara är skönt för kroppen, det är lugnt och skönt och stärkande för kropp och själv - precis vad jag behöver idag. För nu mår jag inget vidare. Jag orkar inte gå in på allt, jag vet inte ens vad det är att gå in på. Men jag hoppas på G snart. Behöver det.

Nu ska jag ställa mig och göra mat innan jag åker till träningen. Oscar sitter och skriver tenta i denna stund och jag hoppas det går bra för honom. Han kommer hem efter det att jag har åkt och eftersom jag kommer så sent och han har massor med disk att ta tag i så får jag göra maten nu. Det blir korvgryta med äpple och purjolök. Hoppas det smakar bra, jag är hungrig.

Tävling hos Theréze

Jag är med och tävlar om en nice goodiebag hos Theréze :) Klicka på bilden för att komma till tävlingen.



Sååååå nice, alla måste ju få skämma bort sig själva ibland ;)

@ work

Sitter vid datorn på min praktikplats nu. Tog lite sovmorgon eftersom min handledare hade naprapatbesök. Skulle dock haft besök av min elev men hon dök inte upp tyvärr. Får boka om. Vet inte alls hur dagen ser ut idag mer än att vi har inbokat lunch på Thaihouse med några av Evas kollegor samt att vi har trygghetsgrupp i eftermiddag. I övrigt kan jag tänka mig att det är lite möten och samtal som vanligt.

Har suttit och gjort uppgiften till torsdag; Anette och jag ska hålla i ett teoriseminarium i vår basgrupp där temat var att titta på vilka teorier som ligger till grund för det arbete som vi studerar ute på våra praktikplatser och hur detta syns i arbetet. Jag som kurator arbetar utifrån systemteori vilket innebär att man ser individen som en helhet och ser att han/hon ingår i flera olika system. System kan vara tex skola, familj, vänner osv. Det intressanta med systemteorin och det som gör att den fungerar så bra i detta yrket är att man tittar på hur interaktionen mellan individen och systemen fungerar. På enklare svenska: Hur är relationerna mellan individ och familj - hur fungerar kommunikationen osv. Med systemteori behöver man inte endast fokusera på en individ utan det kan tex vara familjen gentemot samhället. När man tittar på en familj delar man in familjemedlemmarna i subsystem - syskon, mamma, pappa osv. Dessa blir egna system i systemet familjen. På detta sättet kan man få en bredare bild av individen och familjen och var någonstans det uppkommit ett problem eller en kommunikationsmiss. Vi använder detta nästan hela tiden i våra samtal. En elev som har koncentrationssvårigheter och inte får något gjort på lektionerna kanske har bakomliggande problem i något av systemen som måste bearbets först innan koncentrationsproblemen släpper. En situation när detta används är när vi gör sociala kartläggningar, tex innan en elev ska genomgå en psykologundersökning.

Så nu har ni fått en liten aning om vad jag sysslar med om dagarna ;P
Ikväll har jag faktiskt bokat in mig på BodyBalance och jag ska göra allt för att komma iväg dit! Jag måste komma igång med min träning mer nu, det va underbart skönt att få träna och röra på sig igår - även fast jag nu har ont i armen. Träna magen ska jag göra ikväll också!! Den ska bli platt!

Sträckt handled

10 minuter in på volleybollen sträcker jag höger arm, underarmen. Jag är helt orkeslös i armen nu och det är svårt att skriva med den. Men jag spelade hela tiden och vi hade kul som vanligt. =) Och så himla skönt att komma igång med lite träning igen :)
Just nu sitter jag och tittar på en väldigt intressant dokumentär som skilldrar två familjers krisbearbetning efter world trade center. Vet inte när den spelades in, men det va nog bara upp till ett år efter tror jag och de tror fortfarande att deras anhöriga ska komma hem. Sorgligt och tragiskt, väldigt gripande.

HIF förlorade idag, mot Örebro. Så jäkla dåligt. Nu ligger de fyra och har ingen chans att vinna längre, eller jo kanske om både elfsborg, kalmar och ifk göteborg förlorar alla sina matcher ;P yeah right! haha. Kalmar vinner iår, det har jag trott ända från början.

det skakar i min högerarm. den behöver nog sova lika mycket som resten av kroppen och huvudet, så nu väntar kudden. godnatt på er :)

Nu börjas det!


Nu jävlar. Nu ska jag börja ordentligt. Nu är jag frisk efter flera veckors seg förkylning och kroppen som inte mått bra, men nu är jag fit for fight igen. Lite täppt i näsan fortfarande men jag klarar inte av att sitta still mer nu ;P Jag som dansat 5 gånger i veckan tidigare är inte van vid detta lugna tempo, och det syns på kroppen oxå kan jag ju lova. Men nu har jag ju ett mål och det är Thailand om två månader. Idag är det volleyboll, imorgon ska jag köra BodyBalance, onsdag skulle jag kört afrikanskt men då är vi bortbjudna på kvällen så det får bli nästa vecka. Men nåt träningspass ska jag försöka köra i helgen iaf. Torsdag är också fullspäckad tyvärr :(
Men!! Jag har beställt en AbGymnic från Tradera ;P hahaha. Tänkte att jag va tvungen att testa, den kostade bara 89 kronor och det kan jag slänga ut. Ska bli kul att se om den kan trimma min numera slappa mage tillbaka till den välformade magen jag en gång hade ;P

Läste på aftonbladet nyss att en kvinna blivit bortförd i Ängelholm. För er som inte vet så ligger Ängelholm mellan Helsingborg och Båstad alltså mellan där jag och Oscar kommer ifrån. Det känns väldigt olustigt eftersom vi känner flera i Ängelholm, Oscar och hans bröder har gått i skolan där och vi är där titt som tätt. Mitt på blanka dagen blir en kvinna intvingad i en bil mitt i centrum på en öppen gata. Skrämmande som fan. Jag hoppas att allt kommer gå bra och att de kommer hitta henne vid liv, men efter allt som hänt den senaste tiden så är ju inte förutsättningarna så goda...

Nu mat. Sen Volleyboll!


Dagens shopping

Idag efter praktiken gick jag genom stan på väg på ICA för att köpa lite frukt och tillbehör till grytan jag ska göra ikväll, meeen jag råkade visst stanna till på lite ställen där jag såg röda rea-skyltar ;P Fynd blev det, dock bara ett reafynd och det va på Lindex där jag hittade denna söta t-shirt. En lite längre och bylsigare t-shirt än jag är van vid, kommer bli snyggt till jeans och stövlar :) På Lindex köpte jag mig även rosa bandet och sminkborttagningswipes; en vanlig förpackning som håller länge men även en liten söt reseförpackning som innehåller 10 wipes - den ska med till Berlin ;) Vidare gick jag till Monki där jag nu handlat för första gången sen de öppnade för lite mer än ett år sedan, så sen är jag ;P Anledningen till att jag gick dit idag var för att jag letade efter ett litet smalt skärp till min nya tshirt som jag ska ha snyggt nere på höfterna ;) Hittade ett grönblått skärp som passar jättebra till t-shirten, nöjd som bara den :) Fick mig även en liiiten svart väska med rosett på som kommer fungera som partyväska där man har med sig bara det nödvändigaste för en kväll på krogen; dvs. legg, pengar, läppglans och en spegel ;P haha

vad tycker ni om dagens inköp?


Webshopen öppnad :)

Äntligen har Gina tricot öppnat sin webshop! Som jag har väntat, och väntat, och väntat :) Någon dag inom den närmsta framtiden, när jag inte är så depp och trött, ska jag lägga en beställning, detta kanske?  


Oh, Jimmyboy

Helgen är över, fasiken va fort det går. Men än kan vi klämma ut några timmar till och njuta av ledigheten och pressa in den sista energin som går in i kroppen och ladda för en ny vecka. Som ni vet så åkte jag till Linköping igår och spenderade kvällen och natten med Oscar hos hans morföräldrar. Vi åt revbensspjäll och mös framför tv:n med bra film och massa godis. Vi såg filmen 21 och den va mycket bättre än jag trodde den skulle va. Snyggingen på bilden heter Jim Sturgess och jag kunde knappt sluta dreggla. En kille med halvlångt spretigt lite rockigt hår, snälla och lite mesiga ögon - me like. Precis sån jag har hemma ju ;) Fast denna är ju brunett och min är blondis. ;P

Idga har jag varit med Oscars morföräldrar ute på deras sommarställe för att stänga av vattnet och fixa det sista inför vintern. Sen åkte vi till Oscars morbror där det vankades lite tårta eftersom mormor fyllt år. Mycket trevligt. Väl hemma i en tom lägenhet fanns inte matlagningslusten så det blev en gyrosrulle framför One Tree Hill. Nu väntar godisskålen med det överblivna godiset från igår och Gossip Girl.

Men hörrni, tycker ni inte min nya bloggdesign är fin eller? Tell me if you like it ;)

Jag har världens bästaste bästis!

Susanna hjärta Nicole.
Kolla vilken fina sidor jag har fått i hennes scrapbook
Ett helt uppslag lixom :)


Redan ändringar i kalendariet för dagen

Två minuter efter det att jag postat mitt inlägg kommer O's mormor och bjuder med mig ut till Gullhäll för dagen - deras sommarställe som ligger en liten stund utanför Linköping. De ska stänga av vattnet och ta med blommorna tillbaka - bona igen inför vintern med andra ord. Sen blir det fika hos O's kusiner efteråt eftersom hans mormor fyllde år i måndags så blir det lite firande. O är ju inte med dessvärre, han sitter och råpluggar just nu. =( Sen ska han sova kvar här inatt så jag träffar inte honom förens imorgon kväll lagom till att vi ska åka och spela volleyboll. Lite trist. Jag hatar att sova ensam.

Kollade in min statistik nyss. Jag har alltid runt 40-45 besökare per dag, det roliga va att antalet unika besökare igår va 39, men alla sidanvisningar va 120. =P De 39 har alltså besökt mig väldigt flitigt igår ;) Det måste bero på min nya fina design! Jag har lätt den snyggaste designen ever! Är så jäkla nöjd. =) En liten förändring har redan tillkommit och det är att adressen till bloggen syns uppe i ena hörnet :)

Sen vill jag gratulera min älskade "lillebror" på födelsedagen!! Egentligen är det Oscars lillebror men han kallar mig för sin storasyster så då blir han självklart min lillebror! Grattis Viktor på 12årsdagen =) <3

Välbehövligt utsövd

Vaknade strax innan 9 av att jag var ordentligt kissnödig, det brukar vara så på morgonkvisten. Smyger upp ur en tom säng och hittar Oscar vid köksbordet ätandes frukost som hans mormor så snällt gjort åt honom. Vi sov kvar här inatt eftersom O skulle till skolan tidigt idag och plugga inför tentan som han har på tisdag. Kvällen igår spenderades framför tv:n där vi såg filmen vi hyrt - 21. Den va riktigt bra och jag kan verkligen rekomendera den.
Nu har O gett sig iväg och jag sitter och surfar en stund medans jag försöker bestämma mig om hur jag ska spendera min dag. Måste lämna tillbaka filmen när de öppnar kl 11 och sen tror jag att jag tar tåget hem. Kanske tar jag en vända på stan när jag kommer fram, skulle vara kul att uppdatera garderoben lite. Har hört att Lindex har en kampanj med t-shirtar för att stötta insamlingen till Rosa bandet och bröstcancerforskningen. Kanske skulle bidra lite till det ;) Är även på jakt efter en tjocktröja, har så dåligt med såna så det borde stå som prio 1 på min lista. Förövrigt behöver jag fler leggings, det enda paret som jag har är använt alldeles för mkt vilket har resulterat i ett hål i skrevet ;P Tur att det inte syns när man går ute ;P Så ett par nya är nog att föredra!

Vad gör man när man sover borta och vaknar med håret på ända och varken har med sig borste, hårklämmor eller något annat? ;P Haha, man ser bara dum ut. Får blöta ner håret och kamma rätt det eller nåt. Inget smink har jag med mig heller, bara mascara, men som tur är så skymtade jag en eyeliner i gästbadrumsskåpet som O's mamma säkert lämnat kvar där. Så den tänker jag låna :)
Måste gå och fixa mig nu, skäms ju ;P haha

Tadaaa :)

Nå, vad tycks om bloggens nya utseende? Jag är supernöjd =)
Stort tack till Therèze som hjälpt mig! Du är grym vännen =)

Nu sitter jag hemma hos Oscars mormor och morfar tillsammans med Oscar. Morföräldrarna stack iväg på kalas så vi får klara oss själva :) Fick revbensspjäll och grillad kyckling till middag. Mjam ;D
Nu ska vi slänga oss i tv-fotöljerna och mysa lördag :)

Förändringar på gång ;)

Det är stora förändringar på gång i min blogg ;) I skrivande stund arbetas det nämligen på en ny bloggdesign som ska pryda denna sida! och den kommer bli sååå jäkla snygg. Therèze är snäll och hjälper mig utifrån mina önskemål och hon gör ett kanonjobb! Jag är riktigt nöjd! Det kommer bli grymt bra :) Färgerna och designen och alla detaljer. Mjam ;D

Så ta en sista titt på min nuvarande design - soon to be changed ;)

Nu är jag olycklig..

Ja det är jag verkligen. Jag gick till köket för att fixa frukost, öppnar kylskåpet och vad ser jag? Ett glas till hälften fyllt med chokladpudding, överbliven sen igår och bredvid står en skål grädde. Jag åt den. Inte skålen med grädden alltså, utan glaset med chokladpudding med en liten klick grädde på.. Jag är väldigt olycklig just nu. Jag borde inte äta mer på hela dagen.. Jag borde gå och lägga mig och dra täcket över huvudet och skämmas. Men det tänker jag inte göra. Vet du varför? För jag är fortfarande hungrig, så nu tänker jag gå och göra lite ordentlig frukost. Sen tänker jag ta en dusch och göra mig iordning, kanske åka in till stan en sväng och kolla lite. Om det nu inte är någon som skriker att de vill hitta på något ikväll, vilket jag inte tror för det verkar som att stan sover, så kommer jag att sätta mig på pendeltåget till Linköping och spendera kvällen och natten med Oscar i hans mormor och morfars enormt stora lägenhet.

Frukost va det.

Det kommer bli en tråkig helg....

Oscar har fortfarande tenta-p och åkte till Linköping kl 8 imorse och kommer förmodligen inte hem fören på måndag eftermiddag lagom till volleybollen. Kul helg. Verkligen. Eller inte. Jag som funderade på att åka hem hade ju kunnat göra det om han hade sagt detta tidigare. Hur jäkla kul blir det för mig att sitta här i vår lägenhet ensam en hel helg med absolut inget att göra?? *suck* Förhoppningsvis kan jag få honom att komma hem ikväll men det är väl inte så säkert. Annars får jag väl åka till Linköping och sova där med honom om jag skulle känna mig alltför ensam, vilket jag säkert kommer göra för jag hatar att sova ensam. Speciellt under en helg.

Jag vill göra något idag. Någon som vill göra något tillsammans med mig? Shoppingrunda, fota, kolla film, vadsomhelst? Kom igen ;P I'll pay ya, haha..

För er som vill ha ett J-Lo-ass ;)



För alla er som alltid varit avundsjuk på J-Lo's ankrumpa kommer nu lösningen på alla era bekymmer - RH (rumphållaren)!!  Stringtrosan som lyfter rumpan.
Haha, vetenskapen går verkligen framåt ;P Den här rumphållaren lyfter inte bara rumpan utan den ger både mage och lår en slankare siluett ;P
Vem är det då som kommit på denna om inte amerikanare - såklart, och den kallas för "The double- o bum bra brief". Men skönhet kostar, om man vill se ut som J-Lo, eller åtminstonne hennes rumpa. Ca 465 :- får man betala. Sugen?


Friday nigh out(fit)

Idag tänkte jag göra en liten smygare och låta er rösta vilken av outfiterna som ni gillar bäst. Här är några av de friday night out(fit) jag gjort den senaste tiden. Vilken är din favorit?

          
1                                                  2                                               3

             

4                                                  5                                               6

      

7                                                 8

Lite fredagskul ;)

Ingen reklam tack lapp Luelå

Jag hade glömt hur underbara de var!

Death Cab for Cutie <3
Lugnt, skönt, underbart.


Loveletters of great men

Boken "Love letters of great men" har gjort många biobesökande "Sex and the city"-fans nyfikna, eftersom huvudrollskaraktären Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) läser högt ur den i sänghalmen i den aktuella succéfilmen.

Problemet är att boken inte finns på riktigt.

Men nu berättar The Independent att det brittiska förlaget Macmillan tänker ge ut en bok med samma namn och samma innehåll - kärleksbrev skrivna av kända män i historien. Bland de romantiskt lagda, ömhetstörstande storheter som förekommer i boken nämns kungen Henry den VIII, Mozart, Napoleon, Prince Rainier III, den homosexuelle Oscar Wilde och Lord Byron.

Mwah! ;D Susanna gillar!!


Dagen innan veckans bästa dag :)

Idag är det torsdag! Det betyder att det är fredag imorgon, min absoluta favoritdag. Då har man hela helgen framför sig och allt man planerat eller valt att inte planera. Jag är fortfarande lite krasslig, men otroligt festsugen. Händer det något i helgen eller???

Idag har varit en hektisk dag, eller iaf morgonen va väääldigt jobbig. Jag hade en aning igår om att jag inte skulle möta jeanette i skolan som vanligt utan att vi skulle träffas hos Eva kl 9 för att ha lite fika med kuratorerna i spåret då en av dem har beräknad bebisnedsläpp på söndag och hon skulle då presentera vikarien och vi skulle mysfika lite. Men jag fick aldrig tag på jeannette igår, inte förens kl 8 imorse. Jag hade gått upp halv 8 för jag va hundra på att vi skulle ses 9, men i messet står det: Hos Eva kl. 8.30. Heeelvete tänkte jag då och fick slänga gröten som jag precis kokat, ta en sockerkaksbit som fanns kvar sen några dagar och ett äpple och sprang Apelgatan upp till hållplatsen och hann precis med bussen. Jag sprang dit på 3 minuter när det normalt tar ca 7 att gå. Kanske inte det bästa för mig som fortfarande är småkrasslig att springa, så när jag kom till bussen pep det ordentligt i luftrören på mig, inte världens skönaste känsla direkt. Men jag hann, och jag fick ytterligare en sockerkaksbit när jag kom fram ;P Tihi.

Mitt lilla projekt med min elev har tagit helt andra törnar de senaste dagarna och har gått från enkelt till grymt komplicerat. Men praktiken är till för utmaningar och för att lära sig och jag har två kanonbra handledare som hjälper mig så det kommer gå kanonbra =)

Nu väntar jag på att Oscar ska få tummarna ur så vi kan åka till H&M och få dem att fixa dragkedjan på hans jacka ;P Under tiden jag väntar är det One tree hill och Top Model ;D

Trevlig avslutning på kvällen :)

Oscar och jag avslutade kvällen tillsammans med Emmie, Bengt, Sofie och Hanna på Gu'va gott med pizza/hamburgare/rulle. Riktigt mysigt och gott och trevligt. Nu sitter vi och väntar på att Johannes ska komma från konserten och ska låna vår soffa över natten. Tur att jag mår bättre idag för hade det varit igår hade jag inte släppt in honom här. Är jag sjuk vill jag kunna gå omkring i min pjamas och ruffsigt hår och gråta för att jag mår dåligt utan att någon annan än Oscar ser mig. Då släpper jag inte in någon! =P

Imorgon ska jag till praktiken =) Har dock glömt bort vad vi bestämde om imorgon bitti... =S om vi skulle ses hos Eva kl 9 eller om vi skulle börja kl 8 på skolan som vanligt... Hoppas jag får svar av Jeanette snart så jag vet när jag ska gå upp imorgon. Kan va ganska bra att veta var och när jag ska vara nånstans ;P


Nu sitter jag och kollar på Generation fett, och det är utan tvekan det absolut äckligaste jag sett... Alltså allvar. Tycker någon att detta är sexigt?? Jag tar bort det där med trevlig avslutning på kvällen... Det var trevligt innan jag satte på tv:n.. nu blev det bara äcklig avslutning på kvällen. Hon säger att hon vill väga 450kg, bli så fet att hon inte kan röra sig. det är hennes mål! Hon har två barn. Hur kan man ha som mål att inte kunna röra sig och därmed missa alla viktiga händelser i sina barns liv? Deras student, bröllop, skolframträdande osv? Helt sjukt. Hon tänker bara på sig själv.
Jag blir så arg!

Fucking...

Jag har lite bloggtorka känner jag. För tillfället skriver jag mest om praktiken och om hur fucking jävla tråkigt det är att vara sjuk. Men jag kommer verkligen inte på något vettigt att skriva. Jag har varit dålig på att upprätthålla mina "dagar", dvs. Monday cravings, Onsdagsskvaller och Friday night out(fit).. men det har varit mycket det senaste veckorna. Idag bloggade jag faktiskt om skvaller för första gången på... jag vet inte hur länge. Lovar att jag ska bli bättre med det.

Vad gör jag då idag en dag som denna? Jo, jag är hemma och är sjuk ;P haha. Skulle ju gått på studiebesök på BUP idag med blev inte så tyvärr. Så hitills har jag sorterat tvätt, lagt in kläder i garderoberna och plockat undan lite. Har tagit en dusch också, så nu känner jag mig lite piggare. Väntar på att håret ska torka så jag kan gå upp till tempo och skicka iväg paketen innehållande kläder som jag sålt på tradera. Efter det är det lite plugg som gäller, hoppas jag. Jag har riktigt dålig självdisciplin för tillfället. ibland undrar jag om jag skulle väntat ett par år att plugga så jag blev mer sugen på det.. Känner att jag glidit igenom de här åren lite för enkelt ibland och inte läst så mycket som jag borde ha gjort. Men det straffar ju enbart mig själv. Fast det känns nog så just nu för att vi inte har några direkta uppgifter i skolan som innebär att vi ska läsa en massa tills nästa gång och så.. för nu är det ju bara praktik som gäller. Men jag ska läsa lite ur handboken jag hittade på bibblan. Ska nog faktiskt ta och börja lite nu och läsa fram tills mitt hår torkat och sen gå och skicka paketen :) Inte bra att gå ut med blött hår när man redan är sjuk och orka rota fram fönen???


Sitter och håller tummarna för Oscar som förmodligen sitter och skriver tenta just nu. Förmodligen säger jag bara för att han har glömt att anmäla sig till tentan och det va inte säkert att han skulle få plats... men han skulle börja skriva kl 14 och jag har fortfarande inte hört något från honom så jag hoppas han fick plats! Håller mina tummar! Jag älskar min pojke!!


Du vet att du är från Skåne när du...

Du vet du är från SKÅNE när:



...flaggan är gul och RÖD, inte blå.
...en kraftigt berusad människa är "dyng rag" och denna person tilltalar dig med orden "Va fan glor du på, ska du ha po flabben"
...ni lekte pjätt när ni var små.
...du blir generad när stockholmare kallar säckakärra för en "pirra". För du vet ju att pirra betyder något helt annat.
...du grinar gott vid vägskylten som välkomnar alla bilister och resenärer till Helsingborg, då den lyder "Välkommen till kontinenten". Du vet att det är sant! 
...du säger "Saaeer vi" i telefonen och 08an du pratar med inte fattar att ni ska lägga på.
...du förstår hur man är om man är en "fubbick"
...allt norr om hallandsåsen är Norrland!
...du vet att du är från skåne när du använder ragghosor redan på hösten.
...du vet att mög kan ersätta i princip vilket ord som helst när saker inte riktigt går som du har tänkt.
...du inte säger groggvirke, du säger blannevann.
...du vet att lättmjölk är röd, mellanmjölk blå och standardmjölk orange.
...L.A, i första hand är en förkortning för Landskrona.
...du skrattar = du flabbar.
...du vet våren har kommit när rapsen blommar.
...Zoegas - helst Skånerost, är det enda kaffe du dricker.
...du inte fattar varför folk åker till fjällen, alperna ligger liika nära och backarna är dubbelt så långa.
... du tar boussen till lound
...du köper Ramlösa och inte Raaaaamlösa.
...du inte börjar böla för att systemet är stängt, för på andra sidan Öresund är det alltid öppet.
...det bara finns ett berg - Kullaberg.
...röv inte alls är något vulgärt. 
..."räligt" bara är din synonym för något som är fult, otäckt eller äckligt.
..."balle" är en del av rumpan eller något runt.
...du känner dig hemma var som helst i världen bara någon pratar skånska. 
...du käkar pölse på fyllan.
...spiddekaka är något som du, varken du gillar det eller inte, äter med andakt, eftersom du vet att det är ett mycket tidskrävande hantverk

Jag kan ju meddela att eftersom jag inte är infödd skåning utan bara bott där typ 16 år av mitt liv så va det mycket på listan som jag inte fattade ;P det har jag tagit bort! ;P haha


Onsdagsskvaller


Ooops! Lillasyster Spears är gravid - igen! Jamie Lynn trodde inte att man kunde bli gravid när man ammade, men tjij fick hon. Bara fyra månader efter att första barnet föddes är hon nu alltså med barn igen..något som inte mottagits med större glädjerop i familjen. Enligt aftonbladet ska flera i hennes innersta krets vänner och släkt uppmanat henne till att göra abort. Både Jamie Lynne och hennes mamma uppges vara chockade ;P Jamen hallå...sen när är amning ett preventivmedel?? ;P


För övrigt kan jag rapportera att Metallica kommer till Sverige i mars för två spelningar på Globen. Senast de var i Sverige var 2007 och det blir nur ett kärt återseende skriver Aftonbladet. Biljetterna släpps den 20e oktober!


Här är bidragen!

Här presenteras de 28 första bidragen av de totalt 32 som kommer att tävla. Precis som förra året så finns där ett bidrag varje tävling som är hemligt. Ni ska även veta att det bara är titel på låten och upphovsmännen som presenteras här, alltså inte de artister som ska framföra låtarna. Hämtat från Aftonbladet.se. Mina kommentarer är markerade med kursiv stil.

Bidrag 1
: "I got you" av Rodrigo Pencheff och Tobias Karlsson.

Bidrag 2: "Stay the night" av Anders Hansson, Mårten Sandén, Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Lina Hedlund.

- Alcazar är tillbaka. Bläääääää.

Bidrag 3: "Love, love, love" Anders Hansson.

Bidrag 4: "Show me heaven"

Bidrag 5: "Med hjärtat fyllt av ljus" av Ingela "Pling Forsman", Bobby Ljunggren

Bidrag 6:  Alla - Dimitri Stassos, Henrik Wikström, Irini Michas

Bidrag 7: "What if?"  av Robin Abrahamsson, Amir Aly

Bidrag 8: "Så vill stjärnorna" av Ingela Pling Forsman, Bobby Ljunggren och Marcos Ubeda.

- Marcos har bland annat skrivit "Never let it go", men har inte tävlat i Melodifestivalen på några år (Tobbe Ek, aftonbladet)
Bidrag 9: "Människobarn" av Ingela Pling Forsman, Bobby Ljunggren och Henrik Wikström.

- Verkar som den här trion varit väldigt lyckosam i år. Kul att Pling och Bobby funnit varann igen, de skrev ju både Jill Johnssons och Jan Johanssens båda vinnarlåtar i slutet av 90-talet. Nu förstärks de dessutom av producentfantomen Henke Wikström, säger Tobbe Ek (aftonbladet)

Bidrag 10: "Never been here before" av Jennifer Brown och Peter Kvint.

Bidrag 11: "Tick tock" av Johan Nylander och Matti Alfonsetti.

Bidrag 12: "Killing me tenderly" av Amir Ali, Henrik Wikström, Tobbe Pettersen.

Bidrag 13: "Its my life" av Alexander Bard, Bobby Ljunggren, Oskar Holter.

BWO igen?? Hoppas verkligen inte det...de passar inte in i melodifestivalen...

Bidrag 14: "Moving On" av Sarah Dawn Finer och Fredrik Kempe.
Jag hoppas att det blir en duett mellan dessa båda! En aktiv artist som Sarah Dawn Finer skulle nog inte skriva en låt om hon inte själv skulle framföra den, så jag tror på henne som framförare. Men jag hoppas på en duett, deras två pampiga röster skulle passa utmärkt tillsammans i en powerballad :)

Bidrag 15: "Hope and glory" av Fredrik Kempe, Måns Zelmerlöw och Henrik Wikström.
Här kan man ju hoppas samma sak; att Måns framför låten :)

Bidrag 16: "Higher" av Johan Fjelström, Johan Udd och Johan Becker.

Bidrag 17: "You're not alone" av Fredrik Kempe, Alexander Bard och Anders Hansson.

BWO igen? :( Blä.

Bidrag 18: "Snälla snälla" av Caroline af Ugglas och Heniz Liljedahl

OMFG...det är min enda kommentar....
Bidrag 19: "Här för mig själv" av Thomas G:son och Marcos Ubeda.

Bidrag 20: "Jag ska slåss i dina kvarter" av Lasse Lindh.

Tobbe Ek: - Det gick ju inte så bra för Lase Lindh i årets tävling, men nu ger han sig på ett andra försök alltså.

Bidrag 21: "Du vinner över mig" av Tomas G:son.

Bidrag 22: "Jag tror på oss" Lars Dille Didriksson, Martin Hedström och Ingela Pling Forsman.

Bidrag 23: "Esta Noche" av Michael Xavier Barrazza, Jimmy Almgren och Adam Soleiman.

Bidrag 24: "1000 miles" av Martin Jarl och David Stenmark.

Martin Stenmarcks bror har fått med en låt. Han skrev ju också jättehiten "Tusenmilakliv" tillsammans med sin mumera kända brorsa. (Tobbe Ek, aftonbladet)

Bidrag 25: "You're my world" av Emilia Rydberg och Fredrik Figge Bodström.

Tobbe Ek: - "Big big world"-Emilia är tillbaka!

Bidrag 26: "The Queen" av Tony Nilsson och Henrik Jansson.

Tobbe Ek: - Tony ligger bakom flera av Ola Svenssons största hits och även hans Melodifestivallåt i våras. Räkna med att Ola gör även den här låten!

Bidrag 27: "Welcome to my life" av Samuel Waemö och Didrik Thott.

Bidrag 28: "Den första kyssen" av Lina Eriksson och Mollgan B:son.


Melodifestivalförberedelser

Idag kl 16.30 tillkännagörs nästa års bidrag till Melodifestivalen. Ska bli spännande och se vilka som får fortsatt förtroende och en ny chans att ställa upp och vilka som är nykomlingar. Efter detta årets fiasko ute i Europa behöver vi tänka till om vad vi skickar vidare. De senaste åren har vi skickat schlagerbidrag som funkat i Norden men inte i resterande Europa. Ta The Ark till exempel, vad tänkte svenska folket egentligen? Att balkanländerna skulle älska ett band lättklädda män med paljetter på brösten och långt stripigt hår och cyntigt beat? Knappast. Jag trodde faktiskt att vi skulle ha en chans med Charlotte, att det var en bra uptempolåt som skulle slå högt, men tjij fick jag och hela Sverige. Till nästa gång tror jag att vi ska satsa på en powerballad, något liknande som Sibel sjöng. Sanna Nielsens va alldeles för mesig..

Vi får se hur startfältet ser ut. Jag fortsätter blogga såklart om det :)
Ser fram emot Andra chansen som iår kommer att gå av stapeln här i Norrköping!

Donken-lunch

Mitt i allt det sjuka ringer Filippa och frågar om jag ska hänga med henne och Sofie till McDonalds och käka. Plötsligt kännde jag mig piggare ;P eller inte. Men hungrig va jag och iväg bar det. Gott med lunch och trevligt med lite sällskap :) Nu har jag kollat klart på Sex and the city filmen och har flyttat rumpan från sängen till soffan - snart dax för One Tree Hill ju =) Man måste hitta de ljusa partierna i allt det mörka ;P

suzie sicko

Jepp, ligger hemma idag och tycker synd om mig själv. Har sovit jättedåligt och vaknat hela tiden av hosta och av att jag knappt fått luft. Bihålorna kommer sprängas snart, det är jag övertygad om.. Så dagen kommer spenderas i soffan under täcket, med filmer, té och pjamas. Däremot så måste jag packa ihop två traderapaket och gå upp till Tempo och skicka iväg dem, har äntligen fått sålt mina gula jeans och ett par pumps :)

Har ju även lånat boken Socionomen i skolan, så en del av dagen kommer gå åt till att läsa den också :) Den verkar jättebra, är som en handbok för skolkuratorer och eftersom det är det jag gör min praktik som så kunde jag inte hitta en bättre bok ;P

nu ska jag göra nån frukost tror jag.
pusshej

Monday cravings


Jag behöver en lång strickad kofta och denna faller mig alldeles utmärkt i smaken. Både färgen och modellen är perfekt. 399:- på Lindex. Den ska nog införskaffas snarast =)



Förkyld

Vissa blir bakis efter sina utekvällar, jag blir förkyld. Och inte lite heller. Låg hela dagen igår och mådde kasst, har dock varit på praktiken idag och mått hyffsat bra. Men när jag satt hos Oscars mormor och morfar tidigare ikväll så började jag känna mig sämre och nu mår jag skit igen. Förkylningar är så jäkla jobbiga. Man blir helt utslagen, speciellt när man får ont i bihålorna som jag har =/

Oscars mormor blev jätteöveraskad och glad när vi kom, så det var superlyckat :) Fick med oss lite mat och efterrätt hem (hönökakstårta och äppelpaj med vaniljsås *mums*) Riktigt gott! Så nu har jag tryckt ner det och ligger i soffan och kollar på Vänner. Oscar ska precis åka och spela volleyboll. Vill så gärna följa med men det är inte värt att äventyra det och bli mer sjuk. Måste försöka bli frisk till imorgon. Men det suger att ligga hemma och sjuka sig.

Men nu ska jag... sjuka mig lite ;P haha. Det blir färjan och CSI på tv ikväll, finns nog en chipspåse i skåpet oxå... ;) Vadå?? Är man sjuk så är man ;P


Monday again

Herregud va veckorna går fort. Är inne på min 9e vecka på praktiken redan. 9 veckor!!! Fattar ni? Det betyder att jag bara har 11 veckor kvar. Kan inte förstå hur snabbt det har gått. Nästa vecka är det mitterminssamtal med bedömning, jag är inte orolig, det ska mest bli kul att höra hur de tycker att det går för mig. Nu har jag verkligen fått en uppgift på halsen som jag ska försöka lösa utan Evas hjälp och jag kan ju meddela att jag inte längre behöver oroa mig för vad jag ska skriva om på praktikuppgiften ;P haha. Blir nog spännande det här, fast det är ändå skrämmande stort problem.

Nu ska jag bege mig till Linköping för att överaska Oscars mormor som fyller år idag. Måste bara skriva på kortet och tanka bilen, så jag måste verkligen åka NU! Såhär går jag klädd dagen till ära, fast har lagt till lite smycken och så oxå ;P

Tja ;)

Ojoj, vilken fest!

Som ni förstår av rubriken så var det fest igår och det va så jäkla roligt!! Vi började kvällen med förfest hemma hos Markus. 4 tjejer och 2 killar =) Spelade Nintendo wii och drack gott. Försökte styla katten också genom att göra tuppkam på den, fast vi fick inte använda hårspray för markus.. negativ. =P Det blev en del foton tagna från förfesten som kommer i slutet av detta inlägg. Dessvärre fotade jag inte något på vår nästa anhalt som var Palace. Där skakade vi rumpan på schlagergolvet och r'n'b golvet ända tills de stängde klockan 3. Förfesten bestod av mig, markus, albin, emma, hanna och sofie. Palace bestod av samma folk minus albin plus filippa och hennes sofie, sen sprang vi även på martina och kristoffer vilket va superroligt, har inte träffat dem på jättelänge! Synd att man blir så låst vid skolan och sina egna saker så man aldrig hinner ses, men då blir det iof roligare när man väl träffas!!

Efter rumpskakande i nästan 4 timmar så blev det Leons för lite bakismat ;P Gott som fan, men jäklar va trött jag va när jag kom hem. Stupade i säng vid Oscars sida. Mysigt att komma hem till en uppvärmd säng :)
Idag blir det en seg dag med lite tvättande och annat roligt. Ska nog träffa Flippiss en stund för en bakistripp till McDonalds ;P Vädret är så fint idag också så jag skulle vilja ut och fota, ska se om jag kan få med mig henne och kenneln så jag har några motiv ;)

Apperopå motiv, håll till godo med gårdagens förfestbilder =)

  
  
  

  
Brudarna... och Markus ;P




Knepiga asiater ;P

Till och med tågvärdarna hjälper till ;P

Lördagsmorgon (förmiddag)

Jaja, morgon för mig är förmiddag för någon annan ;P Men när jag har sovmorgon så är det morgon tills jag är tillräckligt pigg för att tycka att det är dag.. ;P haha. Vaknade halv 11 efter att ha sovit ut oooordentligt. Somnade elva igår så det blir mycket sömn, men det behövde jag! Riktigt skönt. Nu känner jag mig som en ny människa, haha! Släpade med mig täcket till sofan och bufflade upp med en massa kuddar, har ställt frukosten i form av varm o'boy apelsin/blodapelsinjuice och mackor på bordet framför mig och tittar på Gilmore Girls. Underbara lördagsmorgon(förmiddag) =)

Är medbjuden på fest ikväll och det låter kul =) Måste dock kolla upp ekonomin lite och räkna efter om jag verkligen har råd, + att jag isf måste ta mig till stan och systemet om jag ska ha något gott att dricka ;P Någon som har lust att ta en sväng på stan idag?

Sett i affären

Det finns mycket spännande saker man kan springa på när man är i affären. När jag va och skulle köpa min lilla rosa bäbis (kameran) så hittade jag en väldigt söt liten elefant-tv ;) Tänk den i ett barnrum, hur sött som helst. Även fast jag tycker att barn inte ska titta på så mycket tv. Men jag skulle lätt kunna ha den i typ...bilen? =)

 

Det andra kanske inte är fullt lite roligt - inte än iaf. När jag kom till Willys idag så möts jag i entrén av en gigantisk hylla med julsaker!! Ljusstakar, julgransljus, luciakronor och en massa annat. Kan tycka att det är liiite tidigt kanske med tanke på att det är mer än två månader kvar till jul! =P Men ska det börjas, så ska det börjas i tid... eller kanske inte? Vi har ju knappt ens gömt sommarskorna än, kom igen! Lite mer tid kan vi väl få??

Friday night out(fit)



Forever21

Heldag i skolan

Idag har jag varit inne i skolan en heldag och det har varit riktigt roligt och givande. Vi har haft reflekterande team för första gången där vi fick välja ut två problem som vi ville belysa från våra praktikplatser. Den som hade problemet blev intervjuad av två av oss andra och de som lyssnade skulle då reflektera över det som denne berättade samtidigt som de skulle kolla på hur vi ställde våra frågor och om vi fick ut det vi ville av intervjun, spännande att få lyssna när de sedan pratade om oss som om vi inte ens va i rummet. Jag lärde mig mycket om hur jag ställer mina frågor till mina klienter så det va jättegivande!

Vi va och åt på Garvaren under lunchen, en restaurang som drivs av Hotell-och Restaurangprogrammet där vi fick trerätters middag för 110:- Supergod mat! Mätta blev vi absolut! Vi hade även besök av vår kursare som är mammaledig för tillfället. Hon hade med sig sin underbart söta son Einar som är 4 månader. Han och jag satt och flörtade mest hela tiden och han trivdes jättebra i mitt knä. :) Och han luktade precis som han skulle - bebis! =) Klart man blir lite sugen ;P Men det ska jag inte säga högt så Oscar hör det, haha!

Kvällen blir bara lugn med lite god mat och kanske en flaska vin. Någon film och en chipsskål ska vi nog kunna leta fram också så vi myser till det ordentligt. Oscar kommer att spendera dagarna åt plugg nu eftersom han är inne på tenta-p nu. Trist för mig :( Får försöka hitta något annat att göra i helgen och speciellt imorgon kväll när han ska ha massa kompisar över på filmkväll. Då vill jag inte vara hemma för jag lär bli förvisad till att sitta med datorn i köket eller nåt då ;P
Vad händer på lördagkväll folk??

Enkel hemmakväll

Det blir en lugn hemmakväll. Mamman till barnen jag skulle passa ringde precis och sa att alla tre barnen är sjuka. Himla synd, såg fram emot det jättemycket, men det betyder ju att jag får vara hemma med min sötnos istället och mysa. Funderar på om jag ska sticka till Willys och handla lite mjölk och annan mat som behövs. Tror att jag gör det innan Oscar kommer hem så vi kan mysa sen. Så då måste jag köra nu =)


Beviset

Beviset att jag klarade det. Helt utan hjälp. All den där KBT-terapin för 5 år sedan gjorde nog susen. Även fast jag satt och kämpade mot tårarna och svalde hela tiden och skakade av rädsla så gjorde jag det, jag klaradet det!! När jag va liten fick jag alltid en present av mina föräldrar när jag varit duktig och fått en spruta, brukade typ vara en film eller ett gosedjur eller ett klädesplagg när jag blev lite äldre. Hmm... min present va väl showen igår tror jag =) Tänker fortfarande på den, shit va underbart det va. Kommer nog tänka pch prata om detta ett bra tag framöver :P

Nu ska jag vila en stund i soffan, blev väldigt trött nu efter provtagningen. Sen vid halv 7 ska jag vara barnvakt till skånefamiljen ute på Lindö :) Gosa med de söta bebisarna =) Ska vara där till elva ikväll, ganska länge och jag brukar sova vid det laget annars, men vad gör man inte för lite kosing och så söta ungar? ;P

Tack till er som önskade mig lycka till idag!
I did it!

Jag börjar bli rädd nu alltså...

.. för om 30minuter sitter jag hos läkaren och tar prover. Jag är världens mest spruträdda människa, trots min kbt-terapi så blir jag fortfarande skitnervös innan. Jag vet att jag klarar av det men det är så jävla jobbigt att sitta där med gråten i halsen. Oscar skulle följt med mig och hållt mig i handen, skulle behövt det, men han hade en viktig labbredovisning som han inte fick missa då det skulle ge honom ig. Och det vill jag ju inte ska hända så klart. Men jag kommer klara detta. Jag blir starkare varje gång jag klarar av det!

"Har du fått hår på kuken då?"

Nyss hemkommen från Turné 2008 där jag och Filippa hade en helt underbar kväll och har nog skrattat oss några kilo lättare till Björn, Özz, Soran och Måns Möller. Fyfan vilken rolig kväll! Kommer ha världens träningsvärk i magen imorgon. Özz va roligast helt klart, han hade bäst kontakt med publiken och körde mycket av sina skämt baserat på den respons han fick av oss. Det blir roligast då! Något av de allra första han säger till publiken är en kommentar till en 13årig kille som sitter på första raden tillsammans med sin flickvän och hennes mamma. Özz frågar hur gammal pojken är och han svarar, varpå Özz säger: "Jaha, 13, har du hunnit få hår på kuken då?" Fyfan va vi garvade! Skämten bara avlöste varandra och jag har inte skrattat så mycket på, jag vet inte hur länge. Har aldrig varit på en stand-up kväll men jag kan garantera att detta inte var min sista gång!!! Och Björn.... han är så fucking amazing. Snygg som få, rolig som ingen annan och så fullkomligt underbar på scen. Ingen har ett kroppspråk som han och ingen använder sitt kroppsspråk på det sättet som han gör. Ni har alla sett hans danser på Melodifestivalen och vet att han ser ut som en gummiboll när han studsar runt på scenen, det gjorde han idag med såklart. Så jävla sött!

Måns Möller va också jävligt rolig och JAG FICK PRATA MED HONOM!!!! Han stod och pratade om olika delar av Sverige; värmland, Norrland osv. och jag bara väntade på att han skulle fråga om någon från Skåne va i publiken... och det gör han ju. Och jag räcker upp handen och skriker ut mitt JA! Sitter uppe på läktaren men han både ser och hör mig. Frågar varifrån Skåne jag kommer: Helsingborg såklart! Så börjar han prata om mat-Tina och massa sånt. Frågar om jag känner henne och sånt ;P haha. Riktigt jävla kul :)


Här kommer liiite bilder. Man fick ju såklart inte fota under själva showen. Men först kommer alla fyra in på scenen och börjar prata lite tillsammans. Så säger Özz: "Ni får inte fota under själva showen sen, men ni får en chans att fota nu - och det är på Björn!" ALLA tjejer tar upp sina kameror och börjar fota! Filippa fick in några bilder, jag hann inte få upp min kamera. Så jag väntar på att få dem :) Här kommer mina bilder från kvällen =) Inte så många, men det är några iaf :)

  
Tack för en kanonkväll!

Gina Tricot-favoriter

Här är lite nykomlingar från Gina Tricot som jag gillar. Speciellt den svarta klänningen med mönstret, me like. Den hade varit snygg med ett par sandaler till på stranden i Thailand. Måste nog smita in på Gina imorgon och prova läckerbiten ;D tihi.


Lycka!

Tack vare Filippa får jag gå och se Björn imorgon! Hon va så sugen att hon inte kunde motstå ;) Ska bli så jäkla roligt att gå med henne! Kameran har redan packats ner i väskan och jag ska försöka få en glimt av snyggingen Björn =)
Jag va så glad så jag gick inom Vezuvio på vägen hem när jag hämtat biljetterna och skickat iväg två paket med traderagrejjor och köpte mig en gyrosrulle. Smaskade i mig halva och sparar resten till Oscar när han kommer hem!
Men nu känner jag verkligen att en promenix med Filippa och hundarna är på sin plats för att gå av rullen och sen ska jag nog faktiskt köra lite träning till min träningsdvd ;) Måste ju ha platt mage till Thailand ju ;) ska bara komma på hur man tränar nedre delen av magen, det är ju den som putar ut mest, haha!

Ingen show imorgon...

Blir inget Björn Gustavsson för mig imorgon. Skulle ju gått med Emma och hade redan bokat biljetter men hon hörde av sig idag och sa att hon inte kunde helt plötsligt... jättetråkigt. Och har frågat flera stycken men ingen kan. Tur jag inte betalat biljetterna redan..då hade jag legat ute med 630 spänn somjag inte skulle få tillbaka.. Riktigt besviken är jag såklart, Hade sett fram emot detta superlänge. =( Jävla skit. Och hur kul är det att gå själv?


Dagens ungdomar ;P haha

Hämtat från tjuvlyssnat.se

På en spårvagn i Göteborg
Två tjejer ~15 sitter och diskuterar den ena tjejens otrogna f.d. pojkvän.

Tjej 1: Ja, alltså så han var med den och den och så sa han bara att de inte betydde något.

Tjej 2: Men Gud!

Tjej 1: Ja, och han bad visserligen om ursäkt sedan. Men så gjorde han om det med en annan tjej!

Tjej 2: Men när hände det här?

Tjej 1: Nån vecka sedan.

Det är tyst en stund.

Tjej 1: Ja, så jag tog bort honom som vän på Facebook!

Tjej 2: Helt rätt! Han skall bara ha det!

bright morning

Det är konstigt hur snabbt det kan gå för morgonsolen att börja lysa över stan på morgonen. Det var kolsvart när jag gick in på badrummet för 7 minuter sedan ungefär och skulle sminka mig. Och nu när jag kom ut så var det ljust. Fort går det, men skönt är väl det - för vem vill åka hemifrån när det är beckmörkt ute? Inte jag iaf.

Idag börjar jag några minuter senare än jag gjorde igår. Det handlar kanske om 15 minuter men det är ändå tid jag har på mig och slipper stressa på morgonkvisten. Nu har jag bara frukosten kvar och håret ska blåsas, börjar bli för kallt för att gå ut med blött hår nu.  Ska börja med ett nytt projekt på praktiken idag. Det blir att gå in och jobba med killarna i en 7:a där det är lite stökigt och bråkigt, ska bli riktigt spännande men samtidigt är jag lite nrevös eftersom killar på högstadiet lätt kan vara lite kaxiga. Men det ska väl jag kunna klara ut. Nemas problemas.

Imorgon ska Emma och jag på Björn Gustavsson =D Niiiice.
Nu måste jag verkligen sätta fart.
Pusshej

Läst i tidningen

1) Födda: Hillevi har fått en lillebror. Välkommen Sanfrid!
OMFG. Vad säger man åt detta? Nog för att det är kul att folk äntligen börjar välja namn som inte är så vanligt så att inte alla ungar heter kalle och anna och allt annat som är vanligt.... Men Hillevi och Sanfrid?? Stackars ungar...

2) Linköpingsflyg till Stockholm läggs ner.
Det va fan på tiden. Att de ens flög mellan Linköping och Stockholm över huvudtaget innan. det tar fan 1,5 timme att köra dit. Varför skita ner världen ännumer för en flygning på typ 20 minuter? Så jävla onödigt. Man kan ju hoppas att de tänkte på miljön när beslutet togs!!

3) Hon gifter sig i protest.
Hmm... gifta sig i protest? Brukar det inte vara så att man kanske protesterar mot giftemålet? Men den här bruden är fan skön alltså. Och jävligt smart. Bruden, som är från Norge, ska göra allt hon får lov att göra när hon fyller 18: ta banklån, supa sig redlös, byta namn och gifta sig med en man hon aldrig träffat. Allt detta i protest då hon anser att hon och alla hennes jämnåriga kamrater är alldeles för unga för allt det ansvar man får över en natt då man fyller 18. Och jag håller med henne totalt. Vem är det som avgör att man är mogen nog att göra alla dessa sakerna bara för att man fyller 18? Jo det va en lagstiftare för x-antal hundra år sedan som kom på det. Men samtidigt... skulle man ta bort detta och att myndigheten skulle individbeprövas så skulle det strida mot de mänskliga rättigheterna till fria val och det är ju inte heller bra. Men jag förstår den här brudens tänk alltså. Ska bli spännande att se om hon genomför allt :)

Helgen i bilder

Nu ska ni få se bilder från min underbara helg kära läsare :)

 
Bild 1: Min galna pappa med mamma och mig i bakgrunden
Bild 2: Min söta katt

 
Bild 3: Jag trooor det är Nicole ;P haha
Bild 4: Hur jävla ofta sätter man på lösnaglar på sina tår??? :P

   
   
 
Get the party started ;D
Fler bilder kommer med tiden ;P

Tack bästis för en av de roligaste kvällarna i mitt liv!
Älskar dig!

Back in town

Nu är jag tillbaka i Norrköping igen. Lite vemodigt men ändå skönt, eftersom jag fick träffa Oscar igen. Stackaren har varit sjuk hela helgen och då har det varit extra jobbigt att vara borta för jag vill ju ta hand om sötnosen när har är sjuk. Men han har faktiskt klarat det bra själv ;p haha ,trott eller ej ;P.

En update om helgen kommer typ...sen.. imorgon tror jag. För just nu är jag trött och hungrig så jag orkar inte. och då ska jag berätta om de jävla stockholmarna som va på tåget oxå ;P haha


Natti.


Hemma :)

Just nu sitter jag hemma i vårt kök i huset i Laröd utanför Helsingborg. Så underbart skönt att vara hemma igen. Jag älskar att vara här. Har idag varit ute och gått en lång runda med mamma i byn och sedan åkte jag och minsta systern in till stan för att möta mellansystern för en fika på Wayne's och sedan en liten shoppingrunda. Köpte mig ett par vantar och en mössa i en varm orangefärg. Underbart fint blir det till min gråsvarta jacka nu i vinter :) Är även sugen på att köpa en kjol på MQ, vill ha en svart med hög midja så det finns ju lite ute att välja på. men Nicole för hjälpa mig välja en fin imorgon när vi ska på stan. Ska bli så underbart att träffa henne och det har varit jättemysigt att spendera eftermiddagen med systrarna. Sofia och jag va och köpte chips och dipp innan så vi ska väl sätta oss i soffan och kolla film sen, förhoppningsvis med mamma och pappa. Alltid mysigt att göra något ihop. Jag hjälper mamma göra en päronpaj till imorgon kväll när moster och hennes familj kommer på besök :) Men då är ju inte jag hemma för då ska Nicole och jag feeeesta!! ==)

Nu ska vi mysa sönder fredagen ;)
Pusshej


ByeBye

Om två timmar drar jag till Skåne!! Kommer inte hem förens söndagkväll. Ska bli skönt att komma bort ett tag. Däremot är Niccan sjuk nu och jag skulle sovit där ikväll men får sova hemma istället. Men det går ju bra det med :) Hoppas bara Nicco blir frisk tills på lördag, då ska vi ju festa!! och fota med min nya kamera :)!!

Så det blir kanske inte jättemycket inlägg under helgen. Datorn följer givetvis med och pluggas in när jag har tid. Men jag hoppas faktiskt att jag inte har tid, har så många som jag vill träffa när jag ändå är hemma!
Såg på tågbiljetten att jag ska åka ett jäkla InterCity tåg hela väg hem...suck. Det tar sån jäkla tid med det tåget + att det inte finns eluttag till datorn. så att kolla film är ju inte att tala om, för mitt batteri tar ju slut efter 45 minuter eller så. men då kan jag åtminstonne se halva filmen ;P

ahwell. nu måste jag packa klart det sista!
Bye Norrköping. Hello Helsingborg =D



Dagens shopping

Visa mer information
En vit snygg och mysig poncho från Indiska. Blir nog snygg både över t-shirt och långarmat. Och den kommer passa utmärkt tillsammans med mina bruna stövlar och min nya bruna väska som jag inte heller har visat er. Skäms på mig ;P

Övrigt så har jag köpt mig ett minneskort på 2gig till min kamera och en fin kameraväska så jag har något att bära omkring min fina rosa bäbis i :)

Imorgon vid denna tiden sitter jag på tåget. Oscar har varit en gullunge och laddat ner Den andra systern Boleyn - filmen, så den ska jag fördriva tiden med tills jag är framme i Lund där jag ska byta tåg för den sista halvtimmen mot Helsingborg. Har väntat på denna film sen jag läste boken för två år sedan så det ska bli underbart. Jag ääälskar kostymfilmer =)

Nu ska vi laga mat. Blir asiatiskt tror jag ;) Kycklig, ris och asiatisk limesås :) Mums. (Hoppas jag ;P)


"My stick needs Viagra"

Haha. Klockren kommentar av Rachael Rae =) Så bra, haha.

Nu har jag pratat med en sköterska på sandbyhov och hon tror att jag har en virusinfektion i kroppen. Men eftersom jag kände mig svimfärdig igår så ville hon ändå att jag skulle komma in och få prata med en läkare, så nästa torsdag kl 15 ska jag dit. Blir superbra eftersom jag slutar 13.30 på Regnbågen. Så ska jag säga till Oscar också så han får följa med mig och hålla mig i handen när jag tar prover. det är det absolut värsta jag vet. Någon mer spruträdd människa än jag finns nog inte ;P Så hoppas jag att de kan säga vad problemet är, men egentligen hoppas jag ju att de inte hittar någonting. För sjuk vill man ju inte vara. =S

Men nu ska jag äta lite lunch, ta en tablett så jag blir fit for fight och sen bege mig till caféterian på generalsgatan för kommuntubildningen. Pusshej

Imorgon ;D

Imorgon åker jag hem. Hem till mitt älskade Helsingborg! Åh det ska bli så underbart att få komma härifrån ett tag och tänka på annat och umgås med Nicole och min familj. Hoppas bara inte att hon blir sjuk nu, det hade ju varit riktigt dålig timing. Fast jag sitter ju också iof och bara väntar på att jag ska bli sjuk. Äh, tänker inte dra den historien igen, om ni missat att jag mått dåligt så fr ni bläddra ner till förra eller förrförra inlägget. Däremot har jag precis ringt till vårdcentralen och lämnat mitt nummer och väntar nu på att de ska ringa upp. Ska få lite råd av sköterskan och förhoppningsvis boka en tid för provtagning eller så. Blää, sprutor. Fyfan.

Tog mit lite sovmorgon idag med tanke på hur jag mått de senaste dagarna. Har kommuntubildningen idag och ska gå på eftermiddagen när kuratorerna kommer och pratar :) Ska bli intressant att lyssna på :)

När jag kommer hem idag så har jag massor att göra:
1) Skicka iväg paketet
2) Åka till MediaMarkt och köpa minneskort till kameran
3) Packa
4) Laga mat

Blä. Nu regnar det oxå...